Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6498 . 6499 . 6500 . 6501 . 6502 . 6503 . 6504 . 6505 . 6506 . 6507 . 6508 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:04
- Nahlásit

davidkova renata
ale dál nejsme páč asi nebude běhat jak kráva dopředu dyš jasně vidí,že sem tam nic nedala
no a další krok je že tom tam dáš aby tě neviděla a pak ti to tam dá někdo jinej. Akorát pak může nastat situace, že když to tam neni tak poběží vesele v dál

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:08
- Nahlásit

Alexa
Akorát pak může nastat situace, že když to tam neni tak poběží vesele v dál
tak to se stát nemůže, páč v tý době už bé mít natrénovaný lehání na dálku třeba i z vobyčejnejch vycházek. Takže než by doběhla na konec světa, tak jí snad někdo řekne aby si lehla

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:10
- Nahlásit

Baico
Asi si budu muset pořídit vzteklou krajtu, aby se od ní naučila Fanda vzteka
a krajta ti ho spapá jak bílou mýýš, co? to bys chudáčkoj Fandoj uďála?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:10
- Nahlásit

Crysa
Nebo se domluvit s Jirkou a jezdit třá deset dní po sobě za ním, ale ten klikru podle mě stejně moc věřit nebé
no tak to se spolehni že ne a ani by mě to nebralo se přiznám,můžem to klidně v mlíkožerech vozkoušet,nic proti,ale stejnak sem už rezignovala nějak
Gerda
Je to dobrý had
at ho veme s sebou na bránění! hata sme eště neměli a mě hati nevaděj,uvidíme jak třá jiříkoj a ve volný chvíli ho můžeš vyčesávat.-))))))
Alexa
no a další krok je že tom tam dáš aby tě neviděla a pak ti to tam dá někdo jinej. Akorát pak může nastat situace, že když to tam neni tak poběží vesele v dál
atak já vim,akorát mi to neba prostě..jako že poběží dál a neposlechne Lehni? tak toho se nebojim,zalehnu jí kdykolf se mi zamane,to mám vyzkoušený..teda v normál provozu,nepočítám vobrany,to zalehává vona mě

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:13
- Nahlásit

Baico
No tak je to jasný, od koho Bůch to vzteklost chytá
čoveče já ti nevim, jestli Bůch ve svý roztržitosti a neustálým poletování vůbec ví, že maj doma hada......

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:14
- Nahlásit

Crysa
a krajta ti ho spapá jak bílou mýýš, co? to bys chudáčkoj Fandoj uďála?
No tak teda ne, no. I když to bych si pak mohla pořídit jinou veverku, trošku vzteklejší
davidkova renata
mě hati nevaděj,uvidíme jak třá jiříkoj
No to bych si docela příla i vidět.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:16
- Nahlásit

Gerda
čoveče já ti nevim, jestli Bůch ve svý roztržitosti a neustálým poletování vůbec ví, že maj doma hada......
To fakt neni v klidu ani doma? Tak něco takovýho fakt nechcu. Když jsme doma, tak je prostě klid, jen u vrat na cizí čokle a lidi se může štěkat.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:22
- Nahlásit

davidkova renata
esli řešíš jak odlípnout Nandu vod nohy, tak jí pošli s Bonicí do astrálu ať si tam vzájemně trochu pohrabou v ympryntyngách ne??? a máš z nány rozmazanej flek na vopzoru hned, jakej pak výcvik na to a já ti budu do konce života (Bonice) neskonale fděčná

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:24
- Nahlásit

at ho veme s sebou na bránění! hata sme eště neměli a mě hati nevaděj,uvidíme jak třá jiříkoj
tak mi prosím dejte vědět, kdy pojedete kousat hadem, páč to budu asi nemocná či nemohoucí, prostě budu úplně jinde než tam, co vy a hat

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:27
- Nahlásit

Crysa
prostě budu úplně jinde než tam, co vy a hat
Pani, vy nerada hady? Tak ty mi nevaděj, mě vaděj zvířátka, co mají víc jak 4 nohy, brouci, pabouci a podobná havěť. HAdi jsou proti tomu krásná zvížátka.

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:30 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Baico
Zdrhám z venčení i když potkáme jak jde kolem tůní slepejš, páč já je nepoznám vot sebe ze zmijí, mě se zdá voboje v tý hystérii stejný a vobrovský a zas tejden radši chodím jinudy, než se odvážím tudyma jít a to stejně ještě podezřívám každou větev že je had.
Nemám ráda zvířata co uměj zabít a nevarujou předem. Jako že se třá zaškleběj, zaštěkaj, pootočej uši dozádu, změní postoj... Kůň, kočka, pes, i nasraný morče jsem poznala, ale takovýhle k hovnuzvířata co maj potenciál zabíjet jsem nepochopila a bojím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:30
- Nahlásit

Pozor pozor, updatuju vesty, potřebuju vás znova rozdělit do barevných skupin, pište prosím co nejdříve:

aktualizace:

Vesta bude stát CELKEM Kč 1000,-- = chceme se vejít do této částky, NEVRATNÁ ZÁLOHA bude Kč 500,--
Účastníci, kteří se závazně zavázali objednat šusťákovou variantu:

Baico
Lola1
Davítková
Alexa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
Baysha_muš
pawLINka
Kejtlin
Jimmi
Vlčáčková
bonc

1. skupina: Zelená/černá, černý mikroflís, výšifka bude na zeleném podkladě – černě
Gerda
Bonc
Lola1
Jimmi
Pawlinka
Koko
Nemethova5

2. skupina: Tmavě modrá/černá, světle šedý mikroflís, výšifka bude na modrém podkladě, šedá výšifka??
Davítková
Baico
Kejtlin
Gerda
Vlčáčková a její spešl požadavky

3. skupina: Zelená/černá, světle šedý mikroflís, černá/šedá výšifka,:
Zuzka Adidaska
Pavliii

4. skupina: Modrá/černá, černý mikroflís, světlá výšifka:
Baysha
Bacha_muš
Crysa

5. skupina: Vlčáčková
:
- výšivka NE NA ZÁDECH, ALE VEPŘEDU DOLE NAD DOLNÍM OKRAJEM VESTIČKY a to tak, aby kadibudka stála vedle bočního švu. Čili je jedno, jestli bude vlevo nebo vpravo, ale kadibouda je nejvyšší z obrázku a proto jí chci mít těsně vedle boku a zbylý obrázek se potáhne k zipu.
- Úplet - ANO a to ve stejné barvě jako znaky na bundě.
- BARVY - černá jako nosná a to po celé délce zad, nechci tam mít kosočtverce z jiné barvy, prostě černá zezadu. Zepředu zeštíhlující nášivka (ta sámo může být vidět i odzadu, může být částečně na zadním dílu), ze stejné barvy pak obšívky kolem zipu, kapes, dolního okraje, těch úseček na prsou apod. A ve stejné barvě (alespoň přibližně) také ta nášivka zpředu, takže si musím přehodnotit barvy, aby nášivka byla dobře vidět.

Všechny vesty budou vypadat stejně, takže se na nich všichni shodněte, menšina se podřídí většině.
Do skupin lze účastníky rozdělit pouze podle základních barev, odstíny budou k dispozici po nafocení.

1) Všechny bez kapuce.

2) Všechny budou mít na zádech výšifku o velikosti 20 x 10 cm – bude vyšitá na obdélníku v horní části vesty.

6) Vesta bude pod zadek. – přizpůsobí se velikostem

7) Všechny vesty budou mít stejná vylepšeníčka, až na Vlčáčkovou, která krom vnitřních kapes žádné jiné nechce: např.:

a) velká kapsa na zádech BEZ zipu/sucháče (ve spodní části vesty) na skovávání peška – rozdělená na dvě půlky – ruka se bude strkat zvrchu

ZADKOKAPSA ROZPŮLENÁ NA 2 – Alexa, Davítková, Gerda, Baico, Pavliii, Crysa, Zuzka Adidaska, Atusch
ZADKOKAPSA JEDNA VELKÁ – Lucka Kratochvílka, kejtlin, pawLINka, Baysha, Baysha_muš, Jimmi, nemethova5, Koko, Lola1, bonc

VŮBEC NECHCI ZADKOKAPSU – Vlčáčková

JEŠTĚ CHYBÍ: hancaw, leyenda

b) dvě spodní kapsy po stranách – otvor zvrchu! = budou, všechny schválily
upřesňujeme pouze otázku zipu: chcete, aby měly obě zip?

Kdo ANO: Lola1, nemethova5, Vlčáčková, Zuzka Adidaska, bonc
Kdo NE: Crysa, Lucka Kratochvílka, Gerda, Kejtlin, Alexa, Davítková, Baico, pawLINka, Pavliii, Baysha, Baysha_muš, Jimmi, Koko
(menšina se přizpůsobí většině)

CHCI PATENTEK (DRUK): Atusch

c) dvě náprsní kapsy uvnitř na zip = budou, všechny schválily

d) dvě kozo kapsy na prsou – (z venčí):
- kozokapsy budou uzavíratelné klopama na sucháč

- tento bod bych rozdělila na dvě skupiny, protože kapsy se budou našívat dodatečně a bude možné je jednoduše nepřišít

CHCI KOZOKAPCY: Gerda, Alexa, Davítková, Baico, nemethova5, Kejtlin, Pavliii, Baysha_muš, Crysa, Zuzka Adidaska, bonc, Atusch
NECHCI KOZOKAPCY: Jimmi, Lucka Kratochvílka, Lola1, Baysha, Koko, Vlčáčková

JEŠTĚ CHYBÍ: hancaw, legenda

e) poutka, očka, kroužky:

- vzadu pod límcem bude poutko na pověšení – ne moc mrňavý!
- 1 očko vpravo u kozí kapsy
- 1 očko vpravo dole na boku
- kdo další by chtěl Baysha poutko? – umístěné vodorovně, u dolního okraje po levé straně, ve tvaru 3 x 6 cm, jeden konec přišitý fest, druhý odepínací na druky nebo sucháč

CHCI BAYSHA POUTKO: Baysha, Baysha_muš, nemethova5, Zuzka Adidaska
NECHCI BAYSHA POUTKO: Jimmi, Kejtlin, Lucka Kratochvílka, Gerda, Pavliii, Koko, Alexa, Davítková, Crysa, Vlčáčková, Baico, pawLINka, bonc, Lola1, Atusch

NOVÁ anketa !!!
HLAVNÍ ZIP NA ZAPÍNÁNÍ:

CHCI DVOJITEJ: nemethova5, Vlčáčková (jen pokud bude kvalitní jinak jednoduchej), Crysa, Lola1, Baico, Pavliii
CHCI JEDNODUCHEJ: Lucka Kratochvílka, Alexa, Koko, Jimmi, Davítková, Gerda, Baysha, Baysha_muš, Zuzka Adidaska, pawLINka, kejtlin, bonc, Atusch

Seznam věcí, co se strká do kapes:

30 cm vodítko (couračka), 2 balonky, motivační obojek, číslo na závody, malý pešek, aportek, mobil, klíče, peníze, pískátko, klikr, pamlsky - ještě se upřesní jaké a do jaké kapsy se nejlépe dávají (kapsa se vystýlá sáčkem), kepesníky, ...

leyenda, hancaw – doplní všechno

barvy:

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:34
- Nahlásit

Gerda
hele nemohla bys nafotit a semka dát kombinaci černej+zelenej šusťák a šedej flís???? a černej flís???? děkuji uctivě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:38
- Nahlásit

bonc
tak jí pošli s Bonicí do astrálu ať si tam vzájemně trochu pohrabou v ympryntyngách ne?
myslíš? tak skusit to můžem v nejhoršim j dáme utratit dyš to neklapne dle našich přectaf a vemem si nový)))))
Crysa
Nemám ráda zvířata co uměj zabít a nevarujou předem. Jako že se třá zaškleběj, zaštěkaj, pootočej uši dozádu, změní postoj... Kůň, kočka, pes, i nasraný morče jsem poznala
pani to bé tim,že haty vůbec nesledujete a tak to nevidíte! myslím,že taky varujou,třá se tak divně kymací jako starý Brůna blahé paměti a taky rumplujou tim jazyčiskem a tak..vidim to jasně..mušíme vzít hata abyste ho mohla pozorovat co dělá neš někoho zabí a vy to pak uš poznáte stejně jako u morčete třá)
Gerda
hele adydaska řikala,že chce tu zelenou bo je dobrá že? co fčil,adydaska je zdělaná v modě abysme nějak nepochybili

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:39
- Nahlásit

Alexa
Nemohla, jediný ty vzorky, co mám, jsou tyhle maličký ústřižky, víc mi toho nedají. Vytiskni si to, vystřihni si to, dej si to k sobě sama. Švadla u toho má poznámky o nějakejch šířkách materiálu, takže to rozhodně nechci rozešívat, páč už bych to nedala dohromady, neb su debilní. S tim šedym flísem bude ta zelená mírnější, usadí ji i třeba šedá výšifka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:41
- Nahlásit

davidkova renata
hele adydaska řikala,že chce tu zelenou bo je dobrá že? co fčil,adydaska je zdělaná v modě abysme nějak nepochybili
Hele, Adidaska sem fčera dovalila v úplně stejně zelený bundě - pravda, jinej materiál, ona ta struktura taky něco udělá, přiložili sme jí to k rukávu a bylo to skoro stejný. Když si najdeš fotky z kanysky, měla myslim tu bundu na sobě. Tam tu zelenou uvidíš. A vybrala si černá/zelená/světle šedá.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:42
- Nahlásit

Gerda
Pozor pozor, updatuju vesty, potřebuju vás znova rozdělit do barevných skupin, pište prosím co nejdříve:
No tak já jsme jasná, že Modročerná, šedivej flís

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:43
- Nahlásit

přátelé byla jsem na finančáku, přežila sem díky moc hodné úřednici, která mi ukazovala na řátky a říkala co tam mám vyplnit-byla fakt moc laskavá, ofšem v pokladně, měla jsem zaplatit 38 kč a a bych nemusela platit složenkou poněvač za tu bych zaplatila skoro stejně, tak mě odeslala paní úřednice do pokladny, tam byla zniděná nepříjemná pokladní postaršího data narození a pilovala si nechty, já tam nejdřív pár minut stála, pak jsem se nadechla, že se ozvu a v tu chvíli vešla zadem pošt´ačka a pokldní začala přebírat poštu-akcve asi na 10 min, myslela jsem, že až ji přebere tak mě vezme-omyl, začala ji poté třídit, ale vražedn ým tempem, sem myslela, že si dělá srandu, sem se jí zheptala jak to ještě bude dlouho trvat-po 25 min. čekání, řekla, že neví, já na to jestli bych jí tam nemohla nechat 38 kč a formulář a odejít, ona, že ne , že mi musí vyject potvrzení, zeptala jsem se, zda by to nemohla nějak urychlit, nemohla. Lidi venku stáli až skoro na ulici-fronta na pokladnu, ti co měli jít na řadu po mě, mě chtěli zabít pohledem, tak jsem vylezla ze dveří a do tý fronty řekla, že paní třídí poštu, neví jak dlouho to bude trvat a ne, nemůže to urychlit, tak se začala většina lidí smát a po asi dalších 15 min.jsem přišla naštěstí na řadu

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:45
- Nahlásit

Baico
dyť tam seš dobře

kejtlin
jednou deš na ouřad hnedle takový faux pás ))))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:46
- Nahlásit

Gerda
já modrošedá a šedivej flís, děkuji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:46
- Nahlásit

Gerda
Když si najdeš fotky z kanysky
tak at je někdo navalí my nefotili myslim..

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:47
- Nahlásit

Gerda
dyť tam seš dobře
Šak áno. Jen potvrzuju a reaguji na rozkaz, abych pak nebyla označena za nespolehlivou. To bych se zase mohla naštvat a hodit nějaký jídlo do lesa

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:49
- Nahlásit

kejtlin
myslím, že daňová složenka je zadara, tak se příště na pokladnu vyprdni

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:49
- Nahlásit

kejtlin
taky seš tam dobře

Baico
To bych se zase mohla naštvat a hodit nějaký jídlo do lesa
nééééé to už nikdýýýýýýý nesmíš udělat, bylo to tak strašné, že se doteď budím hrůzou a puklým srcem.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
takže ta šedá na vobrázku je ten světle šedej flís??????? to chci zeleno-černo-šedou
kejtlin
no vidíš jaks to hásky zvládla, dej si za odměnu piškotek, ale jen jeden, nic se nemá přehánět

gabifi
myslím, že daňová složenka je zadara, tak se příště na pokladnu vy
omyl vod letoška už keš

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:51
- Nahlásit

Gerda
nééééé to už nikdýýýýýýý nesmíš udělat, bylo to tak strašné, že se doteď budím hrůzou a puklým srcem.
Ty máš opravdu velmi kladný vztah k jídlu, co?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Baico
To bych se zase mohla naštvat a hodit nějaký jídlo do lesa

máš opcesi!!! dost nebespečnou teda

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Gerda

Já chci do 1. + 2. skupiny zařadit.

Kdyby vyšla ještě jiná další barva, tak bych si místo zelený vzala rači jinou )))

danajasa
Člen
- Nahlásit

Zdáár muš se stěhuje už páč včerá v opětovném draku nalíl naschvál žhavé sádlo do mnou doneseného nákupu a normálně to začlo hořet jako zapalovat mi dům to už je fakt moc já mám enem jedny nervy,takže odedneška je ze mě zasejc octomilka na ocet,ale s klidným spaním bez hrůz co jako zas bude za klamity já se tak vodech.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:52
- Nahlásit

Alexa
takže ta šedá na vobrázku je ten světle šedej flís??????? to chci zeleno-černo-šedou
Ano, to je on. Kdybys nebyla líná a dogestila se v sobotu do prokopky, mohla sis na to i šáhnout. Nabízím ti to znovu tuto sobotu, Aleksandro Lenivá ))))

<< 1 ... 6498 . 6499 . 6500 . 6501 . 6502 . 6503 . 6504 . 6505 . 6506 . 6507 . 6508 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání