| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:12
- Nahlásit
Gerda
hmm to je jak soused s berňačkou Vendulka se jí od tý doby tak bojí, že když řve za plotem tak se venku ani nevyčůrá a to může jít tak o 50m dál od ní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:28
- Nahlásit
Alexa
No ta čuba je o víc než deset kilo těžší, je i řádně vypasená, nicméně chlap má opravdu vždy vychovaný psy. Tahle nenapadá, vždy chodí navolno všichni jeho psi tak choděj, páč poslouchaj a jsou nekonfliktní, jen v tom baráku na malym prostoru je to vždy takový konflitkní místo. Štve mě, že si to dovolí k mámě, i když ta ho taky prej pěkně seřvala.
zuzanarosakova
Rambik je nějakej outlocitnej, není? Vždyť si řikala, že víc potíží má Kokýnek krs tu chovku....třeba se mu to bude víc líbit venku, až zas budem cvičit na louce, kde je to přece jen příjemnější než v hale. S těma prachama už se mi to stalo taky, ale visela jsem za komplet celou hodinu )))
radkah
Pošli ho ke mě, pana Romana, jediný, co umim, je jedna bílá omáčka, Maky ví, už jí jedla. Dvakrát. Chuděra.
kejtlin
Tak když se jí takhle bojí, je to fakt vztek! Mařka se jí nebojí, chce jí sežrat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:30
- Nahlásit
Dobrou pipky, jdu chrápat, mám nové mluvené slovo.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:32
- Nahlásit
vubec vas nestiham docitat tak aspon tu mate kocku co si umi nasadit cepici
http://www.stream.cz/video/545458-kocka-si-umi-nas adit-sama-cepici
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:34
- Nahlásit
Gerda
Já mám Dívku s jizvou od Lustiga, namluvený Milošem Kopeckym, tak si to musim taky nekdy dát
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:36
- Nahlásit
Gerda
Rambik je nějakej outlocitnej, není?
On je trochu hloupej pejsek no....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
kočka dobrá je
all
za chvíli zalezu s knížkou, málokdy se mi podaří usnout když jdu první den po volnu do práce a když se mi to včera podařilo, tak mě vzbudilo Rickyho krysí chrápání, teda ono znělo spíš jako prase v kukuřici, mi bylo záhadou jak tak malý tělo může vydávat tak hroznej zvuk, naštěstí jsem ho otočila jinak a už nechrápal
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:43
- Nahlásit
Atusch
Ahoj, pani nepřeskakují, ale už mi ji přeskočila kravka jejich matka, jest to velké vyhráblo
Jinak ohrádka je skvělá a všichni mi jí děsně závidí
Štěňátka ok, dělají čím dál tím větší bordel, začíná jim být i tahle ohrádka malá, už aby aspoň některý šly
Jo a aspoň dvě, tři, čtyři čekají na vás pani
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:43
- Nahlásit
Gerda
zuzanarosakova
ježiš...vy jste taky ujetý...já mám "ságu rodu Forsajtů"-6CD a nejvíc miluju Snídani u Tiffanyho-paní Maciuchová a její skvělý manžel-doporučuju....Pak taky Vejce a já a Bílá nemoc...a Léčba neklidem, Kanadské žertíky....
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:46
- Nahlásit
To jeli dva ve vlaku a Posel "hydrometeoroligického" ústavu, Lucy "kraunovou", Válka s mloky, RUR....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:54
- Nahlásit
Dnes jsem koukala na Jánošíka - pravdivou historii a na to lámání v kole, napichování na hák a další nějak dnes nejsem naladěna, i když film se mi líbil.
Je to jako se Saw někdy to vůbec nemůžu vidět, jindy si to vychutnávám.
Du spát, ne že zas do rána napíšete sto stran
Dobrou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:58
- Nahlásit
radkah
Tý jo, ty máš teda sbírku, já teda ráda čtu sama ale dostala jsem od mamky k vánocům cd, tak si to dám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 23:00
- Nahlásit
jdu taky chrnět, zejtra zas na denní - dost hnus ale pořád lepší než ty posraný noční to je dost tragédie
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 23:01
- Nahlásit
Eldoguero
napichování na hák a
Lepší je napichování na kůl
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 23:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
¨já mám skoro všechno co vyšlo na kazetách...teď s Romanem sbíráme CD...mě to připadá jako kdybych byla malá a někdo mi četl pohádku...taky jsem většinou do 10min tuhá...poslouchám to přes den při práci, alespoň si nepřipadám sama
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 23:18
- Nahlásit
Eldoguero
Jo a aspoň dvě, tři, čtyři čekají na vás pani
paní jste velmi laskavá, ale už tu mám dvě mimi a malodoga by mi malopsa asi zabila a Áresek by byl nešťastnej bez malopsa
ale je dobře, že mimina prospívají, a Velkodoga to přeskočila? Kdyť to má 120cm, to je docela šikula...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 23:19
- Nahlásit
radkah
Já ráda poslouchám hry od Cimrmanů, to mě baví
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 05:53
- Nahlásit
fstávat a makat!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 06:43
- Nahlásit
Dobré ráno!
Tak jsem byla před 6 probuzena Vetamixem, že jako už je za 15 minut u mě. Byl. Mám doma hafo masa, strašně moc pamlsků a 3 balíky pilin. Prý jestli nemám menší zoo.
A za jeho optimismus bych ho bila. Jdu ještě spát.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 06:55
- Nahlásit
Fstávat a makat lemuřice lemuřácký.
Gerda
Nedávno jsme to napadání psů řešili s Davídkovou. Když jsem ještě měla jenom Hesinku tak ji napadal snad každý. Přitom ona je naprosto nekonfliktní a psům se spíše vyhýbá. Bylo to šílené. Jako kdyby vyzařovala nějaké fluidum co nabádalo psy "pojď sem a kousni si do mě". Snad každou vycházku po ní někdo vyjel Byla jsem hysterická já i ona, už jsem fakt nevěděla co mám dělat. Pak jsem koupila Pumu Malilinkaté pumí miminko lehce povyrostlo (asi tak do tří a půl měsíců ) a začalo napadat fšechno co se pohlo . Čím větší soupeř byl k dispozici, tím líp. A čím víc rostla, tím víc masakrovala. Byl velmi příjemný pocit sledovat jak se situace obrátila a jak hajzlové majitelé, kteří dřív nechávali mastit Hesinku a smáli se jak si ti pejskové pěkně hrajou teď drží svého čokla v náručí a opatrně vykukují za rohem essi tam není Puma . Když jsem chtěla být extra pomstychtivá tak jsem na ně ještě z dálky volala "nebojte, ona mu nic neudělá, ona si jenom HRAJE" . Za těch osm let co máme Pumičku mi žádného psa nenapadl nikdo. Ani ve zlým, jako opravdický útok, ani v takové té brutální hře co vůbec hrou de facto není Takže rada je jasná, chceš číslo na chovatele?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 07:07
- Nahlásit
ahoj žumpo, jsem už v práci a přišli sem znovuzapojit vodu jakože už nemrzne.
ovšem cesta do práce byla skvělá, řidiči slyšeli zřejmě v rádiu, že bude mrznout a že to bude klouzat, ona je silnice jen mokrá a teplota kolem 0, ale pro jistotu jeli 60km / hod mimo obce a v obci samo ještě pomaleji, krom toho mi doma 2 krát vyletěl ráno hlavní jistič, baterky nemaje takže pot,ě jsem šátrala kde je klička-s dědou ji necháváme ve skříňce u kafe, abysme ji potmě našli, no jistě nebyla tam, dědu stejně vzbudil hluk, který jsem vytvářela hledáním kličky od rozvodné skříňky a vzpomněl si,že ji měl ale kam ji dal.....nakonec ji někde našel, to už jsem se smiřovala, že budu vše dělat v naprosté tmě, tak jsem to nahodila, doma rozvítila na verandě a buch, znova, ale to už byla chvilka, kličku jsem měla v ruce, stejně mě to zdrželo o 10 min, tak jsem ymslela, že to doženu po cestě-nedohnala ptž řidiči jeli 60km/hod
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 08:22
- Nahlásit
Dobré deň!
Jsem nějaká upá mutvá. Asik na mě něco leze. Spala jsem skoro 10 hodin a stejnak mi to nestačilo.
Pozitívní je, že už mám kdy vykoupat Fandu před výstavou.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 08:44
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko všem
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 08:49
- Nahlásit
Čau lidi, makáme, děláme, až se z nás kouří!
add napadání psů - taky mam doma něco jako Biluška Hesinku, Bonitu mi napadá kde kdo. V poslední době se na ní zaměřujou žlutý labradoři, nějak to vemeno přestávam mít ráda Prostě jdem cizí vesnicí a zpoza plotu se vyřítí labradůra skočí rovnou po Bonitě kterou mam nic netušíc u nohou. Nebo se na louce najednou vyřítí zpoza zatáčky a letí mi rovnou do psa...Bonita už je z nich úplně vycakaná, jakmile ze psa necejtí úplnou pohodu tak si neni jistá jestli jí zase nebude hrnout. Tudle jí votravovala kříženka vovčouna, čuchala k ní takovym stylem že Bonitě lítala prdel vzduchem, ta se statečně tvářila že si tam vlastně žádnej pes neni a pořád si šla po svym pryč, důra furt za ní. Obézní páník stál vedle a nic. Po jaký době už toho prostě měla Bonita dost a odvážila si lehce na čubu štěknout, že už to fakt stačilo. Tak jí za to čuba seprala. Páník stále nic. Popadla sem vovčounici a sundala jí z Bonity, tu sem poslala dopředu, páník se laskavě přikolíbal dát si čokla na vodítko. Odejdu pryč pár metrů a čuba se s řevem za náma řítí. To už mě nasrali oba totálně, protivnej pes a neschopnej kreténskej chlap. Na čubu sem zařvala ať už padá do hajzlu a chlapovi sdělila ať si jí už konečně dá na vodítko.
Na to jak málo lidí a psů potkáváme (téměř žádný) tak v podstatě každý setkání je problém. Už začínam bejt nedůvěřivá jak ten pes, přivolávam jakmile se ocitne v dohledu pes a čekam co zas bude. Nechci tim v psovi vyvolávat o to větší pocit že se něco děje, jenže ono se téměř pokaždý děje Bych taky potřebovala ňákou pumici, která to bude řešit za Bonitu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 09:36
- Nahlásit
bré deň,vy lacyný atrakce
su nějaké vysláblé,asik na mne cosi leze ,pročeš se pudu svalyt a vás naléhavě žádám,abyste dneska nikoho nepomlouvali bo bysem vo to přišla a nemůžu dočítat 256 stran!!!!!!!!!!!!!!!
bonc
Bych taky potřebovala ňákou pumici, která to bude řešit za Bonitu.
ahoj zlato,mám project outulky?? )))))jsem schopný udavač prý
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 09:38 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Nazdar prudiči
dneska mi krásně začal den, neprve jsem zaspala a vstávala jsem v půl osmý pak jsem šla navštívit lékaře, aby mi napsal prášky, vzala jsem si dostatečnlou zásobu čtení a víte co???? nebyla tam ani noha pak jsem šla na počtu, kde je to normálně na půl hoďky a víte co???? nebyla tam ani noha a teď du na snídani
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 09:39
- Nahlásit
davidkova renata
su nějaké vysláblé,asik na mne cosi leze
PAni, asi jsme se zase potkali v astrální prostoru a navzájem to na sebe plivly
Máti je taky mutvá, takže vypadá, že v sobotu se změním v ženu v domácnosti a do Prokopáku nepojedu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 09:43
- Nahlásit
Baico
do Prokopáku nepojedu
ale prt,je teprf úterý!
Alexa
a víte co???? nebyla tam ani noha
a víte co???? nebyla tam ani noha
a víte co? měli zavříno
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 09:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
měli zavříno
prdlajs měli votevřýno a přectaf si , že na to že jsem fstávala v půl 8 a todle fšechno voběhala tak sem byla už v půl 9 v práci to sem dobrá co.
su nějaké vysláblé,asik na mne cosi leze
hele na tyhle stavy od loňska používám oscilokoksínum a musím říct že už sem dlouho nebyla nachcípaná, prostě jak cejtím že na mě leze něco jinýho než muš tak si beru osciloněco a je mi líp
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 09:47
- Nahlásit
Dobré jitro vjětname, co se týče mluveného slova, vyzývám radkuh, aby mi laskavě zapůjčila svou sbírku, všera jsem si od kolegy vypůjčila ca 10 ks cd mluveného slova, jsou tam i staré silvestry s menšíkem.
Co se Mařky týká - mařka je hajzlovníček, na sídlu se chová fakt příšerně, to je k nakopnutí, sama by ráda nějaké čupky sídlištní pojedla, ale má mocinky veliký zákaz, pročež mimo sídl se vždy chová velmi mravně a spořádaně.
Co se pumy týká - pani Bilušková, nic proti pumě, ale ona je velice velmi ošklivá, myslim, že číslo na chovatale necííííí, když už budu chtít zarazit dech a způsobit tachykardyjy všem sídlištním bapkám, vezmu si od Atuš číslo na Atikochovatele )
Atůůůůůůůůš, prosimtě sem debil, kolik ti přivezu peněs? A přivezu i maryji, projdem se u vás trošku, jo?
Maryje mě dnes vzbudila v šest. Chtělo se jí kadit. Měla sem strašnej vztek.
|