Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6750 . 6751 . 6752 . 6753 . 6754 . 6755 . 6756 . 6757 . 6758 . 6759 . 6760 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:09
- Nahlásit

Baico
on je teda ale mimořádně překrásnej, to je jako bez debat. A chytrej bude na čuchání.

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:10
- Nahlásit

Gerda
Maryje je dost dobrá, jsem jí zahlídla na tom klikru, ona vypadá jako že si furt něco myslí, tak čumí lidsky je to velká šéfka si myslim jinak metrouš bílej je nejvíc, ségra už mi nutí jako manžela Rambíka a kámoška svýho hyperaktivního alfa mopse...no na to,že malonandu(už jsem z vás zblbá a pracovně jí tak řikám taky)ještě nemám, tak už mám hodně nemravnejch psích návrhů

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:12
- Nahlásit

zdaréc fšici!

hlásím se do klubu nuceně pracujících

Marush
ráda ti na socijalizační vychásky poskytnu Bajšu, ona má velice ráda fšecky ofčouny krom Bůcha gde ty vlastně bydlíš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:13
- Nahlásit

Maky a Trix
jo to je v poho, ja po tomhle modelu uz slintam nejakou dobu ale prostě rychlejší vyhrává ;)

akorat mam zapujcen rodicovsky netbook z mountfieldu coz je fakt hruza hruz, na kterym se neda delat vubec nic a rodice ho furt chtej vracet

Vlčáčková
další levné dellíky prosím přednostně mně;)

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:14
- Nahlásit

Gerda
Musíš si ještě pořídit toho velkopudla Fidela! s mašlí a boulema na zadku!

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:16
- Nahlásit

Baysha

Bydlim v Horoměřicích, ale kamkoli dojedu! Proč nemá Bajša ráda Bůcha,je hrozně činanej, ale vypadá poněkud potměšile to zas jo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:16
- Nahlásit

cernej caj
rodicovsky netbook z mountfieldu
Jo, ten mám doma taky. Používala jsem ho hojně ve škole místo sešitů - to bylo super, taky na filmy, když byly nudný přednášky, ale jinak je nevyužitelný. Je pomalý a k hounu. Max pro někoho, kdo ho musí pořád přenášet a chce na něm jen psát a být na netu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:17
- Nahlásit

Marush
Maryje je dost dobrá, jsem jí zahlídla na tom klikru, ona vypadá jako že si furt něco myslí, tak čumí lidsky
to řikala i Crysa, že do tělocvičny v mělníce na závodě Mařenu pustěj, páč to je skoro člověk ))) Bůch už se na malonandu těší, už si nemá s kym hrát, páč je děsně hyperaktivní a nikdo mu nestačí, von vlastně nestačí ani sám sobě.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:19
- Nahlásit

Marush
vona Bajša je taková váhavá v seznamování, prve si dycky před čoklidem lehne a vyvěsí bílou vlajku, pak se k němu pomalinku přiblíží, opatrně se s ním vočuchá, zase si lehne, pak začne váhavě dělat ty hrací úklony a teprf se de řádit Bůch neřek ani "dobrý den, já su Bůch, těší mě", prostě úplně vynnechal veškerý zdvořilostě, rovnou se na ni s hrůzostrašným vrčením vrhl a zaroloval ju pod sebe - bylo to ve hře, ale ona to vyhodnotila jako útok a zbytek vychásky byla v deprézi...

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:21
- Nahlásit

Gerda

to řikala i Crysa, že do tělocvičny v mělníce na závodě Mařenu pustěj, páč to je skoro člověk )))

jo,jo přesně tak mi připadá!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:22
- Nahlásit

Baysha
A jak je vlastně Bajša stará? Vypadá jako štěňátko

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:25
- Nahlásit

jinak ségra je na tý Kubě a už psala,že se jí stejská po "dětech", vzala si s sebou nějakou vokousanou, zablešenou,voslintanou psí hračku jako talisman

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:26
- Nahlásit

Marush
devět měsíců jo, vona je taková bonsaj

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:29
- Nahlásit

Baysha
devět měsíců jo, vona je taková bonsaj
je tak to je ještě malá mazlice

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:31 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Marush
uš se těším na malonandu, ta bajšu brzo dožene velikostně a pak spolu budou řádit jak černá ruka

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:33
- Nahlásit

váš zabym!!

vodjedu do práce odbouchat papíry a vy tu zatím ucpete žumpu!! kdo to má dočítat drásalky drásavý!!

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:34
- Nahlásit

Baysha

jo přesně!

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:34
- Nahlásit

Crysa
nezkolabuje náhodou žumpa za chvíli? na 7000 stránce?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:36
- Nahlásit

makrel

néééé až bude 9000!!! vy už panykaříte poněkolikátý

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
néééé až bude 9000!!!

tagže za tejden

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:38
- Nahlásit

makrel
jako že se nějak zvrátí sama do sebe a vyvrhne svůj obsah? a co se pak stane? Založí se nový téma a zavolá se fekálcuc?

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:41
- Nahlásit

Marush
ne všechny nás to utopí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:46
- Nahlásit

Zdar osoby, tak tohle nedočítám ani omylem
Co nového, kdo udělá výcuc?
A koukejte sebou hodit, páč já za chvíli zemřu, jelikož ten moribundus co na mě skočil mi celkem úspěšně usiluje o život.
Půjčte mi na chvíli Bůcha, dítě se mi zbláznilo, už si s ní nehrajou ani dogy a ven dnes nejdem, protože jedna je mi fakt zle a druhak je venku stále - 10

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:48
- Nahlásit

Baico, letí sova!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:00
- Nahlásit

Marush
a co se pak stane?
no prvně bé velký a mocný funus všech dosavadních příspěvkůch, to bé vydána spěšl platinová deska jak má třá Kája Gottůch, pak už se na funus objednávaj plačky, aby jsme to všechno nemusely odbulet samy a aby to bylo mmííímořádně srdceryvnýý a pak se aj admin ustrne a vymyslí pokračování číselný řady tak, aby se dalo plynule pokračovat. Doufejme.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:04
- Nahlásit

Co tady zase stresujete? Žumpa se má zase ucpat nebo co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:06
- Nahlásit

Crysa
Marush
a co se pak stane?
no prvně bé velký a mocný funus všech dosavadních příspěvkůch, to bé vydána spěšl platinová deska jak má třá Kája Gottůch
přesně, Cryska to řekla naprosto krásně, bude velkofůnus, už si necháme vyrobit fiží, abychom si mohly otírat oči.

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:10 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

FB mě žádá o potvrzení přítele, to seš ty Kejtlin??
profil fotka vlkošedý vlčák visíc na pejšku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:10
- Nahlásit

Ste se do toho plánování funusu tak ponořili, že jste se vykašlali na vejcuc jo
tak takhle by to nešlo teda
takže ještě jednou co novýho, kdo udělá vejcuc?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:13
- Nahlásit

makáte lemury? Mám moribundus a děsně moc práce, opět vás nestíhám Začíná se z toho stávat nechutná tradice

pawLINka
Do prdele práce, pani!!! 4. června jsou přijímačky na VŠ, na ten trek asi zase nedorazím. Já se na to vy... Vloni mi to nevyšlo kvůli státnicím a teď toto.
Jak můžou dělat přijímačky v sobotu? . Na treku je možnost startu už od čtvrtka večer, tak si odběhni trek v pátek a v sobotu můžeš na přijímačky .Ale počítej s tím, že budeš chodit jak poeaná takže při ústních asi budeš působit dojmem fyzicky postižené osoby

bonc
Taky ty hnusné šedivé divoké kozy nenávidím U nás už jsou tak ofrklé, že onehdá stáli dvě asi padesát metrů od nás. Sem šla s kámoškou a jejíma psama. Srny stojí a čumí. Kámoščini psi to neustáli a vypálili. To neustála Bageta a vypálila taky, páč gdyž můžou oni tak se tím všeobecný zákaz přece ruší, že jo? Srny furt stály a blbě čuměly. Až byli psi deset metrů od nich tak se laskavě pohly. Akorát, že každá vyrazila jiným směrem. Ta co běžela doprava vzápětí zjistila, že ta druhá kráva běží doleva, hodila tam zpátečku a začala se točit přímo Getě před čumákem. Myslím, že ji Getsík kousla do nohy. Nejsem si jistá, nebylo tam moc dobře vidět. Ale essi jo tak se na Getu ani nezlobím, páč takováhle enormní blbost prostě musí být potrestaná Chci zpátky doby, kdy jsme zahlédnutí otisku srnčího kopýtka považovali za svátek

<< 1 ... 6750 . 6751 . 6752 . 6753 . 6754 . 6755 . 6756 . 6757 . 6758 . 6759 . 6760 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání