| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:36
- Nahlásit
Baico
Ve čtvretek jdem do dívadla na Cimrmany
nestrácíš čas ))
Maky a Trix
čau tupouncí, kdo z vás nahlásil terénní fríčko?! styďte se!
no po tom taky pátráme!! nějakínekalá konkurence na trhu! to je děs,čék chvíli nebonzuje a uš stojí opodál!
bylo to spíš přebytkem adrenalinu z celé té atmosféry
jasné,to neřeš,to se pobijou i nejlepčí kámoší jak de vo kořist ))
když se ozvalo pípnutí, začal se třepat a kňučet. myslím, že byl velmi nešťastný a jeho páníčci taky, neustále opakovali, že všichni poslouchaj, kromě toho jejich. Bylo mi jich líto všech
na lidi já seru,mě je líto toho čokla
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:36
- Nahlásit
taky hlásím vymrzlý návrat ze cvičáku, je to fakt akorát zralý na horkou lázeň a přeběhnutí večír do bazénu bude tragedyje, jako do tý zimy už se mě neska nesce ani čumák vystrčit tam je tááák hnusně.. foukavo, lezavo, zmrzlo..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:40
- Nahlásit
Crysa
taky hlásím vymrzlý návrat ze cvičáku,
Pani, vidim to dneska nejprve na sauničku a pak to jen lehce rozplavat, abych odplavila tu kyselinu mléčnou, co se mi teď usazuje ve svalech na nohou a ty pomalu tuhnou
davidkova renata
nestrácíš čas
no tak to máme naplánovaný už měsíc
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:41 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
no, ani nešlo o kořist, ten kamarád nelovil, on je akresívní na všechny lidijové a psové kromě mě a Trixe. do včerejška. Od včerejška na všechny ale byla jsem ráda, že se Trix hnedka uklidnil a nebyl z toho rozhozen, naopak se mu chtěl jít ještě omlouvat... mám hloupého psa.
Bylo mi trochu líto i těch lidí, pocit, že jsi nevychovala ani malýho ratlíka musí bejt hroznej
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:47
- Nahlásit
Baico
Pani, vidim to dneska nejprve na sauničku
tak s tím dneska opravdu problém mít neudu spíš s tím kolegiálním výstupem až nahoru do bazenu a pohybem ale zatnu zuby, půjdu plavat též
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:48
- Nahlásit
Crysa
tím kolegiálním výstupem až nahoru
Se v nejhorším budeme podpírat navzájem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:48
- Nahlásit
Maky a Trix
Od včerejška na všechny
pocit, že jsi nevychovala ani malýho ratlíka musí bejt hroznej
mě timdle nedojmeš,sou to mrdky pojebaný neschopný a psa by jim měli tak leda vodebrat což je sájnsfikš malej ratlík je stejnej jako velkej kretén,principy sou stejný i reakce,jedinej rozdíl je ve váze a velikosti zubů a tim pádem škodě jima způsobený,malej i velkej čokl fachčí na naprosto stejnejch základech.Akorát u malýho se tomu lidičky tupě smějou ,u velkýho by se posrali
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:50
- Nahlásit
davidkova renata
njn. Jenže to byl prostě teriér a bylo vidět, jak s nima mává a oni se furt snažili po dobrým... asi by měli EO prodávat jen po nějakým školení. Tohle bylo fakt děsivý, chvílema jsme si nebyly jisté, jak zareaguje na naše psy, když byl tak vykolejenej. Bála jsem se, že napadne Cícu, protože byl fakt vynervenej.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:53
- Nahlásit
davidkova renatacusik,mas meilika!
ALL
vsecky zdravim z prace!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:58
- Nahlásit
Maky a Trix
oni se furt snažili po dobrým
kdyby se snažili po dobrým,neměl by asi reakci jakou měl můj názor je,že kdyby ho normálně srozumitelně zrubali pokaždý když si o to řekne,byl by na tom nesrovnatelně líp než ted kdy nejspíš vůbec netuší co,odkud,proč a za co ho smažilo elektrickým proudem vono totiž mačkat čudl je děsně bezva,je to rychlý pohodlný nikdo ti nemůže nadávat že psa masakruješ..je to takový elegantní,neušpiníš si ručičky a když seš kretén co to neovládá a neví co s tim,máš to cos dneslka viděla.Takže vono to "po dobrým" neni úpa na místě bo todle je brutál daleko horší a zákeřnější
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:00
- Nahlásit
davidkova renata
nuže, máš pravdu. ale moc si na to nezvykej!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:18
- Nahlásit
Zdártéé přechcala sem bouchací kotééél sem nejlepčí přechcávačka kotlůj.Dám tam eném půl kýblu uhle tak než to stihne zrobit vražedný pekelný plamen tak už tam nemá co bouchat akorát tam musín častěj krzevá ůplný vyhasnutí tož rači du4x než 1x na smrt ala Gagarin
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:21
- Nahlásit
danajasacus pani,koukam,ze ste este nevyitla do luftu tak to je dobry!by jste se aspon podivala do kosmu co tam noveho,mozna,by jste tam potkala tu tasku s naradim,co ulitla te kosmonautce!!!!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:22
- Nahlásit
Maky a Trix
EO prodávat jen po nějakým školení.
Pani já se na to chystám krzevá zaječí rojení a okamžité vraždění našimi nimrody,páč tady fakt stříli všecko aj poníky a tvrdí že honil zvěř sou to kurvy.Ale mám selský rozum,jako pes zdrhá za zajíc,dám povel pípne obojek nííííc tak bum"semtitoříkalatyhajzlevratsehned"tož snád to chápu správně?????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:24
- Nahlásit
potkala tu tasku s naradim,co ulitla te kosmonautce!!!!!!!!
nemethova5Při mojem štěstí bych sní dostala po držce přímí zásach a v kosmu se blbě brzdí dyž po vás už něco letí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:25 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
danajasa
je tu téma o EO, toš tam mrkni - psali tam, že se prej nejdřív musí udělat nácvik v klidu a na nízké intenzitě impulzu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:27
- Nahlásit
danajasaa mozna taky ne a jeste by jsi byla slavna,ze uz mas konecne tu tasku s tim naradim za nekolik tisic!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:37
- Nahlásit
Maky a Trix ahoooj
chudák Trix má na kámoše smůlu!
Jo v úterý asi pojedem pro tu pudlici bo s mámou není k vydržení!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:39
- Nahlásit
Baysha
Pani mrknu,ale já jako dybych uměla trošku lépe čarovat tak v těchto chvílích sem ochotná ne něj seslat blesk z čistého nebe.Srnky nezájem pernatá nezájem a debilní zajíc způsobuje totální zatmění sice se zatím dycky vrátil,ale to už moh bét nadívanej kulkama což von nechápe.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:41
- Nahlásit
nemethova5
Jé mě ted napadlo,že už sem dlouho neviděla podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkových šíš Ládínek a Píšta Hufnágl.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:41
- Nahlásit
Nazdar pipky, vnutila sem se k mámě na náfštěvu, neboť vyrobila mou milou omáčku. Takže sem příšerně přežraná. Dnes byl mockaj krásnej den, jen děsně mrazivej.
Maky a Trix
hele ale voni si vážně myslej, že sme volali ty policajty někdo z žumpy...to jsou vážně ubohý až na půdu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:47
- Nahlásit
Gerda
cože?? jaký policajty a kam?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:47
- Nahlásit
Gerda mě aminka udělala svíčkovou ňami ňami jsem taky velkopřežraná!
Na koho jste zase volali policajti? Jako fčera?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:54
- Nahlásit
kejtlin
hancaw
my na nikoho, ale modří myslejí, že ty policajty na ně poštval někdo ze žumpy. Sou to paranoici.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:56
- Nahlásit
hancaw
jééé, to je moc dobře. neber radši Ginu, má tam paní nemocný štěnce, tak a něco nechytí a zařiď nějakou karanténu u maminky na pudlici. Pro jistotu.
Gerda
protože jim nepřejete jejich soukromě vybranej pozemek a peníze. Jste prostě nepřejícný. upřímně mě by v životě nenapadl nikdo z žumpy, kdo by měl čas na takovejhle nesmysl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:57
- Nahlásit
Gerda
ale proč? Z jakýho důvodu? ne proč jsou paranoici to je daný, ale proč by tam měli ject policajti?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:58
- Nahlásit
kejtlin
protože tu akci někdo ohlásil jako neohlášenou veřejnou akci se vstupným.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:00
- Nahlásit
Maky a Trix
protože jim nepřejete jejich soukromě vybranej pozemek a peníze
tohle dycky vyplozuje essi, neni to prvně, co to od ní čtu, myslim, že má se závistí a nepřejícností nějakou potíž, jinak by to nemohla pořád psát dokola. Akorát mi bylo líto toho ustrašenýho vlka.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:01
- Nahlásit
Maky a Trix jo s tím počítám bude pár dní separace chci jí stejně nechat vyšetřit to oko a i odčervit
Gerda vida o co přicházím! ani jsem si nefšila že jste někam volaly kde jsi to našla?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:02
- Nahlásit
Maky a Trix
A jak to dopadlo?Budou cajti zadržovat pachatele na haltinách???
|