| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 19:55
- Nahlásit
Ohledně rotvíka, taky jsem to pochopila, tak že tyhle děti v tom byly nevinně. Každopádně psovi se nedivím, že nesnášel děti, když ho topily jako štěně, na druhou stranu, majitel to musel vědět a měl si ho pořádně zajistit.
A po pravdě, já bejt na místě toho chlapa, taky bych si chránila svoje dítě všema možnejma způsobama a klidně bych i zašla do extrému jen, abych si děcko zachránila.
Pravda je, že nikdo neví, jak to doopravdy bylo jen ten chlap a klidně mohl pes po první ráně pustit a chlap ho tam dodělal, ale taky je dost dobře možný, že v tom afektu to pes prostě vůbec nevnímal.
Každopádně pochybuju, že celou pravdu se někdy někdo dozví.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:13
- Nahlásit
Eldoguero
Máš sovu paní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:24
- Nahlásit
než jsem dojedla hemeneks tak sem vás dočetla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:29
- Nahlásit
kejtlinkonecne mam icq!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:34
- Nahlásit
nemethova5
konecne mam icq!!!!!!
aleluja
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:35
- Nahlásit
Čus buchty, pěknej den co?
Biluška
chci ti napsat sovu, tak nevim jestli máš připravený bidýlko?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:36
- Nahlásit
kejtlinano aleluja,ti napisu cislo do meiliku ju?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:37
- Nahlásit
nemethova5
tak mě najdi mám nick stejnej jako tady
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:37
- Nahlásit
Pooprvý v životě jsem dělala smetanovou omáčku. No, nevyšla z toho omáčka, ale docela slušná kaše. díky za chlapa, kterej sní všechno. a co nesní muž, dožere pes.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:41
- Nahlásit
Tak co, jak to tu vypadá? Já mám pěkně pokakané deň.
Mám dvě otázky:
Dobrali jste se něčeho stran vlčice?
Dobrali jste se něčeho stran obodanýho RTW?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:45
- Nahlásit
Eldoguero
A po pravdě, já bejt na místě toho chlapa, taky bych si chránila svoje dítě všema možnejma způsobama a klidně bych i zašla do extrému jen, abych si děcko zachránila.
Já bych takhle bránila i svý psy, kdyby nebylo zbytí... jak by mě pak bylo po těle a duši je věc jiná
Pravda je, že nikdo neví, jak to doopravdy bylo jen ten chlap a klidně mohl pes po první ráně pustit a chlap ho tam dodělal, ale taky je dost dobře možný, že v tom afektu to pes prostě vůbec nevnímal.
Každopádně pochybuju, že celou pravdu se někdy někdo dozví.
Pro člověka, kterej se do podbných situací nedostává (pokud je to případ otce dětí), je asi v tom okamžiku hodně těžký s chladnou hlavou vyhodnotit, co je a co není přiměřená obrana...
Maky a Trix
a co nesní muž, dožere pes.
...šikovná
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 20:51
- Nahlásit
Biluška
máš ji zpět
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:13
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Pro člověka, kterej se do podbných situací nedostává (pokud je to případ otce dětí), je asi v tom okamžiku hodně těžký s chladnou hlavou vyhodnotit, co je a co není přiměřená obrana...
Právě, já jsem nejednou chránila svýho psa před jiným výrazně silnějším (můj byl v té době půl roční štěně, sice AD, ale štěně a sežrat ho chtěl dospělý narostlý ovčák) a v tu chvíli je ti vlastně jedno co uděláš tomu útočníkovi. Kdyby šlo opravdu o život, klidně bych toho psa zabila a upřímně by mi to bylo jedno. Vždycky bych chránila to své jakýmkoliv způsobem.
Pochopitelně, že tohle je extrém, ale otce toho dítěte chápu, o přiměřenosti se můžeme jen dohadovat, nebyly jsme u toho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:22
- Nahlásit
Fšechny sovy odletěly a já se du svalit, sem úplný mutvolák Dobrou s kobrou
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:25
- Nahlásit
Eldoguero
o přiměřenosti se můžeme jen dohadovat, nebyly jsme u toho
Ale představa čtyřletého dítěte a rotvajlera je dost děsivá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:37
- Nahlásit
Tak sem se vgestila k mámě na návštěvu, že se ještě připojim a podivám na vás, ale vy už jste skoro němé. To je vostuda za dvě hodiny jen jednu stranu. Co se tejče napadení - soused dnes pustil do výtahu na mámu a mařenu navolno svou ovčandu. Holky se spolu nenáviděj, nicméně můj pes s mámou vždy na vodítku a vždy s košem, a tenhle kretén čokla navolno na ně. A pak jen čuměl a držel dveře od výtahu. Prostě kretén.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:37
- Nahlásit
laguna
tak to určitě je, nechci si to ani představit
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:37 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Eldoguero
ahoj paní jak se daří a jak se mají bílá mimina? Ještě nepřeskakují ohrádku?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:39
- Nahlásit
Gerda
taky jsem přišla před chvilkou a je tu mrtvo, jaké bylo klikání? majitelé takových psů jsou na přeshubu. To je jak u nás ten pán s malamutem, i když tam je blbej a zlej i pes
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:42
- Nahlásit
Gerda
a tenhle kretén čokla navolno na ně. A pak jen čuměl a držel dveře od výtahu. Prostě kretén.
lidi jsou sobecký hovada a pejskaři bohužel někteří též.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:48
- Nahlásit
Atusch
my dnes klikání nestihli, já uvízla v práci až do půl osmé a to bych nestihla, tak sme se pro dnešní hodinu zrušili. CHlap mařku nemá rád a já se mu ani nedivim, mařena si na jeho čubu začala, ona nesnášela už tu první, jenže vždy je na vodítku a s košem, když jde s mámou a když je v baráku, je na vodítku vždy. Tenhle chlap už na nás jednou tu svou předchozí ovčandu pustil, nějakým způsobem jsem zareagovala správně a čubu vzala kanadou do žeber, tak se nestihla zakousnout, chlap pomalu k nám a ani se čubu nesnažil odvolat, jen viděl, jak do ní kopu a řekl - no ta by jí dala teda. Řikam no a nepřejte si vidět, jak bych tu vaší pak dokopala já. Ještě mu to povim, že to prostě dělat nemůže, že halt bude muset mít čokla v baráku na vodítku.
laguna
lidi jsou sobecký hovada a pejskaři bohužel někteří též.
sem zvědavá, co by dělal, kdyby mařena byla třeba rusanda. Asi by si dal trošku majzla.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:53
- Nahlásit
Gerda
to bys viděla jak by si hlídal tu svojí ovčandu aby mu z ní něco zbylo.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:54
- Nahlásit
Gerda
to je takový bezohlednost mezi lidma to se fakt nevidí, neumím si představit, že bych konfliktního psa neměla na vodítku nebo pod vlivem, ano přiznávám Atíka taky furt nevláčím na vodítku, ale dlouhá léta ač poslouchal tak než jsem došla do polí tak na vodítku mezi domy šel, natož snad v baráku volně. Proč lidi takhle jsou hloupí? Mě jednou jedinkát utekla stará čuba se porvat, a to když jsem ji házela balon na poli a najednou uviděla o 100m dál sokyni a letela za ní, neublížila, ale já se ještě měsíc omlouvala za svou nepozornost. Tím spíš nechápu lidi co nehlídají své psy.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 21:55
- Nahlásit
Gerda
kdyby mařena byla třeba rusanda
půjčím ti někdy Atíka aby si je náhodou potkala a pustila psa na volno do výtahu na ně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:03
- Nahlásit
laguna
to si piš, že by si hlídal )) Víš, já se mu opravdu nedivim, Mařka je takovej dost hajzlik, zejména jeho a jeho psy nesnáší už leta, což ale já vím, zařídím se podle toho, vyzjistila jsem si, kdy choděj na procházky a chodím záměrně v jinou dobu, abychom se opravdu nepotkali, nebo mu opravdu dávám přednost, vím, že on má čubu vychovanou a neproblémovou. Ale zase aby jí pustil do uzavřenýho prostoru na starší pani s vořechem na šňůrce a v koši, to mi přijde ujetý. Takže ustoupit ano, ale vytírat prdel nikoli.
Atusch
chudinka Atík, takovej hodnej pes, dyť by ani nevěděl, co se na něj chystá, depak, ten už je oproštěn od všech pokusůch, už jen česat, maloprochajdit, v kabátku se nést a netrápit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:06
- Nahlásit
Padám z návštěvy, vše už jsem snědla a mohu jít domki ke své totálně prázdné lednici zvící velikosti menší garsonky. Prázdné samozřejmě. Měla jsem mít o půlku menší. Jestli si někdo chcete uskladnit nějaké jídlo, mám asi 270 litrů místa. Holky já si neumim ani pořádně nakoupit, sem autista, kupuju furt to samý, ve stejnym pořadí, dávám to i na stejný místa v lednici. A když jednou udělám změnu, chodím se do té lednice koukat, jak je to hezké a jiné. Jdu a zkusim se ještě napojit.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:07
- Nahlásit
Gerda
normálně Atík má fakt teď lepší dny je mu dobře , dneska si ze zveráče odnesl ucho a sežral ho tak rychle, že jsem přemýšlela jestli ho fakt sežral.
Holt je to starší pán a ty taky bolívá všelico když je venku hnusně, tak i Atík bude mít někdy den s bolavejma zádama. Na jaře zase vycházkovat bude, a rád. Dneska jel na veterinu a tak moc se těšil, že konečně někam jede...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:08
- Nahlásit
Gerda
Víš, já se mu opravdu nedivim, Mařka je takovej dost hajzlik, zejména jeho a jeho psy nesnáší už leta,
to si děláš prdel. Takový degena bych fakt vomlouvala tím že mám psa hajzlíka. Hlavně že to zkouší na tvojí mámu, na tebe si už nedovolí co???? Ty máš psa zabezpečenýho, tak i když je to hajzlík taks udělal všechno pro to aby se nic nestalo a von se svojí nejmíň vo deset kilo větší ovčandou si bude dovolovat jo.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:11
- Nahlásit
Gerda
Dneska se pejskum na klikání nechtělo moc cvičit. Hlavně Rambík to totál bojkotoval a když holky cvičili s houpačkou a my kousek dál dělali plazeni, Rambík se tak bál, že mi vylezl na klín. Pak opět nechtěl nastoupit do auta a dělal týraného pejska. A nejlepší bylo, že jsem zapomněla doma peněženku, tak jsem pohrabala po kapsách drobný a dlužim Katce 70korun
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 22:11
- Nahlásit
Gerda
no chodíš se koukat "co dávaj"...to dělám taky. Dneska jsem teda naplnila "bílou" omáčkou z bufetu a knedlíkem ze sámošky, aby zítra Roman vocenil jakou má schopnou ženu....bude tu sám, jedu za kamarádama do Prahy, tak aby to líp snášel...Jinak ta čuba ve výtahu...zažila jsem to ve straém bydlišti s naší jezevčicí, nenáviděla sousedovic vořechovou a dycky se servaly ve výtahu.
|