| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:02
- Nahlásit
jé a nebo rybí moučky do žumpapamlsků
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:07
- Nahlásit
Crysa
no já bych řekla že to je přesně vono a do žumpojátrovníku by to šlo přidat, to bééé smráááát
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:09
- Nahlásit
makrel
si je zavolej, dyž ti utekly, se ti couraj pryč uš pěkně dlouho ne? Víš jak to je s těma samovenčícíma Alíkama ne, tak si je hlídej!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:09
- Nahlásit
Crysa
Ahojky pani, dneska to taky nevidím, od rána mě škrábe v krku a bolí mě hlava. Myslim, že bazénem bych to akorát tak přiživila. No a od zítřka min do soboty budu sedět v jahodách. Takže to na bazén vidím až na nedělu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:10
- Nahlásit
bonc
asi utekly za nějakou háravkou
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:13 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Nazdar vobsesisti.
Pří výměně skla mi v servisu rozjebli auto. Mám tam tak 15cm rýhu několik milimetrů hluboku. Fakt super. Víte co je ještě super? že to sklo vyměňovali už před vánoci a přebíral ho ségry přítel. Takže si toho ten blbec nevšimnul. Já si toho taky nevšimla, protože prostě řídím, takže neobcházím auto ze všech stran. A kdo myslíte, že tu pálku za nějakou hezkou opravu bude platit? Můžete hádat. Kurva.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:15
- Nahlásit
makrel
to je nevomlouvá. Vomezujou mojí svobodu. Lezou mi na auto a až na zahradu, si je koukej pořádně zajistit aspoň do jara
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:15 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Maky a Trix
tak to máš teda blbý, že jste to pořádně neprohlídli, teď už smůla . Já teda auto prohlížím průběžně celé, takže budeš asi muset taky.
edit: a už se mi to vyplatilo, že jsem si něčeho všimla hned.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:16
- Nahlásit
Maky a Trix
to ti jako rozjebli to nový sklo co ti tam dávali?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:16
- Nahlásit
makrel
jako já ho taky vobejdu, když někam jedeme, ale tohle je přímo pod tím sklem, takže to není ani na první pohled moc vidět.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:17
- Nahlásit
Maky a Trix
sfině to sou.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:18
- Nahlásit
bonc
ne, lak. Mám tam vyklápěcí okýnka vzadu a ty jakoby naléhaj na ten lak. A když ho vyndavali, udělali tam prostě díru jako kráva. To nejde udělat ani klíčema, je to prostě vyrytý do plechu.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:22
- Nahlásit
Maky a Trix
to je na guvno. ale zakytovat a zatřít by snad nemuselo stát úplně balík, nechávali sme nedávno taky zašívat ránu na boku u tanku a moc to nestálo - nevim už kolik, ale nebyl to mazec jako obvykle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:23
- Nahlásit
bonc
krucinál zavolejte si něgdo ty bílý mrdky!!!!! tu padaj jak gdyby jim za to platili, ať táhnou někam do p...... pekel i s větrníkem
Crysa
dostala jsem typa na lososovej olej
haloooo ty to budeš vobjednávat???? esi jo,vzala bys mi taky jeden,nejlépe ten nejlevnější!! jako já to naprosto neumim přes net vobjednávat..su autysta asik
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:30 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
davidkova renata
haloooo ty to budeš vobjednávat????
nebudu, páč jsem si před novym rokem koupila litr drahýho v Tenescu a ještě nemáme snědeno. Budu zas až tak za půl či 3/4 roku
edit: Ale koukám, esli nechceš zkusit novej model URL
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:30
- Nahlásit
bonc
no já doufám, no... protože táta si myslí, že to udělal někdo na parkáči, protože to prostě neviděl... takže to musím zaplatit já, protože u mě na parkáči to někdo udělal
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:32
- Nahlásit
Alexa
nemám eksl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:32
- Nahlásit
Crysa
ještě nemáme snědeno
šiš tak pííí ne?! skusim vodlovit někoho jinýho a dyš né at si trhne ploutví,Nanynka )
du ven a padaj bílý mrdky tagže neradim nikomu aby mě sral!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:37
- Nahlásit
Crysa
ten volej neni marnej pani
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:41
- Nahlásit
davidkova renata
ten lacinej ani nekupuj. když jsem měla možnost srovnat ten dražší, co mám já a en lacinej od Brit Care, tak bych ten lacinej nekupovala. Neměl vůbec barvu, ani nijak nesmrděl - teď mi smrdí celá lednice. a vydrží nám přes rok možná dýl
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:41
- Nahlásit
No nic lidi, venku sněží, tak du ze sebe a psůch dělat huhuláky.¨
Zdar, zas večír
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
nemám eksl
tak to zkus uložit do pc a otevřít přes opena (toho si musíš stáhnout) http://www.openoffice.cz/
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:43
- Nahlásit
Baico
Ahojky pani, dneska to taky nevidím
to máte z toho pani, jaxe porát flákáte na cvičákách
tak snad ti bude brzy líp, uvař sobě medvědí mlíko a zales do pelechu. Já budu asi dneska taky relaxovat, byla jsem v neděli se sousedkou, trochu nahřát prdel fsauně a pak něco poplavat, takže nedostatkem pohybu netrpím. Kdyžtak dáme zas v neděli
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:45
- Nahlásit
Maky a Trix
Neměl vůbec barvu, ani nijak nesmrděl
právě že ho kupoval můj šéf a doma to porovnávali s tím od Brita Care, přímo tím originálem a prej tam nenašli ani v barvě, hustotě ti aróma žádnej rozdíl!
Jinak by mě právě ani nenapadlo o tom psát. A kupovali právě pro hodně psů ten pětilitr barel za tři kila.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:45
- Nahlásit
Alexa
než to s mým připojením stáhnu tak bude zejtra, fakt bude asi jednodušší tam zaject a vzít si to od nich, ale díky moc
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:47
- Nahlásit
Maky a Trix
co mám já a en lacinej od Brit Care
teď to čtu ještě jednou a kterej dražší než od Brita máte vy pani? Jedině snad ještě Kronch dělá a ten je srovnatelnej s Brit Care co mám zas echo z jiný strany vot pejskařů.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:47
- Nahlásit
Crysa
hm, tak já mám od Kronche, litr jsem koupila za 500. Exspolubydla kupuje Brit care litr za 250.
Brit Care světlej, bez vůně, na psovi jsem neviděla žádnej rozdíl.
Já když ho dávám, tak je pes nadejchanej, olej je sytě, opravdu sytě oranžovej, smrdí mi vždycky celej byt...
možná jen spolubydla kupovala blbou šarži. ale já byla britem dost zklamaná. Zase je fakt, že já mám s mikropsem minimální spotřebu, navíc mu to zapomínám dávat. Takže mě to fakt vydrží věčnost, tak mi moc neva do toho dát víc peněz.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:54
- Nahlásit
Děcka, právě tu byla Adidaska s Kokýnkama a přivezla pro Srbce velký pytel. A taky řekla, že ta zelená je heská!!!!!!! Takže má pravdu, když dělá do módy! A bude mít zeleno-černo-světle šedou. Takže kdo chce další zelenou? )) A koukejte mi valit další věci, zatim mám jen ty prevenzymy a pytel od Adidasky. Takže navalte.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:56
- Nahlásit
Crysa
to máte z toho pani, jaxe porát flákáte na cvičákách
No to bude tím, asik to omezím, když už mi jde o zdraví.
a zales do pelechu
No tak ještě hoďku budu dřepět tady, vypiju ještě litr čaje a frčím dom.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:58
- Nahlásit
Maky a Trix
tak já na Brita nedám dopustit, na psech to vidět je když dávám i je vidět kdy nedávám a je cejtit rybinou dostatečně. Ale co jsem kupovala rybí tuk rozlejvanej v lékárně, to byl mocnej puch teda silnější. Sice čirý to bylo víc, jakoby světlejší, ale neuměli mi říct, esli to je z mořskejch nebo domácích ryb a já chtěla lososovej, nebo aspoň z mořskejch ryb právě kvůli těm Omega 3/6sračkám který psa vyleští. Navíc ten lékárenskej nebyl dobře dávkovatelnej a smrdělo všechno, všechno bylo pokapaný, poblitý, humushnus a srdělo to víc technicky i když to bylo 100% čistý. Kronche jsme měla jednou 1/4 litrovku, nepoznala jsme rozdíl od Brita, ale nikdy se mě nesešly doma dvě balení, abych mohla mezi sebou značky a jednotlivý oleje porovnat.
|