Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:49
- Nahlásit

davidkova renata
malá maruš je pjekná, už ji viděla panička?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:49 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

pawLINka
roce vraceli na elektrice 10 tisíc (bohužel ne mně
twe tak ale todle mám taky a se fšim!!! zajímavý třá doplácim min. 6-7 za vodu,sme tu s neonkou sami a vo patro vejš dilina s dvouma spratkama na kočáru f plenách a manžílkem bere 6 tisíc!! to sou ty moje evidentně

JÁ SEM PRGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:50
- Nahlásit

jablunka
Dík za info. Přeposlala jsem, ale dál nic neovlivním. Spíš se na to podívá až večer a vyjádří až zítra, jak ho znám.

Sali
Podívám se večer, díky za odkaz. Jsou fakt dělané moc hezky.

BrendaBenji
Tak jedna žumpice mi psala, že by se nám mrkla na kontakty, protože registrovaná je. Já, zmatenec, jsem si někde napsala, která, a hádej co ... nemůžu to najít!!!! Jsem blbá. Myslím danajasa.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:50
- Nahlásit

davidkova renata
Retrívři se mi a) nelíbí, b) mi tak nějak vadí,že je má každý. Prostě mám radši ty raritky než to co potkáš na každým rohu c) mi va, že loví, kdo to má furt hlídat. Mi stačí Lilátko d) mi va, že mají zdraví v háji, na to mi zase stačí Kofík

A vůbec nedrásejte, jedu s Harýsem na tu veterinu.

Cigi
Berňačku neci páč je tmavá a kvůli klientům preferuju ty světlejší psy. Ale pošli ji, známým nedávno umřela fenka a shání novou. Hned jim ji vnutím

MImochodem taky tu mám k darování tříletého berňáka-psa. Má jednu malinkou chybičku- napadl a sežral svého majitele

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:52
- Nahlásit

Sali
ani netoužím po dalších osobních setkáních na tréninkách v Prokopáku,
protože díky osobním znalostem a zkušenostem se moje diferenciálně-diagnostické pojetí a vnímání světa tak odlišuje od zde majoritního pojetí, že po pár stránkách listování z5 už ani dál nepokračuju

Nic jinýho se k tomu napsat nedá
Lola1
nevim esi je to konkrétně malonanda,ani nevim esi sou to tydle současný malomilveláci nebo ilustrační foto,ale stejnak sou čany

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:53
- Nahlásit

Gde je Gerdáááááá, minule to nestihlaaaaa

danajasa
Člen
- Nahlásit

A níííc kdy to bouchne????

BrendaBenji
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
no tak to si teda honem vzpomeň, páč je to životně důležitý!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:54
- Nahlásit

Stíhám to a píšu si na stranu 7000! Jupííííí!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Biluška
Berňačku neci páč je tmavá a kvůli klientům preferuju ty světlejší psy
zřejmě proto sháníš fudláka,chápu dyk je to logický

Crysa
Člen
- Nahlásit

Sali
zdravím akorát Mlazické tůně
no ahoooooj koukám, číslo 5 žije

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:55
- Nahlásit

davidkova renata

Hoď mi odkaz na tu chovku, co je malonanda od paní Melekový, kuju

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:55
- Nahlásit

Vlčáčková
Myslím danajasa.
Co gde kam a zaco???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:56
- Nahlásit

BrendaBenji
jo, do ní si bude tchýně a švagrová cpát svoje žrádlo. Ale víš co? Mě bude hřát pocit, že je MOJE!

davidkova renata
A nemáš doma třá taky takový starý spotřebiče? Pač já jsem přišla na to, že tady to tak bylo. Starý mražák, stará lednička, stará telefize, starý čerpadlo, stará pračka atd. atd. A už to jelo. Milijon placení, neskutečný částky. Hned po tom, co se koupil ten mrožák, je to mnohem lepšejší a já doufám, že to ještě stáhneme, když zainvestujeme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:56
- Nahlásit

davidkova renata
zřejmě proto sháníš fudláka,chápu dyk je to logický
Jistě, právě proto . Asi bych se teda měla zmínit, že preferuju ty barevné černobílé .

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

pawLINka se spotřebiči
No jen se starej. Zase tu pak budeš brečet...! Že se na to nevysereš.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:57
- Nahlásit

Vlčáčková
OK

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:58 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
ani netoužím po dalších osobních setkáních na tréninkách v Prokopáku,
protože díky osobním znalostem a zkušenostem se moje diferenciálně-diagnostické pojetí a vnímání světa tak odlišuje od zde majoritního pojetí, že po pár stránkách listování z5 už ani dál nepokračuju

Nic jinýho se k tomu napsat nedá

Pani já vůbec nemám tucha, co to jako znamená. Vždyť nikdo nikoho nikam nezval, nebo snad jó?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 09:58
- Nahlásit

danajasa
Nepsalas mi, že jsi registrovaná na epoptávkách?

Dámy, jubilejní 7 000. stránka!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
http://www.milvel.cz/

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
Zase tu pak budeš brečet...! Že se na to nevysereš.

Jo, jenomže pawLINka psala, že v tom baráku bude bydlet pořád a že se nikam stěhovat nehodlá, pře ten její by od tama nešel... takže je logický, že chce něco ušetřit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:00
- Nahlásit

Baico
Pani já vůbec nemám tucha, co to jako znamená.
pani v klidu,čtěte jenom spojky,ty pochopíte a zbytek neřešte ,zas jednou měl někdo potřebu vyzdvihnout svou vyjímečnost,blbý je,že je to tu každýmu fuk))))
esi někoho zvala crysa,to netušim,ale pak by bylo fajn to adresovat jí

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:01
- Nahlásit

davidkova renata
Jo,jo,jo..to tam maj asik jak ukázku jaký mazle produkujou, ale tamta fotka u tý je napsaný že tyto bobci jsou na odebrání koncem března a tak to budou voni ty mazli
Jinak všem dobrý den kozy ven a jsme nemocná a doma,tak můžu žumpit dle chuti

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:02
- Nahlásit

Vlčáčková
registrovaná na epoptávkách?
Ne to byl něgdo jinej to neznám

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:03
- Nahlásit

pawLINka
Mě bude hřát pocit, že je MOJE!

No tak to je jasný A budou ti jí závidět, můry))

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:05
- Nahlásit

davidkova renata

takže uštknutí je tady

to uštknutí je nejvíc ftipný...

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:06
- Nahlásit

A když už sem to stihla, tak vás teprve pozdravim, ke štěncům bych řekla, ež to s těma plandavejma ušima je božanský, značí to, že budou vrlice velmi velká ta ouška, když ještě netrčí )) A strašně se těšim na žumpí štěňátko, páč bude děsně milouňátkový! K plemenům si jen přisadim to, co davítková - jak toho vlasatce nečešeš a nepulíruješ, máš z něj smradlavou dredatou kouli. Kámoška má brijárda, už má zautomatizovanej postup, neustále češe oslizlou bradu, utírá i hubu po pití, kartáčuje na každé procházce, zabere to času dost, ale její brijárd je pořád rozčesanej, nemá na sobě jedinej dred, ta huba mu vůbec nesmrdí, protože to prostě pořád češe a nezůstává v tom bordel. Říkala, že kdyby chodila do práce, brijoše by střihla na kníra jako toho prvního, ale že když dělá z domu a má čas, může si dovolit mít vlasáka, páč to pořád češe. A na kanysku prostě nemůžeš přijít se psem, co je dredatej a páchne a má ublemcanou hubu. To by bylo dost nechutný.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:06 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Tenhle hafan mi teď chodí na výcvik. Je to značkovej Saarlosoův vlčák, je i výstavně úspěšnej, ale totální trotl. Bojí se fakt všeho. Lidí, psů, ptáčka, vlaku. Vždycky si něco najde. Ten pes je totálně mimo.

Ale že je krásnej? Ty oči...

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:07
- Nahlásit

POŽÓÓÓL HLÁŠENÍ!!!!

kdo se prosím nahlásil Vlčáčkový, že má e-poptávku, ať se ohlásí. Páč Vlčáčková je sklerotická, tak si to nepamatuje!!!

Děkuji za pozornost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:08
- Nahlásit

pawLINka
A nemáš doma třá taky takový starý spotřebiče
jako nende ani vo elektriku,ale vo vodu a topení,to mě sere bo nikdo mi nepřesvědčí,že jakési měřáky sou k něčemu,už tu bylo na sídlu pár scének kvůli tomu a od tý doby co ski to třá vedle přeceda družstva odečítá a hlídá sám,tak jim vracej tisíce,nevim jak jim dokázal,že kradou,jenže to běžnej čék nezvládá,musíš na to mít určitý technický znalosti a tak vůbec

<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání