Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6741 . 6742 . 6743 . 6744 . 6745 . 6746 . 6747 . 6748 . 6749 . 6750 . 6751 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 13:25
- Nahlásit

Vlčáčková
jo to by bylo ideální, vyberte si přímo inzeráty a já vám jen zjistím kontakty

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 13:26
- Nahlásit

makrel
Dík!!!!!!! Mrknu na to o víkendu. Dnes jsem v práci. Tak už opravdu končím, zatím ahoj.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 13:48
- Nahlásit

Ahoj vsecky
uz mi je lepe, varim si kureci polivcicku na zaludecek Obdivuju gerdu, ze pres neprizen strev vyrazila.

ad tema rodice )
nasi bydlej asi 4km ode me, 5min autem a musim rict, ze jsem rada, ze si neumim predstavit, ze bydlim dal. Kdyz potrebuju prijedou. Kdyz jsem ted mela megahorecky dojeli vzali si k dobe hafika a obstarali v nejhorsi den kocky. Ale uznavam, ze u me je to trochu jinak, vetsina lidi je vic sebestacna nez ja, ja obcas proste pomoc potrebuju. Kazdopadne je fakt, ze bych uz nemenila, nase vztahy jsou mnohem lepsi, kdyz bydlim zvlast i kdyz je to nekdy narocne, kdyz jsem napr. minule uklouzla ve vane mela jsem hodne velke stesti, ze meli zrovna nasi prijit a maji klice a pomohli mi se zvednout.
Ja bych klidne kabel brala bejt Crysou, prijde mi hloupe jen kvuli tomu, abych nebyla nekomu neco vdecna z trucu odmitat. Ale situaciu neznam tak nevim co to vsecchno obnasi.
Me treba nasi pomahaji hodne i v nemocnici u me byli jedenact mesicu kazdej den a urcite jsem jim za to megavdecna, ale rozhodne ne tak, ze bych jim byla neco extra dluzna, jestli mi rozumite. proste jsem jejich dcera a oni mi pomohli a pomahaji kdyz to potrebuju. Az budu starí a budou pomoc potrebovat oni pomuzu jim ja Prijde mi to prirozene.

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
Az budu starí a budou pomoc potrebovat oni pomuzu jim ja Prijde mi to prirozene
proto jsem ráda, že jsou přes dvůr, ještě v živý paměti mám, jak jsme se nalítali kolem máminejch rodičů, sice jen takový to běžný starání se, jako pomoct nanosit uhlí, naštípat na zátop, uklidit, nakoupit. Vím, že jednou to budu mít přes dvůr a i v županu přeběhnu kousíček abych se koukla, jestli se u nich nic neděje.

prijde mi hloupe jen kvuli tomu, abych nebyla nekomu neco vdecna z trucu odmitat.
to ani není na truc, snaha vyjít vstříc tu byla, ale bohužel jen z mojí strany. Kdyby tomu mamka rozuměla, nebo já, tahání kabelů a propojování, tak už to bylo dávno. I tátovi jsem říkala, že esli sám neví, že jsem ochotná nějakýmu z jeho kolegů zaplatit brigádu, aby to rozchodil někdo jiný. Jenže nechtěl?, slyšel a neposlouchal a možná už fakt má doma toho němce, ještě v předdůchodovym věku, páč se mi často stává, že mu něco řeknu a druhej den kouká jak trupka a jako bych mu to říkala poprví a já mu jen opakuju to co už jsme mu říkala den předem.
Nebo jestli má sám pocit, že dokud budu muset chodit k nim se dohadovat o signálu k modemu, že mě uvidí častěji? že se bojí že pak už k nim prostě nevlezu že nebude důvod? sama to dost dobře nechápu co se jemu honí hlavou. Hodiny bude vyprávět co bylo v práci a tak, ale pocity a to, to se u nás nikdy neřešilo.
Spíš než na truc mi to už příjde jako pohodlnější varianta, páč už prostě nemám sílu dál něco řešit, Jsem ze všeho zařizování a vyřizování mrtvá. Loňskej rok jsem myslela že nepřežiju, na všechny starosti byla sama. Letos už prostě nechci řešit ani žádný banality na kterejch život nestojí. Vysiluje mě to.

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:07
- Nahlásit

lucYnka XIII
Prijde mi to prirozene
Hezkýý.Já mám maměnku5km vzdálenou leč nemá řidičák a je v invalidním důchodu tak jediné co může,mě dycky sprdnout po tel.kdy už zas se laskavě dostavím na návštěvu.Částečně souhlasím s Crysa
APáč de o nastavení vztahů páč se držím hesla,že všechno bude jednou použito proti tobě a každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:13
- Nahlásit

Crysa
[Spíš než na truc mi to už příjde jako pohodlnější varianta, páč už prostě nemám sílu dál něco řešit, Jsem ze všeho zařizování a vyřizování mrtvá. Loňskej rok jsem myslela že nepřežiju, na všechny starosti byla sama. Letos už prostě nechci řešit ani žádný banality na kterejch život nestojí. Vysiluje mě to.

tak to jo, to je pak lepsi si to udelat sama a mit klid nez si kazit vztah dohadovanim

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:22
- Nahlásit

já si dotáhla šotíky z alberta,ty éčkový nápoje a už piju 5 a mám před sebou ještě dalších 5

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:23
- Nahlásit

Tak jdu nakládat pséčky, pamlsky, balonky, šňůry na stopy a tak a huráá zas něco potrénovat.
Mějte se tu fajn, zas na vás večír kouknu, zjistit taky, esli výprava Tour de Jílové někde neumrzla

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:27
- Nahlásit

brezen2008
Bé z vás pani spajdrmenka béte lozit po stropě a béte mít děsně velký oči(mrkněte koli je f tom kofejnu a taurinu)

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:29
- Nahlásit

brezen2008
ty éčkový nápoje a už piju 5 a mám před sebou ještě dalších 5
když mám v sobě pár Éček, tak se nezkazim a vydržím pár zim

Bacha na zuby, mě tyhle sračky vytunily úsměv tak, že si připadám jak nedouk kopáč houmles, co neví jak vypadá kartáček, dík těm vyleptanejm krčkům na předních tesákách..

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:34
- Nahlásit

danajasa
Bé z vás pani spajdrmenka béte lozit po stropě a béte mít děsně velký oči
Ale prt. Vzhledem k tomu, že má asi sto kilo nadváhu a žádnou životosprávu tak jí po té dávce taurinu akorát rupne nějaká céfka, nejspíš důležitá. Odveze ji rychlá, pár dní kolem ní budou kmitat doktoři na áru, pak ji coby ležící mumii odloží někam na eldenku, nebo do ústavu pro mentíky a tam po zbytek života bude dělat eeeebrmmmeeeepéfpovimemamincepovimepéééééfbrrrrrrr rrrm

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:43
- Nahlásit

Biluška

ty seš krafka nejvěčí!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:46
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

ty seš krafka nejvěčí!!!
Já? Já teda ne Já nemám stokilovou nadváhu (i když teda uznávám, že moc mi k ní nechybí ), nechlubím se tím, nežeru čtyřicet rohlíků denně a HLAVNĚ nepiju na ex pět plechovek sajrajtu, na kterým je jasně napsáno, že se může vypít maximálně jeden za den

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:49
- Nahlásit

Biluška
Bubááá grrgagagaga to dělá náš malosousedík hypeaktifretard ale málo rodiče s ním každej druhej večír objížděli náves ve škodofce páč jedině tak usnul.

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:51
- Nahlásit

Biluška
že se může vypít maximálně jeden za den
Ted mě napadlo esli by toto varování nemohlo bejt aj na věnečkách a rakvičkách-Nad 100kg/max1x deně

laguna
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 14:55 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Já jednou dala asi osm redbulů s vodkou možná i víc.A byl to teda nářez tělo chtělo spát ale hlava to nedovolovala.Byla jsem dost zoufalá.
Edit. už nikdy více

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:01
- Nahlásit

Mnamik mela jsem kureci polivcicku k obedu. Miluju kureci polivcicku.

Co jsou sotici?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:06
- Nahlásit

danajasa
Ted mě napadlo esli by toto varování nemohlo bejt aj na věnečkách a rakvičkách-Nad 100kg/max1x deně
To by asi být mělo . Ale možná by se to mohlo kompenzovat třema kolečkama kolem baráku, nebo deseti klikama

Bubááá grrgagagaga to dělá náš malosousedík hypeaktifretard ale málo rodiče s ním každej druhej večír objížděli náves ve škodofce páč jedině tak usnul.
S mentíkama pracuju, slyším každý den tolik brrmmm, gagaga, péééf de péééf a povim mamince povim, že mám problémy večer mluvit normálně

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:07
- Nahlásit

lucYnka XIII
Co jsou sotici?
Normálně se veme trpaslík zlej což je šotek a vymačká se do plechovkyEneretický nápoj,ale místo f plechovce je zhuštěný do pidi flaštišky prej je ůčinější

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:11
- Nahlásit

problémy večer mluvit normálně
Biluška
Tak to je to nejmenší vod kámošky ségra maká s mentálkama má7ks a málem začla chlastat,ovšem tvrdí že vona těch pár hod.přežije,ale chudáci rodiče to maj na pořád.Jako měla tam prej jednoho říkali mu satáně-normálně ju hladil po vlasech a vona-ty si hodný mě děláš maláá-a on nééé chci vindat mozek vidět mozek.Bože mě by jeblo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:17
- Nahlásit

danajasa
Normálně se veme trpaslík zlej což je šotek a vymačká se do plechovkyEneretický nápoj,ale místo f plechovce je zhuštěný do pidi flaštišky prej je ůčinější

blee to musi byt hnusny. Ja se jednou napila nejakeho energetickeho napoje a malem se poblila, ma to hnusnou nasladlou umelou chut. pak jsem delala vyzkum mezi lidma co to pijou a prej je to vsechno podobny. Fujky fujky.

ju hladil po vlasech a vona-ty si hodný mě děláš maláá-a on nééé chci vindat mozek vidět mozek
simta to byl nejakej skrytej talent na neurochirurgii a voni mu rikaj satane

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:18
- Nahlásit

Nazdar šotcí
tak stýtofky dorazily. i kdž to bylo nahnutý, páč cestou narazily na ledofku, ale protože mezitím už dojela Hancaw společně sme Gerdu přesvědčily, že druhá cesta bé sjízdná. Nechala se přemluvit a dojely i s Atusch, která měla sebou zasejc toho hrozně zlýho ruskýho knírače holku. Zpátky nacpaly k Nandě a Maryji a Renátě ještě Akyháky tak doufám že dojely v pořádku. Krásně sme se procházkovaly, poklábosily a pojedly, bylo to fajné.

Crysa
to chce klíd pani, v takovýchto případech si vždycky v duchu říkám nerozčiluj se prdne ti céfka a budeš tahat nohu a třá v jejich věku budu horší

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:22
- Nahlásit

danajasa

maká s mentálkama má7ks a málem začla chlastat,ovšem tvrdí že vona těch pár hod.přežije,ale chudáci rodiče to maj na pořád
Mě neva. Spíš naopak. Se u nich bezvadně odreaguju, pokecám na jejich úrovni a je mi fajně

Jako měla tam prej jednoho říkali mu satáně-normálně ju hladil po vlasech a vona-ty si hodný mě děláš maláá-a on nééé chci vindat mozek vidět mozek.Bože mě by jeblo
Z některých jde fakt strach. Třá mám holku co vypadá jako panenka Chuckie z toho hororu. Úplně přesně. By tam mohla z fleku jít hrát a v maskérně by ušetřili za mejkap . O samotě potmě bych s ní být nechtěla teda

Nebo jeden šíleně jásal když jsem přišla se psama a říkal "psíček,přišel psíček, bude guláš"

Jiná klientka zase chtěla druhé sežrat králíka. Holka ho měla v ústavu v kleci na pokoji. Druhá se tam připlazila (nechodila), shodila tu klec, chytla králíka a začala si ho cpát do pusy. Díkybohu přiběhla včas ošetřovatelka

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:43
- Nahlásit

Biluška
Druhá se tam připlazila (nechodila), shodila tu klec, chytla králíka a začala si ho cpát do pusy. Díkybohu přiběhla včas ošetřovatelka ty voléééééé fůůůůůůůůůj
alljinak já jsem dnes taky na úrovni mentíka, nějak jsem si fčera zabila pár tisíc mozkových buněk nebo co

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:45
- Nahlásit

klec, chytla králíka a začala si ho cpát do pusy
Biluška
JJ láska prochází žaludkem.Hele a to kámoš má kobylku terapeutili a prej takovej cvalda se začel děsně smát v sedle a pak se předklonil a normálně s tý kobyle zakous do krku.Pani nemáte vo ty psy strach?Já bych asi byla spíč klient poslední dobou mi taky hrabe. Du topit kdybyste viděli padat hořící hvězdu opačným směrem.zamávejte mi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:51
- Nahlásit

danajasa

Pani nemáte vo ty psy strach?
Mám. HLídám je jak oko v hlavě. Oru taky kdysi jeden kluk pokousal. Do krve. Doteď tam má jizvu.
U těch starých klientů už vím co mám čekat, tam se nebojím. Buď nemají tendence psům ubližovat, nebo o tom vím a dám si bacha. Nejhorší jsou ti noví. Nemám teda snad žádného klioša co by ubližoval schválně. Ale člověk musí počítat s těma nepředvídatelnýma náhodama. Třá zrovna včera - babka (seniorka, ale už ne moc při smyslech) sedí na židli, Nýnu má na klíně a hladí. Všechno ok. Druhá babka co má na klíně Bonku mi cosi říká, otočím se k ní a periferně vidím jak Nýna letí na zem. Ta bábrdle co ji měla na klíně se ji asi pokusila chytit, nebo co a drapla ji za nohu. Nýna letěla k zemi, ale noha zůstávala u báby na klíně. Naštěstí ji na poslední chvíli pustila, nebo se Nýna nějak vykroutila. Díkybohu jí tu nohu nezlomila, při Nýně nejspíš stáli fšichni svatí, páč to vypadalo fakt děsivě Při téhle práci aby měl čék oči i na prdeli

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:55 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Ahoj jsem doma i s vočklivou Karinkou, která je moooc milá fénečka, akorát na vás nesmí dejchnout to je pak nemilý smrad. Doufám, že jí nějak vrátím, Bůch jí teď ukazuje, že vona sem teda fakt nepatří a panička je jeho, a postel na které sedím je taky jeho a vlastně fšecko je jeho!!! Moc se mi zase líbila Hanciw bordera a taky Alexy Alexa.
Cestou tam mě Renata děsila po telefonu, že serpentýny jsou jeden velký led, a že jedou dom a kolem mě jezdili spokojeně auta, ale radči jsem to obrátila, pak jsme zjistili, že jsou jinde a můj kopec je skvěle sjízdnej a vyjízdnej.
A kupovala sem v Jílovém chlebík, dovezla ho domů a pochopitelně doma vystoupím z auta, vezmu Bůcha s Karinou, oba za mě trhli a chléb byl ve sněhu a asi to byl kaprfíld neb se dostal i z pytlíku a pytlík se ztratil....

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:58
- Nahlásit

Atusch

Bůch jí teď ukazuje, že vona sem teda fakt nepatří a panička je jeho, a postel na které sedím je taky jeho a vlastně fšecko je jeho!!!
Bůch zná Pumí zákon To je moje?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 16:07
- Nahlásit

čus šotkové,uš sme kupodivu též domki,stratily sme se cestou z5 skutečně jen fteřinku,nemá smysl ani to zminovat ákyháky sme vyrazily aji s čupkou na metru taxnat taky dojede..
Atusch
a chléb byl ve sněhu
a sebralala ho??? páč nesnesu plejtvání

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 16:07 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zdaréc fšicí!

byla jsem dnes v IKEA koupit závěsy a konzole a podobný blbinky, koupila jsem toho velmi hrozně moc a před dalším nakupováním mě zarazila jen představa, jak to všechno vleču dom v rukách také jsem se zastavila v Globusu, kde jsem se nasrala, páč tam opět neměli kosti ofšem udělala jsem si velikou radost, páč v ikeji měl stánek Člověk v tísni s výrobkama dílny v Namibiji - samý fakt přenádherný věci, koupila jsem dva látkový slony a ještě korálky, který asi nebudu nikdy nosit, ale to nevadí, jsou krááásný a na každým výrobku je na visačce fotka ženy, co to vyráběla, a pod tím její jméno napsané
edit: kdybyste sháněli pěkné dárečky, koukněte na http://www.nama.cz/

<< 1 ... 6741 . 6742 . 6743 . 6744 . 6745 . 6746 . 6747 . 6748 . 6749 . 6750 . 6751 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání