Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6750 . 6751 . 6752 . 6753 . 6754 . 6755 . 6756 . 6757 . 6758 . 6759 . 6760 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:14
- Nahlásit

Crysa
jj to jsem já

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:17
- Nahlásit

Crysa
Baico, letí sova!!
Děkuju, už jsem poslala i sovu dál Bylo by fajn od vína přejít k pivu

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:21
- Nahlásit

Baico
vás pak můžu třá seznámit aj osobně, chodí taky na bazen

impact
Člen
- Nahlásit

Biluška
Do prdele práce, pani!!! 4. června jsou přijímačky na VŠ, na ten trek asi zase nedorazím. Já se na to vy... Vloni mi to nevyšlo kvůli státnicím a teď toto.
Jak můžou dělat přijímačky v sobotu? .

Buďte v klidu dámy. Já mám zase celorepublikovej sraz raslíků a v sobotu pořádám coursing. Essi se na mě Biluška nevyflákla teda.

jbat
Člen
- Nahlásit

Do prdele to je stránek!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:23
- Nahlásit

Crysa
vás pak můžu třá seznámit aj osobně, chodí taky na bazen
Jo jako, že by pracovní pohovor přímo v bazénu? Proč ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:27
- Nahlásit

impact
Jo, dyk o tobě vim. Ale eště pořád nevím jak to udělám, abych byla na dvou místech naráz . Nemohl by se ten kursing aspoň pořádat v Oryjentu?

Lidi help, akiťák je nemocnej a vypadá to, že asi vážně, se z něho zcvoknu fakt Furt ze mě ti čokli akorát tahají prachy Gde je Maky, potřebuju aby mi poradila, nejspíš ho budu operovat v kuchyni na stole a Maky mi bude radit po telefonu. Essi to neklapne tak mu asi nezbyde než zdechnout, páč gdybych ho nechala operovat na klinice tak bysem se musela zadlužit eště víc než jsem a to už v podstatě nejde

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:31
- Nahlásit

Zdááár sem doma lékařka mě převelice zdrbla nesmím vodkládati berle neb mi otéká děravé kleno mám ledovat(mám jen mrkef a hrášek v mražáku bude mrkví obklad)dálem sem dostala léky s nápisem-DICLOREUM RETARD takže asi budu potřebovat do budoucna Bilušku.Pakůn měl velmi krátkou vycházku na flexe bo dál nedopajdám a vyhláška si žádá dálkové škrcení psů navěky i přesto se stihl kamarádit s bíglem bišonem a pokousala ho jorkšířice(je zvyklej už enem stojí a zvedá nohu tu do keré zrovna zakusuje ta malá beštija)je smířený s osudem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:34
- Nahlásit

impact
Hele, proč nedáš o tom coursingu vědět?? Přijedem, sic nevím, kdo poběží (nejspíš nigdo, jak je znám), ale dojedem.

Jenže to znamená, že mám být na coursingu, na treku a na přijímačkách zároveň. Děte do řiti.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:35
- Nahlásit

Tak jak chcete

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:36
- Nahlásit

Baico
Jo jako, že by pracovní pohovor přímo v bazénu? Proč ne
třá v sauně
Uvidíš co ti odpoví a esli se ti to bude líbit a pak jí zkusím zlanařit na tu středu na bazen

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:38
- Nahlásit

Eldoguero
Tak jak chcete

chceš vejcuc, co?
Taky bych ho brala, jako todle už hraničí s debilitou, milijon stránek za víkend!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:38
- Nahlásit

Eldoguero
Tak jak chcete
šiš nevyšiluj celkem v normě,nějaký kozy se řešej nevim proč,Fanda vot bajko je latentní buzík,maruš bé mít za měsíc Malonandu a uš má horečku omladnic a na levnou strýtovou atrkaci zas něgdo poslal f sobotu příslušníky, z čehoš sekta zavile podezírá nás a hlásá boooží votplatu přimemš my f tom prsty vůbec nemáme..ale né že by nás to nepobavilo.-)))))))))))))))

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:38 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Tak jak chcete
Eldoguero
Co jáchcu taky???Ale néé do držky či jiné bebí

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:39
- Nahlásit

Crysa
Uvidíš co ti odpoví a esli se ti to bude líbit a pak jí zkusím zlanařit na tu středu na bazen
O.K. Počkáme, jak se to vyvrbí.

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:43
- Nahlásit

Baico
ale kdyby jí nebolely záda a nešla proto už na celý odpolko už od pěti plafčit a propejkat bůček v sauně, tak jste se potkaly už fčéra.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:44
- Nahlásit

pawLINka
Nepanikař, kursingy budou letos bývat v Olomouci, gdyž fšechno klapne tak jak má tak nejméně jeden za měsíc. Předběžně to vypadá na 26.3.,28.5. a 11.6. zatím. Ale fakt jen předběžně, možná s těma datumama ještě pohnu.

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:45
- Nahlásit

davidkova renata

Fanda vot bajko je latentní buzík,maruš bé mít za měsíc Malonandu a uš má horečku omladnic

přesně tak

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:46
- Nahlásit

Biluška
Holomóc je daleko. Máme i blíž. Já chci vlastně jen vyzkoušet, jestli by to vůbec aspoň jeden čokl běžel. Já totiž myslím, že ne.

A vůbec, ty na mě nemluv. Vždycky si musíš na trek vymyslet tak degenský datum, abys mi zkomplikovala život.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:49
- Nahlásit

Marush
uš má horečku omladnic
No pani já vám naprosto rozumím. Se zeptejte ostatních jak jsem tady před rokem blbnula, když se měl Fanda narodit. Já byla dokonce i s jeho mámou v Holandsku, když tam byla za ženichem Jsem si to prožila pěkně od úplnýho začátku

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:52
- Nahlásit

pawLINka
Vždycky si musíš na trek vymyslet tak degenský datum, abys mi zkomplikovala život.
Si piš A to sem ho letos třikrát posouvala, Tombru na dogtrekking.info už ze mě byl na prášky

Holomóc je daleko. Máme i blíž.
Ale ne tak sqělej jako máme my . A s Pumou co k němu žádného jiného psa nepustí, páč na naviják se vztahuje zákon "to je moje"

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:52
- Nahlásit

Baico
tak to může říct jen málo kdo, že zná svýho psa už od doby, kdy byl kapka spermatu

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:53
- Nahlásit

Baico
No pani já vám naprosto rozumím. Se zeptejte ostatních jak jsem tady před rokem blbnula, když se měl Fanda narodit. Já byla dokonce i s jeho mámou v Holandsku, když tam byla za ženichem Jsem si to prožila pěkně od úplnýho začátku

To je dobrý No já právě už počítám dny,už skoro hodiny..protože ona už se tam někde batolí nejvíc a frká a voní šťěňátkovsky

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:54
- Nahlásit

Crysa
tak to může říct jen málo kdo, že zná svýho psa už od doby, kdy byl kapka spermatu

se pochcám

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:54
- Nahlásit

Crysa
Ty jsi rourááááá ) ) )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:55
- Nahlásit

Marush
a voní šťěňátkovsky
šak počki aš se ti doma poprvé posere)))))))))) hnet tě přejdou mateřský pudy))))
ale voněj nejky jak nic jinýho na světě,to jako jo

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:58
- Nahlásit

davidkova renata

šak počki aš se ti doma poprvé posere)))))))))) hnet tě přejdou mateřský pudy))))
ale voněj nejky jak nic jinýho na světě,to jako jo

no na to se taky těšim už,heh, ale štěňátka voněj fakt ..to se s dětma nedá vůbec srovnat...prostě nejvíc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:59
- Nahlásit

Marush
to se s dětma nedá vůbec srovnat
no kerej šílenec by to taky dělaL????????????????????????? děti smrděj uš vot mala,to vim,jedno mám))))) zato pejsčí mimi voněj mlíčkem a furt bysem je muckala jaxou slatký.-)))

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:03
- Nahlásit

davidkova renata

no kerej šílenec by to taky dělaL????????????????????????? děti smrděj uš vot mala
Já vim jsem to nechtěla tak na plnou hubu, děti smrděj no a celkově nemaj srst a ouška a prostě v týhle soutěži se štěňátkama prohrávaj na celý čáře

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
Dík pani, konečně si mě někdo fšimnul
na levnou strýtovou atrkaci zas něgdo poslal f sobotu příslušníky
No ne, že by to ještě někomu leželo v žaludku to nejni snad ani možný

jbat
když to se asi fakt nedá, ale aspoń všimnout si mě mohli teda
a co vy pani, už zas z reálného svjeta zde

<< 1 ... 6750 . 6751 . 6752 . 6753 . 6754 . 6755 . 6756 . 6757 . 6758 . 6759 . 6760 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání