| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:12
- Nahlásit
pawLINka
béte pitvat s řezníkem
kachna_
to jo,ale někdo to naporcovat musí přece
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:14 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
jablunka
tý vole to jsou nohy ten je má až na zem snad
Vypadá moc zajímavě, zkusím se poptat, ale obávám se, že v mým okolí všici scháněj akorát tak vovčáky a maliny a čivavy, takže nic neslibuju
Mimochodem ta poslední s tou parukou je brutus
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:15
- Nahlásit
jablunka
Dávám to sem na tvoje riziko,Davídková tě zabije.
kříženec barzoje a mex.naháče. ¨
Na ty fotky by mělo být zvlášntí povolení a zbrojní průkaz
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:16
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
to je na hovno... jako dovedu si představit jaká je pravděpodobnost, že narazí na normálního páníčka...
on i může bejt normální,ale pochopit povahu tohodle psa,to byla hodně fuška a myslím,že sem u něj taky udělala spousu chyb.
A právě proto už bych to znova neudělala.
kachna_
pawLINka
Tak a co teď,řezníka teda škrtám,ale co s pawlinkou,gdyž budeme mít krmivo......už vím,něgdo to musí porcovat!!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:16
- Nahlásit
Otíka je mi líto, děsila jsem jeho fotkama všechny zlý lidi...
Byl origoš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:17
- Nahlásit
Děcka, byla sem na obědě a zase měla bijokuskus!!! Byl děsně dobrej a ve čtvrtek jdu zas. Děsně moc jste toho napsali, chci říct Crysoj, že se obhajuju krs to nepřímé osočení z bonzáctví jen proto, že bych to zrovínka Salijový chtěla říct, že to tak neni. Jinak je mě u zadní brady, co si o tom kdo myslí. Navíc od Salijový mám pořád ještě půjčenou jednu bezva knihu a chtěla bych si prosit jí mít ještě chvíli půjčenou, opatruju jí jako oko v hlavě, je čistá, je v nejhezčí poličce, když kus dočtu.
Máma nejspíš konečně získala nástroj pomsty na Mařenku, kterážto jí velice přes den zlobí. Dnes prvně neprošla mařce akce - nesmim řvát u dveří? Ukryju se a řvu stejně. Máma jí zneškodnila stříkačem na květiny přímo v v úkrytu. Mařence prej kapala z hlavičky vodička, ale držela hubičku, i když sousedka dvě hodiny vyklízela kumbál, který máme přede dveřmi. Mařenka pak za mámou přišla kapaje vodičku, tak dostala páreček a osušení ručníčkem. Nyní je již ticho )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:18
- Nahlásit
Eldoguero
zkusím se poptat
hele,na rovinu,je to chrt a mexičan a to je samo o sobě diagnóza,fakt hodně divná povaha,doma miláček,ale jinak fakt jinej,navíc je o tyhle psy fakt hodně starost s kůží,v létě v zimě,
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:19
- Nahlásit
jo, abych taky reagovala na věci, který maj smysl:
s endogenní depresí (/a vono ani s reaktivní vobčas ) není prdel, nejde rozchodit, nejde zvládat vůlí, nic, je absolutně nutné adekvátní léčba a ev. i hospitalisace, než léčba nasedne, pokud už léčba je a nesedí, nutná okamžitě změna, může to skončit i fatálně, je to o neuromediátorech v mozku, nikoli o vůli, a musí to obstarat osoba blízká, nemocný většinou nezvládne ani se sebrat a jít s enajíst, natož k lékaři, a když se trochu rozhejbe, spíš zvládne dojítz k tomu voknu než do ordinace.
Kdo máte fyzickou možnost, ohlídejte to osobně, jinak možná nebude časem co hlídat.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Máma jí zneškodnila stříkačem na květiny přímo v v úkrytu. Mařence prej kapala z hlavičky vodička, ale držela hubičku, i když sousedka dvě hodiny vyklízela kumbál, který máme přede dveřmi. Mařenka pak za mámou přišla kapaje vodičku, tak dostala páreček a osušení ručníčkem. Nyní je již ticho )))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Maminka je paragán!!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Biluška
a zbrojní průkaz
to jako majitele psa?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:20
- Nahlásit
pawLINka
Tomu totiž nigdo nemůže nadávat, že něco posral.
Tak já budu psíkolog a ty pitvolog. To budeme dvojka.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:20
- Nahlásit
jbat
Otíka je mi líto, děsila jsem jeho fotkama všechny zlý lidi...
Byl origoš.
A já teď zamáčkala slzu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:20 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
jablunka
jen řeznika nech, gdyž budeme mít toliko pacošůch, by to jeden čék nemoh stíhat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:21
- Nahlásit
impact
Tak já budu psíkolog a ty pitvolog. To budeme dvojka.
a od tebe pudou rovnou k pawlince.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:22
- Nahlásit
vůbec nevim o koho jde, nicky mě nic neříkají, možná jsme si někd yprohodily pár vět, nevím, chytla bych se asi za psy, nebo vyhledávačem za příspěvky, ale nemám na to čas,
čili je to up to You.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:23
- Nahlásit
Eldoguero
pchá, vy ani nevíte co ve mně máte, já jsem víc než řezník, mám masnou průmyslovku !!!
(no vzhledem k praxi, co jsme měli spíš míň, ale to zapřu)
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
jablunka
hele,na rovinu,je to chrt a mexičan a to je samo o sobě diagnóza,fakt hodně divná povaha,doma miláček,ale jinak fakt jinej,navíc je o tyhle psy fakt hodně starost s kůží,v létě v zimě,
To mi je jasný, že to rozhodně není pro každýho, ani pro každýho druhýho, osobně bych do toho nešla a ani nemůžu, páč argentiny by byly zásadně proti, což by pro chudáka Dlouhonoha skončilo špatně
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
jablunka
kříženec barzoje a mex.naháče.
Houby mravenečník to je
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:24
- Nahlásit
Sali
a znáš někde nějakýho doktora, ke kterýmu bychom třeba mohli osobu přivláknout? Ono to z toho vyplynulo, že jediný, co je možný udělat, je pokusit se dostat osobu k lékaři...nikdo s tim nemáme zkušenost, tak nevíme co se dá a jak ten člověk může reagovat...Baysha zajistila lékaře na pojišťovnu, aby to nebylo drahý, ale nevíme, jak tam osobu dostat. Tak co teda můžem?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:26
- Nahlásit
kachna_
Vás pani nutně potřebujeme, jak jsme bez vás mohli do dnes žít
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:26
- Nahlásit
jablunka
A já teď zamáčkala slzu.
U vás se měl jistě super, pani a mně přišel prostě neodolatelnej. Tzn. nikdy jsem neodolala a všem ho ukazovala.
A budeš se divit, ale málokoho vyděsil tak jako Davítkojc.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:27
- Nahlásit
Eldoguero
páč argentiny by byly zásadně proti, což by pro chudáka Dlouhonoha skončilo špatně
Tak tomu věřím,stačilo mi když se do sebe pustili s Brůsem.A oni maj naví tu nevýhodu,že sice zdědili bezsrstost po tátovi,ale papírovou kůži chrtů.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
jablunka
a od tebe pudou rovnou k pawlince
S tím se počítá. Budeme mít monopól.
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Gerda
u koho se paní léčí??? pokud někoho má, kontaktovat, jinak přes praktika doporučení na psyndu,
ale to je třeba z té paní dostat, kde komu chodí a tak.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:29
- Nahlásit
Sali
u koho se paní léčí???
tak to taky zatim nevíme..
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
danajasa
Houby mravenečník to je
Tak se proklíkej tady. ....URL
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
jak jsme bez vás mohli do dnes žít
no však jste nežily, já monitoruju, ale normálně nemám nedrajvový průjmový díťátko, takže nestíhám reagovat.
Páč jako, buďme upřímní, než já dočtu jednu stránku jsou tu tři další (a to mám kurz rychločtení)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:31
- Nahlásit
jbat
A budeš se divit, ale málokoho vyděsil tak jako Davítkojc.
Von děsil jenom jí.
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
Biluška
ty jo, tak to je fakt naprd Bertoš při ledvinách přestal žrát tejden před koncem
jestli už to má rozjetý tak už asi neni co řešit
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Sali
u koho se paní léčí??? pokud někoho má, kontaktovat, jinak přes praktika doporučení na psyndu,
ale to je třeba z té paní dostat, kde komu chodí a tak.
ok díky, jdu zjistit.
|