| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:42
- Nahlásit
Alexa
u těch elektronickejch aut se bojim toho, že se ti někde vysere kabílek a už si neotevřeš okno a tak. Prostě čim víc elektroniky a počítačů v autě, tim k tomu mám menší důvěru. Ale je to asi jen o zvyku. Ty sedadla skápěný do placky sou boží! Třá u knedlika to prostě nejde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:43
- Nahlásit
Atusch
Yeti je velmi škaredé auto
a ty jsi velmi ošklivá atuš uš podruhý se tě na něco ptám a prt!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:44
- Nahlásit
Atusch
Volkswagen Touran
Jooo, jako vypadá velmi dobře a místa má na tři Atíky! Už se opakuju, ale v jednom Automagazínu ukazovali velikost kufru na dvou dortíkách s ocáskama, stojících v kufru mercedesu )) Velmi pohodlně, aniž by někde drhli.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:44
- Nahlásit
já kdybych si znova vybírala auto, tak s dvouma psama jdu do Dacie Logan a s více psama bych šla do toho co mám, teda znova dodávka, ale už nový model Fiata Scudo. A kdybych vomylemnedejbože někdy měla jen jednoho psa, tak jdu třá jen do nějaký tý nákupní tašky třídvéřový, páč bych to měla jen do práce a z práce a i do malucha se na zadní sedačky rozvall vofčák v plný svý dýlce
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:45
- Nahlásit
nemethova5
O řidičáku mi nemluv, strašně bych chtěla svoje autíčko, ale bojim se řídit kvůli kreténům nezodpovědnem na silnici... navíc si myslim, že na to nemam.. Jenže před barák 2 auta stejně nezaparkujem
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:46
- Nahlásit
davidkova renata
na co ste se ptala paní? kdo to tu má najít? Poslouchám tedy...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:47
- Nahlásit
Crysa
třá jen do nějaký tý nákupní tašky třídvéřový, páč bych to měla jen do práce a z práce a i do malucha se na zadní sedačky rozvall vofčák v plný svý dýlce
neeee, třídvířko už nikdy. Jako ano, na zadní sedačku se rozvalí ovčák a ještě si tam sedne Maryje, ale přístup do třídvéřáku je blbej, má velmi dlouhý dveře, takže abys je otevřela na plnej rejd, musíš mít kolem sebe hodně místa. Taky nějaká ta úprava zadních sedaček je v třídvířku nepříjemná, třá luksování vozu po zimě s cizími velkými hnusnými špinavými a smradlavými psy. Cokoli, klidně malýho, ale musí to mít zadní dveře.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:48
- Nahlásit
Atusch
kdo to tu má najít?
s tim sem pičítala a ptala se aji emylem jak to vypadá s těma britcarama na tom aukru? jako je to celkem fučík,já jen že budu muset ted cosi objednat,asi do konce tejdne nebo tak,taabych věděla..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:50
- Nahlásit
Gerda
Třídvířko máme teď, ale nikdy sme ho neluxovali teda možná jednou a jednou nám ho při výměně předního skla v servisu zdarma umyli a uklidili aji drobáky v hrnku tam nechali a ten hrnek taky umyli
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:50
- Nahlásit
davidkova renata
na mail nic nepřišlo, a tady je fakt , že toto jsem četla, ale zrovna někam letěla.
Takže psala jsem 3 lidem odpověděla jedna pani, že prej za 999,- což se ti teda nevyplatí, to i u nás jsou ty grancle na stejno a bez poštovného. Leda by jsi chtěla jinou příchuť než rybičkovou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:53
- Nahlásit
Atusch
ok,dík, vemu to z mýhočokla jako dycky
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:53 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
davidkova renata
jj bude to lepčejší
jak s tím masem? Spěcháš na něj?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
http://www.ford.cz/Cars/Fusion
ale doporučuju počkat na nějakou akci, páč když sem ho předloni vokukovala tak byl za nějakejch 250 včetně klimošky atak podobně
Crysa
hele souhlasím s Gerdou, víš že sem třídvéřko měla, nemohla sem si ho vynachválit, ale teď už bych s čoklama do něj nešla. Teprf teď plně voceňuju že můžeš čokla vyndavat zadníma dveřma bez rizika vyskočení druhýho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Třídvířko máme teď, ale nikdy sme ho neluxovali
no já vážně musim, nedělám to nijak často, taky je knedlik pěkně humusnej, smradlavej a věčně špinavej, na léto plánuju čištění čalounění, i když mám zadní sedačky zakrytý dvěma vrstvama dek a na tom nepromokavou psí, je to prostě smrdutý. Taky je tam zaschlý bahno, všude psí chlupy, celkově vypadá velmi zanedbaně. Na zimu na to prdim, s tim nic dělat nebudu, ale léto, kdy se smrady násoběj horkem, to pořešit musim )
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:56
- Nahlásit
Gerda
s jednim by stačil smrťák URL
třá vydyzajnovanej i jak na tom linku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:57
- Nahlásit
Atusch
za chvíli vyrazim z práce, dojedu pro Máňu, a jedem za tebou, jo? Měla bych nejpozději do devíti být u tebe.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:59
- Nahlásit
Crysa
s jednim by stačil smrťák
nestačil, je to opruz, nejen že by se v tom člověk bál, ale je jasný, že NIKDY nejedeš na pejskařskou akci sama, že se dělaj hodně spolujízdy, do smrťáka už nenabereš vážně nikoho a ještě si musíš krs zavazadla urvat od huby. A víš, že to si my, autisti, nemůžem dovolit. Páč pak už vlastně nemáme vůůůbec nic.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:00
- Nahlásit
Atusch
Spěcháš na něj?
stači klidně f sobotu,esi ti doma neva..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:05 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
v pohodě jsem doma tak není kam spěchat
Davídková renata
v pohodě, dokud mrzne tak mi nevadí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:06
- Nahlásit
Atusch
Hele a já nespěchám totál vůbec, jestli máš čas a chuť, můžem prubnout ty nehty Co si o tom myslíš? Nevnucuju se, je to jen nápad...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:18
- Nahlásit
Gerda
nestačil, je to opruz, nejen že by se v tom člověk bál, ale je jasný, že NIKDY nejedeš na pejskařskou akci sama, že se dělaj hodně spolujízdy, do smrťáka už nenabereš vážně nikoho a ještě si musíš krs zavazadla urvat od huby.
tos napsala přesně proto mě sere že nemam vodičák
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:19
- Nahlásit
Gerda
heleť jestli nespěcháš tak klíďo, ale musíš mít dost odvahy
Já ještě pojedu za chvilku hodit maso asi kámošce, ale max do půl 9 bych tu byla zpátky ju?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:20
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
a neuvažuješ, že by sis ho udělala? Ty blázne, když můžu řídit já, tak už vážně může každej, pokud by ses cítila, že třeba nejsi typ na řízení....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:22
- Nahlásit
Atusch
ale musíš mít dost odvahy
Odvahy? Neděs mě....nikde v tom hrůzu nevidím....Pojedu tak, abych u tebe byla v devět a neměla si pres, jo?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:22
- Nahlásit
Gerda
uvažuju, no, nejhorší by byl doktor dostanu popelníky na voči a to bude jízda...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:24
- Nahlásit
Gerda
hele tak ona se mi zatim neozývá takže klidně asi jak ti to vyjde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
dostanu popelníky na voči
no to musíš, to je jasný.
Atusch
Takže vyjíždim z práce teď a možná budu rychlejší než v 9, jo? Kdyby něco, volej, ať se zdržim. Jedu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nebo Ford Tourneo nabo tak nějak, ale je to takový tvrdší ježdění je to spíš užitkový auto
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:37
- Nahlásit
Gerda
nestačil, je to opruz, nejen že by se v tom člověk bál, ale je jasný, že NIKDY nejedeš na pejskařskou akci sama, že se dělaj hodně spolujízdy, do smrťáka už nenabereš vážně nikoho a ještě si musíš krs zavazadla urvat od huby. A víš, že to si my, autisti, nemůžem dovolit. Páč pak už vlastně nemáme vůůůbec nic.
stačil, jezdila jsem rok do práce na lídání Maluchem, jeden rok to bylo jen s Fanouškem, pak ale přibyl Cíďa a roztahoval se, že na zadní sedačce ležel malý půlroční malin natažený jak prkno a u okýnka seděl nešťastný Fanoušek. Všechno se vešlo do "kufru" vepředu, zbytek vedle sebe na sedačku a kdyby se psi nemačkali, a Maluchovi neupadly prahy, neřešila bych.
Jinak jezdím leta na závody a jezdim skoro všude sama. Až mě to sejří, páč sem všude jak trupka. Ze spousty závodů nemám ani fotky, páč cizí mě nevyfotěj a jen na málo závodech jsem se aspoň potkala s někym, s kym jsem byla předem domluvená, že se tam srazíme a případně i něco nafotěj.
To že teď se se mnou občas někdo přiblíží, tak to je spíš tím, že je to třá na tréninky pro známý daleko a raději se se mnou smrsknou do bedny a nebo se bojej projet Prahou i do blbýho Prokopáku. Vícemístná škodofka 105ka Beruna a Formánek sloužili spíš jako bezplatná taxislužba rodině, kdy jsem 60% jízd suplovala lenost rodiny a převážela segru i s dětma, a tak, až právě dodávka bylo vysvobození, že nemusím dělat rodině tágo, páč do toho nejdou dát dětský sedačky a rodičové se tam sice vlezou, ale tak, že dál jak hodinu se mnou nejednou.
Teď bych mohla nabrat i člověka s více psama, mám závěsný a pokud dotyčný má vlastní vozejk na psy, není problém někam vyrazit. Jinak jeden čék s jedním psem - buď pod nohy a nebo do klece, že nechám jednoho psa doma, tak to jde.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 19:37
- Nahlásit
Zdar dámy.
Mám pocit, že je deset večer a ono teprvá půl osmý!
Dnes už nemakám, seru na to.
|