Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6759 . 6760 . 6761 . 6762 . 6763 . 6764 . 6765 . 6766 . 6767 . 6768 . 6769 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:17
- Nahlásit

Atusch
uplně ideální by bylo to ščeně, Černého ruského teriéra je s PP, začali s tím i cvičit , chtěj za něj pakatel, jsou z Moravy - narodilo se jim děsně moc miminek a nějak "zapomněli" inzerovat. Co na to říkáš? Je to lepčejší než nějakej fundlák...
Sem dycky myslela, že rusáci sou děsně zlí, akční a tvrdě bojoví . Chápu, že jaký si to udělám, takový to mám, ale radši bysem psa, se kterým je snadná práce, na žádnou velkou dřinu nemám čas, ani náladu
Musí se to stříhat? Co to udělá gdyž se na to vyprdnu? Bude to plstnaté jako Puma takže mě to nakonec donutí ho ostříhat? Narozdíl od Gerdoslavy upravuju srst děsně nerada

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:24
- Nahlásit

Biluška
mého ti nedám. Tohle jsou cca 8mi měsíční zvířata. Rusák hlídá, ale není to agresor, kterej bude napadat lidi nebo psy, pokud ho k tomu nepovedeš, a bojovat s tebou asi taky nebude. Myslím, že něž výcvik jim stačí výchova jako každýmu normálnímu zvířeti.
Mého psa jsi viděla v Jílovym a přišel ti agresifní a bojovej??? Vláčelo ho tam něčí děcko...
Česání narozdíl od Gerdy z duše ráda nemám, takže prostě mám psa zadredovaného(hlavně huba a nohy jsou problém) a jednou do roka ho vezmu na knírače , tak mu to pak půl roku sluší. Když se na to vyprdneš, vraž kartáč do ruky přeci dětem ne? Ono dnes už záleží i jakou má srst a chovatelka mého Atíka dává své čubě do jídla lososák a prý se jí nedredatí, což teda fakt zadredovaná nebyla...

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:26
- Nahlásit

Crysa
Atíka nebrat, to je můj karamát krs jídlo a česání a vůbec, dělá terapyjy mě a mařence.

Co děláte megery? Já su ňáké otrávené, nic se mi nechce.

impact
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:28
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Mám lepčí.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:28
- Nahlásit

Hele co ta kejtlin, vyrazily jste z ní něco teda kloudného? poslední co jsem četla bylo, že už tu nebude chodit, aby neupoutávala pozornost a pak se odjebala?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:32
- Nahlásit

Biluška
Sem dycky myslela, že rusáci sou děsně zlí, akční a tvrdě bojoví
já sem si to myslela taky, myslim si doteď, že bych takového rusáka uměla vychovat, páč se mi moc výchova nedaří, ale čoveče i ta Karmína byla milá, přátelská, hravá, kdyby mařka nebyla hloupá, mohla mít velkokámošku....ke každýmu se hrnula a kontaktní byla...prej maj v sobě toho fundla, taky pudla a taky perdele, a taky velkýho kníra....jako třá sem nenašla nikde na stránkách chovek vídeja z obran, v poctatě sem musela hledat hodně dlouho, než sem něco málo našla. Samozřejmě je to zejména tím, že neumím hledat, ale na všech chovatelskejch stránkách píšou výhradně o výstavních úspěších....je to zvláštní, viď? Já bych mohla mít velkopudla ostříhanýho na rusáka...takovou mystifikaci....Mystérious Libuška...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:38
- Nahlásit

NOTEBOOK
Kdo ho to tu nabízel? Možná - slovy: MOŽNÁ - bych měla zájemce o ten HP půl roku starý. Ale potřebuju vědět týpek toho NB a cenu. Nejlépe poslat na týraný zvířata, ať to můžu přeposlat.

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:39
- Nahlásit

Rusák hlídá, ale není to agresor, kterej bude napadat lidi nebo psy, pokud ho k tomu nepovedeš, a bojovat s tebou asi taky nebude
No jo ale musí chlastat a víte jak drahej je litr vodky neska ináč klidnej nebude bude vyžadovat deně stachana ináč bé zlejJako vožralej půdl s natáčkama je eště horší

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:40
- Nahlásit

Atusch
Tohle jsou cca 8mi měsíční zvířata
Co socializace? Mám nejasné tušení, že pokud mají doma vrh osmiměsíčních syčáků tak to moc žhavé nebude, co? Skrz tu kanysku potřebuju mít socializaci úplně na fšechno, žádné bojínky.

Mého psa jsi viděla v Jílovym a přišel ti agresifní a bojovej???
Jenže to je jediný rusák, kterého naživo znám, takže netuším essi je vyjímka, nebo pravidlo.

Dost velké mínus rusáků je, že jsou černí. Jednak je klioši špatně vidí a hlavně fšichni mají v podvědomí zafixované, že černý pes je zlý pes. Pochopitelně, že si zvyknou, ale je to zase práce navíc . Z té srsti taky nejsem hepy, při každém stříhání Pumice se zapřísahám, že už nikdy nikdy nikdy nechci psa co se musí stříhat . Ale essi mají fšichni povahu jako Aťas tak je to zase velké plus. Zařadím je do užšího výběru.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:42
- Nahlásit

Biluškaa co flandersky bouvier???

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:44
- Nahlásit

nemethova5
Taky by šel, dyť je to víceméně to samé co ten rusák.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:47
- Nahlásit

Biluškai kdyz flanderak se musi upravovat taky a mi se libi zihani!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:49 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Biluška
jako ohledně socializace ti tu nebudu nic namlouvat, prostě nevím, osobně si myslím, že úplně bojínci to nebudou neb je berou ven, na cvičák, ale jestli viděli tramvaj to fakt nevím.
A když jsem to řešila s chovatelkou shodly jsme se, že agresivního rusáka fakt neznáme a to má mnohem větší přehled. Takže Atík je pravidlo né vyjímka.

edit.: dalo by se to zjistit nebo ti na ně dát kontakt ať se pozeptáš nač potřebuješ sama.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:51
- Nahlásit

Atuschtaky se mi libi impozatni rusak,ale ta uprava srsti by me asi zabila jak u flanderaka!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:52
- Nahlásit

Atusch
Takže Atík je pravidlo né vyjímka.
ještě že ale neni pravidlem, jak je chuďátko stříhanej. Myslim tim konkrétně toho příííšernýho opata )) Vypadá jako mlok!

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:54
- Nahlásit

nemethova5
úprava je děsná u všech chlupatců a je jedno jestli to je gólie, rusák nebo třeba brijárd.
Gerda
a kde jako jinde sem měla vozkoušet ten stojek nevíš???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:56
- Nahlásit

Atuschcha,cha a to si ma bejvala uz kamoska ma brat briarda a tvrdila,ze to neni tak narocny,tak ja ji preju,at si to mocinky uzije!!!!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:56
- Nahlásit

nemethova5
flandersky bouvier
Paní neblázněte závodí s pakůněma a briárdama a povahově sou mocinky podobný ježíšikriste dovedete so představit polohování s kopajícím pakůnovým příbuzným

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:00
- Nahlásit

Atusch
Bývalý měl býrdedku. Ježiš to bylo šílenýho česání. Dycky sme se vsadili a gdo prohrál musel ji učesat. Párkrát to padlo na mě a odnaučilo mě to se vsázet . Před výstavou to bylo na celou noc, regulerně Essi je na tom briard podobně tak škrtám briarda i býrdetu
Rusáka a buvijéra asi škrtnu skrz to stříhání, to je taky děsný vopruz .
Nejvíc mě prostě lákají ti molosové, ale mám docela strach z velikostního rozdílu šelmyje kontra molos. Už takhle hlídám, aby na ně nešlápl kůň, mám hlídat navíc eště mamuta?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:02
- Nahlásit

danajasahele ja znam zatim fajn flanderaky,jo dovedu si to zive predstavit hele a boserony znam taky fajny povahove.

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:07
- Nahlásit

Biluška
Pani tak eště napad bobteil to je tak velikostně mezi kozy a je to světlý ovčem česání taky vo držku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:08
- Nahlásit

danajasato cesani bobtaila podle me nebude zas tak hrozny,pokud s nim bilus nepude na vystavu,kamoska ho ma,ale je dost teda drahej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:08
- Nahlásit

danajasa
Bobtail by mohl být, ale to česání by bylo fakt drsný Občas s náma bývají v kruhu, lidi tam naklušou hned ze začátku přejímky, vrazí psa na stůl a češou a češou a češou....když nastupují kolem poledne tak to většinou stihnou

Je čas udělat hají buci, opakuji je čas udělat hají buci.

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:19
- Nahlásit

nemethova5
podle me nebude zas tak hrozny
Je to hrozný sme ho měli teda naši14let poslední4roky sem ho na léto stříhala na ježka páč to se plstí a všecko se f tom ubytuje,páč původně se to plstit mělo čímž vzniklo brnění a pes byl nepromokavý a takřka nezranitelný geny sou geny

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:19
- Nahlásit

Biluška
nemethova5
jak je to chlupatý musí se česat všecko, copak tu šeltyji nečešeš?

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:20
- Nahlásit

Biluška
Je čas udělat hají buci, opakuji je čas udělat hají buci.
Pani pro vás http://www.youtube.com/watch?v=2Noilf9Ra00

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:23
- Nahlásit

Biluška
hele a co projet inzerce, něco takovýho nevhodnýho do chovu? Že třá jako tomu zvířeti bude chybět koule neo zub, to něco seženeš pro klienta z těch chlupatejch plemen, ne? Nebo i německýho vofčáka, teď poslední dobou jsem slyšela od pár lidí, že narazili na jedince, kteří se zcela vymykali svou pracovitostí, teda spíš nepracovitostí, že na gauč, do rodinky, hladit a rozmazlovat byl zřejmě sen těch jedinců.

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:29
- Nahlásit

Biluška
hele velkej chlupatej a zadáčo!! http://melnicek.cz/node/6920
nebo bambador 8 měsícůch http://melnicek.cz/node/6927

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:40
- Nahlásit

Ahoj holky, chvilku jsem chybela a hned pribylo tisic stranek,
Biluska kupuje novyho psa? Proc si nekoupi krasneho elegantniho lehce ovladatelneho dobrmana?
Mam uz vodzumpovanou kuchyn, jsem strasne sikovna, umim rozdelat maltu a naplacat ji na zed! Ofsem jenom rukama, tema zednickejma udelatkama ne. V dusledku cehoz mam ted strasne bolavy ruce. Na druhou stranu bych ted mohla spachat nakej cin, podle otisku prstu by me urcite nedohledali .

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:52
- Nahlásit

sem četla mail od vlčáčkový, že se mám dostavit, tak jsem zde

<< 1 ... 6759 . 6760 . 6761 . 6762 . 6763 . 6764 . 6765 . 6766 . 6767 . 6768 . 6769 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání