Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6984 . 6985 . 6986 . 6987 . 6988 . 6989 . 6990 . 6991 . 6992 . 6993 . 6994 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:49
- Nahlásit

Vlčáčková
A ten se prý léčit nedá.
jo to vím, šak se mi taky vrací tak 1x za rok

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:51
- Nahlásit

děcka jsem naprosto KO, byly jsme se Sophi přes sedm hodin venku, teď jsem dostříhala jednoho hafana a jsem úplně vyřízená, budeme mít nocležníka, stříhaný zůstává přes noc, Sophi ho chudáka dědka pořád otravovala, skoro celou cestu ho vedla na vodítku a pořád do něj skákala, jsem se chlamala celou cestu co ta malá potvůrka dělala

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:53
- Nahlásit

Gerda
Pachatel je na dohled, teď si jen ukazujem směr
To nevokecáš. Když je pachatel na dohled, tak ho ten pes snad vidí, ne?, a žádný směr mu ukazovat nemusíš. Ledaže bys ho chtěla poplést nebo byl pes slepej.

makrel
šak se mi taky vrací tak 1x za rok
Píšu si Tě za uši, že s Tebou se nemám líbat.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:55
- Nahlásit

Vlčáčková
Píšu si Tě za uši, že s Tebou se nemám líbat. to si teda napiš, páč já jsem nebespečná

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:56
- Nahlásit

Tak jsem taky doma, cpu se palačinkama co jsem teda měla sebou, ale nesežrala je tam neb bych se musela dělit

A z kousání 4hodinového je jenom tak krátký vejcuc? Vůbec nevím o co jsem přišla!!!
Bude příští týden i malonanda Nyxina?

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:58
- Nahlásit

Atusch
A z kousání 4hodinového je jenom tak krátký vejcuc? Vůbec nevím o co jsem přišla!!!
Bude příští týden i malonanda Nyxina?

Bude,přijde se podívat na kousání,protože ona bude kousat hnedle vod miminka

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:59
- Nahlásit

Vlčáčková
snad vidí, ne
Je potřeba pošeptat barvu bundy pachatele pokud budou2vedle sebe v modrém bé to průser

Monty
Člen
- Nahlásit

makrel
ahojte paní, vy jste zase chlastala a přeháněla to s tím chlastem?

makrel
Člen
- Nahlásit

Monty
ahojte paní, vy jste zase chlastala a přeháněla to s tím chlastem? musím na to odpovídat?

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:01
- Nahlásit

makrel
musím na to odpovídat?
ne asi znám odpověď

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:02
- Nahlásit

Šerině je po tom odčervení nějak blbě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:05
- Nahlásit

makrel
to si teda napiš, páč já jsem nebespečná
No jo. Vlastně. Kromě oparu bys mi mohla taky pak dělat scény pokaždé, když by ses opila. Pryč od Tebe. Rači.

danajasa
Je potřeba pošeptat barvu bundy pachatele pokud budou2vedle sebe v modrém bé to průser
Tak to teda bude. Pes chytí schízu...

Jdu zase účtovat, zatím zdar.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:06
- Nahlásit

makrel
odpovím ti na FB za chvíli, teď nahrávám fotky

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:06
- Nahlásit

danajasa
Pani, já su klikací panna, musíte se ptát někoho, kdo s tim umí, zkuste si najít téma klikr a wami se tomu věnuje řekla bych že vám bude umět odpovědět.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:07
- Nahlásit

Vlčáčková
Kromě oparu bys mi mohla taky pak dělat scény pokaždé, když by ses opila. Pryč od Tebe. Rači.

pokaždé zase ne

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:07
- Nahlásit

kejtlin
jak blbě? Monty ze začátku zvracel z odčervovadel

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:09
- Nahlásit

Monty
zvrací a má průjem a je zabalená v dece, to je sice běžně ale je vidět, že jí není fakt dobře. Mě nikdy psi nezvraceli ani neprůjmovali.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:11
- Nahlásit

Marush
Už se na ní děsně těšim na malonandičku Nyxinovou, holky ti pak poraděj, jak rozvíjet ty kořistnický pudy a jak naučit pejska, aby se chodil s úlovkem chlubit.

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:11
- Nahlásit

kejtlin
odčervení nějak blbě
Jo jo někerý psovití i blejou nebo chytnou křeče holt je to driják pakůn s drontalu taky vypadal že bé po něm pár hodin tak berem jinej druh von má to zažívání náky jemnější

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

kejtlin
mu museli hodněkrát změnit odčervovadla, než jsme přišli na to, které mu sedí a není mu po tom štatně, ale jak byl pak starší, tak už mu nevadilo žádné... a pak už jsem nechávala vyšetřovat stolici a žádné červíky neměl, takže nebylo ani potřeba

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:15
- Nahlásit

danajasa
Monty
drontal je dryák, tohle byl cestal, odčervuju pokaždý něčím jiným nikdy jim nic nebylo ani po drontalu

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:16
- Nahlásit

Gerda

Bych chtěla aby Nyxina poslouchala jako Nanynka, byla mocná jako Maryje, krásná jako Fanda, mazlivá jako Baysha, měla sílu jak Baico a byla drsná jak Dášenka.......ale nakonec budu ráda, když bude mít dobrý aspoň přivolání

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:18
- Nahlásit

Gerda
Už se na ní děsně těšim na malonandičku Nyxinovou, holky ti pak poraděj, jak rozvíjet ty kořistnický pudy a jak naučit pejska, aby se chodil s úlovkem chlubit.

Řeknu ti,že mi přijde že už jí mám dávno mít. Mám už vynikající Bayshovohrádku, takže je vše připraveno!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:23
- Nahlásit

Marush
To všecko bude mít, bude to nejmocnější nejkrásnější šedovlk mistrovský ultarmazel silnopes inženýr docent! Už abys jí měla!

holky my už zas musíme ven, jdeme s Rudým bleskem. Ale asi jen na chvíli, Mařka je jakési utahané pes.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:25
- Nahlásit

kejtlinz cestalu mu nikdy nic nebylo, teď se dívám do očkováku (psala jsem si to do zadu do poznámek)
zvracel z nějakého a teď nevím jestli to napíšu dobře z paraquistru

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:26
- Nahlásit

Gerda
To všecko bude mít, bude to nejmocnější nejkrásnější šedovlk mistrovský ultarmazel silnopes inženýr docent

JO!

Baysha
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:27
- Nahlásit

Hlásám, že sem rozmrazila smrduté dršťky v mikrovlnce. Evakuace obyvatelstva se nekonala, neb jsem je vyjmula fčas. Byly eště skoroledové, tak sem je rozdrbala v misce lžící a přelila troškou vařící vody z konvice. Bajša je zblajzla tak rychle, že ani nestihly zasmrdět. Fčil už zase tvrdě chrní, přestože jsem před chvílí vedle ní jedla chleba se šunkou a fčil pomelo. BRÁNIČI MI ZABILI PSA!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:29
- Nahlásit

Marush
a byla drsná jak Dášenka... ehm, to snad rači ani ne

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:32
- Nahlásit

makrel
a byla drsná jak Dášenka... ehm, to snad rači ani ne

tak ne uplně tak moc,ale kousala pjekně

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 20:35
- Nahlásit

Marush
tak to jméno mi něco silně připomíná

<< 1 ... 6984 . 6985 . 6986 . 6987 . 6988 . 6989 . 6990 . 6991 . 6992 . 6993 . 6994 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání