| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 12:33
- Nahlásit
jablunka
Ale dovolím si nesouhlasit,páč za 13 let co spolu bydlíme,do domácnosti a psů a jiných věcí taky dost investoval,takže tohle by fakt nebylo spravedlivý. A to myslím všeobecně.
Tak pokud investoval tak budiž. Ale jsou i tací co neinvestují, za ty roky koupí maximálně tak jednu televizi a papuče k ní, ale když odcházejí tak bych chtěli auto, chatu a rodinnou hrobku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 12:42 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdař strýtofky
uáá sem se krásně vyspinkala dneska
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 12:47
- Nahlásit
Biluška
Ste mi připoměla ten ftip-De tatínek koupit dceři bárbí a kouká-Bárbí serfařka340kč,Bárbí jezdkyně350kč,Bárbí modelka 300kč,rozvedená Bárbí3400kč,tak se ptá proč je ta rozvedená tak drahá a prodavačka mu říká,no kté rozvedené ještě patří-Kennyho dům,Kennyho auto,Kennyho jechta a Kennyho kůn
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Alexa
uáá sem se krásně vyspinkala dneska
to už vstáváš?
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
No nic lidi, sice trochu umírám krz nějakej moribundus co na mě skočil, ale přesto musí jít něco dělat. Ne teda, že bych šla třá mejt nádobí, na to fakt mastím, ale musím jít s vořiškama něco dělat.
Jo můžete mi někdo říct proč ZASE sněží
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 12:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Eldoguero
známá má doma ještě 3 stafordy sou jim 4 měsíce a taky žáden zájem
Crysa
to už vstáváš?
náhodou už sem i posnídani a právě piju kávičku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 12:54
- Nahlásit
Alexa
náhodou už sem i posnídani
tak já už piju kávičku po O ale nějak ti to spaní nezávidím, já se budila už od sedmi a to jsem šla spát nějak kolem druhý. Asi bych se v tom pelechu dneska nudila, jinak taky umím spát závodně. Ale to je nejsilnější, když řve budík do práce, to na mě padne taková spavá nemoc, že můžu mí předtím i 16 hodin spánku a stejně mi to tělo nejde vyheverovat z postele a voko rozlepit a hubu utrhnout od počtáře..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 12:56
- Nahlásit
Eldoguero
Můžu mít naprosto oprsklej dotaz na kolik taková neslevněná argentýnka vyjde?
Kupovat jí teda nebudu (ikdyž byse mi líbila, to jako jo ), by mi sežrala pudlíky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 13:06
- Nahlásit
Alexa
známá má doma ještě 3 stafordy sou jim 4 měsíce a taky žáden zájem
stojí to za prd, u všech plemen, jen ti NO se jakž takž pořád drží, ale co se dá dělat, to mám za to, že máme 10 štěňat, kdyby jsme jich měli 6 jak jsem původně chtěla, tak bych měla skoro vyřešeno
Dines
Můžu mít naprosto oprsklej dotaz na kolik taková neslevněná argentýnka vyjde?
Kupovat jí teda nebudu (ikdyž byse mi líbila, to jako jo ), by mi sežrala pudlíky
Neni to tajný standardní štěňata 20 000,- ty nestandardní jsem nechávala za 8 000 a jak jsem zjistila, tak se dá nestandardní štěně prodat i za 15 000 ale to já osobně teda považuju za vydřidušství. Dvacet je průměrná cena.
A pudliky by vám pani nesežrala, max tak trochu okousala
A teď už fakt du
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 13:11 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Eldoguero
A pudliky by vám pani nesežrala, max tak trochu okousala
Bych si nebyla tak jistá - myslím že v sebeobraně by je sežrala
Neni to tajný standardní štěňata 20 000,- ty nestandardní jsem nechávala za 8 000 a jak jsem zjistila, tak se dá nestandardní štěně prodat i za 15 000 ale to já osobně teda považuju za vydřidušství. Dvacet je průměrná cena.
Děkuji děkuji
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 13:13
- Nahlásit
Dines
co army pudle ještě zdrhaj????
Biluška
sem si teď fspomněla. Jak se Mášenkovi líbí v práci????
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 13:15
- Nahlásit
Alexa
co army pudle ještě zdrhaj????
Nezdrhaj, elektrika funguje skvěle
Zato mě ale stresuje těhotná hrošice - asi jí vydědim, jen co to konečně vyprdne
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 13:18
- Nahlásit
Dines
Nezdrhaj, elektrika funguje skvěle
tak to je bezva
Zato mě ale stresuje těhotná hrošice - asi jí vydědim, jen co to konečně vyprdne
co vyvádí??? a kdy to čeká????
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 13:19
- Nahlásit
Alexa
co vyvádí???
Ve středu si luxusně zakrvácela pelíšek...
a kdy to čeká????
To kdybych věděla... tak se stresuju ještě víc
Ale jestli to brzo nevyprdne, tak hrozí že jí mimča vyhodí kyčel - aspoň to tak teď vypadá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 13:23
- Nahlásit
Alexa
Líbí se mu tam velmi paní . Jest tam důležitou osobou s rozhodovacími pravomocemi. Čili místo přesně pro něho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 14:59
- Nahlásit
čau blbci, tak jsem konečně byla taky ve Zlovsi-cestou tam jsem 3krát zabloudila, ne do Zlovsi, ale ve Zlovsi při hledání cvičáku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 15:38
- Nahlásit
čus bludičky a strýtové atrakce!
dnes jsem na cvičáku vymrzla jak sobolí hovno, ruky sem měla úplně dřevjené, nebyla sem schopná ani odepnout a připnout karabinu příště se pořádně kouknu, jak je venku, než si vezmu jenom džíny a na hlavu tenkou kšiltofku nicméně Bajši to jde čím dál tím líp, začíná se z ní normálně stávat chuťová aportérka předávky jsou tedy slabší, ale taky se hodně zlepšuje
fčera sem byla u chovatelky kouknout na videjo z britskýho field trialu, lahůdka a kecaly sme asi štyry a půl hodiny ale tedy Bajši ségra je skutečně tlustej vepřador prej doma šlohne fšecko, co vidí, například hrnec špaget a podobně, straka jedna
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:00
- Nahlásit
čus fšecky zmrzlý sobolí hovna gdo může za tu pojebanou kosu????????????????????????????? du se hrošit do vany bo jinak nerostaju
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:07
- Nahlásit
Bré deň, my jsme měli krásnou procházku, heč. Byli jsme s russličkou Lolinkou a značkovou dodrbankou Irgou. Fotky pak přidám.
Ale kosa je teda luxusní, to jo.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:19 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
pawLINka
no já sem hlavně litovala výcvikáře, který asik musel uš modrat, páč sme byli od rána třetí skupinka - tedy on byl štyry hodiny na place, bez možnosti někam aspoň na chvilu zalízt a ohřát se - a nad Hrdlořezama profukuje fakt solidně, je to taková větrná hůrka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:22
- Nahlásit
Čus atrakce!
Jsem domky. Dneska byl super den. Krásně jsem se proběhla na cvičáku, Fanda už začal předvádět něco, co se velmi vzdáleně, ale přeci podobá obranám. Návštěvu ségřiných tchánovic jsem potkala jen mezi dveřma a ti mi jen pochválili psy a odjeli
Právě ucpávám rajče fotkama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:22
- Nahlásit
Baico
uš si domki???? nějak brzo né?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:29
- Nahlásit
davidkova renata
uš si domki???? nějak brzo né?
Tak dorazila jsem normoš o půl čvrtý.
Ale jak jsme se bavily, tak pudlice je mimo hru, opakuji, pudlece je mimo hru
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:49
- Nahlásit
Takže dnešní fotky jsou tu
Zvláště bych chtěla vyzvednout to, že se konečně našel figurant, co Nánu odlepil prdelí od zeme
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:58
- Nahlásit
Baico
mě ho pak přilepil i zpátky k zemi...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:59
- Nahlásit
Baico
tak pudlice je mimo hru, opakuji, pudlece je mimo hru
hovno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twe to je ale dneska krásnej den,albertééééééééééééé
co Nánu odlepil prdelí od zeme
no to tadle je lepčí ))
jaxe tu řešili ty čokli kerej jkao slintá,tak tedle teda jo.-)))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:06
- Nahlásit
davidkova renata
hovno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Už je to tak
Tadle je taky dobrá, jsem ještě neuběhla ani 1m a pes mi mizí v dáli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:08
- Nahlásit
Baico
jsem ještě neuběhla ani 1m a pes mi mizí v dáli
bo si pomalá jak vodní bůůůvol
toš to je gůůůt,zahájíme ofenzívu ))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:13
- Nahlásit
davidkova renata
zahájíme ofenzívu
Ve čtvretek jdem do dívadla na Cimrmany
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:16
- Nahlásit
čau tupouncí, kdo z vás nahlásil terénní fríčko?! styďte se!
Btw, včera jsme byli coursingovat, Trix běžel dokonce třikrát. Dlouhé tratě mu vůbec nejdou, ale rychle sprintuje. Taky ho chtěl zabít jeho bejvalej nejlepší kámoš. Normálně po něm natvrdo vystartoval a se svýma 30kilama a dost mohutným košíkem začal Trixe rasit. Než jsem stihla zareagovat, tak už byl Trixounek velmi nasrán a zle svému příteli vysvětloval, že tohle tedy neee. No, prostě kurva převečená za kamaráda. ale vcelku rychle jsem ho uklidnila, bylo to spíš přebytkem adrenalinu z celé té atmosféry. A dneska jsme byli venčírovat s kámoškou a potkali jsme super rusela s elektrikou a slušivým kabátkem. Byl velmi vystresovaný, když se ozvalo pípnutí, začal se třepat a kňučet. myslím, že byl velmi nešťastný a jeho páníčci taky, neustále opakovali, že všichni poslouchaj, kromě toho jejich. Bylo mi jich líto všech.
|