| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:04
- Nahlásit
ste nějací divní s tím čucháním a ňuňáním. já mám teda ščeňata ráda, ale přece jen jsou to svým způsobem pézetka . takže si na ně dávám pozor
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:06
- Nahlásit
Marush
a celkově nemaj srst a ouška
Já ti teda nechci brát iluze, ale uši děcka maj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:07
- Nahlásit
Marush
a celkově nemaj srst
tak tady bych si dovolila poněkud oponovat..například třá gerda srst prý bohužel měla,ale nevimproč tonikomu nepřišlo rostomilý aš dorazí,popíše se vám sama,ale budte statečná pani
Eldoguero
že by to ještě někomu leželo v žaludku to nejni snad ani možný
ti nefim,čéče..ale dobrý je,že my sme si karmu neušpinili a někdo za udělal za nás )))))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:07
- Nahlásit
davidkova renata
děti smrděj uš vot mala,to vim,jedno mám)))))
Pani jste moje nejlepčí kámoška, já to říkám furt a nikdo mi nevěří
Marush
celkově nemaj srst a ouška a prostě v týhle soutěži se štěňátkama prohrávaj na celý čáře
Tak ouška většinou maj, srst zas většinou ne ale jasný je, že štěňátka jsou nejlepčí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:08
- Nahlásit
Biluška
maj uši, ale nemaj ouška ve větru vlající a to je rozdíl
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:08
- Nahlásit
já mám teda ščeňata ráda, ale přece jen jsou to svým způsobem pézetka . takže si na ně dávám pozor
No jo,ale pézetka smrděj doma18a více let dežto nunututu za pár tejdnů vypakujete takže za tak krátkou dobu nestihnete přít vo rozum a začít šišlavěžvatlat na furt
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:09
- Nahlásit
Biluška
A kde v tom Holomócu. Možná bych si výlet udělala.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Já ti teda nechci brát iluze, ale uši děcka maj
ale ne tak špičatý bo by vypadaly jak v Pótrovi ty skřetííí a taky se jim netupírujou )))))))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ti nefim,čéče..ale dobrý je,že my sme si karmu neušpinili a někdo za udělal za nás)))))))))))))))))
Je to dobrý, žádnej konec svjeta nebude, ještě existujou dobří lidé
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:10
- Nahlásit
danajasa
já sem na dospělce, jak u lidí, tak u zvířat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:11
- Nahlásit
a co vy pani, už zas z reálného svjeta zde
Eldoguero
twoe jsem nečekala, že ralita bude tak krutá, tak jsem zpátky v žumpje.
ne, holt se vyřešilo, co bylo potřeba vyřešit a je to.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:11
- Nahlásit
Eldoguero
ještě existujou dobří lidé
a víš že maj vedle na to scela jinej názor? nevim jak je to možný
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:12 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
jbat
a tos jako přitom řešení nemohla chodit sem????
napíšu ti sovu, až budu mít čas, teď musím pa
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:12 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
davidkova renata
jakou strýtovou akci? nic nevim!!! co ste zas provedli, svině svinutý žumpácký chudáčkům malejm??
makrel
a tos jako přitom řešení nemohla chodit sem????
nemohla. a hodně to pomohlo musím říct.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:13
- Nahlásit
Biluška
Srny stojí a čumí.
ty blbý kozy kamerunský sou koukam všude stejný. Buď sou letos extrémně přemnožený, nebo je u nás celosvětovej sraz srn. Se přiklánim spíš k tý druhý možnosti, přemnožený sou furt, ale to co máme letos, sem tu za ty 4 zimy nezažila. Sněm byl už před měsícem, pak asi měly na tejden nějakej výjezd zahraniční delegace či co, zůstaly jen domácí, a teď už 14 dní zase poctivě sněmujou. Esli má Dražov to přecednictví na půl roku, tak mi jebne. Bonice už je úpa v hajzlu, normálně má totálně šílenej pohled psychopata. A ty krávy drzí - juk ze křoví! Jednou čokle vodvolam, podruhý vodvola, postý vodvolam. No a fčéra to dali jednou, srny zmizly za křoví, jdeme teda jinym směrem a ty krávy si nás nadběhly a frrr rovnou čoklům před čumákem. Bonici sem zastavila, ale ovec už to nevydržel a vyrazil a když proletěl kolem Bonice tak to byla konečná To už prostě neustála. A ty krááávy popoběhnou, zastaví, čumí, čekaj. Aby to jako psy náhodou nepřestalo bavit. Bonici to bavilo 4,5 hodiny, ventilovala si ten štréz za celou dobu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:14 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Tak si před chvílí odvezli ovčandu. Čuba běhala kolem mě, vlítla do baráku, sedla si na chotbu a prej polibte mi všichni šos
tak aspoň je vidět, že jsme ji moc nemlátili
A hrdinný vlkošed se mohl zbláznit, když vlezli do stáje, sem ho normálně nepoznávala Dastíka velikého
Jo a oznámili mi, že mi dohodili dalšího psa - zas ovčáka, se z nich po... asi takže zřejmě do konce týdne k hrdinnému Dastimu přibude prý bázlivý ovčounek tak uvidíme co na tom ve finále bude pravdy.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:14
- Nahlásit
makrel
já sem na dospělce, jak u lidí, tak u zvířat
u lidí stopro, ale u zvěrstva nastejno malý i velký, malý jsou jen chvíli stejnak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:16
- Nahlásit
jbat
nic nevim!!!
