| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:39
- Nahlásit
Zdar osoby, upozorňuju, že všici, kdo nemaj sníh mě pěkně se... páč u nás je sníh už od čtvrtka a já se od středy chystám na stopy
Co jinak novýho zde?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:39
- Nahlásit
Crysa
Šíš to je hezký.Pani pak si hromadně zahrajem člověče nezlob se
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:40
- Nahlásit
Gerda
jo ták, tak to jsme se pani nepochopily, já zas myslela ve 14h nejpozději doma. Ok já cca v 9 vyjedu a mám to k tobě těch 15 minut, jak kdy a v klídku počkám tak se nikam nehoň
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:40
- Nahlásit
Crysa
děkuji paní. Hlavně sou akutní ty berle (sem jednu zlomila, mám je zdrátovaný a vypadá to fujbek) a vozík, páč z toho našeho po aleksiný babičce leze molitan z čalounění
danajasa
Gdyž přijedu dědovi na pohřep tak mi to daruješ? Umím velmi efektně lkát a bulet
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:43
- Nahlásit
Eldoguero
My sních máme, ale je mi to putna páč stejně nestopuju
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:45
- Nahlásit
Biluška
Gdyž přijedu dědovi na pohřep tak mi to daruješ? Umím velmi efektně lkát a bulet
Domluveno,akorát má88let a už39let tvrdí,že na jaře nezaseje
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:45
- Nahlásit
danajasa
tak tohle by mi šlo jen šáňo moc nemusím :-/
Biluška
Berly mrazilky se zeptám, ale spíš budou ty podpažní, ne francouzský. Ale neslibuju, nevím esli náhodou nedělali čistku skladu. Jak jsi vysoká? bajvoko, aby netahala nějaký na dvoumetrový chlapy nebo děcký, ony jsou sice štelovací, ale tak +- centimetry, některejma už nehne, že zatuhly šrouby.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:47
- Nahlásit
Gerda tak zatím jsou u toho dořvávání hlodání do lepky je asi vyšší levl nebo spešl pro Mařku
Bůch je velmi obrofské slintavé zlo! Džína ho bude neávidět páč je kvůli němu pokaždý česána a velmi jí to tahá Bůch má velmi lepivé slinty Atusch by se měla zamyslet čím ho krmí s ohledem na ohlodávané psi a nedávat mu žvejkačky!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:50
- Nahlásit
Crysa
165 cm. Ale je to celkem jedno, gdyž budou vysoké tak s nima bude figurantovat Mášenek ten má dva metry.
danajasa
Domluveno,akorát má88let a už39let tvrdí,že na jaře nezaseje
To znám. Náš dědek si v 75 zlomil nohu v krčku. Babka svolávala své sestry z Německa, že dědek zaručeně umře, páč na tohle každý slušný dědek umře . Za tři týdny už dědek valil na Hartu na ryby . V 89 mu voperovali kardiostimulátor a on dál chodil každý den na pivo do Máje a jednou týdně jezdil vlakem do Ondrášova pro minerálku . Až v 95 slušně umřel a to jenom proto, že ho tetka vrazila do eldenky kde to nějak psychicky nevydýchal Jinak by tu strašil doteď .
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:52
- Nahlásit
hancaw
no no no, samosebou že je to zlo, krmim ho masem, ale má volný pysky, proto slintá, udělejte mu sbírku na plastiku, pak nebude slintat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:56
- Nahlásit
Biluška
tak ju, pokud bude mít přebytek pro čahouny, tak ty a nebo to naměří podle sebe.
Jinak by tu strašil doteď .
jj, dokud nadávaj, tak je to dobrý, jak zmlknou, je funus na dosah..
Atusch
ale má volný pysky, proto slintá, udělejte mu sbírku na plastiku, pak nebude slintat
mu tam našij gumičku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:58
- Nahlásit
Atusch
Tak budu u nemocnice v 9.15
Děfčata, dneska dávaj na jedničce film s jiráskovou - hraběnka - nebo tak nějak, je to děsně pěkný, teď má oslavu narozenin, osmdesátejch.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:59
- Nahlásit
Biluška
ste mě potěšila pani, že máte sníh, ale zase jste mě nepotěšila, že je vám to jedno
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:01
- Nahlásit
Crysa
tady člověk vyhlašuje sbírku a ty mi to tu kazíš takhle levnou radou
Gerda
ok budu tam.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:03
- Nahlásit
Atusch jo hnedky plastiku bys chtěla pro velké zlo? to urkitě teď to budou pysky a co příště?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:03
- Nahlásit
Crysa
mu tam našij gumičku
Apoteče mu to nosem,hele já sem ale fakt musela dycky bobtajlovy vystlat košík tryčkem ináč by nás nepustili do busu bylo mu tam blbě tak dělal jezírka )
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:08
- Nahlásit
Atusch
danajasa
ale fáákt, takovym tim hradbyčkovym stehem, jak nás učili na základce v těch hodinách domácích pracích, tak mu to vzít po okraji toho pyska a ventlovat mu tam gumičku, by se mu to celičky stahlo a už by nekapalo
Nebo ho přihlaš do toho seryjálu Mladší o pár let, řekni že je tříměsíční a vypadá staře, ty povislý víčka jaký má unavený, ty pysky starý vytahaný a třá mu udělaj vzádu na hlavje šroubek, že to pak béš moct dotahovat i sama až bude většejší a staršejší a vytahanější a začne znova protejkat hubou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:08
- Nahlásit
tak sindy rapidně nabrala kila zas nahoru,takže zas musí držet dietu,dasty je na tom stejně a elis ta taky/ jako ty sou ok / ,ach jo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:09
- Nahlásit
Gerda
na jedničce film s jiráskovou - hraběnka - nebo tak nějak, je to děsně pěkný
jen mě to přišlo strašně smuténkovatý
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:10
- Nahlásit
Crysa
staršejší a vytahanější
Tak bé mít kule za ušima )
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:11
- Nahlásit
brezen2008
tak béte muset roznášet letáky fšici a poklusem a rozložit si to navíckrát
Nelemtaj ti čokle někde taky ty srágory přeslazený?
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Čauvec, jak se máte fšichni?? Já už zejtra valim do dža!
Okamžitě se přihlašte, gdo si vemete moje Kokýnky a Rambíky až se mnou zejtra spadne letadlo???
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Lidi já vám nevim, mě upozorńovali chytří "kynologové" kdysi, že am. buldok slintá, ok rozhodli jsme se pro argentinu, titéž mě varovali, že i argentina slintá - neslintá v žádném případě (krom chvíle těsně před blitím, to máj pak krásný pjeti metrový vopratě ) , pak mám říkali, že staford taky slintá - neslintá nikdy v životě ani neslintla a nakonec, že teda kanárek rozhodně slintat bude - ne ani kanárek neslintá.
Ale zaručeně vždycky dokonale slintali všichni ovčáci, někteří byli (jsou) jak průtokáč. Tak vám nevim čím to je.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Crysa
honza kouká na - poštu pro tebe na sk
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:15
- Nahlásit
Crysa
vona jako pohybu má s elis nejvíc,bo zas koukám na dastyho ty nohy,jako nosej ráno,pokud není mráz velkej noviny,to je + - 2 hodky jenom venku,pak jsou s letákama,podle času,to je taky nněkdy i na 8 hodin,jako s dojížděním,no a pak ještě než jdu na noční,tak na kopec a to je tak hodka a něco,no a středy to jí tahám celej den,bo to jsou letáky hned 2 v jeden den udělat,takže pohybu má dost,krmím 2x denně
taky záleží jak je honza doma,takže bud jdu snimi,nebo bez nich
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:15
- Nahlásit
Eldoguero
neslintá v žádném případě
No to prej pakoně taky a Bartoslaf dokáže mít začátek sliny v hubě a konec krz mříž na předním skle auta bez přerušení a dokáže oslintat při bránění figovi záda )
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:17
- Nahlásit
brezen2008
šiš, já myslela že na to koukaj akorát lítostivý důchotkyně, který si najivně myslej, že je ještě někdo bé hledat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:20
- Nahlásit
brezen2008
Crysa
můj kamarád na to taky kouká-a řve u toho smíchy...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:20
- Nahlásit
brezen2008
Pani já vás obdivuju sem zanášela4dědiny letákama a málem mě trefil šlak,na jaře mi hučel sních s každé střechy za prdelí a furt někdo nadával,že jako sou tu3rodiny dávat do jedné schr.třikrát pak zas nedávat bo tam nebydlá pak zas dávat bo je to firma v domácnosti,furt na mě ůtočili náký psy páč dat schránku 2m za plot a nechat tam bernardýna a dožadovat se donousu mě už nasralo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:24
- Nahlásit
je čas na hají buci, opakuji je čas na hají buci
Eldoguero
Anglobuldok, ani žarpej neslintají vůbec. Ofšem akiťák....to je kvalitní matroš teda
|