Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6759 . 6760 . 6761 . 6762 . 6763 . 6764 . 6765 . 6766 . 6767 . 6768 . 6769 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:16
- Nahlásit

jablunka
tak jsem slaboch, nehádám se, že nejsem, ani nejsem z těch, kteří by se uráželi

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:21
- Nahlásit

kejtlin
tak jsem slaboch,
Bože,ty to nechceš změnit,tebe baví se v tom nimrat!!!
Taky sem slaboch,nedokážu přestat kouřit,chutná mi jíst a přitom se svou nadváhou(nejsem tlustá jen prostorově výraznější) bych měla polykat jen vzduch,miluju pití alkoholu ,prostě mám taky slabosti,ale co už,nikdo nejsme dokonalej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:24
- Nahlásit

jablunka
proč bych někomu něco nalhávala, když tomu tak není. Nač bych hrála něco jako jasný bude to lepší, když leda hovno bude lepší, jednou musel přijít čas, kdy se ode dna už odrazit nedokážu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:26
- Nahlásit

Dáška
No ale neříkejte, že by neladili! Do prdele jdu, jsem zvyklá.
Prosím přítomnou paní Vlčáčkovou, aby se kousek pošoupla.

ladili by krásně, ten pes má stejnej výraz jako maryje, uměli by loudit jako jeden )) mám naštěstí mantinel v podobě nutnosti výpomoci při starosti o psa, už tak potřebuju od mojí mámy pomoc s hlídáním a venčením přes den, nejde to, nejde, možná je to i dobře, nechtěl bych víc než jednoho čokla....

a do tý prdele jděte, páč ste děsnááááá!!! )))

jablunka
Asi mě tu za to sežerete,ale tohle se fakt dál nedalo!
nesežerem, máme vás rádi!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:32
- Nahlásit

jablunka
Nesežerem páč máš pravdu.
Mimochodem, to že Kejtlin se v tom chce akorát nimrat a nechce nic řešit víme vesměs už dávno, párkrát už to tu bylo. Ale psy teda zatím nerozdávala, to je zase nějaká novinka

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:35
- Nahlásit

Gerda
Biluška
To jsem ráda.
Ale psy teda zatím nerozdávala, to je zase nějaká novinka

Teď si rejpnu ještě víc,kejtlin se to nebude rozhodně líbit,ale holt ví,čím na psím fóru upoutat pozornost.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:39
- Nahlásit

jablunka
Myslím, že máš naprostou pravdu.
Ovšem na druhou stranu, taky mám kolikrát chuť všechny psy rozdat a začít nový život po boku tichých, klidných, bezproblémových akvarijních rybiček

Dáška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:42
- Nahlásit

Gerda
a do tý prdele jděte, páč ste děsnááááá!!!
No jo furt, eště skočím nakoupit alkoholu, ať se tam s Vlčáčkovou líp snesem.

A když už su tu, můžete mi někdo zdejší znalý a moudrý poradit?
Za část roku 2009 co sem byla na vš nemám prý zaplacené zdravotní, vím to, řeším to s babou z pojišťovny od srpna, ale furt nic, prej jí neodpovídají na poštu, nebo co.
Dneska mi přišel dopis, že za tu dobu mi zjistili neznámého plátce a že tam nejsou prachy a do 15 dnů že to mám vyřešit nebo co. Co mám dělat? Víte to někdo? Ve středu půjdu tu babu na pobočku zmlátit (i preventivně), ale co dál? Těch 15 dnů se mi nelíbí, když to ona nezvládla za 5 měsíců

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:43
- Nahlásit

Biluška
Ovšem na druhou stranu, taky mám kolikrát chuť všechny psy rozdat a začít nový život po boku tichých, klidných, bezproblémových akvarijních rybiček

Šiš,víš kolikrát sem si v pelechu,strhaná po dni,kdy blily děti i psi,kdy se mi to doma rubalo,když měli pubertu(jak děti tak psi),říkala,že vezmu ty zbylý dvě stovky co mám v peněžence a půjdu na stopa a už mě nikdy nikdo neuvidí.???Milijonkrát!!!!A furt sem debil tady!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:44
- Nahlásit

jablunka
Biluška
ano, zajisté máte pravdu, mám nepřetržité nutkání poutat pozornost

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:47
- Nahlásit

Dáška
A když už su tu, můžete mi někdo zdejší znalý a moudrý poradit?
Za část roku 2009 co sem byla na vš nemám prý zaplacené zdravotní, vím to, řeším to s babou z pojišťovny od srpna, ale furt nic, prej jí neodpovídají na poštu, nebo co.
Dneska mi přišel dopis, že za tu dobu mi zjistili neznámého plátce a že tam nejsou prachy a do 15 dnů že to mám vyřešit nebo co. Co mám dělat? Víte to někdo? Ve středu půjdu tu babu na pobočku zmlátit (i preventivně), ale co dál? Těch 15 dnů se mi nelíbí, když to ona nezvládla za 5 měsíců

holyk to tady určo budou vědět, ale můj kolega měl stejnej problém, udělal to, že došel na ouřad a požádal o splátkovej kalendář, prostě projevil velkosnahu, rovnou se šel poradit s nima. Ale myslim že Aleksa a Vlčáčková budou vědět, co s tim.

Biluška
jablunka
hele ženy, ať to zní jak chce, maniodeprese je nemoc, deprese je regulérní nemoc, takže naše hlavní nabídka zní - pořešíme nového lékaře, nový způsob léčby, pokud je potřeba, prostě tohle beru jako hlavní nabídku pro kejtlin. Nevim nakolik pomůže lity lity a nakolik vymlouvání jejích plánovaných kroků, páč s tím nemám žádnou zkušenosť.

Dáška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:50
- Nahlásit

Gerdaale můj kolega měl stejnej problém, udělal to, že došel na ouřad a požádal o splátkovej kalendář, prostě projevil velkosnahu, rovnou se šel poradit s nima
No na splátkový kalendář jim s prominutím s..u, měla to za mně platit normálně škola, říkala to i ta ženská, prý do školy psala, ale marně nebo co
Zeptám se Vlčáčkové v prdeli no

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:51
- Nahlásit

Dáška
No na splátkový kalendář jim s prominutím s..u, měla to za mně platit normálně škola, říkala to i ta ženská, prý do školy psala, ale marně nebo co
Zeptám se Vlčáčkové v prdeli no

jo aha, za tebe to měl platit zaměstnavatel..tak to už vůůůbec nevim, co s tim, vlastně ti vůbec nerozumim, s čim máš problém...bože to je strašný, co na člověka čeká za hrůzy!

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:51
- Nahlásit

Gerda
hele ženy, ať to zní jak chce, maniodeprese je nemoc, deprese je regulérní nemoc, takže naše hlavní nabídka zní - pořešíme nového lékaře, nový způsob léčby, pokud je potřeba, prostě tohle beru jako hlavní nabídku pro kejtlin. Nevim nakolik pomůže lity lity a nakolik vymlouvání jejích plánovaných kroků, páč s tím nemám žádnou zkušenosť.
Však jo,nikdo netvrdí že není.Já tenkrát v 15 letech skončila na dva dny v nemocnici.Ale žiju s tím a anehodlám se litovat.Beru léky jen když je mi hodně zle a to naštěstí není tak často,častějš sem tak unavená,že si toho ani nevšimnu.
Pokud opravdu tuhle diagnozu má,tak ať se léčí a pokud se léčí a je jí takhle,tak ať změní okamžitě doktora,na to peníze nepotřebuje.
A věř,že lilty lity je to nejhorší.

laguna
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:53
- Nahlásit

kejtlin
A co kdyby ses zdravě nasrala a začla něco dělat.Přestaň se litovat máš tu dost slušnou nabídku od Gerdy.
Přestaň fňukat a začni žít.
A k těm psům kolik jich máš?
A proč je chceš rozdat nemáš peníze na žrádlo, nebo proč?

Baysha
Člen
- Nahlásit

Dáška
stačí vyžádat si od školy potvrzení, že jsi v uvedené době byla studentem denního studia - to ti poradí na studijním, jaký přesně papír pro pojišťovnu potřebuješ, vem si dvě kopie, aby sis mohla jednu nechat - no a s tím papírem zajdeš na pojišťovnu a toť vše... taky jsem to řešila, je to vopruz, ale pokud jsi skutečně v uvedené době byla student a můžeš to doložit, tak NIC NEPLAŤ!

Biluška
Člen
- Nahlásit

Gerda
páč s tím nemám žádnou zkušenosť
Já taky ne paní.Umím pracovat akorát s mentíkama, o psychiatrických diagnozách vím prt. Ale gdyby Kejtlin chtěla tak jí můžu sestavit obrázkový návod jak má používat splachovací vécé, popř. se obléci. Na to sem měla nedávno školení

jablunka
Tak na stopa jsem zatím neodešla, ale kdykoliv mě nasere sfině Puma (což je poslední dobou skoro pravidelně ) tak mám šílenou chuť vykopnout ji na zahradu, tam "zapomenout" Getku a dívat se z okna jak se ty dvě zabíjejí. Asi bysem u toho ještě pomalu popíjela činzáno. Možná se naučím i kouřit doutníky, mám pocit, že by v tom taky měl hrát svou roli

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:56
- Nahlásit

děkuji všem, už sem nebudu chodit, abych nepoutala pozornost.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:57
- Nahlásit

kejtlin
Tím jako chceš říct, že nechceš můj obrázkový návod na používání záchodu? Tos mě teda naštvala, uš sem to začala malovat

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:59
- Nahlásit

kejtlin
prosímtě, neblbni, dyť se ti tu každej snaží akorát pomoct moc nám to nejde, no

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:59
- Nahlásit

kejtlin
děkuji všem, už sem nebudu chodit, abych nepoutala pozornost.

No když myslíš,že tohle je řešení.
Biluška
Možná se naučím i kouřit doutníky, mám pocit, že by v tom taky měl hrát svou roli
Mám strašnou chuť na doutník a žádnej tady v prdelákově nekoupím!!!Ti dík!

Dáška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:02
- Nahlásit

Baysha
ÓÓÓ děkuji paní, jste velmi moudrá, přímo ženiální, nechcete nahradit tu na té pojišťovně? Nebo vám dám za odměnu toho černobílého psa Marijána a Gerda si ho bude aspoň půjčovat...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:04
- Nahlásit

jablunka
Mám strašnou chuť na doutník a žádnej tady v prdelákově nekoupím!!!Ti dík!
Musíš vystačit s málem. Koukej se z okna

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:05 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Biluška
Koukej se z okna
Proč z okna???
Radši si du normálně zakouřit cígo.

edit
došly cigára!!!!krámy už zavřený a hospody v pondělý taky!!!
edit 2
pondělí

Dáška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:06
- Nahlásit

kejtlin
Hele já tě neznám, takže poradit nemůžu, ale držím pěsti, ať se všecko posune k lepšímu. Psy si nech, dyť je to kolikrát jediná radost a jen jim můžeš věřit, že na tvé straně budou vždycky!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:13
- Nahlásit

prosimvás eště se probíraj kompleksy??? páč essi jo, přišla bysem se s vou troškou do mlýna,ale znamená to,že žumpa vybuchne uš dneska jsa scela zahlcena mými sračkami

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:14
- Nahlásit

jablunka
Proč z okna???
No protože jsem chtěla kouřit doutník, popíjet činzáno a koukat se z okna jak se ti hnusní psi zabíjejí a mě tak ubývají starosti
Ty nemáš doutník, nemáš psy co by se zabíjeli tak ti zbývá akorát to koukání z okna. Případně teda můžeš pít to činzáno pokud máš . A neházej na mě, že jsi právě dostala děsnou chuť na činzáno a hospody mají zavřeno

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:15
- Nahlásit

davidkova renata
prosimvás eště se probíraj kompleksy???
Nemám kopleks, mám akorát moribundus. Proto mám čas tu sedět . Ale nevím essi můžu mluvit o kopleksech když žádný nemám

páč essi jo, přišla bysem se s vou troškou do mlýna,ale znamená to,že žumpa vybuchne uš dneska jsa scela zahlcena mými sračkami
Klidně mluf pak sem pošlu Průšu s hovnocucem

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:16
- Nahlásit

Biluška
A neházej na mě, že jsi právě dostala děsnou chuť na činzáno a hospody mají zavřeno
Činzáno nepiju.
davidkova renata
přišla bysem se s vou troškou do mlýna,ale znamená to,že žumpa vybuchne uš dneska jsa scela zahlcena mými sračkami

Tak dělej,budeme se trumfovat!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

jablunka
Činzáno nepiju.
To je ale bubý, páč dámy z velkého světa dycky kouří takové ty dlouhé tenké cigarety a popíjejí činzáno zatímco po ulicích teče kref

<< 1 ... 6759 . 6760 . 6761 . 6762 . 6763 . 6764 . 6765 . 6766 . 6767 . 6768 . 6769 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání