Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:11
- Nahlásit

pawLINka
Tenhle hafan mi teď chodí na výcvik. Je to značkovej Saarlosův ovčák
Pani si vás dovolím opravit, že je to vlčák, ne ovčák
JNení to fenka Z molu es?

Cigi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:11
- Nahlásit

Biluška
Berňačka: je to odkaz z FB, ale na stránkách Bouchalky už jsem ji nenašla:
Dobrý den,nalehavě prosíme o pomoc... fece BSP
v našem útulku Bouchalka v Buštěhradě u Kladna,
je moc neštastná,odmítá stravu a dokonce i přestává pít,myslíme si,
že to chce vzdát,je pěkná,narostlá,divíme se,že se ani majitel nehlásí. .
...S pozdravem Tesařová - ošetřovatelka,takto jsme jí našli

Barča,bernský salašnický pes,fena,4 roky,moc hodná,na zahradu http://www.psiutulekbouchalka.eu/?page_id=9&album= 3&gallery=5&nggpage=3 útulek Bouchalka
tel.:+420-312-250 508
mobil.:+420-603 52 30 70Zobrazit více
Od: Bernský salašnický pes v nouzi..

A nebo co tohle, je to prej hodný, je to světlý a chlupatý

No a já zase jdu

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:12
- Nahlásit

Gerda
Paní nechcete k Mariji kocourka?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:13
- Nahlásit

pawLINka
takovej světlej jo?? my potakli v léte u nás dva kusy,sourozenci cca kolem roku,přijeli na návštěvu do prahy z hor..byli nádherný,barva jako čsv a můžu říct,že dost pohodový,jen ten jeden úpa nemusel k lidem,.druhej byl vopruza,ženská řikala,že to zpočátku bylo děsný,jak jinak,ale byla tu tehdy asi . tejden a ti psi byli na tom líp než leckerej "normální" pes..měla je na volno,jen u jednoho měla EO kterj si nemohla vynachválit bo stačilo dostat k sobě jednoho a druhej se přidal..byli fakt bezvadný a nádherný a to ta ženská byla totál laika,měla snad první psy,teda určo první tyhlo plemeno,ale měla to v hlavě dost srovnaný,tim to asi bude

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:16
- Nahlásit

pawLINka
Tenhle hafan mi teď chodí na výcvik. Je to značkovej Saarlosův ovčák, je i výstavně úspěšnej, ale totální trotl. Bojí se fakt všeho. Lidí, psů, ptáčka, vlaku. Vždycky si něco najde. Ten pes je totálně mimo.
Ale že je krásnej? Ty oči...

Ten je fakt dobrej,takovej bazilišek...

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:18
- Nahlásit

Cigi
kdo vás pustil z prdele, pani?

danajasa
)) chudák pes, tady je vidět, jak je ta kočka hustááááááá!

JO a chtěla sem říct, aby někdo vypnul Marush krs ty hleny z nosu!!!! )))))))

Eště vám chci říct, že se mi značkovej sárlos nelíbí, vlastně se mi ani moc nelíbí čévéčko, leda takový to mohutný, chlupatý, jak má smečka toho nejstaršího psa...sem zapomněla, jse menuje. Ty tenký, světlý a krátkovlasý se mi nelíběj vůbec. A oči má taky takový divný, žlutý....teda ten sárlos na vobrásku.

A nevim, proč si Biluše jako velkopsa nepořídí červenýho velkopudla....že jo, Dinesu?

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:22
- Nahlásit

.....jinak se omlouvám, ale nebudu sem zacházet víc jak jednou za pár měsíců a náhodně,
a do děje se příliš nezapojím, ani netoužím po dalších osobních setkáních na tréninkách v Prokopáku,
protože díky osobním znalostem a zkušenostem se moje diferenciálně-diagnostické pojetí a vnímání světa tak odlišuje od zde majoritního pojetí, že po pár stránkách listování z5 už ani dál nepokračuju, zdravím akorát Mlazické tůně a vracím se do své klidové reality za mikroskop....

))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jo a jestli jste si nevšimli, tak já se s váma nebavím!!!!!

Co řešíte, děcka, štěňátka? Taky bych chtěla. V baráku maj úplný mimi rýdžbejka a trochu vječí mimi bordery a je to tak sladký, jak se to batolí a všechny a všechno to miluje...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:25
- Nahlásit

Baico
Jo, jsem debil.

Je to pes. Říkají mu Zek, celé jméno teď nevím, ale chovají i BŠO.

davidkova renata
Ty voe, pani, to máš teda taky dobrý. Si nech někde poradit nebo tak, ne?

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:27
- Nahlásit

danajasa

jako ten pes proč je tak divně narvanej v tom koši a ta drzá kočka vokupuje velkej pelech,co je to za móresy?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:27
- Nahlásit

pawLINka
Si nech někde poradit nebo tak, ne?
jedině tady

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:30
- Nahlásit

jbat
Jo a jestli jste si nevšimli, tak já se s váma nebavím!!!!!

A to máme za vodměnu nebo za trest? Aby f tom bylo jako jasno

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:31
- Nahlásit

davidkova renata
Oni můžou mít více barev.

Jako on je prý extrém. Je takovej prý od malilinkata, ostatní štěnda z vrhu prý celkem v pohodě. Ptala jsem se, jestli to nevadí na výstavě (prý shrne celý koberec, když se blíží rozhodčí a tak), ale říkala, že to u nich neva. Ta povaha je u nich taková neustálená asik.

Holčina ke mně jezdí na výcvik s vepřadorem, který ji málem sežral ve svých 2 letech, a pak z ní vylezlo, že má ještě k tomu takovýho bojavku. S vepřadorem jsou po měsíci u mě nejlepší kámoši a teď se zaměříme na toho vlčáka.
Jinak teda další neosobní zkušenost s Eichlerem - k tomu vepříkovi jí radil (byla u něj na soukromé lekci), aby ho řezala tak dlouho, dokud se jí nepodvolí. Další nějaká výcvikářka retrívrů jí radila prý totéž a nakonec to ukončila tím, že když se brání bití zuby, tak nemá na světě co dělat a má ho nechat utratit.
To by mě zajímalo, co by jí poradili s tím vlčákem.

Marush
Ten je fakt dobrej,takovej bazilišek...
Že? Má dokonalý oči.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:34
- Nahlásit

BrendaBenji
to máme za vodměnu nebo za trest? Aby f tom bylo jako jasno

si vyberte sami.

pawLINka
zkušenost s Eichlerem - k tomu vepříkovi jí radil (byla u něj na soukromé lekci), aby ho řezala tak dlouho, dokud se jí nepodvolí. Další nějaká výcvikářka retrívrů jí radila prý totéž a nakonec to ukončila tím, že když se brání bití zuby, tak nemá na světě co dělat a má ho nechat utratit.

pomaličku jim strhávat nehty...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:38
- Nahlásit

jbat
pomaličku jim strhávat nehty...
Přesně!!!

Přitom na toho psa platí přesný opak. Musí se s ním po dobrém, dát mu jasné hranice. Holčina je pro něj teď čitelná a pes je šťastný a nehne se od ní na krok. Největší problém u nich byl, že si nenechal utřít packy. Byl schopný ji pokousat. Teď vrtí ocasem, když vidí ručník. Za celou dobu nebylo potřeba s ním ani cuknout, ne tak ho mlátit.

Ještě s tím psem chtěla jet k Desenskýmu. Takové už jsem taky měla - dostali radu, aby psa kousali do krku, škrtili ho na zemi apod.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:38
- Nahlásit

BrendaBenji
to máme za vodměnu nebo za trest? Aby f tom bylo jako jasno

pawLINka
že to u nich neva
njn..to je těžký pak
obecně na tom s povahou maj bejt hůř než čsv
jinak vepřadora a baziliška jedině povalit a kousnout do čumáku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
jinak vepřadora a baziliška jedině povalit a kousnout do čumáku
No k této metodě se právě ještě nestala, pač šla první za mnou.

njn..to je těžký pak
obecně na tom s povahou maj bejt hůř než čsv

Právě. Ten pes je sice krásnej a možná i úspěšnej, ale k čemu to, když má tak nanicovatou povahu? To je něco, co jsem fakt ještě neviděla. Setkala jsem se s XY bojácnými psy, ale tohle je fakt moc. Má to prostě vrozený, neměl nikdy žádnou špatnou zkušenost. Věřím tomu, že se nám podaří to trochu eliminovat. Natolik, aby byl schopný fungovat ve společnosti, ale nikdy to nebude normální pes. Mi by to jako páníčkovi docela vadilo teda a divím se, že to jejich chovatelům neva...

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:44
- Nahlásit

pawLINka

kámoška má mopse,kterej značkuje doma postě všude a nenechá si ani navlíknout kšíry,aniž by se jí nepokusil kousnout. Je to asi alfa mops, nebo spíš musí bejt,protože tam u nich nikdo jinej alfa neni a teď si chce brát k němu dalšího, což mi přijde uplná pitchovina a nechce mi věřit, že ten pes tam dominuje jak hovado...jenže to je aspoň malej mops, kdyby měla velkopsa skončí hodně blbě..myslim ten pes

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:46
- Nahlásit

pawLINka
Takové už jsem taky měla - dostali radu, aby psa kousali do krku, škrtili ho na zemi apod.
Tak se na ně muší oko za oko zub za zub brejle za brejle,zlatá traverzaJá vám nevím furt váhám nad tou eletrikou potřebuju to fakt jen na jedinej problém zajíci nejhorší je,že von neuteče na furt pořád je na dohled,ale je nepřivolatelný klidně,ale fakt max 10-min já bych ho nechala,jenže u nás fakt hned střílí tak se vo něj bojím moc.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:47
- Nahlásit

Vlčáčková
já mám, ale nemám čas, leda až zítra.
all
strýtofky vy jste fakt děsné, se nedivím, že se s váma někteří nebaví

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:48
- Nahlásit

pawLINka
celé jméno teď nevím, ale chovají i BŠO.
Jo tak to je Miraja. Ale běloby už nechovají. Chovají už jen saarlose. Ale ta povaha, co popisuješ je u nich běžná. V tomhle jsou o dost horší než čsv.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:50
- Nahlásit

pawLINka
Věřím tomu, že se nám podaří to trochu eliminovat. Natolik, aby byl schopný fungovat ve společnosti, ale nikdy to nebude normální pes. Mi by to jako páníčkovi docela vadilo teda a divím se, že to jejich chovatelům neva...
no nevim holka s tou eliminací,moc toho asi nenaděláte,sou divný no
taky nevim proč to lidem neva,ale já mám jiný nároky na psa bezesporu a taky inklinuju k jinejm plemenům..třeba ji to fakt neva bo to neberou jako psa asik,ale něco exotickýho nebo nevim
danajasa
váhám nad tou eletrikou
co tě sere.investice? bo jinak bych zas tak neváhala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:51
- Nahlásit

makrel
se nedivím, že se s váma někteří nebaví
no někteří nám možná nestačí..esi to nebé tim
ale zas je dobrý že se tu a tam stavěj dyš dou vokolo nám říct,že se s náma nechcou bavit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:53
- Nahlásit

Marush
Takoví jsou nejlepší - nezvládají jednoho a šup šup mu pořídit kamaráda.

danajasa
Já mám s el. obojkem velice dobré zkušenosti. Teda co se týká lovení zvěře. V ničem jiném jeho využití nevidím.
Kdyžtak klidně napiš na mejla, můžu ti ji klíďo půjčit. Beztak bydlíš hned za rohem a ještě jsem tě neviděla.

Baico
Jj, Miraja. Teď jsem to našla.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:53
- Nahlásit

pawLINka
Mi by to jako páníčkovi docela vadilo teda a divím se, že to jejich chovatelům neva...
Mě teda taky. Pani chovatelku jsem na výstavě několikrát viděla, ta její saarloska byla v takovým stresu, že bych jí na výstavu už v životě nevzala a nechala jí v klidu na zahradě. Ani bych pak neměla radost z úspěchu, když bych viděla, za jakou cenu jsem ho dosáhla.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:54
- Nahlásit

makrel
Jóóóó, Tys to byla!!! V klídku, já na to nespěchám ani trošku. Mě stačí i za týden. Úplně v klídečku.

BRENDÓÓÓ
Byla to makrel, tak nám jí hlídej. Já to zase zapomenu. Jak jsi správně usoudila - jsem sklerotik!

Holky, musím makat. Zatím zdar. Večer tu možná nebudu, možná půjdu na přednášku o úplném zatmění Slunce. Teda pokud najdu Moravskou zemskou knihovnu.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:54
- Nahlásit

davidkova renata
ale zas je dobrý že se tu a tam stavěj dyš dou vokolo nám říct,že se s náma nechcou bavit

jako to je ale velmi praktické, přecedo, nesmějte se, páč jak jinak to chceš zjistit jako?

btw - taky jsem rozuměla úplný hovno, ale tady v žumpě se ztratí kdejaká sračka, tak co.

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:55
- Nahlásit

Vlčáčková
já se když tak přihlásím sama

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:56
- Nahlásit

davidkova renata
no nevim holka s tou eliminací,moc toho asi nenaděláte,sou divný no
Jsem tím hlavně myslela, že ho nepotáhne na vodítku jak uškrcenou kozu a tak. Nedělám si naděje, že pes bude dělat kanysku.
Začali jsme polehoučku. Nechala jsem jí, aby ho uvázala, když jsme cvičili s ostatníma tak, aby na nás viděl. První půlhodinu seděl ten debil na naplým vodítku a dělal, že se děsně škrtí a asi umře jestli ho neodvážeme a nenecháme ho někam zalízt a druhou půlhodinku už pochopil, že je to k ničemu, tak si lehl a díval se jak cvičíme. Je chytrej a tvárnej, vždyť je to ještě štěně.

Myslím, že udělala chybu i v tom, že je fixovanej na vepříka. Bez něj je ztracenej úplně.

le zas je dobrý že se tu a tam stavěj dyš dou vokolo nám říct,že se s náma nechcou bavit

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:57
- Nahlásit

asi mi umřel micksér, to ukvrdlal skoro všechno na žumpovec a bylo mu až tak teplo, že se z něj čoudilo a byl vypojen a posunut za okno vychladnout. Smrdí a je takovej nějakej našišato a všechny spoovací díly jsou takový.. ehm.. nově tvarovaný
As jedu odpo do Evy koupit nějakej lepčejší. Tehle za 300 z kaufu asi už svý nejlepší léta odmixoval.

Jinak kdyby jste někdo potřeboval mříže na kotce, myslím že jich z jara budu mít přehršle, Ferdík už 4. den, dneska konkrétně už 3. hodinu v kuse pracuje na rozmnožování čelní stěhy kotce si přitahne Crazynu k mříži bokem a jede

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:57
- Nahlásit

davidkova renata
co tě sere.investice?
To ani né spíš mám strach aby ho nejeblo přece jen má specifickou povahu na jednu stranu je tvdší než pít kdysi jak mě napral do sloupu a rozbila sem si držku tak mi ruply nervy na dostal fest moc a von nic za sekundu vrtěl naopak jakákoli manipulace způsobuje chnapání mlácení vo zem a tiky,enem stříhání blbejch paspárů mi trvalo4měsíce než přestal dělat krky,tak mám strach aby ch ho nějak nenadeptala,ale co čtu vesměs pozitivní tady tak asi vobědnám ten co sem šupla tady na eo.Ale pani vám vyslovuju důvěru ste mě přesvěčila přemnoho dík.

<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání