| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 22:54
- Nahlásit
Alexa
paní to je ale dost dobrá hra
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 22:59
- Nahlásit
kejtlin
paní to je ale dost dobrá hra
ja jsem asi nejaka retardovana, mam skore 2
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:00
- Nahlásit
jezismarja!!!u nas desne ale desne snehove mrdkuje,ze nejde videt na metr,kde mate to jaro,jako????toho se nedockam ani v cervnu!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:01
- Nahlásit
leyenda
sem měla zezačátku 3, při opakování se to zlepšuje
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:07
- Nahlásit
nemethova5
pani, ja mam to jaro, uz jsem minuly tyden videla na louce capy, kvete mi vsechno mozny kviti, mandlone a nektarinky, dneska jsem dokonce nasla prvni malinke poupatko na ruzovem keri
kejtlin
sem měla zezačátku 3
uf, to jsem si oddechla, uz jsem chtela vyhrabavat IQ testy, ja to vopakovat nemuzu, hraju s holkama rummy, by divne koukaly
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:13
- Nahlásit
tak jsem vas konecne docetla Zejtra mi asi dovezou zranenou cici, drzte palce at to dopadne dobre.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:14
- Nahlásit
leyenda
pani, ja mam to jaro, uz jsem minuly tyden videla na louce capy, kvete mi vsechno mozny kviti, mandlone a nektarinky, dneska jsem dokonce nasla prvni malinke poupatko na ruzovem keri
hmm a u nás je -9
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:19
- Nahlásit
kejtlin
No, vidis a moje holky jsou smutne, ze nebydlime nekde, kde je zima, snih a led.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:23
- Nahlásit
leyenda
u nás je holomráz
jdu číst, jestli se dokážu soustředit na knížku, pak polknu prášek na spaní a spát, dobrou
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:24
- Nahlásit
kejtlin
dobrou, hezky se vyspi a rano vstan s usmevem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:24
- Nahlásit
leyendahm,tak to jaro vam tuze zavidim,jak rikam,ja se ho nedockam ani v cervnu!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:25
- Nahlásit
kejtlin
tady je taky hrozitanska zima.
Pani je mi lito, ze ti je zase psychicky blbe. Zrovna jsem si nedavno rikala, ze jak si mela samecka bylas v pohode aspon z tvych prispevku to vypadalo, ze ok, sla z tebe takova pohoda
Neodmitej gerdiccinu pomoc a zkus toho doktora zmenit, neni to o penezich da se najit spoustu skvelych psychousu zadara, nebo za tech 30kc
Ja moc nevim co poradit, ja jsem uplne jinej typ, neumim se moc takhle deptat jako ty, ja se spis vodpojuju, kdyz je toho na me moc. Proste situace, ktere jsou tezke vodstrihavam a bohuzel nekdy i lidi vodstrihavam a pak neumim bejt s nikym blizko Kazdej mame neco s cim se perem.
Neboj bude lip
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:25
- Nahlásit
kejtlinjj,ja ti preji totez,hlavne se nenech nikym otravit!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:36
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja se spis vodpojuju, kdyz je toho na me moc. Proste situace, ktere jsou tezke vodstrihavam a bohuzel nekdy i lidi vodstrihavam a pak neumim bejt s nikym blizko
ty jo,já dělám uplně to samý... a navíc jsem ted vykašlala krvavej hlen velikosti pinpongáče. to neni k tématu jen mě to zaujalo
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:37
- Nahlásit
Marush
ty jo,já dělám uplně to samý...
tak ted jsme si blizko v tom, ze neumime byt s nikym blizko. Tomu se rika paradox.
navíc jsem ted vykašlala krvavej hlen velikosti pinpongáče. to neni k tématu jen mě to zaujalo
fuuj mas tuberu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
fuuj mas tuberu
já optimisticky doufám,že jsem ho vytáhla z nosu jakoby
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:43
- Nahlásit
BOLÍ MĚ ZUB!!!
Už pár let. A zase, mrcha, začal. On mi totiž průběžně roste, moudrák jeden blbej!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:48
- Nahlásit
no teda vy mate zas tema vam reknu!
Vlčáčkováten zub si nech vytrhnout,jeste ti nadela paseku,mam uz vsechny moudraky pryc,zubarka je zlikvidovala.
Marushto ti asik v nose praskla zilka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:51
- Nahlásit
nemethova5
On teprve roste. Je zatím malej. Vylezl zatím asi jen 2 mm nad dáseň. A ta dáseň se občas zanítí. Tak asi koupím slivovici a budu desinfikovat.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:54
- Nahlásit
Vlčáčková
BOLÍ MĚ ZUB!!!
Zuby pohroma huby!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:55
- Nahlásit
Vlčáčkováno hele me se ani jeden z tech svini nechtel prorezat,ja mela hubu nateklou jak svina a rvala jsem jak hrom bo to desne bolelo,musela mi to zubarka normos proriznout skalpelem,jsem si pripadala jak stene furt jsem cosi zvykala,no des pani.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 23:58
- Nahlásit
fuj zuby auau. Neumim si predstavit, ze bych mela neco se zuby. Mam panickou hruzu ze zubaru.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 00:17
- Nahlásit
nemethova5
Jo, žvejkačky byly fajn. Už ho mám prořízlého asi rok. Bolelo to, ale nejhorší bylo, když jsem nějak divně žvejkla a dáseň se přehrnula přes kus zubu na stranu. To jsem myslela, že už mi huba zůstane nakřivo nafurt. Ale pochopila jsem princip, takže za měsíc, když to začalo zase svinsky bolet, jsem si to z toho zubu přehrnula sama... ale došla jsem si pro sichr přetím na záchod!
Jdu spát, dobrou noc. Prý máte u Vás zase inverzované exhalace.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 00:20
- Nahlásit
Vlčáčkovájj,mame krasnej smog a smrdi to tu po metanu a po sire fuj,pac jsou tady samy kde jsem metanovy vyduchy.jezis to znam s tema humusackejma zubama,tak to lity lity...a jinak dobrou noc!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 00:29
- Nahlásit
nemethova5
A já Tě zase lituju se smogem. Vím, co to je, jsem z Ústí nad Labem.
Tak dobrou s kobrou a pusinku Aminkovi a Hajánkovi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 00:40
- Nahlásit
Vlčáčkovájj,diky moc a pozdravuj ty svoje psi milacky!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 01:41
- Nahlásit
brrr venku je udesna zima. Uz jsem doma s curani, ale malem jsem umrzla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 01:56
- Nahlásit
lucYnka XIIIjeee ja byla tedka a boli me nejak z mrazu hlava,jo je tam desna zima,fuj,uz aby to skoncilo!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 05:33
- Nahlásit
fstávat a makat, kokotní myšlení je dokonalé
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 06:07
- Nahlásit
makrelja jeste hodinu a mam po makani a jedu domki spinkat!jj chlapy maji kokotni mysleni,dobra filosoficka myslenka!
|