Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6489 . 6490 . 6491 . 6492 . 6493 . 6494 . 6495 . 6496 . 6497 . 6498 . 6499 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 18:58
- Nahlásit

Baysha
možná si jen měkká...to já taky. Ten pes ale pak neví, jestli je to určitě blbě, nebo jestli to přece jen nemůže občůrat...měkká nemyslim abys jí řezala jak koňa - ale zcela jasné ano a zcela jasné ne. Tak nějak ta mírná a nedůsledná výchova je pro toho psa škodlivá. I na klikání přece děláme dobře, nedobře - je to jasně odlišený, přesto na psa ani nesáhneš, jen neklikneš. Tim myslim to jasně ano jasně ne. I když u toho žraní klidně facku použiju ))

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:01
- Nahlásit

Gerda

jo, to už sem pochopila, ona si dneska evidentně myslela, že je to hra a děsná prča - ale v tu chvíli sem na ni nemohla, byla chyba, že sem ji nechala běhat bez šňůry
a to sem si zrovna chvilu předtím libovala, jak aportuje, dokonce jednou když nemohla najít balónek, tak mi místo něj přinesla jakýsi papírek - nehrála si s ním, nezdrhala, ale přinesla ho a vyflusla mi ho k nohám

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:05
- Nahlásit

Baysha
však je ještě mladá, poslouchání se teprve učí, každej se se svym psem učí, jak ho co nejlíp vychovat, ale právě, abys na ní mohla, nepouštěj si ju na volno, sviňu malou nedorostlou )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:17
- Nahlásit

tak vám pěkně děkuju vy debylové ,fak vám připadá normálních 8 stran dyš sem jasně řekla nepyšte??????!!!!!!!!!!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:23
- Nahlásit

davidkova renata
aspon mas co ciist a ahoooj

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:25 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

reagovat na vás nebudu, páč ste už fšechno poctatný napsaly
davidkova renata
tak vám pěkně děkuju vy debylové ,fak vám připadá normálních 8 stran dyš sem jasně řekla nepyšte??????!!!!!!!!!!!!
hele nezdá se ti že se vopakuješ?????

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:25
- Nahlásit

Čus lidi, člověk na chvílku odjete a tady 10 stránek, no to není možný, nechce se mi to dočítat, kdo dělá vejcuc???

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:27
- Nahlásit

Atuschdavidkova renata
sou to debylní vyrtuální jelyta

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:28
- Nahlásit

davidkova renata
dělám vejcuc teto, tak -VŠICHNI SOU BLBÝ JEN JÁ SEM CHYTRÁ...MÁM PRIMA DEN...DOSTALA SEM ÉTER NA PŘEDPIS...ČEKALA SEM NA KAMARÁDY KOŇÁKY, ABY MI HODINU PO TOM CO MĚLI DORAZIT NAPSALI, ŽE JIM DOŠLA NAFTA...AJDA MĚLA VEPŘOVÝ, PRASE MĚLO VEPŘOVÝ TAKY....ZEJTRA SE JEDU ZLÍSKAT DO STOVĚŽATÝ, TEĎ KRÁÁÁÁLOVNOU SEM JÁÁÁÁÁ

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:30
- Nahlásit

Atusch
davidkova renata
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/hafi_na_pooli_ vychazka_liska_lita/
muj vejcuc ze dne

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:30
- Nahlásit

davidkova renata
Beztak tam není nic podstatného, furt probírají Úďu. Sázku jsem prohrála, nedogestil se Tchoř do hodiny, ale Ajunka, nějak kolem šesté Na rovinu - čekala jsem větší kalibr než Ajunku, asi holt nejsou lidi
Nicméně požadovanou pohádku o Smolíčkovi mi stejně neřekla

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:31
- Nahlásit

zdar,tak zas o jednoho rotvíka mín,napadl 4letého kluka a otec ho zabil

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:33
- Nahlásit

brezen2008
TOHO KLUKA DOUFÁM

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:34
- Nahlásit

Su zpět
Gerda
Pudl je dobrý pes, ale argentina je ještě lepší
bonc
Já si třeba zase myslím, že ty jeho knihy a cd jsou strašný, amatérský, obsahujou zavádějící informace a dokonce i lži. Nevím jestli tohle někomu pomůže, možná, že fakt, že člověk nemá lízt psovi do prdele, to ano, ale jinak pokud se bude člověk řídit radami tam obsaženými, tak nevím nevím.

Baysha
Pani, znám pani, která si pořídila šárplaninku, protože se nemusí cvičit a všecho už umí sama od narození a já nevim od čeho ještě. Na roce byla děsně překvapená, že čuba neumí nic, akorát řvát za plotem. Po čase se jim ztratila, tak si pořídili goldena, protože ti se opravdu nemusí cvičit, jak je na tom, nevím, ale asi nic moc...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:36
- Nahlásit

makrel
sou to debylní vyrtuální jelyta
přesně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
radkah
VŠICHNI SOU BLBÝ JEN JÁ SEM CHYTRÁ...MÁM PRIMA DEN...DOSTALA SEM ÉTER NA PŘEDPIS...ČEKALA SEM NA KAMARÁDY KOŇÁKY, ABY MI HODINU PO TOM CO MĚLI DORAZIT NAPSALI, ŽE JIM DOŠLA NAFTA...AJDA MĚLA VEPŘOVÝ, PRASE MĚLO VEPŘOVÝ TAKY....ZEJTRA SE JEDU ZLÍSKAT DO STOVĚŽATÝ, TEĎ KRÁÁÁÁLOVNOU SEM JÁÁÁÁÁ
jo dík,to je celkem vičerpávající))))
Biluška
Na rovinu - čekala jsem větší kalibr než Ajunku
avo co ti de? dyk tu dřepí celý blůčko))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:37
- Nahlásit

radkah
néé,toho psa,já to ještě něviděla,ale na netu píšou,že dřív ho děti topili v rybníku,no tak se mu nedivím....

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:38
- Nahlásit

Eldoguero
pani to je ten imprýntynk, ti čoklidi to maj prostě v genech jo a cvičením psa tejráte, omezujete jeho svobodu a tak vůbec přece

dnes mě dojala kolegyně, má jorkšírku... prej "já jsem ráda, že nemám nějakého tupého psa, co poslechne bez přemýšlení na povel. moje fifinka je chytrá, já jí řeknu sedni - a ona si nesedne, pokud nevidí, že mám v ruce dobrůtku..."
jo a eště "přece s ní nebudu v zimě chodit ven, když mě se nechce a jí se vlastně taky nechce..."

ach jo...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:38
- Nahlásit

radkah
„Jediné vysvětlení může být jeho věk štěněte. Tehdy jej malé děcka braly k vodě a pokoušely se jej dostat pod vodu. To jediné může být vysvětlením pro tento zkrat,“ domnívá se mladý muž.

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:39 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

brezen2008
zase. měl ho mít zajištěného. ale jestli bylo nutné ho fakt zabít...to nejde říct, když jsme to neviděli.

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:40
- Nahlásit

brezen2008
proboha...nechci vidět, nechci slyšet... . Teď mi psala kamarádka z New yorku ať určitě dorazím...zabývá se týraním zvířat...nikam nejedu tady je toho až nad hlavu...

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:41
- Nahlásit

makrel
ale jestli bylo nutné ho fakt zabít...to nejde říct, když jsme to neviděli.
hele upřímně - kdyby šlo o moje děcko, tak budu mít zatměno a nejspíš bych ho zabila taky. třeba by mi to pak bylo líto, asi bych přemejšlela, zda a jak to šlo řešit jinak, ale v tu chvílí bych nepřemejšlela a prostě bych bránila pézetko jakýmikoliv prostředky

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:41
- Nahlásit

makrel
zajištěného-myslíš syna...děti, to je jasný, ty měl mít zabezpečený.

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:43
- Nahlásit

Baysha
pokud neměl zkurvený děti, což asi měl, jestli psa "potápěli"...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:44
- Nahlásit

davidkova renata
avo co ti de? dyk tu dřepí celý blůčko))))
Sem chtěla pohádku o Smolíčkovi a nikdo mi ji neřekne a neřekne Ale kecy o tom, že nějaké týrané čévéčko dobrovolně a OPAKOVANĚ lozilo na klouzačku, ty by jim šly

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:46
- Nahlásit

radkah
počkej, já sem pochopila, že tendle chlap s čoklem neměl nic společnýho, prostě náhodou šel s klukama na vejlet do Pavlovskejch vrchů, když vtom malýho napad zdrhnutej rotvík

ty pézetka, co ho prej snad měly jako štěně topit, byly ňáký jiný úplně...

makrel
Člen
- Nahlásit

Baysha
hele upřímně - kdyby šlo o moje děcko, tak budu mít zatměno a nejspíš bych ho zabila taky. třeba by mi to pak bylo líto, asi bych přemejšlela, zda a jak to šlo řešit jinak, ale v tu chvílí bych nepřemejšlela a prostě bych bránila pézetko jakýmikoliv prostředky dyk já vím, já taky bráním svýho psa, ale nikdy nebylo nutné jít až tak do extrému. díky bohu. proto stejně jako adydaska se zamýšlím nad tím, že to ten pes nezabalil dřív.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Baysha
Co k tomu říct, no ach jo...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:47
- Nahlásit

no měl ho zajistit

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:47
- Nahlásit

radkah
pokud neměl zkurvený děti, což asi měl, jestli psa "potápěli"...
To nebyli děcka a pes jednoho majitele. Impact sem dávala odkaz, asi tak před milionem stran. Otec šel s pézetkama po ulici, z brány vylítl nezajištěný rotvík a napadl menší pézetko. Otec pézetek se snažil psa od děcka odtrhnout a když se mu to nepodařilo tak ho nějakým kapesním nožem zabil. Na rovinu - vůbec se mu nedivím.
Pézetko prý zachránilo to, že mělo nějaký tlustý zimní oblečení.

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:54
- Nahlásit

Biluška
jo tak to sorry....já myslela že to byli parchanti toho debila, co ho potápěli...tak to je jasný....osobně sebou "rybičku" nenosím, tak bych ho musela složit vlastníma rukama...

<< 1 ... 6489 . 6490 . 6491 . 6492 . 6493 . 6494 . 6495 . 6496 . 6497 . 6498 . 6499 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání