| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:44
- Nahlásit
pawLINka
hahaha za ředitelem zajdeme a na rovinu se ho zeptáme jak to vidí. zeptáte, jo? zrvona ty?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:49
- Nahlásit
Biluška
Do prdele práce, pani!!! 4. června jsou přijímačky na VŠ, na ten trek asi zase nedorazím. Já se na to vy... Vloni mi to nevyšlo kvůli státnicím a teď toto.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:54
- Nahlásit
makrel
Ty si blbááá.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:08 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:14
- Nahlásit
dobrý ráno, no dobrý, nechutně zasněžený tfuj!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:16
- Nahlásit
Když už je tu maruš, tak zde je update vest:
1. skupina: Zelená/černá, černý mikroflís, výšifka bude na zeleném podkladě – černě
Gerda
Bonc
Lola1
Koko
Nemethova5
2. skupina: Tmavě modrá/černá, světle šedý mikroflís, výšifka bude na modrém podkladě, šedá výšifka??
Baico
Kejtlin
Lucka Kratochvílka
Vlčáčková a její spešl požadavky
Baysha (barevnost obráceně, základ modrý)
3. skupina: Zelená/černá, světle šedý mikroflís, černá/šedá výšifka,:
Zuzka Adidaska
Pavliii
Alexa
Davítková
Lucka Kratochvílka
pawLINka
Jimmi
4. skupina: Modrá/černá, černý mikroflís, světlá výšifka:
Crysa
Atusch
Baysha_muš
Hancaw
skupina: Vlčáčková
:
- výšivka NE NA ZÁDECH, ALE VEPŘEDU DOLE NAD DOLNÍM OKRAJEM VESTIČKY a to tak, aby kadibudka stála vedle bočního švu. Čili je jedno, jestli bude vlevo nebo vpravo, ale kadibouda je nejvyšší z obrázku a proto jí chci mít těsně vedle boku a zbylý obrázek se potáhne k zipu.
- Úplet - ANO a to ve stejné barvě jako znaky na bundě.
- BARVY - černá jako nosná a to po celé délce zad, nechci tam mít kosočtverce z jiné barvy, prostě černá zezadu. Zepředu zeštíhlující nášivka (ta sámo může být vidět i odzadu, může být částečně na zadním dílu), ze stejné barvy pak obšívky kolem zipu, kapes, dolního okraje, těch úseček na prsou apod. A ve stejné barvě (alespoň přibližně) také ta nášivka zpředu, takže si musím přehodnotit barvy, aby nášivka byla dobře vidět.
Všechny vesty budou vypadat stejně, takže se na nich všichni shodněte, menšina se podřídí většině.
Do skupin lze účastníky rozdělit pouze podle základních barev, odstíny budou k dispozici po nafocení.
1) Všechny bez kapuce.
2) Všechny budou mít na zádech výšifku o velikosti 20 x 10 cm – bude vyšitá na obdélníku v horní části vesty.
6) Vesta bude pod zadek. – přizpůsobí se velikostem
7) Všechny vesty budou mít stejná vylepšeníčka, až na Vlčáčkovou, která krom vnitřních kapes žádné jiné nechce: např.:
a) velká kapsa na zádech BEZ zipu/sucháče (ve spodní části vesty) na skovávání peška – rozdělená na dvě půlky – ruka se bude strkat zvrchu
ZADKOKAPSA ROZPŮLENÁ NA 2 – Alexa, Davítková, Gerda, Baico, Pavliii, Crysa, Zuzka Adidaska, Atusch
ZADKOKAPSA JEDNA VELKÁ – Lucka Kratochvílka, kejtlin, pawLINka, Baysha, Baysha_muš, Jimmi, nemethova5, Koko, bonc
VŮBEC NECHCI ZADKOKAPSU – Vlčáčková, Lola1
JEŠTĚ CHYBÍ: hancaw
b) dvě spodní kapsy po stranách – otvor zvrchu! = budou, všechny schválily
upřesňujeme pouze otázku zipu: chcete, aby měly obě zip?
Kdo ANO: Lola1, nemethova5, Vlčáčková, Zuzka Adidaska, bonc
Kdo NE: Crysa, Lucka Kratochvílka, Gerda, Kejtlin, Alexa, Davítková, Baico, pawLINka, Pavliii, Baysha, Baysha_muš, Jimmi, Koko
(menšina se přizpůsobí většině)
CHCI PATENTEK (DRUK): Atusch
c) dvě náprsní kapsy uvnitř na zip = budou, všechny schválily
d) dvě kozo kapsy na prsou – (z venčí):
- kozokapsy budou uzavíratelné klopama na sucháč
- tento bod bych rozdělila na dvě skupiny, protože kapsy se budou našívat dodatečně a bude možné je jednoduše nepřišít
CHCI KOZOKAPCY: Gerda, Alexa, Davítková, Baico, nemethova5, Kejtlin, Pavliii, Baysha_muš, Crysa, Zuzka Adidaska, bonc, Atusch
NECHCI KOZOKAPCY: Jimmi, Lucka Kratochvílka, Lola1, Baysha, Koko, Vlčáčková
e) poutka, očka, kroužky:
- vzadu pod límcem bude poutko na pověšení – ne moc mrňavý!
- 1 očko vpravo u kozí kapsy
- 1 očko vpravo dole na boku
- kdo další by chtěl Baysha poutko? – umístěné vodorovně, u dolního okraje po levé straně, ve tvaru 3 x 6 cm, jeden konec přišitý fest, druhý odepínací na druky nebo sucháč
CHCI BAYSHA POUTKO: Baysha, Baysha_muš, nemethova5, Zuzka Adidaska
NECHCI BAYSHA POUTKO: Jimmi, Kejtlin, Lucka Kratochvílka, Gerda, Pavliii, Koko, Alexa, Davítková, Crysa, Vlčáčková, Baico, pawLINka, bonc, Lola1, Atusch
NOVÁ anketa !!!
HLAVNÍ ZIP NA ZAPÍNÁNÍ:
CHCI DVOJITEJ: nemethova5, Vlčáčková (jen pokud bude kvalitní jinak jednoduchej), Crysa, Lola1, Baico, Pavliii
CHCI JEDNODUCHEJ: Lucka Kratochvílka, Alexa, Koko, Jimmi, Davítková, Gerda, Baysha, Baysha_muš, Zuzka Adidaska, pawLINka, kejtlin, bonc, Atusch
Seznam věcí, co se strká do kapes:
30 cm vodítko (couračka), 2 balonky, motivační obojek, číslo na závody, malý pešek, aportek, mobil, klíče, peníze, pískátko, klikr, pamlsky - ještě se upřesní jaké a do jaké kapsy se nejlépe dávají (kapsa se vystýlá sáčkem), kepesníky, ...
hancaw – doplní všechno
barvy:
Varianta, co zatím vítězí 2A:
viz mail
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:24
- Nahlásit
Gerda
A jakou teda nakonec budu mít já?
To je strašně složitý velkokynologický zadání, du se hned zabít
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:37
- Nahlásit
Gerda
Heleď, moje spešl požadavky jsou stále platné. Nemusím je už znova asi tak po miliontý opakovat, že ne? Tohle je jen rekapitulace, že jo. Nebo je nějaká změna a musím nad něčím přemýšlet??? Doufám, že ne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:44
- Nahlásit
čus kreténi z jakýho důvodu mrdkuje a mrzne????????,
Marush
du se hned zabít
počkííííííí musim ti říct..sem mluvila s melekovou skrs náfštěvu malonandy..povidala, esi můžem přiject aš se voteplí páč ty malý šmejdi prej odmítaj vopustit butku,jen vyběhnou se vyvenčit a mažou zpátky,tam dělaj bugr a hrajou si bo maj butku velkou a ona jim tam eště topí,takže co by jako dělali venku že? .Sme domluvený že cinknu vo víkendu to uš by se mělo voteplit a ty šmejdi snat vylezou zatim prej se venku klepou po 5 minutách jak sulc bo sou eště majintý takže akce se votkládá na lepčí počasí,tagže ho koukej zařídit!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:49
- Nahlásit
ympaktéééé
evidenční číslo: 407/2011
plemeno: jack rusell teriér
popis: pes
srst: trikolor, krátká
velikost: malý
nalezen: 20.02.2011
P-9,Vinoř,Mladoboleslavská,SM Norma
charakteristika: Na sobě měl modročervený látkový obojek s vakcinační známkou.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:49
- Nahlásit
davidkova renata
Tady je krásně jasno a Sluníčko i přesto, že v rádiu ráno hlásili, že v Brně sněží.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:50
- Nahlásit
Vlčáčková
Tady je krásně jasno a Sluníčko
fak jo? tady mrdkuje ,sice málo,ale stejnak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:52
- Nahlásit
Marush
A jakou teda nakonec budu mít já?
To je strašně složitý velkokynologický zadání, du se hned zabít
No jakou budeš mít ty, se ptám já )))) Můžeš mít černo-zelenou-šedou, černo-zeleno-černou, černo-modro-šedou, černo-modro-černou. A jenom ty a Kratochvílka můžete mít tu žlutou, co si jako JEDINÁ Kratochvílka vybrala a jasně nahlásila, pro ní se to dělá z důvodu toho, žej e dvouvestová, proro se jí vychází vstříct víc než těm ostatním jelitům, co si ani nebyly schopný vybrat hromadně jinou než zelenou a modrou barvu. Teď už mají samozřejmě smůlu, páč látka je nakoupená, ale ty nejsi vyskládaná na archu, takže si můžeš vybrat z víc barevných kombinaček. Žlutou přihazuji:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:55
- Nahlásit
Tak už to bíle kydá i na Václaváku. To je hnus velebnosti a já se těšila, jak budeme chodit stopovat, když už mám víc jak hodinu světla, když přijdu z práce
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:59
- Nahlásit
davidkova renata
Jo,jo super díky...já už to nemůžu vydržet, doufám že tam moje čubina bude mít taky takovej velkej nosík jako nána...pořád se koukám na fotku kde má tu medaili...je nejvíc!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:00
- Nahlásit
Gerda
Tak já chci černo zeleno černou teda, je možno?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:03
- Nahlásit
tady už taky leze slunko, ale auto jsem rozmražovala a škrábala 15 minut
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
davidkova renata
aš se voteplí páč ty malý šmejdi prej odmítaj vopustit butku,jen vyběhnou se vyvenčit a mažou zpátky,tam dělaj bugr a hrajou si bo maj butku velkou a ona jim tam eště topí,takže co by jako dělali venku že?
To jsou mazli, už tam chci hrozně! Musim se hlídat potom,abych při odchodu neměla kapsy plný štěňat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
Marush
já už to nemůžu vydržet
no to sem jí několikrát vopakovala )))) at si to taky užije )))
doufám že tam moje čubina bude mít taky takovej velkej n
tak hlavně má evidentně vlohy pro chof f posteli,což má nanda silně vyvinutej teda..je to dobrý pes ))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
tak hlavně má evidentně vlohy pro chof f posteli,což má nanda silně vyvinutej teda..je to dobrý pes))))
to je v pořádku samozřejmě, tento týden jdu kupovat pelech, ale tak spíš ze slušnosti jakože tady máš pelech kdyby se ti hnusila postel )))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:08
- Nahlásit
Nemá někdo zájem o jeden z NB?:
*Notebook Dell Latitude D620:*
Procesor : Intel Core Duo 1,83 2048KB Cache
Paměť : 1GB / 533MHz, DDR2, SDRAM
Harddisk : 60GB
Optická mechanika : DVD ROM
Grafická karta : Intel 945GM Graphics 8MB
Display : 14" Wide XGA 1280x800
Zvuková karta. Sigmatel 9200
Konektory: 4xUSB, PCMCIA Slot, VGA, COM, LAN.
Další : Wifi, Irda
Příslušenství : Zdroj, brašna
Software : Windows XP
# # #
*Notebook Dell Latitude D630:*
Procesor : Intel Core 2 Duo 1,80 2048KB Cache
Paměť : 2GB / 667MHz, DDR2, SDRAM
Harddisk : 80GB
Optická mechanika : DVD ROM
Grafická karta : Intel Crestline Graphics 8MB
Display : 14" Wide XGA 1280x800
Zvuková karta. Sigmatel 9205
Konektory: 4xUSB, PCMCIA Slot, VGA, COM, LAN.
Další : Wifi, 1394, BT
Příslušenství : Zdroj, brašna
Software : Windows XP
Jsou asi tři roky staré, dost používané, takže mají špatnou baterku.
Jeden za 3, druhý za 4 t.
Rozhodnout se je nutné dnes, jsou v Mladé Boleslavi.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:10
- Nahlásit
Gerda
Žlutá je krásná Kuju ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:11
- Nahlásit
Marush
kdyby se ti hnusila postel
tak já myslim,že to klapne ))) aspon bude mít co rvátr na kusy,pelech je k tomu vhodný
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:13
- Nahlásit
Vlčáčková
mohla bys mi prosím podržet ten druhej asi tak hodinku. jen zavolám mužovi, ale teď má meeting.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:15
- Nahlásit
Marush
já už to nemůžu vydržet, doufám že tam moje čubina bude mít taky takovej velkej nosík jako nána...pořád se koukám na fotku kde má tu medaili...je nejvíc!!!
Hele já bych ti ze srdce přála, abys měla čubu jako je Nána, abys jí i tak jako je Nána vychovala, páč to je nejúžasnější čokl, jakýho znám, je dobrosrdečná, šťastná, neni zákeřná, neni agresívní, je trpělivá a nenechá se rozhodit, nikdy neni nervózní a tak. Při tom všem je sebevědomá, surová, neni opatrná...prostě je strašná, ale zároveň eště s Bajkonůrem nejlepší pes, jakýho znám. A teď k nim ještě patří Atík. Chtěla bych, abys měla stejnou úžasnou malonandu, jako je tahle velkonanda.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
tak já myslim,že to klapne))) aspon bude mít co rvátr na kusy,pelech je k tomu vhodný
přesně, žvejkání,cupování a drásání pelechu je dobrá kratochvíle
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:18
- Nahlásit
Gerda
ale zároveň eště s Bajkonůrem nejlepší pes, jakýho znám
Pani děkuju. Až mi ukápla slza
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:18
- Nahlásit
Vlčáčková
ten d620 zvazuju... uz dlouho premyslim o starsim delliku... ale mam otazku a to jak je na tom displej? je peknej? neposkrabanej a nejak nedodelanej? ja su strasna haklivka na displeje
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:20
- Nahlásit
Gerda
To dík, já se budu snažit jí vychovat dobře no v tom mi pomůžou vaše fundovaný krutopřísně kynologický rady! Už mám naplánovaný s ní aktivity a všechno!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:26
- Nahlásit
Baico
Až mi ukápla slza
no hele to sou právě psové, který sou tak dobře vychovaný, že si z nich ostatní můžou brát příklad, a od tý doby, co se s nima moje Máňa kámoší, je prostě mnohem lepší, mravnější. A já mnohem spokojenější, páč to sou procházky, na kterejch neni potřeba ty čokly hlídat, aby něco nevyvedli. Páč prostě nevyvedou.
|