| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:08
- Nahlásit
Gerda
jen si nemysli, nezištný to nebylo, chtěla bych prachy, možná i mooooc prachůch
no chtít bys mohla. )))))))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:09
- Nahlásit
jbat
doufám, že povlečení bylo s koňama
esli ne, tak dodám
kejtlin
maniodeprese je svinstvo. Nechutný svinstvo. Ale pořád je to "jenom" nemoc. A s nemocí se musí bojovat. S bolavym žlučníkem taky budeš něco dělat, ale kromě polykání prášků s tim budeš bojovat (byť nevědomě) i psychicky - budeš to brát jako hotovou věc, že máš nemoc, kterou léčíš a tim i VYLÉČÍŠ. Nemáš o tom žádný pochybnosti, neřikáš si - co když už se to nikdy nevyléčí, víš že na to bereš léky a ty to spraví a hotovo. MUSÍŠ takhle přistupovat i ke svý nemoci - brát to tak, že tě každej spolknutej prášek posunuje k vyléčení, a že se SAMOZŘEJMĚ vyléčíš, o tom neni žádnej pochyb. Nic jinýho, než že se sama nebudeš bránit aby ti bylo líp a to, že k sobě pustíš hodný lidi, ti nepomůže.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:12
- Nahlásit
tendle víkend snad nikam nepojedem, ale jsem přestěhovaná do Nuslí...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:15
- Nahlásit
Crysa
jako jako s mindrákem? Šedivá jo, to sem, jako dítě sem byla mimořádně ošklivé mimino, pak sem rostla do krásy a pak se to zase nějak zvrtlo....už sem velká na to, aby mě to trápilo, teď si myslim, že sem už skoro dobrej řidič )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:17
- Nahlásit
Gerda
teď si myslim, že sem už skoro dobrej řidič )))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hlavně v myčce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:19
- Nahlásit
jbat
Hlavně v myčce.
a vlastně už mi ani neva, když si ze mě lidi dělaj legrandu, páč bych taky mohla bejt smutná celej život ))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:21
- Nahlásit
a vlastně už mi ani neva, když si ze mě lidi dělaj legrandu, páč bych taky mohla bejt smutná celej život
Gerda
no to asi jo. )))))))))))))) kor když to barvitě popíšeš na FB.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:24
- Nahlásit
jbat
bylo to vážně vtipný, já se teda bála, měla sem fakt nerva, ale jak sem vyjela, řezala sem se stejně jako ten pán )) Krom toho mi v neděli ráno, když sem šla na párking za Atuš, jak sme jeli do zlovsi, řekl úplně cizej pán s jorkšírem - vy byste byla dobrá partnerka, o psa se postaráte, hodně toho unesete...nosim furt ten megabatoh na výlety - nejdřív sem zůstala koukat jako puk, a pak sme se řezali voba )) strašně vtipnej pán ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:28
- Nahlásit
Debilovéééé já si tady čtu pak šedo děsněj smrad a pakůn je bez večeře to kuře už nejde hodit ani do kamen páč už tam nemá co hořet.Kurwa to je sráááád a já tam měla všecky bundy zimní na ven bože zacoooo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:31
- Nahlásit
Gerda
))))))))))))))))))
měla sem fakt nerva, ale jak sem vyjela, řezala sem se stejně jako ten pán
holka, já tě vidět, tak jsi moje smrt...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:32
- Nahlásit
kejtlin
Musíš se začít mít ráda.A pořádně se rozhlédni kolem sebe. Určitě najdeš způsob proč začít znova.Vzdáváš to moc brzo musíš bojovat.
Když se nemáš ráda sama tak jak tě maj mít rádi ostatní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:32
- Nahlásit
danajasa
zase si hořela????
jbat
neboj, už brzo pojedu zas, po umytí a po víkendě už vůbec není vidět, že někdy auto bylo myto
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:36
- Nahlásit
Gerda
zase si hořela
No spálený fakt na prach černej,ten šporák budu muset vzít majzlem já na to zapoměla,že vařím jako původně to měly bejt kuřecí ořezy a né po hornicku bože ale ten smrad je snad v kařdé molekule baráku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:38
- Nahlásit
laguna
Když se nemáš ráda sama tak jak tě maj mít rádi ostatní.
mě lidi leží celkem u zádi
all
odběhli jsme od původního tématu. Gerda si vezme lylyje a kdo koho dál?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:38
- Nahlásit
danajasa
) prostě umíš žít, no )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:41
- Nahlásit
kejtlin
mě lidi leží celkem u zádi
hm, jak chceš.
Gerda
neboj, už brzo pojedu zas, po umytí a po víkendě už vůbec není vidět, že někdy auto bylo myto
chci jet s tebou!!!!!!!!! )))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:43
- Nahlásit
jbat
krom žumpáků, ale to je samozřejmý, takže jsem vás nezmínila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:47
- Nahlásit
jbat
no to můžeš, ale myslim si, že teď už to nebude taková prča, když to znám a nebojim se.... ))) můžem ale klidně do jiný instituce, třá úřady mi taky moc nejdou ))
kejtlin
hele děfče, je to jen můj soukr pohled. Myslim, že míň energie vyplejtváš, když najdeš novýho doktora, než když se budeš snažit rozhodit mezi lidi svou megasmečku. Zkus to, opravdu to zkus, jestli chceš pomoct s hledáním a doprovodem, neni jedinej problém.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:48
- Nahlásit
mají to na stránkách, co potřebují
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:48
- Nahlásit
janika
kecáš. i partner?
nemám partnera a ani nechci
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:49
- Nahlásit
Gerda
no to můžeš, ale myslim si, že teď už to nebude taková prča, když to znám a nebojim se....
já tě před tím trochu postraším historkama z myčky...
můžem ale klidně do jiný instituce, třá úřady mi taky moc nejdou
tak umejem auto a zajedem na finančák a úřad práce? )))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:51
- Nahlásit
Gerda
stejně na doktory nemám prachy takže by to bylo zcela zbytečný plejtvání energie a tvýho času, ale děkuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:57
- Nahlásit
jbat
hele víš co ty nádhero? Rači se připrav na sobotu a v jednu v prokopáku. Bez výmluv a bez výjimek, píšu ti mejl.
kejtlin
tohle je věc, co se pořešit dá. Žumpa si tím čistí karmu. Bez výmluv - chceš to, nebo to nechceš? Jestli chceš, začnem hned řešit. Jestli ne, řešit nebudem. Myslím tím konkrétně toho doktora.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:59
- Nahlásit
Gerda
jste moc hodný, ale ne, radší to dejte na pejsky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:01
- Nahlásit
kejtlin
určitě ti to nechci vnucovat, nabídka platí bez omezení, kdyby ses rozmyslela.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:09
- Nahlásit
Gerda
Paní, nechcete k Marii Marijána? By vám ladili...
URL
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:11
- Nahlásit
Dáška
víte, že kdo tady v žumpě nabízí psy, musí za trest do prdele? Může tam jít, střídáte Cigi, která je na podmínku venku, páč sehnala pudlici ))))) Vlčáčková je tenká, s tou se tam vejdete dobře.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:12
- Nahlásit
já tady taky nabízím psy a nikdo je nechce
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:14
- Nahlásit
Gerda
víte, že kdo tady v žumpě nabízí psy, musí za trest do prdele?
No ale neříkejte, že by neladili! Do prdele jdu, jsem zvyklá.
Prosím přítomnou paní Vlčáčkovou, aby se kousek pošoupla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:15
- Nahlásit
kejtlin
Asi ti nebude moc příjemný co ti teď napíšu,ale už mi to prostě nedalo.
Až přestaneš s tím kňouráním a zaobíráním se tím,jak je k tobě život nespravedlivej,bude ti líp.
Od 15 let se léčím s "lehkými depresivními epizodami".Ví to o mě jen pár lidí,i někteří tady budou velmi překvapeni.
Matka s otčímem mě opravdu nevychovávali a nadávky byly to nejmenší.Dokonce jsem s jednou sestrou skončila na nějakou dobu v DDÚ,než se podařilo mým prarodičům vysoudit nás do péče.
Naběhla sem si ve dvou dost zasraných manželstvích,ze kterých ovšem vzešly dvě nádherné děti. Ale ti dva muži mě připravili o zbývající iluze a veškeré peníze. Se dvěma malejma dětma,se psem a bez halíře,jsem bydlela v podnájmu,měla dvě práce a nebyl nikdo,komu bych mohla říct o pomoc.
Pak přišel třetí partner,další dvě děti,hafo psů a doba,kdy jsme fakt nevěděli co bude zítra.Dokonce jednu dobu hrozilo,že přijdem o všechno i o dům,což tu pár lidí ví.
Ale nikdy a to ani v nejšílenějších stavech,by mě nenapadlo,že bych se zbavovala psů,nebo třeba dětí(Gerdičko,Mauglí prostě zůstane doma ).
Momentálně mám za sebou dost šílenej půl rok,moje zdraví je v prdeli stejně jako moje mládí a protože je mi 40,mám dvě malé děti,tak v regionu,kde práce není pro nikoho,já mám smůlu dvojnásobnou.
Ale přece nerezignuju na život a nezačnu rozdávat osazenstvo domu.To považuju za největší slabost všech slabostí.
Asi mě tu za to sežerete,ale tohle se fakt dál nedalo!
|