| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:38
- Nahlásit
Alexa
a tu rybičkovou moučku
ale jakou? Maj jich sedum druhůch! A na co je dobrá taková moučka?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:39
- Nahlásit
Atusch
Dávkování neřeším, prostě do každé misky hodím kapsli. Velkým občas dám dvě (hlavně když mám nadbytek, páč to přichází s železnou pravidelností každý měsíc ).
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:39
- Nahlásit
Baico
ta oranžová budova je nějaká hospoda nebois e tam hraje bowling myslím, vím kde to je , díky moc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:41
- Nahlásit
kejtlin
nebois e tam hraje bowling
Jo, je tam posilovna a bowling.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:44
- Nahlásit
Baico
No dobře, že ste to vy, stavím se tam teď v pátek, protže jedu do Kralup k zubaři.
Ach! Vy jste člověk přezlatý!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:46 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
Ach! Vy jste člověk přezlatý!
Jen doufám, že to budou mít. Kdyžtak to objednám a holt poprosím tátínka, aby to vyzvedl, až pojede z práce dom.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:50
- Nahlásit
Baico
Anebo se na to vyprdneš a my si to normoš objednáme po netu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:52
- Nahlásit
Gerda
Anebo se na to vyprdneš a my si to normoš objednáme po netu
Tak to by mi přišlo zbytečný. Táta stejně každý den jezdí okolo toho krámu z práce dom. A vzhledem k tomu, že má kombíka Modřinu, jako já Mám Zeleninu, tak se mu to tam v poho vejde.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:55
- Nahlásit
Baico
Ale zase nemusí kvůli naší olejový mánii nakládat hodinu v krámě kanystry s olejem..... ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 14:58
- Nahlásit
Gerda
Ale zase nemusí kvůli naší olejový mánii nakládat hodinu v krámě kanystry s olejem
Hele letos už nehraje hokej, tak si zasportuje jinak
No nic lidijové, třetí hodina se blíží, tak můžu dom. Dohodněte se, co kdo chcte z těch rybích potřeb a pošlete mi to na mail pod členem. V pátek se to polkusím nakoupit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 15:07
- Nahlásit
Baico
členové mi nefungujou, je to ten klasickej mail?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 15:54
- Nahlásit
Čus bus fšichni! Viděla jsem barvičky na vestičky, zelená je boží, bude mocinky pjekná s černou a šedym vnitřkem!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:10
- Nahlásit
Pro každýho, má svýho málo
léčení
http://www.vltava2000.cz/zemedelske-potreby/goodsd etail.asp?strGoodsID=us12601xz2503
cvičení
http://www.vltava2000.cz/zemedelske-potreby/goodsd etail.asp?strGoodsID=us12876
http://www.vltava2000.cz/zemedelske-potreby/goodsd etail.asp?strGoodsID=us12527xz2380
adopce
http://www.vltava2000.cz/zemedelske-potreby/goodsd etail.asp?strGoodsID=us12527xz2380
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:45
- Nahlásit
Děcka, právě sme skončili dvouhodinovou presentaci interních systémů, su jakési znavené.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:46
- Nahlásit
malinka
cvičení
"Odemkni kostýmy, klobouky a speciální doplňky. Obleč svého pejska na 100 000 různých způsobů. Odemkni legrační a překvapujicí kabátky pro každé plemeno. "
to by snad mělo bejt pro děti trestný..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:02
- Nahlásit
uš máte voleje jelyta?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:03
- Nahlásit
Ahoj, prosím vás, nemáte tu někdo zkušenost s autem škoda Yeti? Jako třeba kolik se vejde do kufru psů?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Osobně ho nemám, ale kámoška má a stěžovala si, že to děsně žere. Psy má jenom dva .Essi chceš, tak k ní vezmu saň a zjistím ti přesný počet co se tam dá našlapat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:18
- Nahlásit
navolejovaný vyrtuální jelyta, kdo dělá výcuc????
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:19
- Nahlásit
Biluška
nooooo to bys mohla, a mohla by ses zeptat, jestli s tím nemá technický potíže, častý závady, kolik to teda žere a tak? Vládik si chce koupit nový auto a zatím hledáme, co by se nám hodilo a nějaký info Co ty máš za auto?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:23
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
URL koukala na yetiho
ale já bych si to nekupovala, podle ména f tom bé strašná klendra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:28
- Nahlásit
Crysa
ale já bych si to nekupovala
já asi taky né,co dyby to byla ta bloncka z prokopáku..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:29
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Co ty máš za auto?
Renaulta. Už nikdy víc
Šla bych do folsfágnu, nebo do oplu, s těma mám jenom výborný zkušenosti
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:29
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
toho má náš školník čtyřkolku mě teda moc neuchvátil kufr jak sem ho viděla stejnej jak mám já u pola. Co fordík fjušn???? toho mám v plánu jako další auto, moc sem váhala essi to nebo polo nakonec to vyhrálo polo páč fjušn se mi zdál moc velkej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:32
- Nahlásit
Alexa
jo, ten se mi taky líbí.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:35
- Nahlásit
Gerda
docela mě mrzí že sem do něj nakonec nešla, má supr vymakaný sklápění zadních sedadel, normoš si tam uděláš letišťátko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:37
- Nahlásit
Tak já jsem pro japonce.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Yeti je velmi škaredé auto, pěkné a prostorné auto je Volkswagen Touran. A má děsně prostornej kufr, zadní sedačky naprosto v poho, tak že se tam svezou tři lidi bez nějakého utiskování a známej když složil zadní sedačky, tak tam narvali matraci a skvěle se tam ve dvou i vyspali a také místo kufru může být vzadu další sedačky.
Co se týká závad kámoška ho má pár let, nemá s ním problém. Bylo to v servisu jen protože na palubce svítila kontrolka toho, že má málo nafouklé kola a i když je dofouknula nechtěla zhasnout, takže kromě takovýhlech blbostí nic.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:39
- Nahlásit
cus s autama a i ti bez aut,co je noveho????ja kdybych si konecne udelala ridicak,tak bych si poridila oktavku,pac ma suprovej kufr a amin s hajanem tam muzou litat.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:41
- Nahlásit
Biluška
My teďkonc máme renaulta twingo - to je super autíčko pro dva, ale už je celý rozsypaný...
Alexa
Jak se píše ten fordík fjušn, abych si to mohla dát do googlu?
|