Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6489 . 6490 . 6491 . 6492 . 6493 . 6494 . 6495 . 6496 . 6497 . 6498 . 6499 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:19
- Nahlásit

Crysa
ty jooo s těma obchoďákama to je dobrej nápat! To musim taky udělat, ale sem tam děsně nešťatná, když maj jinej sortiment, než sem zvyklá, pak třá nekoupim vůbec nic. S tim Fanouškem je to fakt peklo, rozumim ti, jsou přesně momenty, který si nevybavíš ani omylem a klidně se to i opakuje a člověk je pak nešťastnej, jak je debilní a nic s tim nejde udělat. Ráno musí proběhnout stejně. Třá dělam i to, že když chci usnout u televize, znamená to, že musim spát v obýváčku, ale v obýváčku se spí, jenom když je víkend, páč u telky se leží dlouho a čumí se, takže by se nechtělo vstávat a mohlo by tohle porušení pravidel symbolizovat víkent, což by mě pak ráno zabilo, takže na telku se z postele čumí jenom vo vejkendě, když sou denní rituály zase trošku jiný. A jak nějake porušim, řikám si, jak sem strašněj rebel, že dělám něco ouplně jinýho, než bych měla. Třeba si nejdřív uvařim kafe a pak až pustim rádio...no peklo, peklo, jak rychle se z člověka stane úplnej dement.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:20
- Nahlásit

Eldoguero
Pani máme to stejně
tom se mi ulevilo,uš to vypadalo,že sem blázen
Gerda
čék se nesmí vracet, měl by špatnej den )))

no to je kravina)))))))))))))))) jako nikdy uš jo? ))))))))))) jinak myslim,že je to píčovina bo dyš přet barákem zistíš,žes nevypla žrádlo pro psa na sporáku a nevrátíš se..to teprve budeš uvidíš co je to špatnej den)))))))))))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:20
- Nahlásit

Barák nezamykám a klíče už dávno nemám . Chtěla bych vidět kreténa, který by k nám vlezl . Zapomenutý mobil, či cokoliv jiného je mi taky jedno, nejsem otrokem svých věcí. Kdo mě bude chtít sehnat mi holt zavolá jindy . Sporák vypínám zcela automaticky, vodu zastavuju taky, takže těmito obsesemi netrpím. Zato mám jednu, kterou zaručeně nemá nikdo jiný - strach, že někde na akci (pokud možno hodně daleko od domova) zapomenu některého psa . Takže kdykoliv odkudkoliv odjíždíme tak běhám kolem auta, okýnkama nahlížím dovnitř a počítám je. A řvu po nich když se hemží a nejdou spočítat

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:21
- Nahlásit

Crysa
Zapomenu i 3 z pěti připravených hromádek, který si nachystám, abych na něco nezapomněla.
jooooo )))))) přesně )))) Anebo toho mám zas tolik, že je to taky dost pošahaný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:24
- Nahlásit

danajasa
páč nevím esli mluví na mě nebo do zdi.

možná bys měla zmenit dochtora.-)))
Crysa
začne se mě chtít brutálně na záchod, tak se zase vracím dom
to neděláš dobře,Jaromíre,gerda jasně řiká,že to má pak čék špatnej den tudíš by ses neměla vracet!!!!!! sice budeš trošek zechcaná asi,ale hlavně že obsece dojde naplnění

twe máte těškej život ,děcka..to fakt jo mě by to sralo páč ho mám těškej i tak,toš na to nemám gdy asi..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:25
- Nahlásit

Biluška
Zato mám jednu, kterou zaručeně nemá nikdo jiný - strach, že někde na akci (pokud možno hodně daleko od domova) zapomenu některého psa

to nejni vopscese,ale realita))))))))))))))))))))))

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:26
- Nahlásit

Gerda
nechtělo vstávat a mohlo by tohle porušení pravidel symbolizovat víkent
a máte to stávaní vyřešený-nabízím tuto variantu http://www.youtube.com/watch?v=DbXpNo_v1JA

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:26
- Nahlásit

Gerda
sem v rámci sebevzdělávání nedávno dočetla vjedeckou knížku o autismu. V zásadě sou ty příznaky tak široký, že by se dalo říct, že autysmem trpí fšichni, celé lidstvo . Krom toho je spousta typů, podtypů, nadtypů, polotypů a tak podobně, tagže záleží čistě na psychiatrovi essi řekne, že onen dotyčný autyzmus má, nebo nemá. Prostě jak se psychouš vyspí a jak se mu to bude zdát . Na kanysce mám třá klienta (mentálně retardovaného kluka), který měl odjakživa diagnozu "středně těžká mentální retardace". Žádné znaky autismu nikdy neprojevoval, jeho rodiče to ani nenapadlo. Teď nedávno byli na jakémsi přezkoušení kvůli nějakému soc. příplatku...a buch ho, z ordinace vylezli s diagnozou autismus

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:27
- Nahlásit

Biluška
že někde na akci (pokud možno hodně daleko od domova) zapomenu některého psa
mám to stejně jako ty, jednou jsem zapomněla krysařici u kamarádky a zjistila jsem to až doma, prostě si u ní zalezla do deky a já odsvištěla bez ní

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:28
- Nahlásit

tak jsem dočetla co tady řešíte. Neumím si představit, že by jste na nákupu zjistili, že nemáte lísteček. Však to by ste asi nenakoupily
Nemám takový problémy, málokdy zamykám, nemyslím si že by někdo lezl k našim psům tak to prostě neřeším, jen fakt fakt nemám ráda když sem bez telefonu, protože když sem chodila do školy tak jsem na něm trávila na netu celé vyučování a nemít ho a poslouchat tam výuku bylo peklo. A teď když jedu autem tak chci mít telefon abych mohla volat někomu že sem uvízla, a když jedu sockou tak musím nějak tu jízdenku koupit. Prostě bez mobilu ani ránu.
A jediný co tak z černý kočky přes cestu nemívám dobrý pocit, ale už jsem opustila od toho obíhat vesnici abych jí nekřížila cestu...

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:29
- Nahlásit

Anebo toho mám zas tolik, že je to taky dost pošahaný.
to už neřeším, auto uveze jezdim na 24ku s brašnou velikosti Ňůdžerzý, kde je všechno, od časopisů, přes sudoku (co kdyby padlo nějaký úmorný střežení), jídla na den kdy je možno si to ohřát a ještě jednou tolik toho, co je možno vzít na celej den a jíst za studena venku, to kdybych musela pracovně pryč na dlouho, mapy.. Pak náhradní kusy oblečení, jako ponožky, spoďáry (čék nikdyneví), v zimě několik svetrů. Pak léky na bolení všeho, páč když je mám, tak nic nebolí a jen nechám něco doma, tak bolí všechno na co nemám bobuli.. no tragedyje veliká když jedu do práce. Když byla šance se stavit aspoň mezi dveřma doma, tak mi to nepřišlo, ale teď třá 24hodin nevyjedu z areálu že nesmíme pryč autem

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:30
- Nahlásit

davidkova renata
to nejni vopscese,ale realita
Ale děsná Víš jak mi to komplikuje život? Já je v Brně normálně našlapu do auta, osmkrát přepočítám a vyrazím. U Vyškova mi to začne vrtat v hlavě a začnu nutit děcka, aby se podívali do kufru a spočítali psi. Děcka zahlásí, že sedm. Já dupnu na brzdu a vylítnu z auta páč jich má být osum. Otevřu kufr, spočítám je, je jich osum, zmlátím děcka, že neumí počítat a jedu dál. U Olomouce mi začne vrtat hlavou essi mi nějaký pes náhodou neutkl u toho Vyškova. Zaúkoluju děcka, aby je spočítali.... To sou děsný cesty pokaždé

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
Buďto nejsme blázni, nebo naopak jo a všichni ostatní jsou normální s těma vopsesema teď sem z toho úplně mimo
Biluška
Prostě jak se psychouš vyspí a jak se mu to bude zdát
Jinými slovy, gdyž je psychouš sám autista, jsou autisti všici

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:36
- Nahlásit

Biluška
Two Jahelka vo tom má text-Když sem se vracel z hospody nad ránem uvítak mě můj jezefčík tak sem ho přehodil přes plot no a když už sem přehazoval asi dvanáctého jezefčíka tak sem teprv zjistil,že v plotě je díra a on se ní vrací Děcka a už du si zaonikat teda papa

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:37
- Nahlásit

zdaréc blpky!

su normální, gdyš nemám vobsese??? anebo mám tak silnýho alzhajmra, že si na žádnou nemůžu vzpomenout

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:40
- Nahlásit

Atusch
Prostě bez mobilu ani ránu.
známe ze zlosejna, když necháš telefon v autě ))))))

Crysa
Pak náhradní kusy oblečení, jako ponožky,
to mám taky standardně sbalený v batůžku na výlety )) I náhradní rukavice, přestože je nenosim vůbec, skládací příbor, lékárničku a další věci, myslim, že jen s tim batohem bych někde přežila dva dny určitě )) Pak se divim, ež na každou procházku jdu s desetikilovym batohem ))

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:40
- Nahlásit

Eldoguero
Jinými slovy, gdyž je psychouš sám autista, jsou autisti všici
No a když nebude tak taky, páč ty příznaky jsou fakt tak děsně široký, že se do nich v pohodě vejdem fšichni

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:42
- Nahlásit

Gerda
to mám taky standardně sbalený v batůžku na výlety )) I náhradní rukavice, přestože je nenosim vůbec, skládací příbor, lékárničku a další věci, myslim, že jen s tim batohem bych někde přežila dva dny určitě )) Pak se divim, ež na každou procházku jdu s desetikilovym batohem ))
. Seš fakt divná. Já na dvoudenní závody jezdím s peněženkou v kapse a kopačkama v batůžku .

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:42
- Nahlásit

Gerda
když necháš telefon v autě
jojo přesně tak, mám z toho dycky nerf, že se něco doma třeba staně psům a já budu bez mobilu, taky posledně už sem ho nedala z kapcy... protože jak ho do stojánku nedávám tak minule jak sem některé z vás volala tak se mi za jízdy blbě loví z kapcy, tak sem ho tam dala a pak to dopadlo takhle...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:45 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Baysha
su normální, gdyš nemám vobsese??? anebo mám tak silnýho alzhajmra, že si na žádnou nemůžu vzpomenout
myslim že máme eště s eldorádem toho alchajmra))
Crysa
dybys jezdila 191 a eště přestupovala,budeš jezdit akorát s ledvinkou)))) uš sme vo tom mluvily))

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:45
- Nahlásit

Biluška
Já na dvoudenní závody jezdím s peněženkou v kapse a kopačkama v batůžku
seš fakt divná )))) To nemáš ani kartáček na zuby????????

Atusch
ono je to v poho, kdybych si v autě nechala batoh, sem na tom s nervem stejně )))

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:47
- Nahlásit

Takže na levou mi vychází skoro všechno, ale obsese řiká, že je to ŠPATNĚ!!!!

tywole, eště že nepoznam která je levá

Zapomenu i 3 z pěti připravených hromádek, který si nachystám
to je u mě úplně normální a za autistu sem se doteď nepovažovala... asi to budu muset přehodnotit. Mam obrovskej problém nic nezapomenout, donést něco např. do práce co neberu denně je strašnej problém, kvůli tomu sem musela přejít na zelenej čaj páč černej mi hořkej nechutná - nebyla sem si schopná donýst do práce cukr. Při cestě na jakoukoliv akci mě nejvíc znervózňuje abych měla všecko, jezdit s hajtrou po závodech byl mor, tahalo se s sebou milion krámů a mě nervilo ze všeho nejvíc že si třá zapomenu sedlo taky sem párkrát jela s otevřenejma dvířkama vod hengru, klíčema na střeše, čepku na tážko jsem měla na jedno použití a tak. Ale to považuju za NORMÁLNÍ

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:50
- Nahlásit

Biluška
No a když nebude tak taky, páč ty příznaky jsou fakt tak děsně široký, že se do nich v pohodě vejdem fšichni
twé, jsme všici autistí, bomba, to řeknu dnes mušovi, aby mu bylo jasný, že po mě nemůže nic rozumnýho chtít
davidkova renata

Baysha

Jsme autisti s alzheimerem - supéééér

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:52
- Nahlásit

bonc
Ale to považuju za NORMÁLNÍ
Hned se cejtim líp a už mi to taky přijde dost normální, takže už je zbytečné to i nadále řešiti, sme stejnak parádně normální.

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:52
- Nahlásit

kejtlin
hele ten formuláš mi dají na finančáku ne? mi snad i poradí co a jak jsem na to totální idiot, neumím vyplnit ani složenku
v to moc nedoufej. Když narazíš na průměrně příjemnou bábu tak ti řekne že máš na druhý straně poučení. Když na nadprůměrně příjemnou, tak ti během 10-ti vteřin sdělí: vyplňte to tady, tady, tady a tady, pak tady, tady, tady, tady, tady, tady no a pak už jenom tady, tady, tady, tady, tady jo a taky tady, tady a tady a hlavně nezapomeňte tady, tady a tady. Je vám všechno jasné? Prosím, nashledanou, další.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:55
- Nahlásit

bonc
každopádně tam zejtra zajdu a zkusím to, když nepomůžou tak budu děsně ječet

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 13:00
- Nahlásit

krucinál zavolejte si něgdo ty bílý mrdky!!!!! tu padaj jak gdyby jim za to platili, ať táhnou někam do p...... pekel i s větrníkem

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 13:01
- Nahlásit

ženy, než na to zapomenu - dostala jsem typa na lososovej olej, prej je stejnej jako prodává Brit Care, ale asi vomylyjonprocent levnější: URL

a teď ještě čumim na tech stránkách na ty rybí moučky.
Přiznejte se některá, kdo máte doma samce domácího rybařícího?? Proveďte výzkum veliký, mocně cenný - jakej je rozdíl mezi tímhle: URL a tím co se běžně dává do granulí??
Já si myslím, že by nemuselo bejt marný to přidávat místo Vetamixmraženejch ryp do psího dlabance a nebudu muset mít půl mrazáku těch vetamixovejch zmrzačenejch ryp, ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 13:01
- Nahlásit

bonc
je pošli tady, ale stačí trochu, ne zas dva metry

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 13:02
- Nahlásit

kejtlin
když nepomůžou tak budu děsně ječet
no to ti bude celkem naprt, páč voni tam nejsou vod toho aby za lidi něco vyplňovali, ale aby to kontrolovali.
Na tá stránce jak sem ti sem dávala odkaz máš formuláře v ekslu, který si můžeš vyplnit sama, nic tak děsně složitýho to neni, pak tam máš taky poučení kam máš co vyplnit. Když tam půjdeš s vyplněným formulářem, aby ti to zkontrolovala, tak ti to opraví, s prázdným dopadneš jak píše bonc

<< 1 ... 6489 . 6490 . 6491 . 6492 . 6493 . 6494 . 6495 . 6496 . 6497 . 6498 . 6499 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání