Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6777 . 6778 . 6779 . 6780 . 6781 . 6782 . 6783 . 6784 . 6785 . 6786 . 6787 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:48
- Nahlásit

Gerda
Tak po ní hoď kamenem.
Pokud si vzpomeneš,tak házení se tu už probíralo a sem na tom jako Biluše,netrefím a ještě si ublížím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:48
- Nahlásit

makrel
Ceš pučit Pumu? Uřvané hajzlíky umlčuje moc hezky . Voni teda chvilku řvou víc, ale jenom krátkodobě essi mi jako rozumíš

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:50
- Nahlásit

davidkova renata
helejte to na mě nehrajte,mohla ste mě varovat něco jako Achtunk Achtunk..švajneraj ist hír!
šajze,to mě nenapadlo!
.jeden aby se bál za chvílu vodevřít ledničku
Tagže mi ještě poděkuj,páč tohle je dijeta nad diety.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:50
- Nahlásit

jablunka
netrefím a ještě si ublížím.
to nevadí, dobiješ jí lopatou, to dokážeš i s jednou rukou, nohou, okem, uchem, lopatkou, femurem, zápěstim...kdyžtak ti jí přidržim, aby se nemohla krejt.

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:55
- Nahlásit

ty woe vypravovat mladýho na ples je na zabití jeho samozřejmě

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:57
- Nahlásit

Alexa
Nevíš náhodou jak je to s tím soudem plís?

Nemáte něgdo dobrou darovací smlouvu? Patřičně ošéfovanou. Mám to fšechno v tom vybouchlém počítači a zítra ji potřebuju na akiťačku

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:58
- Nahlásit

Gerda
ahojte paní, tady jsem, proč?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:58
- Nahlásit

Alexa
ty woe vypravovat mladýho na ples je na zabití

a co dělá? )))

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:59
- Nahlásit

Gerda
to nevadí, dobiješ jí lopatou, to dokážeš i s jednou rukou, nohou, okem, uchem, lopatkou, femurem, zápěstim...kdyžtak ti jí přidržim, aby se nemohla krejt.

Vždyť nemám šanci se do ní trfit,je skoro neviditelná.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

jablunka
tohle je dijeta nad diety
njn..budu muset přestěhovat fšecko žrádlo do linky
Alexa
mladýho na ples je na zabití jeho samozřejmě
ho zap..si to eště pamatuju..pro jistotu sem nebylo vůbec doma a dorazila aš tam.-)))))

děckááááá není zde náááhodou lékař ?
mám dotas..může užívání prednisonu(asi už natrvalo stran jakési polyartridýýdy) způsobit změny nálady u kastrovaného psa??

Alexa
Člen
- Nahlásit

Biluška

šiš s jakym soudem???? se soudíš????

Monty
ady jsem, proč?
no asi žes tu dlouho nebyla. Už máš podnájem???? Držím palce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:01
- Nahlásit

jablunka
Vždyť nemám šanci se do ní trfit
můžeš mi hrábnout do čaker to by mě mělo vyřídit)))

Gerda
Člen
- Nahlásit

Monty
ano, přesně, dlouho tu už nejsi, takže jak ti je, jak se máš, jaká je nálada, co děláš, co řešíš za podnájem, je všechno s tebou v pořádku?

Alexa
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
a co dělá?
byl fsteklej že nemůže najít boty a udělal bordel v botníku. Kdybych mu vod soboty neřikala aby sei fčšecko připravil žejo nakonec mu je stejně musela najít maminka a ještě ten bordel po něm uklidit

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:05 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Alexa
Gerda
jak mi je? celkově na nic, pořád je mi hrozně, v práci na hovno, včera už jsem byla tak vystrosovaná, že jsem si spletla inzulíny a zjístila jsem to až už jsem měla celou mega velkou dávku v sobě.
Podnájem hledám, protože naši nechcou a štěňátku vůbec slyšet (nechci ho hned, tak léto - podzim) až bude mít chovatelka štěňata. No a vypadá to, že půjdu bydlet ke svému bývalému

edit: jinak Sophyje mě drží při životě, je to moje sluníčko

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:06
- Nahlásit

Alexa
tys ho fakt zabila!?!?!?!?!????

Tos ho měla fláknout do jezírka a ne se nechat votsoudit

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:06
- Nahlásit

Alexa
Se soudím furt, abysem nevyšla ze cviku Ale tentokrát to vyjímečně nepotřebuju kvůli sobě. Mám zjistit essi je možné rozhodnout veřejnoprávní spor (o prachy) bez přítomnosti jedné strany. Gdyby ta strana jako požádala, že chce, aby to bylo rozhodnuté bez ní. Už proběhlo iks stání gde vypovídala a tudíž stejně už nemá co říct. Nebo, což by bylo lepší, essi by tam místo ní mohl jít někdo jiný. Konkrétně druh. A pokud může tak essi musí mít plnou moc, nebo essi stačí, že je to prostě druh. Víš o tom něco?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:09
- Nahlásit

davidkova renatato nevadi,me s elibi prave jeji rozsah pusobnosti,ty mas to same,od psa obranare az po psa canisterapeuta,to nema prave kazdy pani!
jen doufam,bo lidka psala,ze s ni to dnes natocili,tak jsem fakt zvedava,lidka vi asi kdo,ale ma strach,ze uz je za kopeckama!

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:10
- Nahlásit

Biluška
A pokud může tak essi musí mít plnou moc, nebo essi stačí, že je to prostě druh. Víš o tom něco?
šiš to teda vůbec nevím, akorát vím že u rozvodu tě může zastupovat právník, ale essi i u tohodle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:11
- Nahlásit

Crysa
Tos ho měla fláknout do jezírka a ne se nechat votsoudit
že vona neviděla to instruktážní výdejko?

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:13
- Nahlásit

davidkova renata
děckááááá není zde náááhodou lékař ?
mám dotas..může užívání prednisonu(asi už natrvalo stran jakési polyartridýýdy) způsobit změny nálady u kastrovaného psa??

teda nejsem lékař, ale Prednison (spolu teda s Quamatelem, to má bejt nějakej OH blokátor bo co mi to říkali, že jako aby mu to nezrujnovalo žaludek) tak bral Cíďa 9 měsíců a náladu mu to nezměnilo nijak. Brala to i kámoščiná čuba, taky dlouhodobě, oba na raka a změny nijaký nebyly. Zadržovali oba víc vodu v těle.
Esli ten pes nemá změněnou náladu stran tý kastrace, bo mě jako psa by to teda asi moc rozčílilo a byla bych pak mocinky vsteklá bejt psem bes příslušenctví

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:13
- Nahlásit

davidkova renata
Crysa
naštěstí už je prdeli jinak bych ho asi ťala pézetko jedno nevděčný, horší jak ty čokle

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:15
- Nahlásit

Alexa
Právník může zastupovat dycky. To vím. Ale ona právníka nemá, páč to by stálo další prachy co jaksi nemá. Tak právě řešíme essi ji může zastupovat ten manžel-čekatel. Páč ona má depky a nechce tam.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:17
- Nahlásit

Crysa
ted sem to gůglila sice to je u koček,ale asi to bé stejný ,ty projevy sou aji ty psychický stavy
Mezi symptomy onemocnění kloubů patří zejména:
bolesti při pohybu
ztuhlost kloubů a obtížnější pohyb zejména po delším odpočinku
otoky kloubů
neochota ke hrám, neochota skákat
citlivost na chlad a počasí
změny chování – zvýšená nervozita, deprese nebo i agrese

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:19
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je ale tou nemocí, ne práškama, ne?
Ten predňák to má akorát zpomalit ten průběh nezvratných změn ke kterejm dochází vlivem onemocnění.

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:21
- Nahlásit

davidkova renata
změny chování – zvýšená nervozita, deprese nebo i agrese
Ha a už vím po čem to mám!

impact
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:21
- Nahlásit

Biluška
Mám spolumajitele, essi je ti k něčemu, když nemáš word.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:23
- Nahlásit

Crysa
tak to je ale tou nemocí, ne práškama, ne?
jj dyk píšu že sem to ted našla..takže ne prášky to dělaj,ale choroba
je to trpasličí pudl z troje,ten se taky vyplatil((((( vet řikal že dyš se to zhoupne do tý erozivní formy,končí..nic na to neni

impact
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:25
- Nahlásit

Jo a umžela mi pračka, definitivně. Teď tu byl opravář.. Už mám po tom posledním tejdnu nervy na dranc.

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

davidkova renata
hele ještě můžou zkusit to co tady docela propaguju to koňský MSMko
z netu:
Podávání ALAVIS™ MSM se osvědčilo při léčbě: chronické myalgie (bolest svalů) artritis (zánět kloubů) epifyzitis (zánět kloubní hlavice) laminitis (zánět škáry kopytní) onemocnění střelky kopytní lumbalgie (bolest bederní části páteře) pleuritis (zánět pohrudnice) zhoršené kvalitě srsti, zejména u matné srsti prasklin kopytního pouzdra

<< 1 ... 6777 . 6778 . 6779 . 6780 . 6781 . 6782 . 6783 . 6784 . 6785 . 6786 . 6787 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání