Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:50
- Nahlásit

kejtlin
to chápu, ale i tak chceme, abys tam šla, páč ti pomůže

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

BrendaBenji
hele, mně všichni plísňový a zrající čerstvý sýry v těhotenství vymlouvali, kvůli riziku listeriozy.
http://www.ordinace-lekarny.cz/clanky/Listerioza_n eviditelny_nepritel_tehotnych_zen.html
a ať mi věříš

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:51
- Nahlásit

Sali
Byly doby, kdy mě chvíli bavilo s Vámi hrát ten slovní salát, ale to je dávno pryč, skutečně moje pojetí světa je příliš odlišné od pojetí většiny, a´t už je zde či na tzv. blůčku, měla jsem na to přijít podstatně dřív, a nemusela tak mít zbytečné problémy s pokusy o komunikaci s někým, kdo funguje v jiném hodnotovém systému, i vyvolávat obdobné problémy těm, s kterými jsem se snažila diskutovat.
Je to pořád jenom stejná sranda jako to byla v době, kdy jsi to hrála taky. Nemyslim si, že někdo funguje v jiném hodnotovém systému, popravdě vůbec netuším, co se stalo, že ses odstřihla. Mě osobně ta komunikace přišla pozitivní, ani mi nepřišlo, že by tam byla nějaká snaha, prostě to šlo samo, pak se někde něco zlomilo a je to ulomené. Mě to přijde jako škoda, ale to není podstatné. Žumpa elektronicky fakt jako žumpa vypadá, to je její účel, při setkání osobních, a to víš i ty sama, jsou všichni jenom pejskaři a kámošové, co se s těma čoklama snažej dělat něco zábavnějšího než jen obíhání paneláku na flexině, tzn hodnoty nás tak nějak pojej společný. Jsou tu lidi, co se psama něco dělaj už na mnohem lepší úrovni než jiný, jsou tu lidi, co si třeba i někdy pomůžou, co si spojej trénování se zábavou, co si na ten trénink připravěj jídla a pití, co si mezi sebe vemou i ty, co necvičej a jen si na to hrajou, co si ten den s čoklama užijou, užijou si ho i společně, lidi co se na sebe přes ten tejden těšej, až se zas o víkendu uviděj. Myslim, že tim můžeš všim pohrdat, páč už to jenom čteš, nepohrdala si, když si to sama zažila. Jak říkám, je škoda, že se někde něco seklo. Ale je fakt, že myslet si můžeš naprosto co chceš, páč to může každej,.

makrel
Člen
- Nahlásit

Baysha
já tě podporuju, ale jak ji tam chcete vléct násillím...

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Baysha
když to chápeš tak mě nenut´
nechci cizímu člověku vykládat moje problémy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:52
- Nahlásit

kejtlin
Di
Copak zas pásovec nebo tentokrát něco jinýho?

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:52
- Nahlásit

Baysha
lidi podpořte mě, potřebujeme dostat kejtlin k tý doktorce!

kejtlin
já osobně bych byla ráda, kdybys tam šla, protože ti to absolutně nemůže ublížit. naopak. nic tě to nestojí, tak proč ne? když nic tak ti vždycky může aspoň poradit jiné prášky nebo třeba bude mít úplně novej a jinej pohled na tvoji nemoc a pomůže ti aspoň minimálně.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:53
- Nahlásit

kejtlin
já nechci

Ale proč? To jako nechceš bejt nikomu vděčná nebo co? Myslím že to tu tak nikdo nebere. Kdyby ti nechtěli pomoct, tak se na to vyserou a přejdou tvoje trápení. A myslím, že bys to mohla udělat aspoň kvůli Bajše, když už nechceš kvůli sobě.
Doktorka je zadarmo tak vo co ti jde!!!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:55
- Nahlásit

kachna_
já vim, já to taky četla. To byla vyjímka, ne že bych to žrala denně Dyš já na to měla strašnou chuť. Myslím že uhlí na topení, nebude taky nic moc zdravýho a jedna paní ho žrala ve velkym Ale když musíš...............

impact
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:55
- Nahlásit

Umřela mi pračka. To je prostě v prdeli. A na novou není.

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:56
- Nahlásit

kejtlin
hele a proč ne??? Právě proto že je cizí bude mít jinej náled na věc a hlavně když už ho nikdy neuvidíš tak co??? koukej tam jít

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:59
- Nahlásit

Ste normální? Tolik toho nadrásat?

Jinak Harýsek asi umře, vypadá to bubě . Ve střevech to není, bude to v ledvinách Brali mu ještě nějakou další kref na jakýsi spešl vyšetření, výsledky budou odpo. Na veterině s náma byli nějací josefčíci, ten jeden se na Harýse prsil a Harold nic .Ani ho nezabil . To je fakt zlý jak už ani nezabíjí josefčíky Vet mi naznačil, že víceméně máme začít kopat hrop

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:00
- Nahlásit

BrendaBenji
Alexa
hele a proč ne???
páč si myslim,že přesně tohle je projev tý manioatakdál..čék nechce NIC..asi nemá smysl jí za to nadávat nebo se jí snažit to psychologicky vysvětlit,nebo jí přesvědčovat furt dokola.
prostě jí budem muset zmlátit a za tydlety vlasy jí tam dotáhnout

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:00
- Nahlásit

Biluška
kdo je Harýsek? Znám jen toho od Crysky....

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:01
- Nahlásit

kejtlin

to naprosto chápu, pani. já jsem tam taky nechtěla a ze stejnýho důvodu.
jenže pak jsem si uvědomila, že právě tomu cizímu člověku můžu říct úplně všechno a nic neskrýt, protože je to doktor. nemusím zamlčovat a vymýšlet si, abych neublížila někomu z blízkých nebo abych se někoho nedotkla. navíc jsem se tam po půl hodině cítila díky přístupu doktorky překvapivě příjemně.
a už to, jakjsemto všechno říkala nahlas, mi dalo úplně novej pohled na věc a pomohlo to.
pak už jsem tam nikdy nešla, ale taky jsme dostala aspoň malý nadhled a i to málo mi udělalo dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:02
- Nahlásit

Biluška
bude to v ledvinách

to je moc špatný,pani..možná byste ho tam měla nechat..nevim jak moc pes trpí při tomdle,ale ledviny sou dost konečná jaxi..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:02
- Nahlásit

ja o ani říc neumím vb tom je ten problém ani svý psychiatričce jsem nedokázala říct všechno, podstatnou většinu

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:03
- Nahlásit

davidkova renata
co? asi smutek, nechtěla jsem listovat, chtěla jsem jen kouknout, nezávazně zareagovat na něco dobrmaního a zase zmizet, jen tak cestou,
a nalistovala jsem místní rakci na setkání pejskařů v braníku...a zamrzelo mě to, hodně, stavili jsme se tam totiž taky, v rámci výjezdu k máti, která tam bydlí, chlap šel pozdravit a pokecat s přáteli a já se tam projít s forcepsama, pokecat s hankou a pozdravit pár lidí, a viděla jsem průběh, výběr příspěvku na pronájem placu, příchod SVS i příjezd MP, celou tu naprosto zbytečnou ukázku český malosti a pak tu škodolibě nadšenou reakci tady....a přišlo mě to líto, tam klid, lidi posmutnělý z toho, jak někomu můžou vadit nebo až takhkle ležet v žaludku, a tady tu mozaiku, na jednu stranu se smažíte zcela amatérsky rozhejbat depku, na druhou stranu jásáte nad obyčejnou malostí....všichni jsou mozaikový, ale je to smutný, to sledovat.
Jen se bojím dne, kdy ta vzájemná láska jednotlivých přístupových frakcí a lidí kolem přeroste do stadia, že se všichni kdokoli jakkoli budeme bát se někde veřejně sejít ve větším počtu jen tak, abychom někomu nenahráli na smeč podobný láskyplný kontroly....víš, je mi toho všeho prostě líto, čas běží a jsem dost pamětníkem, a mrzí to, i když s ena většinu dění už jen zdálky dívám....

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:04
- Nahlásit

kejtlin
tak jí třá nic neřekneš, budeš tam půl hodiny mlčet, no aspoň to zkus, prosím...
Gerda psala, že tě tam zaveze, abys tam nejela sama...

jbat
Člen
- Nahlásit

kejtlin
ja o ani říc neumím vb tom je ten problém ani svý psychiatričce jsem nedokázala říct všechno, podstatnou většinu
holka, strádá se to v tobě 12 let, tak jak bys mohla třeba i za rok to ze sebe dostat...?
to trvá mnohem dýl. ale když začneš, donutíš se aspoň něco vyblít, je to dobrej začátek.

Crysa
Člen
- Nahlásit

impact
to je dneska zas nějaká ta érekce na slunci mě micksér, tobě pračka a to je teprf poledne

kejtlin
to já bych zas radši cizímu, ať si vo mě myslí co chce radši čék, kterýho porát nevidím

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:05
- Nahlásit

Gerda
Harýsek je ten můj akiťák co jsem je v říjnu nechtěně zdědila.

davidkova renata
to je moc špatný,pani..
To je paní . Už je to na něm i hodně moc vidět . Vet mu nemohl ani napíchnout žílu a vzít tu kref. Bodal to asi dvacetkrát, páč ty žíly uš sou skoro neviditelný

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:07
- Nahlásit

Gerda
viz výše, ta mozaika, to je to, co mě děsí, ty čtverečky, které nejsou vůbec nevinné, to je to, proč jsem se odstřihla, ten rozdílný pohled na věci společné znalosti, který mě děsí.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:08
- Nahlásit

Sali
na jednu stranu se smažíte zcela amatérsky rozhejbat depku, na druhou stranu jásáte nad obyčejnou malostí....

ale na světě jsou pořád i velcí lidé a tím se tady my malí uklidňujeme.

Biluška
až tak na hovno, jo?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:09
- Nahlásit

Nazdárek čupky,

koukám, že Kejtlin stále ještě nemá svojí domácí rakev?

Kejtlin, to není k politování, to je k zasmání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:09
- Nahlásit

Sali
a nalistovala jsem místní rakci na setkání pejskařů v braníku...
aháá,takže jsme se trefili))))))))))))) no jako je nad slunko jasnější,že se má za to,že jsme to byli my...už sem napsala,že nás to napadlo.-)))) k hovězím nápadům máme hodně blízko,ale i když je to v zásadě fuk,můžu ti odpřísáhnout na nánu i dítě,že nevíme kdo to byl..ale že bychom se z toho hroutili,to skutečne ne,zvlášt po monologu Nejvyššího na blůčku,kde je zjebal jak sysly.že se vybralo málo prachů a von neni žádná levná strýtová atrakce..jeho arogance a pohrdání lidma dosahuje nebeských výšin a nemůžeš se divit,že to někoho nasere tak,že udělá to co se stalo v sobotu! kor když to tam probíraj..jako jak se bude vybírat a aby nikdo neprošel a podobný kraviny! tak at to celý svoje působení zpoplatní a zavře hubu všem! ale to by si nemoh hrát na hodnýho spasitele žejo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:11
- Nahlásit

Á koukám, že tady už de zas vo život (to rozhodně nenarážím na kejtlin ani na Bilušku )
Tak si říkám, ještě, že existují lidi, kteří dokáží brát ledacos s nadhledem

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:12
- Nahlásit

Sali
nevim, jestli tě to překvapí, nebo nepřekvapí, ale nikdo z nás nemá vůbec nic společnýho s vet správou nebo policajtama v braníku....a nikdo z nás neni takovej, aby to vůbec někdy udělal...podle mě jediná věc společné znalosti, na kterou máme rozdílný pohled, ovšem ten jsi měla taky, ještě před rokem, či jak dlouho to bylo, je RD...

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:15
- Nahlásit

Jimmi
kdybys věděla něco o depresi, tak bys takovouhle hovadinu v životě nemohla napsat.
radši mlč, prosím tě.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:15
- Nahlásit

Eldoguero
Á koukám, že tady už de zas vo život
spíš vo prachy v jeho případě.

davidkova renata
ale že bychom se z toho hroutili,to skutečne ne,zvlášt po monologu Nejvyššího na blůčku,kde je zjebal jak sysly.že se vybralo málo prachů a von neni žádná levná strýtová atrakce..

asi takhle nějak...

<< 1 ... 6768 . 6769 . 6770 . 6771 . 6772 . 6773 . 6774 . 6775 . 6776 . 6777 . 6778 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání