Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6777 . 6778 . 6779 . 6780 . 6781 . 6782 . 6783 . 6784 . 6785 . 6786 . 6787 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:47
- Nahlásit

Marush
kdybych sem uměla dát fotku,už to tu máme za trest
Jako pani já vydžím hodně-kocour mi blije do bot,děda netrefuje bažanta pes měl furt sračku,ale takovej level tu eště nebyl,to je vysoko nasazená latka do sekce humu humus páč mám velmi živou představivost. Za trest vám povím vtip-Houf spermií se předhání dopředu a naráz se jedna zastaví mrskne ocáskem a praví"holky kam se ženete to sou mandle"

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:48
- Nahlásit

danajasa
Za trest vám povím vtip-Houf spermií se předhání dopředu a naráz se jedna zastaví mrskne ocáskem a praví"holky kam se ženete to sou mandle"

případně "kam se ženete, však jsme v prdeli..."

jablunka
Člen
- Nahlásit

Marush
co je to za kosmika? To je drsný zvíře,vypadá jak hrabáč kapský kříženej s anubisem...to je bomba péz!
My to nechtěli přiznat,kvůli médyjím,ale měli sme doma čupakabru.
Ale už je bohužel nebožtík.
Eldoguero
Kočku pani, na ledviny, krásně to hřeje a v součastných mrazech jistě oceníte

No jo,ale to za jeho života neprojde.

danajasa
Člen
- Nahlásit

jablunka
tak tím obličejem musíš vší silou mrdnout do toho zrcadla,aby bylo dost krve.
To já nemusím páč mám vožehlej ksich od tý doby co mi bouch kotel,popáleniny2stupně doufám stačí???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:49
- Nahlásit

jablunka
Adamsnova rodina naruby.
Přesně
Akorát, že moc nechápu význam těhle akcí, nikdy nikdo nebude nic podobnýho nejen nosit, ale ani se na to koukat, tak proč se do toho vráží takovejch peněž
danajasa

To je naprosto jasný odted co sem to viděla když ráno vstanu a mrknu do zcadla tak su absolutně klidná páč su in a nemusím se česat a malovat si na ksicht obličej.
Ledaže tak

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:51
- Nahlásit

danajasa
Za trest vám povím vtip-Houf spermií se předhání dopředu a naráz se jedna zastaví mrskne ocáskem a praví"holky kam se ženete to sou mandle"

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:51
- Nahlásit

jablunka
A já si říkala co mě to připomíná - bingo
No jo,ale to za jeho života neprojde.
Šak gdo říká, že za života, kachna už jela pro nože

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:53
- Nahlásit

Marush
danajasa

http://hobby.idnes.cz/mlecny-koktejl-s-konskym-spe rmatem-maji-novozelandane-na-jidelnicku-specialit- 19q-/hobby-domov.asp?c=A110221_152209_hobby-domov_ mce

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:54
- Nahlásit

Sali
nesympatizuje se a nikdo z nás by to neudělal, že se tu o tom píše jako o srandě, je něco jinýho, tady se prdel vaří ze všeho, jak sis mohla všimnout, i z tý endogenní záležitosti, která konkrétně v řešení probíhá (tak, jak si psala). Setkání budou pokračovat, na obou stranách, každému tam, kde nejlépe vyhovuje. Každej má svý máslíčko na kebuli a každej si ho zpracuje podle svýho svědomí, kdo zlej je, zlym i zůstane.

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:55
- Nahlásit

Eldoguero
kachna už jela pro nože
Tak at to pak veme přes nás

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:55
- Nahlásit

jablunka
Ale už je bohužel nebožtík.

aháááááááá ale byl to čupakábra určitě,pes to nebyl...normálně nějaký známý si přivezli z Egypta malýho psa se kterym si tam hrála jejich dcera,byl trochu jinej, ale měli protekci u personálu v letadle,tak jim ho zvali zpátky do Čech a oni ho měli normálně doma a přišla k nim návštěva z jorkšírem a najednou bác,egyptskej bobík ukous jerkšírovi hlavu jako prd....to jim bylo dost divný,vzali ho k vetovi a voalá...nemáte psa,ale pouštní krysu vasilisu

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:57
- Nahlásit

Marush
najednou bác,egyptskej bobík ukous jerkšírovi hlavu jako prd....to jim bylo dost divný,vzali ho k vetovi a voalá...nemáte psa,ale pouštní krysu vasilisu

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:57
- Nahlásit

jbat

Koňský sperma? To si asi nedám, to bude už pro fakt velký gurmety asik

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 15:59
- Nahlásit

Eldoguero
A já si říkala co mě to připomíná - bingo
není to tak dlouho,co vo nich zase mluvili f telce,že snat něgdo vyhrabal něgde jeho kostru ,tak sem šla fakt zkontrolovat zahradní hřbitof.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:00
- Nahlásit

Marush
Koňský sperma? To si asi nedám,

csss, srabe, chrchly jo a sperma ne?
ty vole fuj, mně se zvedá kufr a to teda něco vydržím...

to s tou krysou je ftip ne? jak to jako vypadá???

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:04
- Nahlásit

jbat
to s tou krysou je ftip ne? jak to jako vypadá???

hele já nevim jak to vypadá, ale mám ještě jeden příběh dobrej ze říše zvířat. Takže kámoška měla hada..takovou tu krajitu obří potvoru a milovala jí a spinkala s ní v posteli,prostě mazlík největší a najednou ten had se v tý posteli začal divně natahovat uplně do rovna..vedle ní...a přestal žrát, ona samozřejmě byla z toho dole že je bobíkovi špatně,tak šla k vetovi a vet řekkamžitě toho hada dejte pryč on se natahuje bo si vás měří jestli by vás dokázal sežrat a nežere aby měl pěkně prázdný bříško na vás

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:05
- Nahlásit

danajasa
to by byla velmi slušivá kočka
jablunka
jo jo, snad někde v emerice, snad to dokonce i nafilmovali
Marush
nemáte psa,ale pouštní krysu vasilisu
to je hustý, ale předpokládám, že je to ftip ne

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:10
- Nahlásit

Eldoguero
to je hustý, ale předpokládám, že je to ftip ne

tak osobně jsem jí neviděla, ale měla by to bejt pravda..bejt váma zkontroluju si všechny psy....kdykoli kterejkoli může bejt skrytá pouštní krysa

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:19
- Nahlásit

Marush
kterejkoli může bejt skrytá pouštní krysa
Nejvěčí je krysa obrovská max 3kg to by jorka dalo na skus fakta

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:20
- Nahlásit

Gerda
to jsi napsala hezky, děkuju moc za pěkný názor, ale pořád si myslím, že dělat si prdel z některých věcí způsobem, který jasně vypovídá o sympatiích s průserem, může být skutečně zaslepené, stejně jako černobílé reakce, protože to máslo na hlavě s těmi hromadnými akcemi máme vpodstatě všichni, kdo z nás žádá místní OVS s přesným popisem plánované tréninkové soukromé čili ČKS či jinou organisací s existujícím řádem nezastřešené akce v terénu, zda toto spadá či nespadá pod ohlášení a povolení...každá pitomá předváděčka pro děcka, každej pitomej srandazávod to musí mít...
jen když si vybavuju dřív tu peripetii kolem kupíráků, jak taky nikdo nevěděl, co vlastně smí nebo ne, a někdo to obešel a jiný ho hned napráskal s tím, že když ne já, tak ani on,.... kdyby nebylo žalobců, moh bejt klid, ale těch žalobců byly hned tři prdele...

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:25
- Nahlásit

stejně tak když se tehdá diskutovalo o bojových plemenných restrikcích, bylo dost lidí, co řekli hned, nás se to netýká, my máme JEN maliny....vy dobrmankáři máte holt smůlu...nikkoho nenapadlo, že seznam se dá rozšiřovat, kdyžs e cestičkaq prošlape...bojím s ekrátkozrakosti a přihřejvání si vlastních polífčiček bez dif.dg. rozvahy, kam to nakonec může zavést, když ty jezinky si navrttaj skulinku, jak prstáíček prostrčit a ohřát si ho...

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:29
- Nahlásit

danajasa

pouštní krysa:

http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://www.cswu .cz/basic/images/womprat.jpg&imgrefurl=http://www. cswu.cz/basic/animal.html&usg=__D3VJv4P1yspdtnX8Pb f3mnLvniw=&h=226&w=250&sz=13&hl=cs&start=12&zoom=1 &tbnid=Od8hQJV8aAvk6M:&tbnh=100&tbnw=111&ei=2NVjTZ fiC5Sd4Qa0ou2ABw&prev=/images%3Fq%3Dpou%25C5%25A1t n%25C3%25AD%2Bkrysa%26um%3D1%26hl%3Dcs%26sa%3DN%26 biw%3D1793%26bih%3D749%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1

impact
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:30 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Sali
To mě fascinuje, jak se pořád snažíš a přitom si nehodláš připustit, že pláčeš na špatným hrobě.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:31
- Nahlásit

Marush

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:33
- Nahlásit

du spát vy divizny,vzala jsem si codeinek a bude dobře

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:41
- Nahlásit

Sali
rozvahy, kam to nakonec může zavést
ano, rozvahy vést můžem, ale to je asi tak vše, co se proti tomu dá dělat.

když ty jezinky si navrttaj skulinku, jak prstáíček prostrčit a ohřát si ho...
ty jezinky si hřeje na hrudi někdo jiný, který svými akcemi upozorňuje na to, že třeba už tři lidi a deset venčených psů už může být akce podléhající ohlášce. Takže je třeba chytit jezyňky, nejlépe v dosahu Alfasamce, usekat jim prstíčky, aby je už nikam nestrkaly a nic si nikde neohřívaly.
Obávám se, že tady nenajdeš ani Jezinku, ani prstíček.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:45
- Nahlásit

Biluško tobě nejede skype nebo co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:46
- Nahlásit

Sali
dělat si prdel z některých věcí způsobem, který jasně vypovídá o sympatiích s průserem, může být skutečně zaslepené, stejně jako černobílé reakce, protože to máslo na hlavě s těmi hromadnými akcemi máme vpodstatě všichni
mě osobně je třeba úplně jedno, jestli má RD průser nebo ne, sama bych mu ho nezpůsobila, to by mě ani nenapadlo, nenapadlo by mě způsobovat nikomu průsery, ony reakce jeho z dob posledních, kdy už zcela nepokrytě vymývá si řiť lidmi důvěřivými, naivními, někdy až v rámci naivity přitroublými, což byla svého času i má fáze, kdy už celý původně hezký projekt šel krs hrabivost do kopru, arogance v projevu natolik zjevná, že se možná není co divit, jaká reakce vyběhla. Máslo má každej, proto ho nikdo záměrně nepřikydává na toho druhýho, byť má pocit, že je omáslen víc.

Sali
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:55
- Nahlásit

Crysa
máš profesionální recht, v tichý nenápadnosti je spása
už mlčím.

Gerda Máslo má každej, proto ho nikdo záměrně nepřikydává na toho druhýho, byť má pocit, že je omáslen víc.
čoveče, to jsem si taky myslela...není to pravda, jsou dost i tací, co fungujou opačně. Končím s teoretizováním, beztak mě to přidá dvě hodiny v práci navíc, že kráva trhám soustředění.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 17:08
- Nahlásit

Sali
Kdo je větší hajzlík ten kdo nedodržuje zákony,nebo ten kdo to nedodržování zákonů bonzne? Nebo, že by ten kdo se směje tomu, že na nedodržovače zákonů konečně došlo?

kdo z nás žádá místní OVS s přesným popisem plánované tréninkové soukromé čili ČKS či jinou organisací
Budeš se divit, ale já ano. Já už hlásím pomalu i to, že jdu s čoklama k rybníku Nedělám to pochopitelně dobrovolně, dělám to proto, že mám ve svém fanklubu někoho kdo velmi dbá na to, abych zákony dodržovala a bonzuje a bonzuje a bonzuje . Už mě to ani neštve, už se akorát dobře bavím tím jak dotyčná(ý) opět střelil vedle

impact
Nejede. Mi v pátek bouchnul počítač, odvezla jsem ho na reklamaci. Funguju na starým zgerbu z půdy kde nejede prakticky nic Nejde skype, pdf,videa, hudba, není tu dokonce ani blbý word Jediné co tu můžu je připojit se k netu, díkybohu za ty dary

<< 1 ... 6777 . 6778 . 6779 . 6780 . 6781 . 6782 . 6783 . 6784 . 6785 . 6786 . 6787 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání