Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6759 . 6760 . 6761 . 6762 . 6763 . 6764 . 6765 . 6766 . 6767 . 6768 . 6769 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 06:10
- Nahlásit

nemethova5
se máš, já valím makat a dneska toho mám zase strašně moc. a venku je hnusná kosa.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 06:17
- Nahlásit

makrelani nemluv,zima jak v ruskym filmu!tak pani lity,lity,lity....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 06:44
- Nahlásit

dobrej den i tady,psiska včera a dneska zustala doma,jsem šla sama s novinama,bo by tam umrzli
dasty má po operací vočí a elis jsem rovnou naočkovala
díky jedný holčině od desenského,jsem oběvila veterinu mnohem levnejší než by to stálo na klinice,no dasty vypadá ještě hůř,má to roztáhlí jako ty rozničky,ale ráno už to má mnohem lepší,buzde mít tedy doživotně kapičky,ale ty sou za babku,takže je klid,nikdy se mu to už nemělo vrátit
elis má 5 kg,takže kilo a půl dolů musí schodit,no takže jsem včera zakoupila brit care lajtku a baštila než jsem šla nanoční v pohodě
dasty naopak zhubnul,už má jenom 40 kg místo 42,což je dobře,ale nevypadá podviživeně,je takovej akorát

impact
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 07:20 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Nesnášim vstávání. Nesnášim vstávání. Nesnášim vstávání. Nesnášim vstávání. Nesnášim vstávání. Nesnášim vstávání. Nesnášim vstávání. Nesnášim vstávání. Nesnášim vstávání. Nesnášim vstávání.

Kde je Biluška? Tu taky nesnášim.

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 07:20
- Nahlásit

bré ráno!
já jsem ve svý podstatě optimistickej čék - byť to tak přes zimu nevypadá...ale co je moc, to je moc!!!
1. -14???!!!!!!!!! po 3 měsících klinický smrti, ve chvíli kdy závan jara probudí v člověku chuť žít, todle??!! To je vražda provedená zvlášť brutálním a zavrženíhodným způsobem
2. krabičce opět blbne chlazení. Opět dneska odjíždí do servisu. Je to asi měsíc a půl, kdy byla tejden v servisu, tejden se v ní hrabali, vyměnili gde co a stáhli nás o 13 litrů. Za 14 dní ta samá písnička, opět do servisu, jujky, my sme nevyměnili ten termostat, kterej to všechno způsobil a díky němu se to všechno rozesralo (chladič, vodní pumpa, 2 miliony těsnění atd). Další 3 dny bez auta, další litr. A včera večer opět začala růčička od vody skákat babdžížampink, do rudej, na nulu, na stovku....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 07:52
- Nahlásit

Dobré deň, celé deň.
Vidím, že pozitívní nálada vládne celou žumpou.

Btw: za 2 stránky to zase zkolabuje?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:19
- Nahlásit

Zdar zmrzliny,
-13 považuju za ftip a to tak že posledníííí!!!

Dočítat vás nebudu, páč bych si na to musela vzít tak 14dní dovolený!!!

Dělo se něco poctatnýho, krom toho, že Biluše chce psa a Kejtlin jeblo

Biluše

teď je jedna fundlačka na FB, tak si jí vem jooo

Kejtlin

Klíd pani, jen co jsem zahlídla, tak ti to tu psaly holky moooc pěkně. Nic nevzdávej. Mým příběhem tě ani zatěžovat nebudu. Za chvilku bude jaro a bude taky trochu líp))

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:23
- Nahlásit

Doufám, že makáte lemuřice lemuřácký . Jenom probíhám, za chvíli razím s Heryáškem na tu veterinu.

BrendaBenji
teď je jedna fundlačka na FB, tak si jí vem jooo
Gde? Hoď linka plís.

Jinak pro ty co zajímalo essi se češou šelmyje - NEČEŠOU. Šelmyje se nesmí česat, proto je mi tohle plemeno tak sympatické
Za link na vlkodava děkuji, ale tohle plemeno fakt nechci. Jednak mám strach, že coby chrt mi bude lovit malé hemživé šelmyčky a za druhé mě dost odrazuje jejich průměrná životní délka pět let.
Dobrmana určitě nechci, neboť se mi co? Neboť se mi vůbec nelíbí A není chlupatej

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:29
- Nahlásit

Biluška
Dobrmana určitě nechci, neboť se mi co? Neboť se mi vůbec nelíbí
Tssss

Dobre rano, preju vsem, at uz mate jaro a teplo.
Mam uplne rozezrany ruce od ty malty, se to pres moc jeste nejak zhorsilo boliiiboliii
Jdu drit, vecer si vas doctu

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:33
- Nahlásit

BrendaBenji
Už jsem ji tam našla. Jenže to je zase sedmiletá (a to bůhví essi ji o pět let neomladili aby měla větší šanci na umístění ) a týraná. Já ji potřebuju na kanysku, nechci mít doma další hladový krk, který nebude moc pracovat páč bude mít reakci na něco... . Asi půjdu spíš do štěněte. Uvidím ještě.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:34
- Nahlásit

Dneska je strašně divnej den. Nevím proč, ale cítím, že se dneska něco stane. Asi jsem paranoydný nebo co.
Asi bé konec svjěta nebo tak něco.

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:37
- Nahlásit

Biluška
věděla bych o ročním leonovi.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:39 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
A co leonbergr? V tom by ti mohla poradit laguna.
Edit: laguna vycítila příležitost a předběhla mě.

Jinak nejlepšejší je stejně velkej knírač.

all
vím, že su děsně otravná, ale vybírám ledničku. Mám v podstatě vybrané dvě a nevím pro kterou se mám rozhodnout.
Já jsem spíš pro tu dražší, bo má nižší spotřebu a mám na ni stejně 10 tisíc.

Takže tahle (má vyšší spotřebu)
http://onlineshop.cz/velke-elektrospotrebice/kuchy nske-spotrebice/chladnicky/kombinovane-171-185/chl adnicka-komb-electrolux-erb-34233-w-39643P.html

nebo tahle (je to A++)
http://onlineshop.cz/velke-elektrospotrebice/kuchy nske-spotrebice/chladnicky/kombinovane-171-185/chl adnicka-komb-electrolux-erb-36300-w-39938P.html

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:39
- Nahlásit

zdar fšici!

Biluška
neblbni a pořiď si flata, jsou chlupatý, na rozdíl od zlaťáků zdravý a maj super povahu akurát teda jsou trošku prdlí, no...

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:48
- Nahlásit

Zdár strýtofky Baysha
jsou trošku prdlí
To je ale nejlepší jak zaujmout pz my byli na dovolené s pítem(sme vyhráli pobyt)akorát tam zrovna byli postižený mentáli ASI 30 a my a jediné co je dokázalo rozřechtat bylo dyž spadl ze schodů páč mu to podjelo a dyž si prdnul na hlas jako tak huronský smích to sem eště nazažila vychovatelka plakala taky.pawLINka
Pani naše lednice je luksusní ale páč je v chodbě tak v zimě nejede říkal opravář,že jak je5c tak sebelepší lednice nejedou prej k takovejm jezdí často tak vám neporadím páč my máme ledničky místo skříněk a tím to hasne

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:49
- Nahlásit

Biluška
aha, já nevěděla na co ho chceš, ale neboj najdu jinčího

pawLINka
ty zařizuješ komplet domácnost ne? Příští týden přijdeš s myčkou

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:53
- Nahlásit

Baysha

A proč sis vlastně nepořídila flata?

Dobré ránko na pijánko všem a zvláště kejtlin, kterážto je veselá a hravá ))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:54
- Nahlásit

Baysha
Fšichni retrívři jsou předem vyškrtnuti. Nechci nic loveckého Nebudu to tu furt nahánět po lesích, je s tím moc práce

laguna
Leon by šel paní. Je socializovanej? Netýranej? Kanystrovej?

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:55
- Nahlásit

Chcete se po ránu nasrat?Tak si to pustte,mě to právě malej sousedík už půl hodiny pouští přes zed mocmoc volumetam má http://www.youtube.com/watch?v=GJN04_2aNNI

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:56
- Nahlásit

pawLINka
vzala bych tu dražší
Velký knírač je super pes měl ho strýc když jsem byla malá(už je to dost dávno).Do dneška na něj ráda vzpomínám jak jsme se s ním jako děti hrály.

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:57
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
protože mě přítul ukecal na labíka - ale flat byl druhý v pořadí
ale už teď je jasné, že další pes nebude výstavní labík, buď to bude labík pracovní (za nekřesťanské prachy z ciziny dovezený), nebo nejspíš flat jediné, co mě od flatů odrazuje, je to, že jsou černí, mi se víc líbí žlutí psi, páč je jim líp vidět do ksichtu

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:57 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Bré ráno!
Dneska jsem si trošku přispala, neb musím být v práci déle. Ale -13,5 stupně v sedm ráno bylo na mojí psychyku fakt moc. Musela jsem se hodně přemlouvat, abych nezajela zpátky domu a nešupla zpět do postele a do práce nezavolala, že mi je blbě a beru si dofču.
Kejtlin
Doufám, že jdi se z toho včerejšího splínu vyspala. Jinak by to asi opravdu chtělo změnit doktora, jak tu někdo psal.

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:58
- Nahlásit

Biluška
retrívři právě za zvěří moc nezdrhají - jsou šlechtění na to, aby si živé zvěře nevšímali a brali jen střelenou, těm nejlepším vyletí pod čumákem zajíc a oni se ani neotočí - jasně, toto už je výcvikem, ale ty vlohy tam jsou

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:59
- Nahlásit

Baysha

Flati jsou i čokoládově hnědí, že jo????? Mě se čokoládi líbějí moc ale nejvíc curly coated... slinty slinty )))

Deš taky tudle sobotu?

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:01 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jj, flati jsou i hnědí, občas se narodí i žlutí, ale to je nestandard a vyřazuje se z chovu (přesně takovýho bych chtěla, ale to se mi asi nepoštěstí...)
curlíci jsou nádherní, ale už trošku složitější povaha...
v sobotu nedojdu, máme rodinný oběd

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:02
- Nahlásit

Baysha
To je fuck, beztak se mi nelíbí . Retrívra prostě nechcu. Mi nesedne ani ta jejich povaha a tak. Sem vždycky v létě na prášky z těch co mi sem navozí na hotel. A z těch hoteláků snad každý loví, každý majitel extra mě upozorňuje ať dávám bacha na srnky a na slepice, tak mi nevykládej, že plošně neloví gdyž mě jich sem jezdí asi patnáct co fšichni loví
Akorát jeden nelovil a ten měl voperovaný kardiostimulátor a sotva lezl

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:03
- Nahlásit

Baysha

Ty brďo, to jsem vůbec nevěděla, že se rodí světlí flati..

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:04
- Nahlásit

Baysha
co mě od flatů odrazuje, je to, že jsou černí
moment takle tendle je špatně čokoládový?? Se nevyznám,ale mléčná je dobrá né?

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:06 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Biluška
no... neměli by lovit ale víš jak, u těch výstaváků šla povaha a vlohy dost do háje... a navíc výchova, no...

Lucie Kratochvílová

danajasa
nene, čokoládová je taky dobře, jen jich není zdaleka tolik co černých - nestandard je jen žlutá

laguna
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:08
- Nahlásit

Biluška
Než jste odepsala tak leon zmizel z nabídky.
Ale mám jiného má PP a pokud ti nevadí že neni socializován, zvyklí na děti a další drobnosti dam ti odkaz

<< 1 ... 6759 . 6760 . 6761 . 6762 . 6763 . 6764 . 6765 . 6766 . 6767 . 6768 . 6769 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání