Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:02
- Nahlásit

davidkova renata

já mám mikroskop

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:04
- Nahlásit

ach jo, vážně den na *píp*, na oběd byly moje oblíbené vepřové plátky zapečené s rajčátky, avokádem a mozzarelkou, chtěla jsem si je přisolit a vysypala se mi na ně celá solnička

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:05
- Nahlásit

Crysa
půjde Harýsek ošklifka
jéééžiš jaxe tu mažou nabítky ku*wa??!!
že už bych taky měla začít něco dělat, ne jen ty udržovací..
anojo sim tě,tudle neděli nebo příští ,se to nezblázní,taxe domluvíme f sobotu..na 13 zas? nevíš?
Lucie Kratochvílová
já mám mikroskop
ok, jsi jmenována za vyslance vědy v žumpě a mikroskop bé putovní,budem si ho pučovat))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:08
- Nahlásit

davidkova renata

Vyslanec vědy je Maky

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:09
- Nahlásit

davidkova renata
taxe domluvíme f sobotu..na 13 zas? nevíš?
no co vím tak v sobotu v jednu, zapnete bednu, teda sraz na kousačkýýý a co si pamatuju na tom konci louky jak posledně. Ale on se Jiřík ještě vozve a nebo mu ve čtvrtek zavolám

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:11
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak budeš tajemnice pro vědu a výzkum minijaturních objektů třá gdyby se Atuš stratil Syreček nebo tak...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:13
- Nahlásit

Baysha

dobřá, budu tajemnice pro vědu, ale vyměníte mi žárofku u toho mikráku )))) je totiš prdlá a nesvítí, jo a je děckej a už ho mám asi 15 let

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:13
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Vyslanec vědy je Maky
ale ta má jen stetoskpo s těma děsnejma zviržatkama))))
Crysa
na tom konci louky jak posledně. A
no máme tam bufetovej stolek! přeci to nebude tahat furt sem a tam jak blbý

děcka du ven a dřít,prosimvás vopravdu už nikdo skuste nepsat 8 stran za 3 hodiny je skutečně moc

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ti tam místo žárofky nalepíme čebrenej puntík, chceš?

impact
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:20
- Nahlásit

davidkova renata
monologu Nejvyššího na blůčku,kde je zjebal jak sysly.že se vybralo málo prachů a von neni žádná levná strýtová atrakce..
no taky jim to dal sežrat a jak kmitali panečku)) na chudej lit musí bejt přísnost)))
Ty seš hotová, fakt. Ty vole, takový shrnutí.

Biluška a
Rýčbega tu má akorát Impakt . Bude dost nasraná, že si ji někdo spletl s chlapem. Musím uznat, že nechápu jak je to možné páč Impakt má dost...jak bych to řekla...ženské tvary
Teď to bude na mě a dostanu banána.

jablunka
proč prostě nenapíšeš,že má kozi,kozi,kozi a je něgde s Bendou.
Proč s Bendou?

Biluška
impact
ale rovnou zakusuje. Jak mi předvet na vetce. ááááááááááááá . Se ti vůbec nesmějůůůůůůůůůůů. A Makrel se ti taky určitě nebude smát až přijde

Jenže já to čekala. A svázala ji hlavu k noze a ocas k uchu, tže se nemohla ani hnout.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:21
- Nahlásit

Jé, já mám dva stetoskopy, gumový rukavice, asi 10 metrů prubanu ve dvou velikostech, buničinu v rolích, nějaký jehly a stříkačky by se taky našly můžu taky něco bejt

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:22
- Nahlásit

impact
Proč s Bendou?

Buď s Bendou,nebo argoškem,páč ti furt hledali kozi,kozi,kozi....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:23
- Nahlásit

impact
Ty vole, takový shrnutí
tak halvně se s tim nesrat,žejo..jablůnka si pak stěžuje že jí zdržuje to číst.-)))))
Eldoguero
můžu taky něco bejt
hele toho más teda hodně..chceš bej meksyckej drogovej král anebo mynystr zdravotnictví?

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:24
- Nahlásit

trupky jedny bláznivý, já vás vůbec nestíhám!!

jak je na tom biluše harys?

co kejtlina, ještě tone v bažinách?

něgde sem tu zahlídla vodkaz na "zajímavost" vod vedle, nemam čas to tam hledat ale chcu si to přečíst, buďtě tak laskaví a dopřejte ho potřebnym, kdyš ste to celý zadrásaly!

jo, a davídková mě sere, páč opakovaně nechápu ftip s mokrou houbičkou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:24
- Nahlásit

Hurá vezou mi granule, tentokrát bez prodlev, neuvěřitelné se stalo skutkem

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:25
- Nahlásit

Eldoguero
nějaký jehly a stříkačky by se taky našly můžu taky něco bejt

třá narkoman.

makrel
Člen
- Nahlásit

Nesměju se nikomu, opakuji, nesměju se nikomu

jablunka
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
Jé, já mám dva stetoskopy, gumový rukavice, asi 10 metrů prubanu ve dvou velikostech, buničinu v rolích, nějaký jehly a stříkačky by se taky našly můžu taky něco bejt

Mám ortézy na fšechny končetiny,berle,límce,bederní pás,vybavení lékárny,že bych si mohla votevřít ve Vilémově vlastní a pozooooooooor.........děti mají mikroskop,skumafky,skalpely a jiný pičičmundy.....tohle dát dohromady,můžem votevřít kliniku.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:26
- Nahlásit

Baysha
místo žárofky nalepíme čebrenej puntík

ty woe, nejsem žádná lacyná atrakce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
hele toho más teda hodně..chceš bej meksyckej drogovej král anebo mynystr zdravotnictví?
Ještě jsem zapoměla několik tablet Synuloxu co jsem onehdá žrala já, páč se mi nechtělo k dochtorovi a krásně mi to pomohlo
Můžu bejt vobojí nebo třeba meksickej drogovej ministr páč zdravotnictví bych se radši vyhnula esli to teda de

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:30
- Nahlásit

jablunka
Eldoguero
twe možná bysme mohli vytvořit i nějakej stát s tolika věcma!
Eldoguero
Můžu bejt vobojí
myslim,že sou to už rovnou spojený funkce..jako dva v jednom)))
bonc
jo, a davídková mě sere, páč opakovaně nechápu ftip s mokrou houbičkou
tys jako neviděla Zelenou míli????????????? at ti to někdo dohledá já uš du

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:31
- Nahlásit

jbat

třá narkoman
Ale jediný drogy co mám je Brufen a Paralen
jablunka
Jo jo límce, sklalpely, anatomické nože, emaskulátor, trokar a další jsem zapoměla, možná, že si ještě na další živostně důležité propriety vzpomenu.
Nedáme to dohromady - mohly bysme založit vlastní ordinaci a bejt na našem zdravotnictví naprosto nezávyslý

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:32
- Nahlásit

davidkova renata
jako dva v jednom)))
tý vole - to je pecka, tak jo budu dva v jednom

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:34
- Nahlásit

Eldoguero

mohly bysme založit vlastní ordinaci a bejt na našem zdravotnictví naprosto nezávyslý

v tom případě dodám dvě chodítka pro invalidy

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:35
- Nahlásit

Hlásím se k zakládání lékarny. Můžu přispět asi deseti krabicema gumových chirurgických rukavic, spoustou načatých antibiotik, prošlýma kapkama do ucha a betadinou. Té mám fakt spoustu . Jo a kopřivama, ale až na jaře

MIkroskop nemám, ale mám skalpel.Opravdickej . A pinzetu na klíšťata

davidkova renata
Ci taky nějakou funkci Nějakou důležitou samo, nejsu levná strýtová atrakce

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:38
- Nahlásit

Eldoguero
Nedáme to dohromady - mohly bysme založit vlastní ordinaci a bejt na našem zdravotnictví naprosto nezávyslý
Lucie Kratochvílová
v tom případě dodám dvě chodítka pro invalidy
Tak já eště přidám grmofón,2 bažanty a mísu,uvolním dvě nevyužitý sklepní místnostě a jdeme zakládat.

kachna_
Člen
- Nahlásit

jablunka

Mám ortézy na fšechny končetiny,berle,límce,bederní pás,vybavení lékárny,že bych si mohla votevřít ve Vilémově vlastní a pozooooooooor.........děti mají mikroskop,skumafky,skalpely a jiný pičičmundy.....tohle dát dohromady,můžem votevřít kliniku.

mám smectu a višňák. Jo a jednu autolékárničku navíc!!!

bonc
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
ys jako neviděla Zelenou míli????????????
bože já sem debil......... to mi fakt nedošlo

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:40
- Nahlásit

Biluška
co ten harys????!!!!!! možná si to tu něgdy dopo psala, ale já dneska fakt nestíham a žumpa má zrovna dneska teda našlápnuto

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:45
- Nahlásit

bonc
Harýs bubý . Asi jsou to ledviny, víceméně se rozhodl to zabalit, už se ani nepere

All
Až tudma půjde Aleksa, nebo někdo právnicky vzdělaný. Potřebuju poradit. Gdyž má někdo předvolání k občanskoprávnímu soudu (spor kvůli prachům, jak jinak ) , nemůže přijít, ale nechce aby se to překládalo. Jak lze postupovat dál? Může se to dořešit v nepřítomnosti toho dotyčného? Gdyž už stejně vypovídal a nic nového říct nemůže? Nebo může nastoupit místo něho manžel-manželka? Popřípadě druh-družka? Popřípadě třá soused když dostane plnou moc? Musí tu plnou moc mít i manželka? Ví to někdo?

<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání