Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:59
- Nahlásit

Vlčáčková
Jasnačka pamatuju si Lybku.

makrel
Až budeš mít trochu čas mohla by ses mi podívat na kontakti, já bych ti poslala emilem to co mi poslala Vlčáčková. Klíďo za nějaký úplatek))

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:00
- Nahlásit

pawLINka

Takoví jsou nejlepší - nezvládají jednoho a šup šup mu pořídit kamaráda.

přesně tak a to ta rodina si skusmo nechala dovést asi před rokem kavkazáka přímo odněkud z Tádžikistánu, že prej chtěj hlídače na zahradu...no to jsem se mohla posrat, byl u nich 14dní než usoudili že by je brzo všecky zabil a to mu bylo 5měsíců...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:00
- Nahlásit

danajasa
Kdybys to chtěla zkonzultovat třá na živo, tak nejni problém. S výcvikem ípo vám neporadím, bo to nedělám. Ale s převýchovou a výchovou trochu poradit umím.

Jinak už jsem zažila i psa, který po té, co mu jeho páníček dal "ránu", zdrhl pryč. Je to celé o tom fstahu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:01
- Nahlásit

Marush
kámoška má mopse
jako já todle sice taky nepochopim co budu živá kor dyš mopsíííí sou vyloženě jako společníci,sou proto pjestěný.-)))) ale vedle na blů byl případ "akresííívního buldočka" kterej terorizoval celou famýliji tak,že se ho nakonec zbavili bo nebyli schopný ho ovládnout)))))))))

odjebávám se odtial,nepyšte nikdo nic ani ti co vo to vlastně vůbec nestojej!!! gdo to má pak dočítat?

danajasa
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Pani hned jak budu moct chodit po svejch bez berle okamžitě napíšu a dogestím ste zlatá,páč někdo kdo s tím má zkušenost po blíž lze vyvážit zlatem

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Marush
kavkazáka přímo odněkud z Tádžikistánu,

to by bylo dobrý vědět, kam ho dali aby ho jako čék nepotkal... )))

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:02
- Nahlásit

Crysa
si přitahne Crazynu k mříži bokem a jede
To musí být pohled pro bohy Ale bacha, aby si jí nenatočil správně. Takhle se přišel na svět můj předchozí pesan. Tatík se dostal na dvůr ke kotci s čupkou, která byla v nejlepším a zvládli to skrz mříže kotce

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:02
- Nahlásit

Nazdař atrakce strýtový
to je dneska krásně (přes vokno) ale ráno sem viděla červený pruhovaný sluníčko bylo moc čany

makrel
Vlčáčková
já mám, ale nemám čas, leda až zítra.

myslíš že to podrží v paměti?????

[b]davidkova renata
malonanda je úžasná krásně tmavá sem zvjedavá jak bude vypadat to štěně co si Maruna doveze
pawLINka
ledničku tu dražší páč je vjetší, ale zkus si jí hodit do vyhledávače třá jí seženeš levnějc, já kupovala podobnou v akci za 6

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:03
- Nahlásit

danajasa
Jaktože nemůžeš chodit???

Hele, vono na tom velice nic není. Jen je docela rozdíl, jestli chceš odnaučit psa lovit/začít ho ovládat a nebo jestli se spokojíš s tím, že bude už pořád nosit EO. V tom druhém případku je to zcela jednoduché.

Však se ozvi.

all
Nepyšte, jdu na oběd.

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

pawLINka
který po té, co mu jeho páníček dal "ránu", zdrhl pryč. Je to celé o tom fstahu.

i po nacvičení, kdy ten pes měl vědět, co dělat po ráně?

Sali
Člen
- Nahlásit

Baicodavidkova renata

ono je to jinak....já opravdu nepotřebuju pozvání od nikoho z vás, abych se směla/nesměla účastnit nějakého tréninku, to si moc fandíte, že bych na něčem/někom takovém závisela, ale nic mě tam nějak netáhne, spíš naopak.
Byly doby, kdy mě chvíli bavilo s Vámi hrát ten slovní salát, ale to je dávno pryč, skutečně moje pojetí světa je příliš odlišné od pojetí většiny, a´t už je zde či na tzv. blůčku, měla jsem na to přijít podstatně dřív, a nemusela tak mít zbytečné problémy s pokusy o komunikaci s někým, kdo funguje v jiném hodnotovém systému, i vyvolávat obdobné problémy těm, s kterými jsem se snažila diskutovat.
Všechno je k něčemu dobré, aspoň vím, na čem chci být, ač nesouhlasím s mnohými a mnohým, nestojím už na ničí straně, jen na té svojí a ta je už dobu tam, kde mám svůj klid.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Crysa
asi mi umřel micksér, to ukvrdlal skoro všechno na žumpovec a bylo mu až tak teplo, že se z něj čoudilo
tos chytla vot danajasy,ta furt vybuchuje a hoří!
danajasa
mám strach aby ho nejeblo
tak jako von tomu ale předchází určitej nácvik, to neni jako že zařveš pocem a stiskneš čudl aniž bys namočila houbičku)))))))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:05
- Nahlásit

davidkova renata
jako já todle sice taky nepochopim co budu živá kor dyš mopsíííí sou vyloženě jako společníci,sou proto pjestěný.-)))) ale vedle na blů byl případ "akresííívního buldočka" kterej terorizoval celou famýliji tak,že se ho nakonec zbavili bo nebyli schopný ho ovládnout)))))))))

No fakt,ale ten její mops je chytrej a na pohodu, kdyby jen ona nebyla uplně mimo, ani s nim nechodí vůbec ven,jen na zahradu,sem jí vytáhla na dlohou procházku a ten pes málem dostal radostí infarkt. Pak si stšžuje že se jí vysere do postele, to je prostě peklo největší a stačilo by jenom fakt málo, používat trochu rozumu a věnovat se mu...

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:07
- Nahlásit

davidkova renata
stiskneš čudl aniž bys namočila houbičku)))))))))))
Ty si bubá!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:08
- Nahlásit

Sali
v pohodě,to ti nikdo nebere,každej má nárok si dělat co se mu chce a uzná za vhodný,pak ale nechápu co tě sem táhne a "nutí" reagovat jen proto abys řekla,jak tě to reagování vůbec nebaví a je jsou tu všichni strašní)))
už se o tom nehodlám bavit páč mne to prostě nebaví,nech si svůj klid,přeju ti ho a my si necháme ten svůj a budem spokojený všichni

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:09
- Nahlásit

Marush
to je prostě peklo největší a stačilo by jenom fakt málo, používat trochu rozumu a věnovat se mu...
Nojo, ale tohle ty lidi nechápou, oni si nepořizují psa-živého tvora,ale psa- módní doplněk.
ani s nim nechodí vůbec ven,jen na zahradu
No to je ještě dobrý, někteří venčí jen na balkóně.

danajasa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
to neni jako že zařveš pocem a stiskneš čudl aniž bys namočila houbičku
No to mi právě vyjmečně došlo,což se stává málo gdy.Du si ulovit něco k vobědu do skříně co bejvala lednička

Marush
Člen
- Nahlásit

Alexa
malonanda je úžasná krásně tmavá sem zvjedavá jak bude vypadat to štěně co si Maruna doveze

Bude vypadat dost dobře fintovně a hned jak se na ní pojedu kouknout jí vyfotim a budu zde skandalizovat

impact
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:11
- Nahlásit

Než jsem vás dočetla, taxem najela snad 40km. Jak trefení.

Jsem jen chtěla říct, že rýčbejk taky nemá rád lidi. Na rozdíl od saarlose neroluje koberec, ale rovnou zakusuje. Jak mi předvet na vetce.

Martinna
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:12
- Nahlásit

Všechny zdravím

pawLINka
Elektrolux ledničku mám a jsem s ní spokojena. Čím menší spotřeba tim líp.

Biluška
A co tenhle prcek ?

http://www.mpb.cz/nalezeni-psi/?tx_odmpbrno[page]= 2
Nebo tento?

http://www.mpb.cz/nalezeni-psi/?tx_odmpbrno[uid]=6 93

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:12
- Nahlásit

Baico
Nojo, ale tohle ty lidi nechápou, oni si nepořizují psa-živého tvora,ale psa- módní doplněk.
ani s nim nechodí vůbec ven,jen na zahradu
No to je ještě dobrý, někteří venčí jen na balkóně.

No ale ta holka je jinak normální myslící člověk a toho psa horzně miluje, vždycky když jí kousne do xichtu,tak se s nim pak mazlí...a urazila se,když jsem jí řekla,že dělá asi něco špatně a to já vim taky prd,ale tak nějak za použítí selskýho rozumu člověk vydedukuje,že pokud mi pes sere a chcá do postele..něco bude asi špatně

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:14
- Nahlásit

impact
Jsem jen chtěla říct, že rýčbejk taky nemá rád lidi. Na rozdíl od saarlose neroluje koberec, ale rovnou zakusuje.
No už je to tu. Veterinou to začíná...... Počkej, Biluše ti hned připomene, že ti to říkala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:21
- Nahlásit

můžu bejt tady s vama, když na sebe nebudu poutat pozornost?

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:23
- Nahlásit

Jedu k doktorovi, kterej se mimochdem jmenuje Čupka ..jako bez prdele a ten mě musí okamžitě vykurýrovat a doufám,že za dobu mé nepřítomnosti nedosáhne žumpa 9000a tudíž i svého zhroucení do sebe

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:23
- Nahlásit

kejtlin
jasně že můžeš bejt s náma a těch keců o upoutávání pozornosti si nevšímej, prosím tě

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:24
- Nahlásit

kejtlin

Buď dobrá!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:25
- Nahlásit

kejtlin
klidně jí poutej proč bys tu jinak byla né? )))))))))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:25
- Nahlásit

Marush
to jsem nepotřebuju ani jíst a spát, bych stihla aktivit, kdybych do nich měla chut´

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:27
- Nahlásit

kejtlin
stíhej jenom to, co půjde a zkus se donutit aspoň něco malýho sníst... ty jsi ještě doma s tím palcem?

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:28
- Nahlásit

kejtlin

můžeš, ale musíš mluvit latinsky.
co máš s palcem?

<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání