Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6741 . 6742 . 6743 . 6744 . 6745 . 6746 . 6747 . 6748 . 6749 . 6750 . 6751 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:26
- Nahlásit

Jakože nigdo nechcete moje Kokýnky?? Jak myslíte teda!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:28 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

danajasa
No to prej pakoně taky a Bartoslaf dokáže mít začátek sliny v hubě a konec krz mříž na předním skle auta bez přerušení a dokáže oslintat při bránění figovi záda)
To musím vidět - ukaž
A s těma letákama, kdysi na škole jsem taky roznášela a chodila jsem kolem zahrady, kde měli schránku sice na plotě, ale zevnitř a ke všemu samožřejmě na zahradě psa - teda ne psa, ale monstrum obří a věčně řvoucí, nalepený imrvére na tý schránce. Ode mě nikdy nedostali ani list a je mi záhadou jak dostávali poštu, páč i zvonek měli kreténi vedle té schránky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:32
- Nahlásit

Biluška
Též jsem slyšela, že angl. buldok nee, nechtěla jsem tomu věřit, tak jsem se na výstavě vetřela k několika a máte recht pani, fakt ne šaprej nevím, jediný, na který jsem šahala leželi v narkoze na operačním stole a ty teda slintali tuze ale věřim vám pani, když ste nekecala s těma buldokama
Strašlivým způsobem slintají neapolitáni a třá i leonberger, min. ten co chodí k nám na cvičák, od toho mám věčně mokrý dítě

hancaw
Člen
- Nahlásit

Eldoguro hmm tak ofčáků doma nemám jen co tak znám ale slintaj komplet fšichni kamrádka ma 4 kousky a slintaj děsně můj nyní již zesnulý tosák měl slintací záchvaty a to pak byly jezera komplet fšude... nejhorší bylo když mu přijel na návštěvu kamarád boxer ten nejen slintal ale i radostí učůrával....
zuzanarosakova jsem si jistá že jsem již životem dostatečně zničená - Kokýnky nechci mám svých problémů až nad hlavu dík!
Maky a Trix pokud tu jseš - jak vypadala minulý týden ta pudlice? Jsem se tě úplně zapoměla zeptat dík!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
jéééžiš a tak jo,no..,rači nepadej ale

brezen2008
dle mýho je přežíráš..co sem naposled viděla Dastyho tak vypadal jak prase před porážkou,což je na ty nohy fakt bezva! pohybu bych řekla že maj dost,ale nevim proč musej žrát 2krát denně bo se vsadim,že žerou dvě plný dávky

du se svalyt ,hrábjenky

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
vemu si jen Kokýnka, páč Rambíka Máňa nemá ráda ))) Ale dej mu Rambíkovu dečku, bude mi chodit vydělávat na cigára.

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:34
- Nahlásit

Eldoguero
Jako mám natočený pěkný vobrany a nejsem schopná donutit kameramanku k přeposlání,páč ted má 11malinkejch malinek a je na máry.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:35
- Nahlásit

hancaw
ahoj, byla taková hubená, prej je zdravá, přišla mi taková zakřiknutá. Bohužel jsem neměla foťák, takže nemám fotku, ale myslím že by k někomu staršímu klidnýmu byla ideální.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:35
- Nahlásit

Děcka, jsem právě přišla na to, že jsem fakt kus kokota.

Normálně tu byli dneska kámoši se psama, tak jsme vyprocházkovali a když jsme se vraceli domů, šli jsme kolem kámošovo baráku. Dělá prase. První letošní grilovačka. Tož jsem si mnula ručky, jak večer vyrazím.. Ale moje demence dostoupila vrcholu, páč jsem si na prase vzpomněla až teď, když jsem jinde četla, že kámoška jde na zabijačku.

No uznéte, nésu kus kokota? Jsem mohla včil ležet někde pod stolem prepitá a prejásaná.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:37
- Nahlásit

danajasa
já mám 325 vilek,takže ty sou ok,kde maj napsáno - nechcem letáky,tak nedávám a kde sou firmi tak taky né,ale je tu jedna vilka a tam bydlí 3 generace rodin a no a je jich přesně 12 členů a tem musím doslova narvat 12x stejnej leták,bo jim nestačí jeden
ale co se tejče baráku,jako poaneláku,tam je to někdy dost blbý,bo jeden to tam chce,pak já to zkrátka dávám na určený místa,maj převážně bedýnky,nebo maj stolečky,já to tam dám a pak mi nadávaj,že jako je jich sice 50 lidi,ale at dávám jenom 2,což zas nejde,bo jak chodí kontrola,tak se ptaj i kolik asi sem toho dávám,ty kontroli mě serou,bo stačí abych nechtěně vynechala 1 barák a je vohen na střeše ,ale mě se to líbí,páč u toho mohu vyvenčit psiska a ty vilky sou samá tráva,takže netrpěj tolik klouby ,no a noviny mám jenom 15 ks - lidové noviny a tím pádem klíče nemám,ale zas to musí bejt do 7 ráno hotový,takže po noční beru psiska a jdu na poštu...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:37 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

zuzanarosakova
Pani já si je klíďo vezmu, ale jestli vám teda neva, že je zežére Velký pan Dozák, páč on je debil.
Dnes k nám šel náš finanční poradce a mi na něj jaksi zapoměli. Chlapec neprozřetelně zaklepal na okno, bohužel byl u něj první pan dozák - okno nevydrželo jsem myslela, že ho zabiju debila, to už je snad po desátý.
Už se těším na plasťáky, ty snad neŕozmlátí nebo myslíte, že jo

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:38
- Nahlásit

No uznéte, nésu kus kokota
impact
Néste celý týden hlásí érupce na slunci avelice sylné.http://www.novinky.cz/veda-skoly/225718-velk e-slunecni-erupce-potrvaji-do-pristiho-tydne.html

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:40
- Nahlásit

hancaw
tosák měl slintací záchvaty a to pak byly jezera komplet fšude... nejhorší bylo když mu přijel na návštěvu kamarád boxer ten nejen slintal ale i radostí učůrával....
Tak to je na vraždu toto

impact
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:40
- Nahlásit

danajasa
Ale když víš jak mi teď mohlo být? Jsem se mohla motat příjemně přiopilá ve společnosti všech kamarádů. A né sedět tu a hádat se o píčovinách.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:42
- Nahlásit

danajasa
Jako mám natočený pěkný vobrany a nejsem schopná donutit kameramanku k přeposlání,páč ted má 11malinkejch malinek a je na máry.
tak to jí pani chápu, 11 malin, to je skoro jak 10 dog
ale stejně by měla dovalit videjo, chci ho viděěěěěět

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:43
- Nahlásit

Gerda

Kokýnci a Rambíci jsou možní pouze dohromady, jsou to dvojčata. Dobře, nemusíte si je teda bràt, ale aspoň je dyžtak choďte k rodičum navštěvovat!

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:44
- Nahlásit

impact
Tak tam eště sfrkněte né dyt ted to bude začínat teprf co já vím.Akorát je béte muset dohnat na stejnou notičku to si máknete se spláfkem teda.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:44
- Nahlásit

impact
Tak se opij sama doma já na tom pracuju, páč je mi děsně blbě, mám zřejmě choleru, tak abych kašláním nebudila celý dům, piju víno, lépe se mi po něm odkašlává, sice už se trochu motám, ale je mi fajn

impact
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:47
- Nahlásit

danajasa
No, to je akce od rána. Včil tam budou všichni mrkev.

Eldoguero
Nemám čim. Měla jsem tu JEDNO pivo v lednici.

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:48
- Nahlásit

Eldoguero
tak to jí pani chápu, 11 malin, to je skoro jak 10 dog
No právě tak ale pojedu podlachmat v ůt.tak snad ovšem je to v luftu.Dále mi psala známá že má taky malinký malinky svět se přemalinákuje ovšem ta je moc hodná veterinářka eště a zlatý tvor udávala ůtulkáře s sk.

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:49
- Nahlásit

Maky a Trix díky moc to by bylo asi dost v pohodě aspoň by se s Džínou nehádaly a tady u mámy by ztloustla hnedky máma ráda čuklům vyváří na to oko jsi se náhodou nemrkla? Jen se ptám kdyby náhodou Zajímalo by mě co s tím má.. každopádně moc díky!

Eldoguero byli na zabití oba! Bohužel už se spolu radostně perou na druhé straně duhového mostu.....

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:50
- Nahlásit

impact
Měla jsem tu JEDNO pivo v lednici.
Prej dyž ho vypijete brčkem bude líp

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:50
- Nahlásit

impact
hej to je strašný! jakmile je v ohrožení chlast, tak bych to už řešila!! hele furt jsi mi nenapsala, cos mi minule chtěla!

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:54
- Nahlásit

Gerda psala jsem ti majla potřebuju drobnou radu.....

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

hancaw
hele, byli jsme jenom v chodbě, kde bylo dost šero, ale neviděla jsem na ní nic zvláštního. Na oko jsem se jí snažila zaměřit, ale fakt jsem to nepostřehla. Nutno podotknout, že jsem jí nezkoumala, ani jsem se na ní nekoukala moc zblízka, protože když jsme se k ní sehnuli, vrhnul se na ní nějakej tamní ratlík a muž ho/jí z tý pudlice musel sundat, dost ošklivej na ní byl. No a ta pudlice se ani pořádně nebránila, přišla mi smířená s osudem. Což je zase škoda, je pěkná. Moc mi nepřipomínala pudla, tak se mi docela líbila.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

impact
Nemám čim. Měla jsem tu JEDNO pivo v lednici.
pani ale uvědomujete si, že tohle je průser teda tak to je špatný, vypálit níc nestihnete, sakra, to je ale prekérka
danajasa
pani asi jsem se definitívně zbláznila, ale nedávno jsem začala přemýšlet o malině takže si ji možná i pořídím, ale nevím kdy, páč na jaro mám objednanou ovčandu, začátkem příštího roku ovčáka psa a chci ještě další argentinu - kam já to budu dávat, nevíte asi si něco budu muset rozmyslet a počkat až nám něco umře
Ale video až bude pošlete, určo se ráda podívám jo
hancaw
To je mi líto hafanů

impact
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:56
- Nahlásit

Jdu tam. čau

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:57
- Nahlásit

Eldoguero
Už se těším na plasťáky, ty snad neŕozmlátí nebo myslíte, že jo
máš plastový rámy nebo snad i sklo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:59
- Nahlásit

Atusch
mám takovej pocit, že i to sklo je ňáký tvrzený, páč na intru jsme ho zkoušeli židlí, ale to zase nevím jestli nebyly nějaký spešl pro nás
a to mi jako chceš naznačit, že budeme zasklívat 3 krát do roka i plasťáky jo

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:59
- Nahlásit

Maky a Trix já jsem si toho všimla na fotce co maj na netu tam je zřetelně vidět že má to oko vyboulený a asi na něj nevidí ale to je celkem šumák. Máma je na pudle vysazená a spíš by se k ní hodila fenka. Uvidím teď tam nepoletím nechám to na jaro máma potřebuje nechat chvíli vydusit teď zrovna je ve fázi že žádnýho psa nechce protože žádnej nebude jako Clancy.......

<< 1 ... 6741 . 6742 . 6743 . 6744 . 6745 . 6746 . 6747 . 6748 . 6749 . 6750 . 6751 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání