Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6741 . 6742 . 6743 . 6744 . 6745 . 6746 . 6747 . 6748 . 6749 . 6750 . 6751 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:00
- Nahlásit

hancaw
jo, na tý fotce vidět je, ale naživo jsem si toho fakt vůbec nevšimla. Tak uvidíš.

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:01 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

kam já to budu dávat, nevíte
Eldoguero
Tak holt béte první kdo bude mít kotce na patra eště možná dostanete prachy za patent,dyž můžou mít činžák králíciJo a k těm oknům béte mít patent č2 sítku proti hmyzu béte mít zevnitř a bude to mega sít houpací a jeto.

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:01
- Nahlásit

Eldoguero
my máme třeba plastový dveře s tvrzeným sklem, a ty drží fest a všecko. Ale třeba u okna to nemáme žádné, ale taky to žádný čokl nesnaží vysklít, a Bůcha to drží. Ale tak jako asi to bude pevnější, než starší obyč okna...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:03
- Nahlásit

Eldoguero
a to mi jako chceš naznačit, že budeme zasklívat 3 krát do roka i plasťáky jo

podle mě plasťáky vydržej víc..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:06
- Nahlásit

danajasa
To teda budu muset venkovní kotce nejdřív vytvořit, páč já mám jen jeden a tam je velšík a jeden malokotec s malovýběhem, ale nízkej, tam byl stařičkej ovčák a te´d tam dávám štěňáky na chvíli přes den, páč ty to nepřeskočej pak mám 4 vnitřní ve stáji.
Ty jsou momentálně obsazený.
Anebo mě napadlo ještě nebrat psy na výcvik, ale to zas nevim z čeho budu žít a za co si ty psy koupím
Takže dám na vaše rady pani a vystavím si na dvoře věžák

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:10
- Nahlásit

Atusch
No jo ale náš Argo je fakt kretén, už dvakrát vyskočil z prvního patra baráku a z toho jednou zavřeným oknem jen proto, že cigánům chcíplo před naším barákem auto a jali se ho roztláčet
Těch rozbitejch oken se fakt nedá spočítat, on prostě jde... a skla povolují.
Ale zas je fakt, že mi máme stařičký okna s na houby rámama, takže plasťáky budou určitě přínos.
zuzanarosakova
podle mě plasťáky vydržej víc..
Já si taky myslím, teda spíš se o tom sama sebe snažím přesvědčit

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:12
- Nahlásit

Eldoguero
Já si taky myslím, teda spíš se o tom sama sebe snažím přesvědčit

já měla plasťáky v bejvalym bytě a nedokážu si představit, že by je mohl jakejkoli čokl rozbít, byly fakt tvrdý.

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:15
- Nahlásit

Maky a Trix já si taky myslim - se to nějak vystříbří bych jí stejně vzala hned k dochtorovi

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:17 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

zuzanarosakova
My kdysi plasťáky zkoušeli na intru prorazit židlí a nešlo to, asi kdyby se do toho člověk fakt hooodně opřel, tak by zřejmě povolily, ale normální ránu, kterou by klasický okna 100% nerozdejchaly zvládly v pohodě
V opačném případě ho stěhuju do betonovýho krytu
Můžete mi někdo říct, kdy ho tohle přejde, je mu 10 a chová se už 9 let naprosto stejně

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:18
- Nahlásit

Eldoguero
Můžete mi někdo říct, kdy ho tohle přejde, je mu 10 a chová se už 9 let naprosto stejně

a jak se choval ten zbejvající rok??

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
My ho máme od půl roku a asociál byl vždycky, ale než tak nějak dostal naplno sebedůvěru, tak mohl občas třeba zůstat uvázanej u stromu, když jsem jinýmu psovi nebo jemu šlapala stopu, mohl zůstat v místnosti s oknama, který směřují k silnici, či cestě.
Pak se rozhodl, že veškeré obyvatelstvo planety, krom paničky, páníčka a všech fen je třeba zabít se zvláštním přihlédnutím k velkým, sebevědomým chlapům a velkým sebevědomým psům
jinými slovy tohle udělá totální izolace od okolního světa prvního půl roku života a následné opakované napadání jinými psy (ne našimi) do cca 1 roku věku

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:25
- Nahlásit

zuzanarosakova
jak se choval ten zbejvající rok
To byl ten první ščeněcí né? Du si pustit nákej horor at mám pak doma pocit bezpečí a nic mě nepřekvapí.Eldoguero
V opačném případě ho stěhuju do betonovýho krytu
Skuste psí zorbing třá to klapne

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:32
- Nahlásit

danajasa
Pani je vidět, že neznáte našeho Velkého pana Dozáka, nic co jen náznakem podléhá psímu zubu před ním neobstojí on je opravdu magor, ale doma je to to nejzlatější zvíře na světě
Vy máte horor jo, tak to vám závidím, páč já mám dnes též chuť na horor, doma nic nemám a v tv dávaj cosi až někdě v 0.40 a to nevydržím čekat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:33
- Nahlásit

mám od Radka půjčenej Habermanův mlýn, prý je to hezký, ale budu koukat až zejtra

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:38
- Nahlásit

kejtlin
mám od Radka půjčenej Habermanův mlýn, prý je to hezký, ale budu koukat až zejtra

jj, to je prej dobrý. taky to chci vidět.

Eldoguero
tohle udělá totální izolace od okolního světa prvního půl roku života

a jak byl izolovanej? Myslim tim, kde ho měli.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:39
- Nahlásit

Du spát, páč Merkury mě neba a Habermanův mlýn ani horor nemám.
dobrou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
Měla ho chovatelka, ale u rodičů na dvoře obehnaném zdí cca 200 m2 nic víc ten pes neznal naprostá izolace od světa už od úplně malinkého štěňátka

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:55
- Nahlásit

Eldoguero
naši psi byli spolu v kotci a byly pouštěný s osatníma psama do výběhu, ven nebo nikam jinam nechodili do 5ti měsíců. Rocky byl strašnej asociál, dva dny trvalo než se odhodlal vstoupit do domu. Do teď mi někdy přijde, že je mu společnost psů milejší než společnost lidí a když jsou kolem psi a snažím se ho odvolat, nepřišla jsem zatim na nic,jak být zajímavější než psi a jak ho motivovat k tomu, aby ke mě přišel, kromě zařvat a on dojde jak zmoklá slepice

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 23:54
- Nahlásit

Tak si furt nestěžujte,že máte práci na hovno http://www.youtube.com/watch?v=DjuR1LbDEQ8

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 01:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
ven nebo nikam jinam nechodili do 5ti měsíců.
simtě a z jakýho útulku jsou??

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 02:06
- Nahlásit

Crysa
oni nejsou z utulku, ale od chovatelky, aspon pokud se nepletu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 06:23
- Nahlásit

Crysa

Nejsou z utulku, jsou z chovatelské stanice Vlčí luka/ Vlčí step, největší a nejstarší chovka retrívrů u nás........

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 07:53
- Nahlásit

fstávat a makat dámy, bude trénink na prtínání

zuzanarosakova
Gdyž tě tu vidím drahá kolegyně, pošli laskavje adress a prachy, máš tu dečku

Leží tu na okně, smutná, samotinká, v obálce nadepsané Zuzka Adidaska páč víc z adresy nevím . Eště bych tam mohla dopsat "Zuzka Adidaska s manželem Alibabou jak mají ty dva velký žlutý psy a oslintaný auto, Praha" myslíš, že by to pošťáci našli?
Muchoš jsem jednou posílala balíček s adresou "Zuzana Muchoš +příjmení (nebudu zveřejňovat), Ludgeřovice" a došlo to . Její tehdejší sameček si ze mě pak dělal prdel, že příště tam mám napsat "za Opavou doprava a pak už pořád rovně"

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 08:26
- Nahlásit

čau,jsem sama domáááááááá ,takže si to už od 6 ráno užívám,ale jenom do 19,15,pak zas bude nuda ,ale to mě neva,bo jenom tu budu s ním čtvrt hodky a jdu na noční za jinejma

kinta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 08:56
- Nahlásit

brezen2008
čau,jsem sama domáááááááá

Závidím Vám, paní. Též jsem se těšila, že budu o víkendu sama a nevyšlo to.
Vy budete mít partnerský vztah podobný mému. Podle toho, jak jste nadšená, když jste sama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 09:22
- Nahlásit

kinta
Paní a proč s takovým samcem teda jste? Gdyž vám ten fstach nepřináší uspokojení?

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 09:25
- Nahlásit

Biluška
no nad tím jsem přemýšlela i u března, jak to tady vždcky píše.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 09:29
- Nahlásit

makrel
tak Březen je momentálně zavostalá, takže u ní to neřeším, ale u normálních lidí mě to zaráží

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 09:30
- Nahlásit

Biluška
mě u všech, nechtěla bych tak žít.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 09:31
- Nahlásit

makrel
nápodobně

<< 1 ... 6741 . 6742 . 6743 . 6744 . 6745 . 6746 . 6747 . 6748 . 6749 . 6750 . 6751 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání