Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6759 . 6760 . 6761 . 6762 . 6763 . 6764 . 6765 . 6766 . 6767 . 6768 . 6769 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:25
- Nahlásit

Biluška
pošlu Průšu
prúšu? jako někoho vot bajkový? bo vona je průšová..no nevim esi budou mít radost
děcka moje kompleksy dosahují výše montblanku a možná eště vejš v zásadě vůbec nechápu jaxem mohla přežít aš dotetka..no jako je to šichta,myslim,že to začlo na záklatce a vot tý doby to jede nějak setrvačností,z domova teda nemám nic,jen rozvrácený mandželství rodičůch,ale jinak dobrý.Horší to bylo a je v jakýkoli společnosti(krom žumpy,to nepovažuju za společnost ale .-))) )Něgdo třá rát fspomíná na děctví a chtěl by ho vrátit,no já ne ,myslim,že to bylo děsný vobdobí.Nějak vůbec nevim jak a gde začít bo nevim jak popsat cca 40 let den po dni všecky kompleksy..navíc ted musim čůrat,moment..

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:28
- Nahlásit

davidkova renata
já myslim, že u tebe sou ty kompleksy oprávněný. Jako seš děsná dost. A pokud by ti to tu někdo vymlouval, tak chce asi jenom najít nějakýho psa.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:28 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Ufff, lítá nějakej blbej anděl nebo co (říkala moje prateta)...

Já nedávno zjišťovala stav účtu, jestli mám na to, abych zaplatila poplatek útulku za umístění Žofky . Kachna chtěla odvést Máju někam hoooodně daleko , ...dobrý nápad, zeptám se Kachny, jestli by mne nevzala sebou...

http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_11782_4.html#10

kejtlin

Ahoj,
my dvě se skoro neznáme, ale přesto reaguju. Věřím, že je ti blbě a chápu, že to potřebuješ ventilovat mezi lidmi, které znáš a kterým věříš. Neodsuzuju tě, že nabízíš svoje psy.
Zamysli se ale prosím, jestli je to řešení. Problém nejsou psi, ale to, že je ti zle. ...

Zkus nepředjímat tolik temnou budoucnost a co bude až bude, a napři energii, kterou chceš vrazit do umístění svých psů, raději do řešení příčiny problémů - t.j. vyhledej lékaře, konzultuj změnu léků atd.

Pokud bys přes všechnu léčbu usoudila, že se necítíš na to, abys měla tolik psů, ráda ti pro ně pomohu hledat hodný páníky .

Držím ti palce

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:33
- Nahlásit

vyhledání lékaře, změny léčby atd.
tato nabídka pořád trvá a již v ní byly provedeny kroky i přes kejtlinovu odmítavou odpověď, nyní bude přednesena founem přímo hlavní zůčastněné.

Crysa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
gde začít bo nevim jak popsat cca 40 let den po dni všecky kompleksy
hele jsou na to ještě tři ticíce volných stran, tak se rozmáchni a spusť

jablunka
Člen
- Nahlásit

Biluška
páč dámy z velkého světa dycky kouří takové ty dlouhé tenké cigarety a popíjejí činzáno zatímco po ulicích teče kref
Už je jasný,proč ze mě nebude nikdy dáma velkého svjeta.....činzáno nepiju,kouřím normální cigára a kref vječinou teče,když někoho mlátím!
davidkova renata
.Nějak vůbec nevim jak a gde začít bo nevim jak popsat cca 40 let den po dni všecky kompleksy
Hlavně nevytahuj nevydařený manželství s alkéholikem,páč ty mám za sebou dvje.Teda alkéholik byl jen jeden,ale zato byl bokser a facku sem fakt v životě nedosta. Ale zato sem se naučila šikovně vykrejvat rány.

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:34
- Nahlásit

Gerda
vyhledání lékaře, změny léčby atd.
tato nabídka pořád trvá a již v ní byly provedeny kroky i přes kejtlinovu odmítavou odpověď, nyní bude přednesena founem přímo hlavní zůčastněné.

super!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:35
- Nahlásit

Crysa
jdi na mejl ty nádhero se psem, co je myš!

jablunka
já taky nejsem dáma, páč nepiju vůbec a hulím jedině mentolový cigára.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Hlásím, dámy,

hlavně náčelníkovi, že v Brně a okolí dneska ani nemrtko, i přes ranní lživé informace meteověštců, že v Brně sněží. Asi chtěli udělat Pražákům radost, že v tom jako nejsou sami.

Celý den slunečno, ale mrazivo. V 16 hodin jsem měla sraz s realitní makléřkou a jejím klientem. Makléřka tam byla o čtvrt hodinu dřív. Klientovi volala asi 3 minuty před 16. hodinou a on jí sdělil, že bude mít 10 - 15 minut zpoždění. Když bylo 16:20, šla jsem se jí zeptat, jestli by mu znova nezavolala. A ona s ním zrovna hovořila, že prý ten debil už 2 x projel kolem a nenašel to. Tak to je, prosím, silnice a z ní do polí odsazené firmy. Mezi nimi pruh pole až k silnici a u toho stojíme dvě auta. A on to nemůže najít!!! Řekla jsem, že tedy jedu pryč. Akorát dovalil, za volantem bloncku, tak asi čuměl někam jinam, než kde je ten pozemek. A že prý mu to makléřčina kolegyně špatně vysvětlila. Makléřka to našla dle téhož vysvětlení naprosto hned... Načež první, co z něho vyšlo, bylo, že se tedy musí rovnou omluvit, protože pozemek je dál, než si myslel. Jsem se tedy rozloučila s makléřkou, sedla do auta a odjela od nich, než mu nakopu prdel. Suma sumárum: neumí přijet včas, neumí zavolat, že nepřijede včas, neumí najít pole mezi baráky a neumí přiznat, že neumí najít pole mezi baráky ... to by mě zajímalo, co tedy umí kromě svádění své neschopnosti na ženskou?! Ani to Volvo mě už na něm nezaujalo, páč jsem byla nasraná. Psi doma nevyvenčení a já mám zabitou hodinu kvůli voslovi.

NOtebooky: prý je zájemce za 6 000, takže jeden NB tímto padá. Ovšem nevím, který, jen se dozvím, hned napíšu.

Jinak co je novýho??? Musím makat, nemůžu dočítat.

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:39
- Nahlásit

Gerda
jdi na mejl ty nádhero se psem, co je myš!
sem tam a nic, ani maily, ani myši ani psi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:39
- Nahlásit

Gerda
Ptala jsem se Tě před milionem stránek, než jsem se musela zcela vypojit, jestli moje skupina stále platí s tím, co jsem (ne)chtěla a zda mám něco řešit nového. Doufám, že nemám řešit nic a že všechno běží, jak původně domluveno. Jo?

Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:40
- Nahlásit

Gerda
tato nabídka pořád trvá a již v ní byly provedeny kroky
To je dobře....
i přes kejtlinovu odmítavou odpověď
To bych nebrala v tuhle chvíli nijak osobně... což asi ani ty nebereš, viď?
Kamarádím už asi 30let s jedním moc chytrým a talentovaným chlapíkem, má dgn. maniodepresivní psychóza.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Crysa
jak nic? Máš tam mít fotky.......

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Gerda
já myslim, že u tebe sou ty kompleksy oprávněný. Jako seš děsná dost. A pokud by ti to tu někdo vymlouval, tak chce asi jenom najít nějakýho psa.
konečně něgdo s normálním názorem!!! tě řikám,že je to eště horší neš sme doufaly..

kejtlin
no mám kamarádku s endogenníma depkama,má na to inv. důchod od mládí už asi 25 let.Hodně času mi trvalo,než sem pochopila,že jakkoli se budu snažit jí to vymlouvat,nefunguje to,páč to neni věc která se dá ovlivnit vůlí,ale leda práškama bo mozek nemaká jak by měl a tak nevyrábí co by měl.Je skutečně hustá,normál cvok,ale je hodná to jo..jen neni možný s ní bejt dýl pohromadě páč to čék prostě nevydržíMá x pokusů o sebevraždu a můj soukromej odhad je,že to jednou dotáhne do zdárnýho konce..jako má život takovejmže bych se jí ani nedivila popravdě velmi velkou vinu na tom má její matka ,kterou považuju za zplozence pekla a to vim jen střípky.Otec taky nebyl bez viny,ale zas na ní do jejích 14 let nepromluvil Jediný čim se to dá udržet na uzdě sou prášky a to zabírá taky jen částečně,ale bez nich by bylo po ní dávno.Má samo propady stejně jak ty..nevim co ti říct jinýho po zkušenostech s ní, než abys mazala pro jiný či silnější prášky
akorát bych ti připomněla,že posledně jsi obhajovala množství psů které máš právě tím,že bez nich bys už nebyla,že ti každý ráno dávaj sílu,páč je nutný se vo ně postarat a potřebujou tě..

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:41 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Gerda
šak jsem sovu už i odbavila!! se koukni ty na mail nádhero se psem co je čék

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:43
- Nahlásit

Vlčáčková
před milionem stránek sem dávala update, kde byla napsaná skupina Vlčáčková, kde bylo napsáno, jaký má požadavky, kdyby to jedna četla, nemusela se milijonkrát ptát ))))

Kamarádím už asi 30let s jedním moc chytrým a talentovaným chlapíkem, má dgn. maniodepresivní psychóza.
no však, s inteligencí se to nevylučuje...

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:46
- Nahlásit

Crysa
máš replay čéku se psem, co je myška ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:47
- Nahlásit

jablunka
Hlavně nevytahuj nevydařený manželství s alkéholikem
eh,to by mne vůbec nenapadlo,z toho nemám kompleks vůbec žádnej,naopak mne to zocelilo,myslim,že dyš sem přežila todle,přežiju i atomovej vejbuch jako krysy.-)))))))))))) vono de spíš vo interní vjeci ,navíc sem tak těškej introvert,že 90% věcí sem nikdy nikomu neřekla a neřeknu,to jako vim,nicméně mé druhé jméno jest Kompleks,ne z toho že bych měla jakési ambice a ty se mi nepovedlo naplnit,na to seru,sem apsolutně bez ambicí a věcí z nich plynoucích,ale mám celkem dooost problém se kouknout třá do zrcadla na to navazuje nekonečně mnoho dalších věcí..

Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:49
- Nahlásit

Gerda

No samo , sem nechtěla, aby to vyznělo tak, že to dávám do souvislosti.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:50
- Nahlásit

davidkova renata
ale mám celkem dooost problém se kouknout třá do zrcadla na to navazuje nekonečně mnoho dalších věcí..
Celkem dost ti rozumím.
To sem ale teď taky vyřešila,páč jak něgde psala radka,že by v ložnici neměly bejt zrcadla,tak já ho mám naproti posteli na skříních a te'ď sem teda vzala největší prostěradlo a zrcado sem prostě přikryla.
V koupelně se hold sehnu a česat mě budou děti.

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:51
- Nahlásit

Gerda
máš replay čéku se psem, co je myška ))))
zasmečováno

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:52 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Huš topím kotel si bouchnul jen jednou aby nevyšel ze cviku,dále mi všééécko všećičko smrdí spáleným kuřetem.Tak tu budu čekat esli to na7000vybuchne huž mám průpravu-patami k výbuchu čelem vzad. A opětovně opakuji dotaz můžu nechat pakonovi vyššít na obojek pakůn? http://www.4dox.cz/obojky-pro-psy.aspx

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:53
- Nahlásit

davidkova renata
Moje sestra má taky endogenní deprese. Ale žije s tím celý život, už je jí 66, vychovala 2 děti, manžela měla nerváka, protože jako syn Žida to neměl za války lehký a tatínka mu zplynovali Němci, a nakonec se ještě velmi starala o manžela nemocnýho hnusáckou rakovinou obličeje. Všechno zvládla. Ale vypomáhala si například světlama - švagr udělal lampičky a ona ráno vstala a sedla k lampičkám a pletla. Až jí lampičky svícením zvedly hladinu serotoninu, začala teprve fungovat.

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:55
- Nahlásit

danajasa
huž mám průpravu-patami k výbuchu čelem vzad
právě že to je socyjalistický omyl, správně je to: čelem k výbuchu, patami ven, páč je to to poslední co v životě vidíš

danajasa
vyššít na obojek pakůn
proč já to čtu porát jak PAKŮŇ s tím Ň na konci? kdyby to byl Pakůň, tak bych to vyšít nechala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:56
- Nahlásit

jablunka
te'ď sem teda vzala největší prostěradlo a zrcado sem prostě přikryla

njn,ale chápete,že to neni řešení?
danajasa
šiš přestante uš furt vybuchovat a hořet probůch!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:59
- Nahlásit

Crysa
PAKŮŇ
Jasně že s háčkem ten sem doposud na notasu ovšem nenašla jediné co sem dokázala připsat na klávecnici DEL předponu PR.Ted de voto,že ho tím nezavolaj páč na to neslyší vyšiju tam i tel.ale von sliší jen na neyšitelné slova

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:59
- Nahlásit

davidkova renata
njn,ale chápete,že to neni řešení?
nenííííííííí??????já myslela že jo a budu mít konečně klit!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 19:03
- Nahlásit

jablunka
nemám zrcadel, mohu se kolíbat na vlnách nevědomosti, proto i dobře spím.

děcka neblbněte, zavolejte někdo té kejtlin, někdo, kdo ste hustej promlouvač do duše. Bayša řeší operativně lékaře v okolí jakožto nabídku.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 19:05
- Nahlásit

Gerda
nemám zrcadel, mohu se kolíbat na vlnách nevědomosti, proto i dobře spím.
Hm a to mi doktoři nemohli rovnou říct,že trpím chronickou nespavostí proto,že se dívám do zrcadla???!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 19:07
- Nahlásit

jablunka
nenííííííííí??????
nene měly bysme se temu postavit čelem

<< 1 ... 6759 . 6760 . 6761 . 6762 . 6763 . 6764 . 6765 . 6766 . 6767 . 6768 . 6769 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání