Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6786 . 6787 . 6788 . 6789 . 6790 . 6791 . 6792 . 6793 . 6794 . 6795 . 6796 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 23:19
- Nahlásit

kachna_
jak to myslis? Jako vypadal trochu jinak nez vetsina psu, ale mne nepripada (podle fotek) nejak osklivy nebo strasidelny, mne by se takovej pes libil. V ty paruce je super.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 23:29
- Nahlásit

leyenda
mne nepripada (podle fotek) nejak osklivy nebo strasidelny
to jsou ti, co mají rádi dobrmany

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 00:23
- Nahlásit

leyenda
mne by se takovej pes libil.

se pry jeho pribuznemu hleda domof rikala jsblunka jestli jsem to dobre pochopila. Ale prevezt ho prec hranice by byl asi problem, celnici by neverili, ze je to pes a nevedeli by jake papiry na neho chtit

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 06:57
- Nahlásit

Dobré deň!
Dneska na vás nebudu mít asi čas, protože budu mít v práci fofr, abych mohla zase nejpozději v půl čtvrté vypadnout.
Tak né abyste drásali jak posedlí!!

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 07:05
- Nahlásit

-16............ stav klinické smrti...........mrtvej smajlík

eště že se nám hancaw vrátila z toho zýlendu fčas!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 07:41
- Nahlásit

bonc
-16............ stav klinické smrti...........mrtvej smajlík
tady je zase hnuuuusnej mistral
lucYnka XIII
se pry jeho pribuznemu hleda domof
jj, cetla jsem, ale pry ma nejakou specialni povahu. Ja nemam podminky pro specialne povahovyho psa, nehlede ne to, ze by asi blbe snasel ty vichry a v lete vedro.

Dobre rano vsem a nedrasejte tolik

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 07:49
- Nahlásit

Fstávat a makat. Otík se mi líbil moc, nevím,co proti němu máte. Tady je kosa a mrtky. Ne že budete psát jak včera, nebo už to nikdy nedočtu

hancaw
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 07:50
- Nahlásit

bonc vážně tě nemám ráda!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 07:51 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Bré deň, co je novýho? Už je zpátky kejtlin?

Já mám dneska perný den, chjo...

bonc
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 08:18
- Nahlásit

hancaw
proooč??? no i kdyš.... nevim esli je lepší bejt zmrzlá, nebo v teple zasypaná

leyenda
vyměnim mistrál za sibiřskej mráz!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 08:19
- Nahlásit

Zmrzlé ráno,
ta zima už není normální!!! Okamžitě jí vypněte!!! Psi se mi lámou v zatáčce, kocour odmítá být venkovním a stává se z něj domácí. Jen se jde vyvenčit se psama a maže dom.

hancaw
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 08:29
- Nahlásit

bonc páč je mi strašná zima furt a pořád! A kvůlivá koni musim bejt furt venku! A na Madagaskaru mi nic nezasypalo bylo tam krásně a velmi velké teplo

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 08:37
- Nahlásit

bonc
vyměnim mistrál za sibiřskej mráz!
plati, vemete si k tomu i bolest hlavy a zalehlo v usich, roztrhane ohradniky, popadane stresni tasky a ulamane vetve
V Novym Zelandu je muj mus, nezasypanej, volal fcera v noci, abych si prej nedelala starosti, jsem ho ujistila, ze si zadny nedelam, rekl "blahoslaveni nekoukajici na televizi, nectouci noviny

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 08:44
- Nahlásit

Makáte dámy? Máte pro mě něgdo tu smlouvu na darování Rikši? Jinou než Impakt, páč spolumajitelství je mi celkem ke guwnu Už to je docela akutní, pán už je na cestě sem

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 08:45
- Nahlásit

Ahoj, už je jaro?
Nosím pod riflema punčochy jak malej dacan, dvoje teplý fusky, nahoře 3 vrstvy, čepku, rukavice a je mi furt kosa!!!!

Jak je dneska Kejtlin?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 08:45
- Nahlásit

tagže vy jako tu kosu prostě nevypnete jo?! no jak chcete!

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 08:52
- Nahlásit

davidkova renata
tagže vy jako tu kosu prostě nevypnete jo

řekni jak a já to udělám, páč toto je hnus.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:04
- Nahlásit

čau fšici!

lidi dnes jsem viděla venku holku v kraťoučkých plátěných kraťáskách a tenkých silonkách jak sem na ňu koukla, byla mi kosa aji za ňu

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:05
- Nahlásit

Asi půjdeme ven zase jen na chvilku, nebudu riskovat zmrznutí sebe a psa. Mimochodem mám rýmu už 14 dní.

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:10
- Nahlásit

Baysha
dnes jsem viděla venku holku v kraťoučkých plátěných kraťáskách a tenkých silonkách

normálně jsi ji měla vyliskat!

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:16
- Nahlásit

jbat
normálně jsi ji měla vyliskat!

all

na jak dlouho chodíte se psama, když je taková zima a ještě vítr?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:18
- Nahlásit

Baysha
venku holku v kraťoučkých plátěných kraťáskách

fůůůůj, tak to je taky teda pacient!!!

Nebyl by tu někdo, kdo se vídá s Lucynkouspísmenkama a je třeba z okruhu Praha 9,10?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:24
- Nahlásit

makrel

Já teda přiznám se teď moc nee, páč je zima hlavně mě A na psičáku je víc v autě než na place
Posííím, měla bys čas se mi podívat na ty kontaktííí?

jbat
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:24
- Nahlásit

makrel

já a dědofci děláme tour de noviny v koupelně nebo na balgoně, pokud máš.
jinak já nezvládnu víc jak 45 minut ráno, odpo jdu radši několikrát, ale na kratší dobu, ani ten čokl z toho není nadšenej... takže spíš vyvenčit a blbneme doma.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:28
- Nahlásit

makrel
já tak na hoďku, Bajša by chtěla i víc, ale ona je zimomilka obecná ale když přijdu z práce před pátou, tak už se toho moc stihnout nedá

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:29
- Nahlásit

BrendaBenji
jo, ale s Vlčáčkovou jsme se domlouvaly, že mi pošlete rovnou odkazy na konkrétní imzeráty. Já vůbec nevím, co chcete a kde. takže vám pak jen vyjedu ty kontaktní údaje.
jbat
no jen jestli nejsem moc velký tyran, když půjdeme na nejdelší tak na 30-40 minut, než se to počasí trošku zlepší.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:31
- Nahlásit

Vůbec vás nebudu dočítat. Beztak píšete samý bejkárny.
Dneska jde Trix na krev, rozpíchám mu žilečky a jak se znám, tak beztak nic neodeberu.

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:32
- Nahlásit

Brý tro náš kot se porval má rozthlou bradu durch a polštářek vejpůl došel ráno jak pruskej voják s fronty ve4h řval za voknem(řval tak,že mě zbudil,řve jak kráva) byl tak zmrzlej že se ani nebránil před sprejováním ran aureomicinem,problém je ftom,že kocourům nejde fáčkovat noha takže mám všude velmi mnoho otisků půlenejch zelenejch tlapek se nato vyseru a nechám to místo tapety nebudu drhnout půl kuchyně

jbat
Člen
- Nahlásit

makrel
no jen jestli nejsem moc velký tyran, když půjdeme na nejdelší tak na 30-40 minut, než se to počasí trošku zlepší.

když jsem byla o víkendech sama doma s horečkama, byli jsme ráno 30 minut a pak v poledne 45 a večer 30. Víc bych nedala. A přežil to.
Jako psa miluju, ale abych někde padla se zápalem plic, to by mu asi taky zrovna nepomohlo...
Stejně se potřebuje akorát vyprázdnit a pak už jen házet tenisák, pořád dokola, což zvládám i z postele.

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Dobré jitro, dámy.
Nechci Vás nějak nasírat, ale tady je krásně!!!!
Svítí Sluníčko, je trošku mrazivo, ale je nádherný den. Akorát že musím makat v práci...

<< 1 ... 6786 . 6787 . 6788 . 6789 . 6790 . 6791 . 6792 . 6793 . 6794 . 6795 . 6796 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání