| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:03
- Nahlásit
Maky a Trix
protože tu akci někdo ohlásil jako neohlášenou veřejnou akci se vstupným.
aha
tak to je mazec
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:05
- Nahlásit
hancaw
jsi velmi čikovná. Osobně bych spíš udělala koprolku, ale odčervení je rozhodně lepší než nic.
danajasa
ne, nijak to nedopadlo, policajti si pohladili psy a líbil se jim vlk, prej.
Gerda
no, uznávám, že podle fotek jsem myslela, že jsou tam cajti kvůli udání na týrání toho vlka. Ale zase fotky jsou zavádějící (i když na nich zvíře pociťující strach vidí i můj nepejskařský muž) - ovšem já třeba jsem jí neviděla naživo, tak se to dá svíst i na špatnej výběr fotek. Nevim prostě, neviděla jsem jí naživo, ale chápu, že pro takový zvíře to musí bejt utrpení.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:07
- Nahlásit
hancaw
kde jsi to našla?
na blůčku, do veřejnejch akcí můžeš, i když seš odstřižená.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:18
- Nahlásit
Maky a Trix
líbil se jim vlk
Bože ta mužská ješitnost co bé mít pak medvěda,jaguára za vstupný.Nu dobrá nyní pozdravmě nohsledy http://www.youtube.com/watch?v=a37bBm8pXSk
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:32
- Nahlásit
Maky a Trix tu si můžu udělat i sama ale stejně bych jí odčervila - budu ji mít v bytě a budu na ní šahat hned máš riziko že něco lapneš
Gerda aha no já jse se tam ani nehlásila jaxi mi nezaujali ale rknu tam třeba se aspoň zasměju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:56
- Nahlásit
děcka du se svalyt ale eště vám řeknu,že sem si voholia jednu nohu a na tu druhou sem nevimproč zapomněla takže su takový napůl jeti podle toho z jaký strany na mě koukáte
tak valim a prosimvás neposílejte furt ty poliše na tu levnou strýtofku nebo vám ty fríčka zruší a to sem sama zvědavá jakej dtuch zážitkový túúrystyky budete pak provozovat!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:06
- Nahlásit
Je čas na hají buci, opakuji je čas na hají buci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:09
- Nahlásit
néééé teprve vařim maso psoj a pak jdem venki
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:10
- Nahlásit
Poslušně hlásím, že jsem z plavání doma. Byl to dneska velmi fajný sportovní den. Docela mě i těší, jak zítřek prosedím v kanceláři bez zbytečného pohybu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:12
- Nahlásit
jééé já už myslela, že spíte. Jsem dneska nějak mrtev, nevím čím to je, to jsem vůbec neběhala jako Bajko. Že by zimní únava?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:16
- Nahlásit
Atusch
to jsem vůbec neběhala jako Bajko
Už trénuj, taky tě to čeká
Jdu se taky svalyt, začínají mi podezřele tuhnout nohy a je tu velké nebezpačí, že už bych do té postele nedošla.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:16
- Nahlásit
Atusch
Že by zimní únava
Dyt jo se vrací zima má bejt-14c bléééé
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:20
- Nahlásit
danajasa
vrací zima má bejt-14c
doufám, že mě jen strašíš a vůbec to není pravda
Baico
Už trénuj, taky tě to čeká
nene, já mám ještě pár let čásek
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:36
- Nahlásit
Atusch
jen strašíš a vůbec to není pravda
Rosničky hlásali http://www.novinky.cz/domaci/225740-na-konci-unora -bude-silny-mraz-pak-se-lehce-otepli.html
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:47
- Nahlásit
danajasa
já už jsem to taky našla, to bude přes noc a možná tak někde na horách, v praze prosím nééé
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:54
- Nahlásit
Atusch
Tož se necháme překvapit,uklidnovat nás bude brzký příchod jara,třá pakůn už pouští podsadu pak mi bude krast bundy zas.Tak všem brou du taky hají,páč ráno mě touží vidět lékař už v7h fuj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 06:11
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácké.
Tu je děsně moc bílých mrtek . Fuj bek. Taky je tu děsně moc zima, přimrzly mi dveře a musela sem použít hrubé násilí k jejich otevření Nemám rád zimu, smrt jakýmkolif mrtkám
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 06:48
- Nahlásit
souhlas s Biluší, ačkolif nejsem přicmrndávač. Taky tu sou mrtky a mráz.a nemám co jíst, ale nechce se mi jet do obchodu. co mám dělat? a taky mám moc práce. jsem zralá do nasranejch.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 07:18 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
-12??!!! Opakuji, -12??!!! To už nejni prdel, to už je pokus o vraždu!!
Sem strašně moc nasratá, včera u nás nechutně mrzlo a předevšim strašně foukalo, a já sem v tom NEDOBROVOLNĚ ztrávila venku přes 3 hodiny... mam omrzlej xicht asi ještě teď, zarudlej a pálí... Si tak můžete typnout gdo za to asi může - ano, samozřejmě, v hlavní roli můj kreténskej čokl, ve vedlejší dvje dementní srny a kompars stovky dementních srn!!!!!! Ochránci zvířat nechť si zacpou uši, ale já tydlecty zviřátka, mrchy jedny přemnožený, nějak přestávam mít ráda
Dobré hnusné ráno!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 07:28
- Nahlásit
Čus bus cambus!
Lity lity všem, co u nich napadaly ty bílý sračky a děsně mrzne. U nás bylo "jen" -7 °.
Jdu se prtínat, chci zpracovat námitky a dát je šéfový na stůl než dorazí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 07:57
- Nahlásit
bonc
Lity, lity, lity, pani. Kerej čokl za to vaše mrznutí moh?
all
Já su nasraté huž od rána, pač jsem se dozvěděla, že možná budu v práci jen do července. Pak áďijé. Jsem přijatá poslední, takže půjdu beztak já.
Mám úvazek půl na půl ve dvou službách a jedna se bude rušit. Budu tady přebývat.
Jsem kretén, pač jsem mohla zkusit výběrko k ympaktovi do práce, ale tohle jsem brala jako jistotu. Opakuji - jsem KRETÉN.
Uvažuju jestli mám posílat přihlášku na tu výšku. Co když budu zase bez práce?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:00
- Nahlásit
pawLINka
pani do července daleko, tak se začněte pomalupo něčem poohlížeta uvidíte, přihlášku si můžete dát tak jako tak.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:07
- Nahlásit
pawLINka
to vás paní lituju, řešit práci je naprd, čék jak nemá ty, sociální jistoty, tak je to na guvno. Si nemůžeš nic moc plánovat, když nevíš kde a jak budeš dělat.
Kerej čokl za to vaše mrznutí moh?
to je na tom to nejhorší - voba vlastní Vovce to vyprovokovala a magorka to psychicky neustála. Je teď tuze týraný pes, se s ní doma nebaví ani klika vod hajzlu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:08
- Nahlásit
makrel
Já bych se poohlížela, ale není to vůbec jistý, že půjdu. Není to oficiální info, jen se to tady tak nese. Naše služba je tady dělaná pro dva lidi, ale tím, že nám rozdělili úvazky, jsme tu 3. Chjo.
Právě si říkám, že kdyby mě přijali a měla bych blbou pracovní dobu, tak stejně nebudu moct studovat. Ale asi to moc řeším. Půjdu tu přihlášku konečně poslat.
impact
Ty už máš přihlášku poslanou?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:11
- Nahlásit
pawLINka
jasně, pošli ji, ztratíš max. 500 ten poplatek, ne?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:20
- Nahlásit
bonc
to je na tom to nejhorší - voba vlastní
Mám řešení, pani. Tak strčte do útulku svoje a nechte si ty cizí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:26
- Nahlásit
Děcka, já asi v té práci umrznu. Je tady 17 stupňů. Mám na sobě nátělník, triko s dlouhým, mikinu, podkolenky, rifle a zimní boty a je mi nechutná zima.
Se doslova v té práci ani neohřeju a zase pudu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:37
- Nahlásit
pawLINka
Budu to posílat dneska nebo zejtra. Čekala jsem na vejplatu. Dneska ti zjistim, essi už bylo výběrko, chceš?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:39
- Nahlásit
impact
Na prdlačku je, že netuchám jak to tady dopadne. Ředitel není spokojený s mojí šéfovou, tak je možné, že nakonec třá povýším a půjde ona. Počkám, až přijede kolegyně a asi za ředitelem zajdeme a na rovinu se ho zeptáme jak to vidí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:44
- Nahlásit
Guten ták pipiny!
|