| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:27
- Nahlásit
Marush
v tom mi pomůžou vaše fundovaný krutopřísně kynologický rady! Už mám naplánovaný s ní aktivity a všechno!!!
hele bydlíš v horoměřicích,určo máš auto,takže nebé problém dyštak se dovalit kousek směrem bud ke mě,můžem do obory anebo se svalim do šárky,dyby jako něco,ale stejnak budeš jezdit furt s náma,takže vo vo go..a co plánuješ,dělééééj povidej!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:29
- Nahlásit
Gerda
je prostě mnohem lepší, mravnější. A já mnohem spokojenější
hele ale vono to bylo hlavně f tobě,100krát sem ti řikala,že mařka je úpe normální ,to jako sorry
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:29
- Nahlásit
Dámy
ještě další poznámky k NB:
prosím tě, rozmysli se rychle, protože když nebude mít Tonda v pondělí kupce, tak PRO TEBE by byl za:
*Notebook Dell Latitude D620:* za 3 000,-
nebo *Notebook Dell Latitude D630:* za 4 000,- .
Jsou to 3 roky staré a opravdu používané počítače, takže to je samozřejmě poznat na baterii, která už tolik nevydrží. Jinak jsou to tedy firemní noťasy, které jsou vyčištěné a servisované před prodejem.
A ten D620 za 3 000 už je prodaný. Takže zbývá D630.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:33
- Nahlásit
davidkova renata
hele bydlíš v horoměřicích,určo máš auto,takže nebé problém dyštak se dovalit kousek směrem bud ke mě,můžem do obory anebo se svalim do šárky,dyby jako něco,ale stejnak budeš jezdit furt s náma,takže vo vo go..a co plánuješ,dělééééj povidej!!
přesně tak, bydlim v bytovce,ale u lesa takže pohoda. No chtěla bych s ní dělat tu vobranu a i tu stopu, ale samozřejmě uvidim co jí bude bavit..ikdyž kousáníčko si myslim,že jí bavit bude určitě. nejdřív ale už chci brzo na nějakej cvičák ne jen sportovní,ale i socializační a budu jí všude brát,aby nebyla zádumčivá , prostě to nechci zanedbat, musí mít o zábavu postaráno, já dělám na poloviční úvazek 4x tejdně a pak z domova,takže si myslim že to v pohodě dám a prostě nám bude hej
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:34
- Nahlásit
Chcete někdo poslat dotazník dcery naší soudkyně, která studuje chovatelství a ošetřovatelství exotických zvířat, k maturitě dělá nějakou závěrečnou práci a potřebuje získat odpovědi aspoň od 200 lidí...? Zvláště paní Vlčáčková by mohla hezky odpovědět aby dceruška věděla, jak to u nás "funguje" Můžu ti to poslat Vlčáčková?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:34
- Nahlásit
Vlčáčková
neeee hele kdyby maki a trix nechtela ten za 4.000 tak ho beru ja
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:36
- Nahlásit
Marush
aby nebyla zádumčivá
to je hezkej výraz!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:36
- Nahlásit
Vlčáčková
vzala bych si prosím ten D630... kam ti máme poslat peníze a jak se k nám notebook dopraví?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:39
- Nahlásit
Marush
aby nebyla zádumčivá
to by eště nebylo nejhorší,ale jak by do kvartýru dotáhla sirky...
no socializační je to hafbo,ale jinak úpa nejlíp holt socializuješ sama praxí a stykem s vhodnejma lidma..to sme my .Čmuchat můžete už v klidu na jaře takový malý stopičky jen co sleze bílá mrdka a voteplí se.Na obranu pudeš hned s náma,malej bůch taky chodil vod malinka a nejen von a jak jim to de šmejdům )))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:39
- Nahlásit
cernej caj
promiňte paní, ale nutně potřebuju notes.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:40
- Nahlásit
na mě žádnej nezbyl
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
to je hezkej výraz!
no jasný, jako otec ve Studně,byl ten den zádumčivý a podivně se kýval!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:41
- Nahlásit
Marush
ty vole, mámpocit, že můj pes je taky zádumčivý!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:45
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Pošli.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
malej bůch taky chodil vod malinka a nejen von a jak jim to de šmejdům )))))
To ale nemyslíš modelku a zahradního architekta Fandu, že ne?
Marush
Někteří psi se totiž narodili proto, aby ten svě zdobili, což je případ mého druhého bělouše.
Ale v případě malonandy jsem si jistá, že to bude stejnej sabiják jako velkonanda a bůch
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
No tak to je cool nejvíc, to budu chodit s váma teda . No socializovat budu furt, kolem mě maj všichni čokloidy a to nepočítám tady tuhle kynologickou elitu s milionem čoklů různejch velikostí a tvarů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:53
- Nahlásit
Baico
To ale nemyslíš modelku a zahradního architekta Fandu, že ne?
Marush
čéče vodpust ale ten mi vůbec nepřišel na mysl.. ..vlkošedá devijace asik )))
Někteří psi se totiž narodili proto, aby ten svě zdobili, což je případ mého druhého bělouše.
Ale v případě malonandy jsem si jistá, že to bude stejnej sabiják jako velkonanda a bůch
přesně tak..vono geny klackem neumlátíš a navíc je tam ta sopka z venuše
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:53
- Nahlásit
Baico
Myslíš bělouše budoucího manžela mojí čubiny?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
hele ale vono to bylo hlavně f tobě
jenže to s tim strašně souvisí, to sem taky vejš psala ty jelimane.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Marush
kolem mě maj všichni čokloidy
ofšem jako bacha aby jí nějakej zmrd nevopral!! to dost psů dělá! hlídat hlídat a zase hlídat a dyby něco, útočníka nejlépe zabít.-)))) a musíš jí vzít fšude,nejen mezi čokly,mezi lidi,na ulici,do busu,do tramvaje,do metra,ke koním,ke kočkám,do zolo a tak )))
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Jdu si dát cígo, tady po mě furt někdo chce práci a neberou ohledy na to,že se chci bavit vo psech, hrozně mi práce narušuje zábavu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
Gerda
jenže to s tim strašně souvisí, to sem taky vejš psala ty jelimane.
no já jen aby si to někdo mylně nevyložil že maruna byla porouchaná ..maruna ne!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
Marush
hrozně mi práce narušuje zábavu
Tak todle máme stejný. Taky mám tady furt otevřenýho cz-psa atd. a nikdo pro to nemá pochopení.
A to jsem teď pro změnu začala ještě vybírat ledničku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:59
- Nahlásit
Marush
tady po mě furt někdo chce práci a neberou ohledy na to,že se chci bavit vo psech, hrozně mi práce narušuje zábavu
todlecto mám taky! krs debilní práci nemůžu sedět na foru celej den no gde to sme ,přátelé??????????? a pak že arbajt macht fraj!
taky se odjebu na chvílu tak nic důležitýho nepyšte jelyta!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:59
- Nahlásit
davidkova renata
beru na vědomí, útočícího psa okamžitě knokautuju a pak i páníčka když bude nutný!!! Právě jí chci brát všude..jééé, já se těšim!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:00
- Nahlásit
Marush
Ano, přesně tak Ale neboj, dá nám to sice hodně práce a bude to trvat dýl, ale kousat bude
davidkova renata
vlkošedá devijace asik
No znám ještě jednoho, kdo tím taky trpí Ale po mém působení, se to trošku zmírnilo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:00
- Nahlásit
Marush
no jasně, to je taková malá latentní buzna, je nádhernej, úplnej metrouš, baleťák, hodnej a jemnej, je pacifista jako kanárek od eldoráda, takže u obran spí, pak teda zavrkne, když se k tomu správně přemluví, ale hlavní jeho životní náplň bude, že je krásnej, bude čuchavej, posbírá tituly na všech světovejch soutěžích a bude si prostě šťastnej, že je venku hezky a má kamarády ))) Věřim tomu, že na jaře bude čuchat ke květinám na louce. A pak si bude muset vzít dryjáčnici Frndu. Ach bože, chudák Fanynka )))) On hostil i Mařenu u Bajků na návštěvě, dělal na ní přátelská gesta, byl vstřícně hostitel, ale maryje se před nim ukryla, a když jí přikryl a lehl k ní na peřinu, kousla ho, páč je přísně solitérní. Teda jako Máňa.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:02
- Nahlásit
Baico
Ale po mém působení, se to trošku zmírnilo.
no u mne se nechytáte,pani,je mi líto ,gdo jednou zkusí nechce jinak
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:03
- Nahlásit
Vlčáčková má mail. děkuji mocekrát, musím valit do školy. Přesvědčit je, že mít pana Trykse na hodině je neibyčejnej přínos a proto mě tam s ním prostě musej pustit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:06
- Nahlásit
Gerda
no jasně, to je taková malá latentní buzna, je nádhernej, úplnej metrouš, baleťák, hodnej a jemnej, je pacifista jako kanárek od eldoráda, takže u obran spí, pak teda zavrkne, když se k tomu správně přemluví, ale hlavní jeho životní náplň bude, že je krásnej, bude čuchavej, posbírá tituly na všech světovejch soutěžích a bude si prostě šťastnej, že je venku hezky a má kamarády
Pani, krásně ste ho popsala To je prostě celej Fanynka.
|