no nemělas cosi řešit a vjeděla bys dybys semka chodila
sme NIC neprovedli právě,neznáš snat presumpci neviny??? měli strýtovou atrakci v bráníku,zas měli starosti aby se vybralo dost penízků,tak tam asik vybírali do klóbrcu u vchodu bo roskas zněl jasně a nějakej příznivec je naprášil na VS a poliších že pořádaj nepovolenou akci bo co,nevim přesně,prostě je někdo prudil
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:17
- Nahlásit
bonc
Srny stojí a čumí.
srny zakousnout, vyvrhnout a se šípkovou...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:18
- Nahlásit
davidkova renata
tak tady bych si dovolila poněkud oponovat..například třá gerda srst prý bohužel měla,ale nevimproč tonikomu nepřišlo rostomilý aš dorazí,popíše se vám sama,ale budte statečná pani
Ty si debííílka )) Ale je to fakt, byla jsem mimořádně ošklivé plešaté děcko, které mělo chlupatá ramena a kolena. Máma mě chtěla zapřít, sestry mě taky nechtěly moc zvedat do ruk. Ještě jsem měla aztéckou, dozadu protáhlou hlavu....děda mě po ní pohladil a řekl - no, tak třeba bude chytrá....ještě že už umřel, a nestihl zjistit, že by po počáteční fázi očekávání zůstal trvale zklamán. A laskavě to neřikej už nikomu!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:19
- Nahlásit
davidkova renata
tak tam asik vybírali do klóbrcu u vchodu bo roskas zněl jasně
ahahahahahahahahahahaaaaaa!
prostě je někdo prudil
ahahahahahahahaááááááá!!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:19
- Nahlásit
měli strýtovou atrakci v bráníku,zas měli starosti aby se vybralo dost penízků,tak tam asik vybírali do klóbrcu u vchodu bo roskas zněl jasně a nějakej příznivec je naprášil na VS a poliších že pořádaj nepovolenou akci bo co,nevim přesně,prostě je někdo prudil
to sou ty vyvolení - obyčejnej plebs je nechápe a tak je proti nim a eště na ně posílá zákon Místo aby konečně řádně uctil svého spasitele.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
asik vybírali do klóbrcu
Vidite pani a já dyž sem chtěla platit figovi v desetikorunách tak mě poslal do prdele,že do klobouku nevybírá at mu to dám příště.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:20
- Nahlásit
jbat
twoe jsem nečekala, že ralita bude tak krutá, tak jsem zpátky v žumpje
No šak bylo taky na čase
davidkova renata
a víš že maj vedle na to scela jinej názor? nevim jak je to možný
Není možná třá ten konec svjeta bude, ale jen pro ně
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:21
- Nahlásit
Gerda
mělo chlupatá ramena a kolena.
:blicísmajlík:
a tak zas já byla docela hezký a roztomilý děcko a pak jsem začla šilhat a šlo to všechno do hajzlu. a drží to tu sestupnou tendenci až doteď...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:21
- Nahlásit
Marush
srny zakousnout, vyvrhnout a se šípkovou...
nebo se zelim? neblázni, než bysme se jich zbavili, tak bysme několik let nežrali nic jinýho než srnčí!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:22
- Nahlásit
Biluška
co je akťákovi?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:23
- Nahlásit
bonc
tak bysme několik let nežrali nic jinýho než srnčí!!
Prdlajs by se navařil kotel guláše a prodával na strýtovejch akcích za drahý peníz jako bio
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:23
- Nahlásit
Marush
maj uši, ale nemaj ouška ve větru vlající a to je rozdíl
to jo, je fakt, že si po nich většinou nešlapou jako třá malí bazéti,nebo josefčíci
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:24
- Nahlásit
jbat
no to je dost, že ses taky dogestila. To nevíš, že ten pravej reálnej sjet je tady? a fšecko okolo je jenom iluze? Dyk co může bejt reálnějšího než narvaná žumpa - leyenda by mohla vyprávět....
|