Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6489 . 6490 . 6491 . 6492 . 6493 . 6494 . 6495 . 6496 . 6497 . 6498 . 6499 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
radkah
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:14
- Nahlásit

kurva mám skvělej den a.....s tou vlčicí je to humusné blicí smajlík tam nejni

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:15
- Nahlásit

bppo
Eldoguero
jee tohohle myslite toho zna kamoska i ty jeho hafiny vlciny osobne ja jen od ni z vypraveni
bppo
naprosto stebou souhlasim videla sem teda jen videa atd se psem a ten teda byl mach supr vycvicenej a jojo ma naky ZVV mozna i trojku ale s NO ale nevim to bych se musela zeptat sabci ta k nemu obcas jezdi
Eldoguero
škoda, že jsem loni nefotila tréninky na Kristýně, to by bylo
no to ej chyba si mela

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:16
- Nahlásit

jestli někdo z vás nebude sdílet můj skvělej den, tak ten éter inhaluju sama

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:18
- Nahlásit

na klouzačce je myslím pes ale i tak je to na facku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:18
- Nahlásit

Gerda
Muchoš to bude vědět určitě

nj jenže muchoš chodí jednou za časa já bych to potřebovala vědět dneska

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:20 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

laguna
jojo to je csv na klouzacce to sem sem davala ja ...ztoho vlciho srazu s vlky za vlky .......jak andrlovi radsi uteekli od uudy kdyz chtel na pokec neb jim bylo lito vlciice....
jinak teda ja taky chodim s badem na klouzacku tady na hristi ale je to ta obyc ani enklouze a jemu se libi jezdit semnou a je tam dobra prolejzka drevena tak tam obcas v noci chodime strasit ve dne su tam parchantii ze vsi to nemuzem by me rodiice ditek hnaali

bppo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:22
- Nahlásit

Eldoguero
Taky nechápu, jak píšeš, že nejde kurvit raději něco jiného. To mi příjde jako kdybych se účastnila koňských dostihů na oslovi. Myslím, že by nám nějaký doktor z Bohnic řekl přesné číslo jeho nemoci. Láska ke psům a ke zvířatům to není. Taky jsem se na něj chtěla jet podívat,ale to bylo ještě v době než se přestěhoval. Dnes bych tam už nejela. Už je to o ničem. A je pravda, že taky nevím čeho a kdy dosáhl. Víme všichni jenom to, co o sobě sám napsal nebo jeho kolektiv. Lupína měla štěňata určitě nějak dýl. Na táboře byla asi jako 5 letá, Pak jsme se s Frantou pár let neviděli a pak tam přijel už s asi 2 letým pejskem. Pěkným vlkošeďákem. Byly to krásné večery na terase při kytaře, alkohol tekl proudem a z nejspodnější chatky se ozvalo občasné připomenutí Lupíny. Ochcházeli jsme většinou až nad ránem a 3. den jsme byli bez hlasivek. Byla to poetická doba. Všichni jsme měli kocovinu, jenom František s Lupínou se tvrdě vydali na svou celodenní tůru. Prostě, byli spolu zvyklý žít. Když jsem tam vzala svoji první borgínu tak zvedla celý tábor a všichni ji muchlali.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:22
- Nahlásit

kejtlin
Myslíš ve stylu "kdo je váš přepravce", nebo "jaký je.." jako essi je dobrý, špatný, nebo tak?

Kdo je váš přepravce - Ktož jesť převoznyk (nebo gdyž chceš být extra slušná tak "ktož jesť převoznyk pana"- "paňstev" když jich bude víc a potřebuješ množné číslo )

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:23
- Nahlásit

ketty
no to ej chyba si mela
Ale to jsem nevěděla, že budu potřebovat machrovat krz ruuuudu
Vod teďka fotím fšechno zelenýho co se jen pohne, mušovi dám rozkazem jezdit domu v uniformě ať mám co fotit denně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:24
- Nahlásit

laguna
ketty
já teda nepoznala jestli to je čsv nebo vlk, ale i kdyby čsv, tak to není prostě normální.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:26
- Nahlásit

Biluška
yslíš ve stylu "kdo je váš přepravce", nebo "jaký je.." jako essi je dobrý, špatný, nebo tak?

ne myslím to jako otázku, pro jakou firmu jezdí-musím to dát do pc
- Ktož jesť převoznyk
děkuju

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:27
- Nahlásit

Holky přiznejte se, kdo to rozbil
http://www.novinky.cz/domaci/223235-prazske-hlavni -nadrazi-zkolabovalo.html

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:27 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

ketty
jojo to je csv na klouzacce to sem sem davala ja

Tak to se moc omlouvám za dezinformaci, já myslela, že je to ta vlčice...

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:28
- Nahlásit

kejtlin
normální to rozhodně neni to může udělat jen debílek.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:30
- Nahlásit

bppo
Krásně to píšeš
To je fakt, pokud člověk dokáže zvíře (obzvlášť divoké a tak specifické jako je vlk) respektovat, pak lze určitě dokázat spoustu věcí
to co dělá RD je přesně jak píšeš zralý na Bohnice, jenže dokuď mu to lidi budou žrát nic se nezmění Mě třeba fascinuje, jak lidi furt brečí, že nemaj prachy, ale na fríčko přijet, ruuudovi peníze na účet poslat můžou, na to ty prachy maj kdyby radši za ušetřený peníz koupili něco vlastním čoklům udělaj líp, ale to by si ruuuda nemoh koupit novej klobouk, do kterýho by se mu vybíraly další peníze...

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:30
- Nahlásit

laguna
normální to rozhodně neni to může udělat jen debílek.

jo, debílek bezcitnej, samostřednej....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:31
- Nahlásit

Eldoguero
ale mě neni jasný že jim tak vymyl mozek, že to neviděj?

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:33
- Nahlásit

MOje Hesinka zamlada milovala jízdu na klouzačce. Naučila se to sama když se klouzala Lála. Heska se za ni cítila zodpovědná a prostě nesnesla, aby tam Lála lezla sama . Někde snad mám i fotky jak jezdí (ještě na kinofilmu, je to skoro dvanáct let zpátky). Zkusím je najít. Narozdíl od daného čévéčka jezdila v sedě, nepadala tam a smála se přitom. Dole se otočila a okamžitě zase klusala k žebříku a nahoru . Děckám se to nelíbilo, páč předbíhala ve frontě . Za to, co udělal majitel toho čévéčka tomu psovi bych ho nakopala do kulí a zažalovala za týrání zvířat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:33
- Nahlásit

kejtlin
to mě taky ne, ale rozhodně si myslím, že na stejným principu fungujou sekty, však on už taková ruuudosekta vlastně je

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:36
- Nahlásit

kejtlin
Jedna část lidí co jim "vymyl" mozek mají prvního psa a jsou ve fázi hledání informací atd. a další jsou holky - ženský.
Všimni si že je tam minimum chlapů.

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:37
- Nahlásit

Biluška
doletěla včera sova?

ajunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:38
- Nahlásit

jen ktomu psovi na té skluzavce- strašně vystresovanýmu je to čevlk Akkon a do tý skluzavky vlezl sám a vlezl by tam i pdoruhý kdyby ho páneček nechal

Biluška
Člen
- Nahlásit

laguna
jj, doletěla, už to řeším

kejtlin
Člen
- Nahlásit

laguna
Jedna část lidí co jim "vymyl" mozek mají prvního psa a jsou ve fázi hledání informací atd. a další jsou holky - ženský.
Všimni si že je tam minimum chlapů.

ntj a co , dobře chápu ty co mají prvního psa, ale co an tom, že jsou tam převážně ženský?

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:39
- Nahlásit

Eldoguero
Ale to jsem nevěděla, že budu potřebovat machrovat krz ruuuudu
jojo to je fakt noo to te omlouva
Vod teďka fotím fšechno zelenýho co se jen pohne, mušovi dám rozkazem jezdit domu v uniformě ať mám co fotit denně

tyy jo tak ja honem taky neco pozvu kamose ze sahovky s jeho zabijakama to bude cupr ma fakt zabijaka me se libi a on rika ze ej to na nic mit psa a bat s ekde koho sejme ale me se libi
kejtlin
je to csv na te klouzacce a ta v zoo je jako mazec rychla ta svisti ja bych mela o psa strach ze si neco udela...
vpoho hele co ty vis pri dalsi akci treba pojede vlk ....... ja uz bych se nedivila ....vtomto pripade
ELDU

foto zabijaku

ale seere me ze si ho nemuzu pohladit jako fakt ne treba nekdy paju premluvim
ja toho psa zeru me se strasne libi ale z klece vzdy teda jako vypada ze se prokouse kdyz ho du zcihnout do auti musim pres sklo asi fakt hodnej nebude ale vypada nunu
heler hele sem vedla vycvik sluzebaka ted nemuzu kurna najit foto jen v uniforme a jeste s polis autem

i badynko byl zapojen je ten uprostred pida

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:39
- Nahlásit

ajunka
zdravíme štábní a prosíme ještě tu pohádku o Smolíčkovi

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:41
- Nahlásit

laguna
Všimni si že je tam minimum chlapů
Páč ženský jsou na manipulování a oblbování vhodnější a náchylnější. Chlapy "rádi vedou", proto mezi jeho přicmrndavači zůstávají jen chudáci s mizerným sebevědomým. Bohužel je to zcela nezávislé na inteligenci

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:41 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

ajunka
ja vim ja romcu znam .....bavila sem se snim otom ale psa bych na tudle vrazednou skluzavku nepustila ja na ni jela taky kdysi a zrovna moc bezpecna mi nepride..teda pro psa neb to je sesup a poradnej ....

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:41
- Nahlásit

ketty
vpoho hele co ty vis pri dalsi akci treba pojede vlk ....... ja uz bych se nedivila ....vtomto pripade
Vsadím boty, že vlčice jezdila taky. Akorát nemáme ty fotky

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:43
- Nahlásit

kejtlin
naivně si myslí že pomáhaj psům a místo toho sponzorujou RD

<< 1 ... 6489 . 6490 . 6491 . 6492 . 6493 . 6494 . 6495 . 6496 . 6497 . 6498 . 6499 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání