| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:00
- Nahlásit
Gerda
Takže navalte
chjoo, to ste měla říct když jsem agitovala a třídila před vánoci paní a rozesílala tady vůkol. Teď už sám mám málo..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:02
- Nahlásit
Crysa
hm, tak to měla spolubydla asi nějaký divný balení. U nás na jediným předmětu, kde se zabýváme výživou psů, tak přednáší právě dvojice, co krměj psy barfem a vařenou. A ti říkali, že ten Brit Care je dělanej jinak, myslím, že snad není jako Kronch lisovanej za studena (?). Tak že ho vlbec nepoužívaj. Nevim. Mě se Kronch líbí více, mám ho doma ještě na 15let a pak pes snad chcípne. tak to nebudu muset řešit
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:03
- Nahlásit
Do baru vstoupí vysoký muž. Všimne si ho jedna žena, která v něm
pozná
známého sportovce. Dají se spolu do řeči a nakonec jdou k němu domů.
Začnou se líbat a muž si sundá košili. Na paži má vytetováno REEBOK.
"Co to znamená?" zeptá se žena.
"Ale, to je jen proto, že když jsem v televizi a lidi to uvidí,tak
mi za to Reebok zaplatí." Pak si muž sundá kalhoty a na stehně má
vytetováno NIKE.
"Co je to?" zeptá se znovu žena.
"To je stejné jako s tím Reebokem. Dostávám prachy, když to lidí vidí
v telce." Nakonec si muž sundá boxerky a na penisu má vytetováno AIDS.
Žena vyděšeně vykřikne: "Neříkej mi, že máš AIDS!!!"
"Ne, ne!! Klídek!!! Za minutu z toho bude ADIDAS."
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:06
- Nahlásit
Maky a Trix
Crysa
Tak se zas cejtim méněcenná, už sem konečně koupila tu mobilitu a připadala si jako zdravovědec velkokinekolog, teď mi zas chybí olej - vždycky něco koupim, abych byla taky in krs psí váživu a pak se vyrojí tisíce dalších věcí, co má velkokinekolog mít! Jednou už sem lososák měla, od kronče 2,5 deci za 300 Kč! A to už mi přišlo velkokinekologicky moc. Takže si prosim jasný vyjádření, jakej olej mám maryji zakoupit!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:07
- Nahlásit
na mělníku déšt´ se sněhem přičemž momentálně víc prší než sněží
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:07
- Nahlásit
Maky a Trix
tohle co jsem tady dávala je právě: "Získává se z tkání čerstvích lososů šetrnou přírodní metodou bez použití chemikálií. Obsahuje důležité antioxidanty, je bohatý na mastné kyseliny omega 3.Vyznačuje se čerstvou rybí vůní a oranžovo - hnědým zabarvením."
Jen je prodávanej na pro pejskaře neobvyklym místě - rybářskejch potřebách. Ale zas na druhou stranu, proč by nemohl bejt stejně kvalitní. Prostě to třeba zatím jinak pejskaře nenapadlo kupovat u rybářů. A tehle je právě, tenm z rybářskejch potřeb a tváří se stejně jako Britovej olej. Tak nevím, no.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:10
- Nahlásit
Gerda
to bude muset říct Maky a Trix páč ta měla ten předmět Zvířátkovýživu jak psala, tudíž bude z nás nejmoudřejší.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:11
- Nahlásit
Crysa
slyšela jsem, že hodně lidí už kupuje v rybářskejch potřebách rybí oleje...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:13
- Nahlásit
Crysa
hele, já se na základě jejich doporučení rozhodla pro Kronch. Je sice dražší, ale mě tam šlo nejen o srst, ale i o zlepšení imunity. Vzhledem k tomu, že můj pes má tendence umírat, tak mu dopřávám lepší věci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:14
- Nahlásit
Crysa
Maky a Trix
bejvalej si kupoval olej brit v tenescu, když neměli v rybářských potřebách a říkal, že není rozdíl
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:15
- Nahlásit
Maky a Trix
Crysa
Gerda
Hele já dávám veverkám v období línání panenskej olovoej olej a roboran na srst pro černý a bílý psy a super. Lososový olej jsem nikdá nezkoušela. Když měl BAjkonůr ty kožní problémy, tak jsem chtěla zkusit dermadorm, načež mi vetka řekla, ať zkusím ten olivovej.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:18
- Nahlásit
Baico
já jsem dávala olivovej dřív, ale po tom vůbec neměl hebkou a nadejchanou srst.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:18
- Nahlásit
Tak teď nevim, no. Vždycky si řikam - nelez do tématu zdravá výživa, budeš smutná, jak má tvůj pes chudou stravu. A teď se to přesunulo až sem. Kdo pojedete do rybářských potřeb, vemte mi prosím taky ten olej, jo? Pangamíny mám, mobilitu mám, správný granule mám taky, správný maso už taky teď budu mít, zeleninu jako přílohu už dávám, vločky už taky dávám, morkový kosti už taky mám, tropo přílohou vzorek od mamky mám taky, asi už mi chybí jen ten olej a bylinky.
Jo a pozorte, Adidaska updatovala žumpovec, má to z hovězího, narvala tam bylinky, kedluben a dalších mnoho věcí, Korinka ji nechtěla opustit. Musíme si na ní dát pozor, peče v poctatě skoro každej tejden!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:19
- Nahlásit
Jo hele, taky vám hrubnou v zimě psi?
Když venku mrzne a jsem s Trixem venku, tak má pak úplně hrubou srst, přes léto a když je nad nulou má normální hebkou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:20
- Nahlásit
Gerda
Kdo pojedete do rybářských potřeb, vemte mi prosím taky ten olej, jo?
ta firma co sem sem dávala má pobočku v Kralupech, kdo jezdíte přes a Davítkojc scháněla někoho kdo s ní objedná ;)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:21
- Nahlásit
Maky a Trix
já jsem dávala olivovej dřív, ale po tom vůbec neměl hebkou a nadejchanou srst.
No tak já mám kluky chlupatý a nadejchaný celkem fest Možná teda zkusim toho lososa, až dojedeme ten olivovej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:22
- Nahlásit
Crysa
ta firma co sem sem dávala má pobočku v Kralupech, kdo jezdíte přes a Davítkojc scháněla někoho kdo s ní objedná ;)
já b ych s ní objednala, ale až po 15.2. brala bych ten 5l
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:23 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Právě mi odjela do novýho domova Sabinka Lidi vypadali synťapicky, tak snad se bude mít dobře. Uš mám jenom sedmnáctihlavou saň
Stran toho oleje. Gdysi mi volala nějaká telefonodýlerka a vnutila mi olejové kapsle. Beru to uš roky a sem úplně nadšená, páč je to a) bezmatlavé - hodím kapsli do misky a hotofson, nemám olej fšude jako normálně b) je to někalikanásobně levnější neš fšechny ostatní oleje na netu . Jenže odkaz vám nedám, páč nemají vebofky
Edit: tak mají vebofky, už sem je vygůglila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:24
- Nahlásit
Crysa
a kralupy mám kousek, kde přesně je v těch Kralupech najdu?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:27
- Nahlásit
olej
Když si budete objednávat tak jdu do toho s vámi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:27
- Nahlásit
Crysa
dobré ceny, to si taky vezmu, zatim půlitrovku na zkoušku.
kejtlin
A ty bys tam pro to jela?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:29
- Nahlásit
kejtlin
kde přesně je v těch Kralupech najdu?
V Přemyslovce, já vím, kde to je. Jezdím okolo každý ráno. Až dopatlám ten olovovej, tak se tam pro něj stavím. Dám vědět, až tam pojedu a vezmu pro všechny, kdo budou chtít.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:30
- Nahlásit
Biluška
jo tak ty nám volali domů taky, mamka objednala měsíc se tím cpala a teď máme jedno balení ladem v lekárničce, ale psům mě to dát nenapadlo. Fakt jim to normálně dáváš místo oleje?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:31
- Nahlásit
Pro všechyn milovníky mluveného slova:
http://www.ulozto.cz/hledej/?q=mluvene+slovo&categ ory=1
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:33
- Nahlásit
Baico
Dám vědět, až tam pojedu a vezmu pro všechny, kdo budou chtít.
A za jak dlouho to jen tak přibližně může být?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:33
- Nahlásit
Gerda
A ty bys tam pro to jela?
klíd´o, mám ve Veltrusích veta to už je kousíček
Baico
kde je přemyslovka?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:35
- Nahlásit
Atusch
Fakt jim to normálně dáváš místo oleje?
No jistě. Dyť to je olej, navíc prakticky balený Dávám to tak dvakrát-třikrát týdně, jak si vzpomenu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:36
- Nahlásit
já bych taky chtěla olej a tu rybičkovou moučku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:36 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
A za jak dlouho to jen tak přibližně může být?
No dobře, že ste to vy, stavím se tam teď v pátek, protže jedu do Kralup k zubaři.
kejtlin
kde je přemyslovka?
No ke kinu Vltava už trefíš, pak pojedeš přes řeku, na světelný křižovatce rovně, za viaduktem doprava, mineš oranžovou budovu po levý ruce, pak se dáš do leva a jsi v Přemyslovce.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:37
- Nahlásit
Biluška
aha a dávkování?
tak to já jim to taky lupnu, hned si to jdu zabavit do psích věcí.
|