Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6750 . 6751 . 6752 . 6753 . 6754 . 6755 . 6756 . 6757 . 6758 . 6759 . 6760 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 14:58
- Nahlásit

Okamžitě zanechte deprézí a věšení bude jaro bude vás srát hmyz a hnědé mrdky bude vonět tráva a sněženky a svítit slunce co provoní peřiny asi tak za cca14dní opakuji14dní bude jaro!!A pak léto vyslečem se do plavek a pak příde teprf depka u zrcadla. Jo a včíl mi napište esli néni moc ůchylné vobědnat obojek s výšivkou PAKŮN dyž sorbon tam už je??? http://opera.aukro.cz/nadherne-obojky-s-vysivkou-j mena-psa-tel-cisla-i1456512616.html#onas

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:00
- Nahlásit

kejtlin
čéče všechno se dá řešit, práce, chlapi, peníze, zdraví, problémy,.. jen je potřeba o tom mluvit. Pak i problém, kterej se zdá obrovskej najde banálního nebo aspoň dosažitelnýho řešení.

Hele je to rok, co mi přijela známá, v 50 potřetí rozvedená, zmlácená, 11 letou holku, tři psy a naloženýho kombíka. Jinak holou prdel a dluhy a bez práce a bydlení. Sem si říkala, že to je situace akorát na mašli, já bych to neustála. A je to rok, většina dluhů je pryč, bydlí, má se, pracuje, už stíhá občas i vyjet na trénink a v den kdy si rok s rokem podal ruku, bylo všechno jinak. O 180°jinde.. jen to chtít řešit a najít sílu a řešit se dá vše.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:03
- Nahlásit

Crysa
tak zdraví o tom netřeba se zmiňovat to je jaksi totálně v prdeli, to ti potvrdí kdokoliv z žumpy.
tvoje známá je prostě dobrá, já bych to určo nedala
jbat
tak s tím to nemá nic společnýho 12 let se léčím na mániodepresi s tím že mánii už mám možná částečně pod kontrolou

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:07
- Nahlásit

kejtlin
Jak tě tak sleduju tak bys potřebovala dostat pod kontrolu spíš tu depresi

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:07
- Nahlásit

kejtlin

i kdybys neměla pod kontrolou depresi, tak ta prostě přejde, ale jednou sis napořizovala psy, tak se o ně taky postaráš a jak psala Crysa, i když se ti zdá, že nic nezvládneš, tak to zvládneš... svěř se, uleví se ti

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:08
- Nahlásit

kejtlin
tak s tím to nemá nic společnýho 12 let se léčím na mániodepresi s tím že mánii už mám možná částečně pod kontrolou

tak proč se dál drtíš? sama sebe? nepomáhaj ti psi třeba taky?
tak když nechceš lidi, vem psy a běž s nima ven, na dlouho, pokud můžeš a rozeber to s nima.

a tady je hodně lidí, co tě kdykoliv vyslechnou. my dvě se neznáme, ale s holkama chodíš často, tak až budeš chtít, tak myslím nebude problém najít někoho, kdo tě vyposlechne.
ono je totiž nejvíc v prdeli, když nikoho takovýho nemáš. takže ve všem tvým neštěstí máš taky jedno veliký štěstí a to je pár lidí odtud. mně taky pomohli a ne jednou.

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:09
- Nahlásit

kejtlin
tvoje známá je prostě dobrá,
kdyby to nechtěla řešit, tak zůstala sedět u našich v pronajatym vejminku zadlužená navíc nezaplacenejma nájmama, s holkou u bejvalýho nebo v děcáku a psama v útulku.
Ale to proč jí lidi podali pomocnou ruku bylo to, že viděli že to změnit chce. Ten pomohl tímhle, tamten něčím jinym, ten vytiskl nabídky prací, jinej donesl nákup, další opravil auto, ale všichni to dělali proto, že viděli, že jí to někam posouvá. Psychicky. Že každej den ona chtěla víc a víc bojovat za to aby to bylo jinak. Přesto, že první dny seděla a jen koukala jak jiní vymejšlej řešení. Nemohla víc, nešlo to, byla totál v prdeli, ale chtěla aby to bylo jinak.
Zakladem je ale chtít to změnit, říct si o prvotní pomoc už třá tím, že o tom budeš mluvit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:09
- Nahlásit

Biluška
Jak tě tak sleduju tak bys potřebovala dostat pod kontrolu spíš tu depresi

to se i celkem daří i když se to nezdá
Lucie Kratochvílová
bude jim třeba líp beze mě

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:12
- Nahlásit

kejtlin
je libo třá práci?
http://melnicek.cz/data/zamestnani/4280 - dneska vyběhlo.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

kejtlinbude jim třeba líp beze mě
ty jsi fakt roura ti reknu,jak jim muze byt bez tebe lip,kdyz i lidka rikala,ze te psi desne zboznuji!!!to je trochu podpasovka pro ne,ne?se jich takhle elegantne zbavit????i kdyz me amin desne,ale desne sere!!!!ze bych ho kolikrat roztrhla vejpul,co dokaze delat za ostudu a dalsi veci,tak bych ho urcite pryc nedala,v zadnem pripade!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

já neumím mluvit o problémech prostě mě to nikdo nenaučil, nejde mi to musím si poradit sama
Crysa
ono jaksi nevím zda na to mám abych něco měnila a ani se mi moc nechce to zjišt´ovat, vím že je to těžký a k nepochopení ale takhle to je

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:13
- Nahlásit

kejtlin
fakt se ne nadarmo řiká - sdělený neštěstí je poloviční neštěstí. Pokud bys mluvit chtěla, prozvoň mě kdykoli, hned ti zavolám zpět. Když o věci mluvíš, sama si jí v hlavě rovnáš a upravuješ a postupem toho můžeš sama přijít na řešení/nápad/doporučení/úlevu...zkus to, třeba to může pomoct...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:15
- Nahlásit

Crysa
nikdo mě nezaměstná je mi skoro 32 let a nemám děti a každej zaměstnavatel so myslí, že je hned budu mít po 3 letech snažení už jsem rezignovala a shniju v cukrovaru

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:16
- Nahlásit

kejtlinale neshnijes,neboj!ja furt neco kutim a hledam a doufam,ze se konecne postesti!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:17
- Nahlásit

Gerda
to zkouším odvčerejška i když jstre nic nepoznali, ale fyzicky jsem s vámi byla, psychicky někde úplně jinde, děkuju

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:17
- Nahlásit

kejtlin
jaksi nevím zda na to mám abych něco měnila
jde o chtění něco měnit, tedy vůli, nikoliv sílu na to to změnit . Spousta věcí může vypadat jinak i když se nepohneš a někdo jinej ti ukáže jinou možnou cestu. Jen říct, že tu cestu jinudy hleda chceš. Nebo celkově že CHCEŠ se mít líp. Chtění ani není náročný.

laguna
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:18
- Nahlásit

kejtlin
nemám děti a každej zaměstnavatel so myslí, že je hned budu
A když máš děti tak tě taky nikdo nezaměstná protože s nima budeš pořád na paragrafu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:19
- Nahlásit

kejtlin
to je blbost, tak proč zaměstnali mě, taky 32letou bezdětnou - na výběrku jsem byla se šesti mladejma klukama a dali přednost mě...
nezlob se, ale na mě to působí dojmem, že už na to výběrko jdeš dycky rezignovaná a negativní - chápu, že deprese je potvora svinská, moje mamka ji měla taky jestli by po tolika letech nestálo za to zkusit změnit doktora, třeba by ti někdo jinej pomoh víc...

kejtlin
Člen
- Nahlásit

nemethova5
já ale už nemám chut´ na další a další zklamání, takže na to seru

jbat
Člen
- Nahlásit

laguna
kejtlin
nemám děti a každej zaměstnavatel so myslí, že je hned budu
A když máš děti tak tě taky nikdo nezaměstná protože s nima budeš pořád na paragrafu.

a přes to je docela hodně ženských s dětma, i bezdětných a přes třicet, zaměstnaných.
čímž nechci říct, že je to něčí vina nebo chyba, ale myslím, že naděje by fakt měla chcípnout až jako poslední...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:20
- Nahlásit

kejtlinno tak to je spatny kdyz nemas chut nic menit,to ti tezko pujde radostne od ruky!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:21
- Nahlásit

Baysha
ale umíš dobře počítač, já umím hovno
Crysa
vůle mě opustila a každej n emůže mít všechno co chce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:23
- Nahlásit

Baysha
nemám špatnou doktorku tohle nemá s depresí nic společnýho

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:25
- Nahlásit

kejtlin
Ti kluci, co tam byli se mnou, byli vesměs počítačoví machři, já jsem jen uživatel - jasně, šlo o pozici, kde je počítač potřeba, tobě by vyhovovala jiná pozice. Ale pokud se budeš soustřeďovat jenom na to, co všechno neumíš, tak to můžeš zabalit rovnou. Když jsem se hlásila do svojí první "opravdový" práce, tak mi bylo tuším 28 (taky jsem měla složitý období, ale to je na jindy) a uměla jsem počítač tak akorát zapnout a napsat mail. A vzali mě.

laguna
Člen
- Nahlásit

jbat
Naděje je vždycky ale nesmí se člověk vzdát.I když to neni jednoduchý.

danajasa
Člen
- Nahlásit

kejtlin
Pani nehažte flintu do polí,dyby bylo nehůř tak můžete vodjet k nám mám velký polorozpadlý dům s životu nebezpečným kotlem a dědkem dále mi neska nabídli možná výhledově hlídat sluneční elektrárnu.Tak bysme se mohli střídat v opalování a můžete krysy vohřívat za mizernej plat přímo v práci

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:26
- Nahlásit

kejtlin
já ale už nemám chut´ na další a další zklamání, takže na to seru
já umím hovno
vůle mě opustila

buď je to deprese, nebo su úplně blbá. zkus aspoň zkonzultovat jinýho doktora!

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:27
- Nahlásit

kejtlin
no a?? to jako myslíš, že když jsi o rok starší, že béš machrovat že není práce?? Našla jsem tý známý práci, najdem tobě!!
Třá hledá Tommi Karafiát obchoďáka pro zverimexy severní čechy (ty začínaj už za Mělníkem), s autem, telefonem, notebookem.
Hledaj recepční tady jak jsme před chvíli linkovala.
Hledaj pojišťováci do ČS http://melnicek.cz/data/zamestnani/4276
Hledaj Papirius bejvalej, tedy dneska Office Depot obchoďáky českolipsko, nebo Prahaauto, notebook, tlf, ..http://www.officedepot.jobs.cz/?SID=HjL1e7_PWDjU ZwLiJtNyVwg&odserver=www.officedepot.cz

Tak koukej svlíct tepláky, hezky se obleč a jdi k zrcadlu a povině se na sebe usměj!! jim nevadí přestava těhule výhledový, jim vadí zapšklí lidé co tam jdou se ujistit!! že je nikdo nechce. Jenže s tímhle výrazem tě neuvítaj ani v potravinách na rohu!!

laguna
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:29
- Nahlásit

kejtlin
Máš kde bydlet?Bydlení je základ. Vem si kolik lidí nemá kde bydlet.Je problém v penězích?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:29
- Nahlásit

Baysha
buď je to deprese, nebo su úplně blbá. zkus aspoň zkonzultovat jinýho doktora!

na to seru, prostě jsem měla podstatnou část života na hovno a stále to pokračuje, takže nic měnit nebudu-lepší to už nebude

<< 1 ... 6750 . 6751 . 6752 . 6753 . 6754 . 6755 . 6756 . 6757 . 6758 . 6759 . 6760 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání