| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:32
- Nahlásit
Kdyz jsem rano psala, ze si vas vecer doctu, netusila jsem, ze to bude sto stranek. A jeste tu byla Sali. Snad podruhy za celou tu dobu, co sem chodim .
impact
umžela mi pračka
Veliky litylity, pani. Pracku povazuju z jeden z nejlepcich vynalezu.
davidkova renata
pani, co mate (nebo jste mela) proti Otikovi? Vzdyt je to takovy roztomily pejsek.
Gerda
jak je na tom Kejtlin? Jsi s ni v kontaktu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:35
- Nahlásit
Crysa
Podávání ALAVIS™ MSM se osvědčilo při léčbě: chronické myalgie
jj tydlety chondra dává,akorát ne konský ,to sem jí taky radila,ale měla nakoupeno psí
leyenda
pani, co mate (nebo jste mela) proti Otikovi?
fšecko
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:38
- Nahlásit
Děckááá huž sem zatopila mám prúser moc se to rozhořelo a aby ten kotel nebouch tak sem votevřela přímo do komína z komína vyletěla líša velikosti kulovýho blesku jak lampionek štěstí doufám že už to nevyletí na bod varu ináč zapálím obec přes komín,su zas zralá na chocholouška já bych nemohla bét hasič já bych se posrala strachy tváří v tvář většímu vohni
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:39
- Nahlásit
ty woe je tu danajasa, teď byl v telce vybouchlej kotel s barákem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:39
- Nahlásit
danajasa
Teď je ve zprávách,jak někomu bouchnul kotel a vyhořeli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:40
- Nahlásit
Alexa
Crysa
šiš dejte jí někomu!!
http://www.kszv.sk/podr.php?ID=1107
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:41
- Nahlásit
Alexa
jablunka
ty voe já vám řikám,že nám eště nakonec potpálí foru!! to neni možný uš s ní neni vona to nějaká duchovní porucha??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:43 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Monty
jak mi je? celkově na nic, pořád je mi hrozně, v práci na hovno, včera už jsem byla tak vystrosovaná, že jsem si spletla inzulíny a zjístila jsem to až už jsem měla celou mega velkou dávku v sobě.
Podnájem hledám, protože naši nechcou a štěňátku vůbec slyšet (nechci ho hned, tak léto - podzim) až bude mít chovatelka štěňata. No a vypadá to, že půjdu bydlet ke svému bývalému
a máš možnost vzít si v práci nějakou kratší dovolenou? Na zotavenou? Proč půjdeš bydlet k bývalému? Nebudeš z toho mít ještě víc nějaký nervozity?
leyenda
Jsi s ni v kontaktu?
ano, jsme domluvené.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
jdu to hodit na FB, ale jen proto že je to malina a že je sympatická, ale serete mě paní!! toho je plnej net, už všude čuměj trápený pse, z televize leuzou zas popálený hladový děti
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe já vám řikám,že nám eště nakonec potpálí foru!! to neni možný uš s ní neni vona to nějaká duchovní porucha??
Zase!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:44
- Nahlásit
Alexa
jablunka
Eště vy mě strašte už tak mám sraženou prdel každej večer okamžitě chci teplo bo jinak skončím fakt v blázinci a při pohledu na sirku dostanu nezvladatelný záchvat a budu bydlet v bazénu páč voda je nehořlavá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
fšecko
aha, to je velmi vystizne
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:45
- Nahlásit
davidkova renata
šiš dejte jí někomu!!
neser mi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:46
- Nahlásit
danajasa
Eště vy mě strašte už tak mám sraženou prdel každej večer okamžitě chci teplo bo jinak skončím fakt v blázinci a při pohledu na sirku dostanu nezvladatelný záchvat a budu bydlet v bazénu páč voda je nehořlavá
úplně s vámi soucitim pani, velmi dobře to znám. Hele, ale to neni normální, nechceš si pozvat nějakýho kotlopsíkoloka?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:47
- Nahlásit
Crysa
ale serete mě paní
mocinky se vomluvuju budu aspon zdílet
danajasa
páč voda je nehořlavá
fakt si to myslíš???
jablunka
Zase!!!
sme tu fšicí jacísi rozbití
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:47
- Nahlásit
Gerda
dovolenou si šetřím na štěně.
Proč půjdeš bydlet k bývalému? Nebudeš z toho mít ještě víc nějaký nervozity?
no sama bych byt neutáhla, on se nabídl, s cizíma bydlet nechci, on je v poho, normálně se s ním bavím, jako už bych ho za přítele nechtěla, ale jako kámoš je v pohodě...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:48
- Nahlásit
danajasa
pani, co mate s tim kotlem? Ja uz mela v ruznejch barakach ruzny kotle na fsechny mozny paliva, ale nikdy jsem s tim nemela zadny stresy. Snad fakt nekoho zavolejte, at se na to koukne, dyt to neni normalni
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:49
- Nahlásit
Tak jsem vás sem přišla aspoň pozdravit, protože toto dočíst je celodenní šichta, v poledne jsem začla číst dočetla 8 stránek s tím, že mi zbývají jen dvě, ale musela jsem s psiskem ven, vrátím se po 4,5h je tu nových asi stopadesát stran tak si udělam poblívku na zahřátí začnu jíst a co se nedozvím, hnedka vím co má Marusch za chrchle, což je přesně to co u večeře vědět nemusím. fuj. Ale dočetla jsem vás pořádně ať teďka....
Jinak v sobotu pracuji, takže se nemohu přijet podívat, což mě moc mrzí neb budu mít asi i psa v práci s sebou, ale za hodinu to fakt nedám
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:50
- Nahlásit
Alexa
kotlopsíkoloka
Jako ten krám to dělá odjakživa,tady pomůže už jenom zázrak,však už su napůl v blázinci normálně mu říkám a bud hodný anevař(jako mluvím s kotlem musím si vymyslet nákýho kotlovího ducha je to mín nápadné) Dále říkali že na netu řádí SNATKOVÝ PODVODNÍK MENUJE SE VÍT
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
budu aspon zdílet
aspoň že tak!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:51
- Nahlásit
hele teď je tam ta vrčačka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:51
- Nahlásit
Monty
dovolenou si šetřím na štěně
ale aspon 2 dny byste mohla..spojte to s víkendem,pani a máte přece jen chvíli na zotavenou..
Atusch
Jinak v sobotu pracuji, takže se nemohu přijet podívat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:53 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
davidkova renata
no možná až se budu stěhovat, aby to nebyl ani pro Sophinku velký šok, že budeme bydlet jinde
uvažuju, že napíšu i chovatelce jestli bychom tak nemohly přijet, holky jsou úžasné a Sophinka bude moc ráda, že bude s pejskama
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:54
- Nahlásit
davidkova renatauz to davali na nove,jsem se rozbrecela jak jsem videla lidku!!!tak silene strhanou,fakt hrozny!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:55
- Nahlásit
Monty
aby to nebyl ani pro Sophinku velký šok, že budeme bydlet jinde
nebude to pro ni šok, když to nebude šok ani pro tebe. Myslíš, že je zrovna teď i správná chvíle dělat takový velký kroky? Nechceš s tim počkat, než se dáš trošku dokupy?
Pipky, letim domki.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:55
- Nahlásit
nemethova5
viděla jsem jen konec.lidku ne
Monty
aby to nebyl ani pro Sophinku velký šok, že budeme bydlet jinde
nebude..bude s váma tak co by byla šokovaná )
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
bude v neděli výlet do Zlosyně?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 20:00
- Nahlásit
Gerda
pak se bojím, že nebudu mít příležitost se k někomu vetřet a od té doby co není doma Monty je hrozná atmosféra, jen hádky atd, už tady nemůžu bydlet...
davidkova renata
nebude..bude s váma tak co by byla šokovaná
no to doufám, udělám vše pro to aby se měla skvěle...
navíc bývalý má psy rád, sám měl malinkou kříženečku 17 let, nedávno mu umřela, tak byl z toho zdrblý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 20:00
- Nahlásit
Atusch
bude v neděli výlet do Zlosyně?
asik ne tenkokrát,plánuje vychajdu do jílovýho nebo chotouně s ventou a nevimkýmeště
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 20:01
- Nahlásit
davidkova renataja ji videla a byla chudinka ztrhana a zlomena jak sip!doufam,ze se najde!!!!
|