| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:45
- Nahlásit
makrel
První, koho Kája sežere POVINNĚ bude můj úžasnej soused. Včera, i přes můj zákaz, OPĚTOVNĚ pustil Mordora k sobě na dvůr a OPĚTOVNĚ ho nacpal nějakým šrotem. Jsem došla domů, pes byl nafouklej jak balon, vychlemtal během dvaceti minut kýbl vody a brkal jaxviňa. Taxem volala sousedovi, essi kurva zase krmil Mordora a ona prej jaxi náhodou spadla branka, tak byl u nich a na dotaz, essi ho zase PŘES MŮJ VÝSLOVNEJ ZÁKAZ nakrmil, tak prej asi jeho holky granulema. Granulema ala 3kč/kg. Nasraná jsem byla jako prase, páč samozřejmě důsledek toho byl, že pes byl ráno zrovna tak jak balon a prděl. A jako na sviňu jsme ráno měli besedu, žeáno. Tak jsme museli sedět pod otevřeným oknem a mrzla mi prdel. Aspoň jsem dětem vysvětlila na příkladu, jak nebezpečný je krmit cizí psy. A večer lezu na půdu pro zámek. Pes bude přes den zamčenej v kotcu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:45 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
kachna_
Jo a jednu autolékárničku navíc!!!
Ty máme taky,dvě....páč jsem jednu novou koupila já,jednu muš a ta co jsme ji kupovali přet půl rokem byla úpa stejná.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:48
- Nahlásit
Biluška
Asi jsou to ledviny, víceméně se rozhodl to zabalit, už se ani nepere
U nás to bylo naopak,z toho jak ledviny nefungovaly Otíkovi hrabalo,ale jinak jsem pro to,pokud je to nevratnej proces,ulehčit mu to.Podruhý bych to udělala dřív a nečekal tak dlouho.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:52
- Nahlásit
Ste se posraly? Čék na chvílu odejde fakt makat a vy tady nakafráte 6 - slovy ŠEST - stránek.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:54
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
po nacvičení, kdy ten pes měl vědět, co dělat po ráně?
Ne, to byl právě "samouk", kerej si půjčil od kámoše elektriku, "protože to ti vycvičí psa".
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Ste se posraly? Čék na chvílu odejde fakt makat a vy tady nakafráte 6 - slovy ŠEST - stránek.
Hele,ale máš to jednoduchý........pokud máš cokolif co lze použít k založení vlastní kliniky s laboratoří a lékárnou,tak seš tu správně.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Baysha
ach jo, vážně den na *píp*, na oběd byly moje oblíbené vepřové plátky zapečené s rajčátky, avokádem a mozzarelkou, chtěla jsem si je přisolit a vysypala se mi na ně celá solnička
Jé pani to je jako ve vesničce střediskový, jste jako Otík
ale nas... by mě to velmi, zvlášť u oblíbené krmě
Lucie Kratochvílová
v tom případě dodám dvě chodítka pro invalidy
ok píšu si dvě chodítka na sklad
Biluška
bereme hlavně ty rukavice a betadínu - ta je nejdůležitější jinak samozřejmě i vše ostatní
kachna_
autolékarničky bereme
jablunka
no výborně, jak se nám to pjekně sumíruje,už máme i gde ordinovat, koukám, že už nám chyběj jen ti pacoši
Mimochodem slyšeli jste před pár lety o těch "veterinářích" jak ordinovali někde ve východních čechách a chyběly jim k tomu JEN ty vysokoškolský diplomy? Tak to byli mí "spolužáci" ze střední, co chodili o rok níž. A proto, že je znám, tak mi fakt nejde do hlavy, že k těmhle humusákům někdo chodil a dokonce jim věřil, že jsou to dochtoři
To mi musíme mít za chvilu klientů, že to nebudem stíhat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:55
- Nahlásit
jablunka
pokud máš cokolif co lze použít k založení vlastní kliniky s laboratoří a lékárnou,tak seš tu správně.
můžu na výzkum a pokusy poskytnout jednoho hada a jednoho chlapa.
a taky moje ledviny, ale ty byste museli vyléčit a vrátit mi je.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:55
- Nahlásit
jablunka
Dá se říct, že Harrymu taky hrabe, protože normálně zabíjí každého psa na potkání. Ještě v neděli vyhrožoval kníračovi za plotem, že z něho nadělá pět a ještě vošklivějších. Dneska už nic . Ten jezevčík se na něho vyloženě prsil a koledoval si, Harry nic . Čekám na ty výsledky z krve, už by měli každou chvíli být a pak se uvidí. Když to bude beznadějné tak to nebudu protahovat. Proti němu mluví i jeho věk, přece jenom je mu už devět
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:57
- Nahlásit
Eldoguero
koukám, že už nám chyběj jen ti pacoši
To mi musíme mít za chvilu klientů, že to nebudem stíhat
No essi to votevřem u nás,tak ti zaručuju jak lický,tak zvířecí pacoše.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:59
- Nahlásit
Eldoguero
no výborně, jak se nám to pjekně sumíruje,už máme i gde ordinovat, koukám, že už nám chyběj jen ti pacoši
Huž máte psícholoka? Essi ne, taxe hlásim.
Nemám doma žádný nástroje. Max tak Roboran a Giom, taxe na dochtora nehodim..
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
kachna_Myslíš, že v rámci výchovy k nelovení s použitím el. obojku, je dobrý, aby pes ten obojek nenosil, když poslouchá?
Nepochopila jsem dotaz. Jsem asi blbá nebo přepracovaná, celej den se tady rozvádím a oddlužuju, tak mi to už nemyslí.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Biluška
U nás to bylo naopak,Ota šel po všem co se hejbalo,nás doma nevyjímaje.Vypadal jak bulimička před rosypáním,v posledku na něm fakt nebyl gram tuku,nebo svalstva a vlastně pořád a neustále močil a strašně smrděl.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:00
- Nahlásit
jablunka
Ota šel po všem
počki, Otík umřel...?????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:01
- Nahlásit
pawLINka
celej den se tady rozvádím a oddlužuju, tak mi to už nemyslí.
A ty už ses stačila vdát i zadlužit? Si to vzala hopem.:d
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:01
- Nahlásit
Eldoguero
bereme hlavně ty rukavice a betadínu - ta je nejdůležitější
jasně jako dochtoři nesmíme nic chytit od pacientů
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:02
- Nahlásit
jbat
můžu na výzkum a pokusy poskytnout jednoho hada a jednoho chlapa.
chlapa na pokusy jo hm, to stojí za zvážení
taky moje ledviny, ale ty byste museli vyléčit a vrátit mi je.
Tak to teda ne snad si pani nemyslíte, že umíme zázraky, jestli nepůmůže koupel v bentadíně, můžete sí je vzít zpět
Biluška
Pani to je mi líto akiťáka, hlavně aby se netrápil
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:03
- Nahlásit
jbat
počki, Otík umřel...?????
Jj,loni z jara a poslední měsíce byly hnusný,vyčerpaly mě jak psychicky,tak finančně a k ničemu to nebylo.
Jo a kdyby jste někdo chtěl,tak je k mání Otíkův brácha,ale já do toho fakt nejdu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:03
- Nahlásit
jablunka
Harýs nesmrdí, ani z tlamy mu nesmrdí. Nemočí, nekálí, nežere, nepije. Jen tak leží a smutně kouká
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:04
- Nahlásit
Biluška
Nemočí, nekálí, nežere, nepije. Jen tak leží a smutně kouká
To nezní moc optimisticky.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:04
- Nahlásit
jablunka
tak je k mání Otíkův brácha,ale já do toho fakt nejdu
pani, to se ti nedivim, že do něj nejdeš... a proč je k mání? Slabší povaha?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:05
- Nahlásit
impact
psíkologa nemáme, takže místo je volné pro tebe
jablunka
to je fajn, že budou, hele impact bude dělat sezení psíkologický, to už nám chybí akorát patolog Slavíček
Lucie Kratochvílová
jasně jako dochtoři nesmíme nic chytit od pacientů
tak tak, pro jistotu bych se jich radši vůbec nedotýkala
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Je to ten jedinej co zůstal u chovatelky a prej si dou po krku s otcem(mexickej naháč) a tak asi pude.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:07
- Nahlásit
jablunka
Pani Otíka je mi taky líto a kdo byl vlastně Otík zač, já jen kvůlivá tomu bráchovi jako co on je zač teda jestli mi rozumíte
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:07
- Nahlásit
Eldoguero
to už nám chybí akorát patolog Slavíček
Vím naprosto přesně komu říct,jeden takovej slušnej řezník tu bydlí kousek.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:08
- Nahlásit
jablunka
to je na hovno... jako dovedu si představit jaká je pravděpodobnost, že narazí na normálního páníčka...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:09
- Nahlásit
jablunka
A ty už ses stačila vdát i zadlužit? Si to vzala hopem.:d
Já né, ale mí klioši jo.
Hele,ale máš to jednoduchý........pokud máš cokolif co lze použít k založení vlastní kliniky s laboratoří a lékárnou,tak seš tu správně.
Já chci být pitvač a nebo taky pitvolog. Tomu totiž nigdo nemůže nadávat, že něco posral. Max něco přeřízne, ale huž je to stejnako fuk.
Biluška
Je mi to líto, pani.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:10
- Nahlásit
jablunka
Vím naprosto přesně komu říct,jeden takovej slušnej řezník tu bydlí kousek.
Takže jsme kompletní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:10
- Nahlásit
Eldoguero
to už nám chybí akorát patolog Slavíček
já myslela, že mutvoly si podle předem stanoveného klíče rozdělíme a zkrmíme
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:12
- Nahlásit
Eldoguero
a kdo byl vlastně Otík zač, já jen kvůlivá tomu bráchovi jako co on je zač teda jestli mi rozumíte
Dávám to sem na tvoje riziko,Davídková tě zabije.
kříženec barzoje a mex.naháče.
|