Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6498 . 6499 . 6500 . 6501 . 6502 . 6503 . 6504 . 6505 . 6506 . 6507 . 6508 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 22:39
- Nahlásit

leyenda
sis, to me teda mrzi a navic Kejtlin, si dovedu predstavit, jak to videla cerne a ze to nema cenu a ze stejnak nepride....

no už si to moc nepamatuju ale myslím, že to byla jedna z možných věcí co jsem si představovala, ale i přes počáteční potíže -nejdřív to zrušil on, mámě se udělalo šoufl vezli ji do nemosnice, pak já to odložila o hodinu-nechala jsem otevřený dveře auta a vymlátila baterku, až dojel soused dom nastartoval mě kabelama, se rande uskutečnilo a i když jsme si předtím asi 10 dní psali, než jsme se sešli tak jseme si měli pořád o čem povídat a pořád jsme se smáli, fakt se první rande vyvedlo

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 22:43
- Nahlásit

kejtlin
no vidis, tak snad se vyvede i ten zbytek, hlavne, ze ma rad psy a taky je dobry, ze uz ma pezetko, tak te s tim mozna nebude morit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 22:46
- Nahlásit

leyenda
ze uz ma pezetko, tak te s tim mozna nebude morit
v to doufám, ale trochu mě udivuje, že je mu divný jak někdo tak dokonalej jako já může chtít někoho, jako je on, přitom já vůbec dokonalá nejsem, ale nějak zvlášt´ u to nevymlouvám jo a bydlí jen 25 km ode mě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 22:53
- Nahlásit

jdeme chrápat, dobrou s krysama
jo a venku zase začalo sněžit.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 22:54
- Nahlásit

kejtlin
Bodejt bys mu to vymlouvala
Jdu si lehnout, jsem hrozne usoprtana, ne ospala, ale proste uz me boli sedet a bejt vzprimena
Dobrou noc

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 23:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Tak se v pátek jedu podívat na Astičku z Azylu Rita. Odvezly jsme jí odtud před nedávnem při návštěvě v útulku, kolegyně si jí adoptovala a prý pokroky - za prvé prý mrštně běhá s vozíkem, změnila se psychicky a podle vyšetření není vyloučeno, že bude chodit při správném léčení.
Jsem zvědavá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 23:31
- Nahlásit

kejtlin
Tady sněží už jak dlouho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 07:00
- Nahlásit

Fstávat a makat lemuřice lemuřácký.

Zdravím Lejendu a sem ráda, že se po letech přišla zase jednou podívat

Vlčáčková
Víš kam máš táhnout i s týraným čoklem, že jo? Tak padej

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 07:15
- Nahlásit

Krucinálhimllaudóndonrvetrkruncajselement!!! Už jsme opět pod sněhem! to tady fákt dlouho nebylo, uš to neni ftipný! Ze silnice je veřejný kluziště, dala sem si 2x na držku než sem ušla těch 10m k autu - to doost povzbudí když se člověk chystá sjet sjezdofku. Uš asi ani nebudu chodit spát, jak brzo musim vstávat abych krokem dojela. Když čék vidí taxikáře, kterej ve vedljší vesnici bydlí x let a denně jezdí taxíkovat do varů, jak se kolem nás plíží rychlostí menší než krokem, tak to na jistotě zrovna nedodá Venčit sem byla fčera ve vánici, čokl se propad do sněhu tak, že se nad nim zavřel, hajzl jeden nafoukanej. Mohl by někdo vyřídit tomu nahoře co to furt sype, že nejsem eskymák?!

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 07:23
- Nahlásit

leyenda
paní já jsem zrovna na vác včera myslela, kde jste a co děláte, ale neptala jsem, se protože voni tady ty jelyta řeší samé blbost. vítám vás zpátky
zbytek jelyt
alou makat!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 07:25
- Nahlásit

Crysa

a už před sebou prdíte?

to je takovej zlom ve vztahu

leyenda

Ahoooooj Kdybys něco potřebovala kvůlivá vestičkám, tak mi napiš na maila lucie.kratochvilova2 zavináč gmail.com Jestli to v mailu nenajdeš, tak ti to pošlu znova, ale nevim kam Dělám průběžné aktualizace, Gerdička na to nemá v práci čas...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:08
- Nahlásit

čau všichni, sem v píoči z toho že musím na ten posranej finančák

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:12
- Nahlásit

Pěkné prtínací ráno fšem,
koukám a čtu, že Kejtlin do toho konečně bouchla a má fstach! největšejší gratulace!!! pani

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:16
- Nahlásit

Jimmi
koukám a čtu, že Kejtlin do toho konečně bouchla a má fstach! největšejší gratulace!!! pani

díky pani, ale sme spolu chvíli

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:18
- Nahlásit

kejtlin

sme spolu chvíli
fšecko se počítá

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:21
- Nahlásit

si tvořim fstach se Zumbou....de nám to ztuha

Cigi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:26
- Nahlásit

Jéé, občasprudící kolemjdoucí zdraví leyendu Už jsi tu chyběla

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:29
- Nahlásit

Jimmi
zumba je parádní, až na to velké množství ženských na jednom místě. To mě odrazuje od pravidelného chození

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:44
- Nahlásit

nazdař virutálky

makrel
zumba je parádní, až na to velké množství ženských na jednom místě. To mě odrazuje od pravidelného chození
jj naštěstí nás chodí do 10 tak je to paráda, do velkýho množství bab bych nešla

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:53
- Nahlásit

Brý ránko na pijánko

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:55
- Nahlásit

Čus bus!!
Zdravíme Leyendu!!! Vítej doma

Já jsem si dneska přispala, vstávala jsem až o půl sedmý, což už bývám normoš v práci. Jdu totiž večer do Národního na óperu s přivzdělat.

Cigi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:59
- Nahlásit

Dostala jsem jeden testík na toho vašeho oblíbeného Němčoura Alzheimra, ale jde to poslat jenom mailem, tak kdyby někdo chtěl prubnout, zašlu
iva.c@volny.cz

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:10
- Nahlásit

Jimmi
si tvořim fstach se Zumbou....de nám to ztuha
já vo ní ráda čtu

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:15
- Nahlásit

Cigi
Dostala jsem jeden testík na toho vašeho oblíbeného Němčoura Alzheimra
to víš že jo. Já si dám testík a zjistím, že mám pjet alzhajmrů

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:18
- Nahlásit

gabifi
Já si dám testík a zjistím, že mám pjet alzhajmrů
a pak na to zas v klidu zapomeneš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:40
- Nahlásit

čus vopcesistí laciný
lejendičkááááá
hurá paní,vítej doma..tedy v žumpě))))))
Crysa
nevim esi si eště pamatuješ cos mi psala večer ,ale nanda naklikaná je,ví vocogo,vysílačku mám jak víno,pokud teda čokla vodložim,něco tam položim a du z5, beru jí k noze (to je ale oříšek páč dělá to co normál na obranách bo uš chce jííííííít pro tu věc)a vyšlu..letí jak kráva a zalehává na první povel,ale dál nejsme páč asi nebude běhat jak kráva dopředu dyš jasně vidí,že sem tam nic nedala.Klikr jsem dokonce vzala aji na obrany,jak sme tehdy párkrát byli s tchořovejma,že to jako zkusim,výsledek byl ten,že sem ho ani nestihla vyndat z kapcy,Neřikám,že to nejde,jen vim,že je problém pokud někdo ten rukáf (nebo něco) má na sobě..to je mimo.Pokud tam bude volně ležet nebo jí ho fík pustí,neni zas takovej problém ani s pouštěčkou,to jí už tak nebere,ale klíčová situace je dyš to má někdo na sobě!

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:52
- Nahlásit

,ale klíčová situace je dyš to má někdo na sobě!
šak to je na několik tréninku po sobě jdoucích v nějaký historicky krátký době po sobě. Ty Mlíkoše by byly úpa nejideálnější, páč tam bude možný ten rukáv položit kdykoliv a pak ho někdo jen podrží a udělá se to zas několikrát, pak si ho někdo jen vobleče na ruku a pak teprve půjde.
Nebo se domluvit s Jirkou a jezdit třá deset dní po sobě za ním, ale ten klikru podle mě stejně moc věřit nebé.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:58
- Nahlásit

Dobré ráno vjětname!

Zdravím lejendičkůůů - jupíííí vítej z pralesa - od motýlků zpět mezi krávy a obsedantní autistííííí

Maryje fčera prvně viděla krajtu. Moc se jí bála. Ale moc se na ní chtěla podívat, tak dělala do akvárka surikatu. Atuš má velmi vzteklého hada, který, když mu zhasnete lampičku, je velmi nasraný a škrtí stínítko a nutí ho, aby zase svítilo. Různě z něj padá a mlátí s ním do skla. Je to dobrý had. Má bílé bříško. A ví, kde jsou dveře. Nechty sme fčéra nestihli, neboť sme se procházeli a pak krafali, a už bylo jedenáct. Máme strašně moc masa.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:01
- Nahlásit

Lejenda
Zdravim, pani, chyběla jsi tady.

Víc nemám sílu psát, už druhý den mám teplotu 39 a nemůžu ji nijak srazit.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:02
- Nahlásit

Gerda
Atuš má velmi vzteklého hada
No tak je to jasný, od koho Bůch to vzteklost chytá. Asi si budu muset pořídit vzteklou krajtu, aby se od ní naučila Fanda vztekat

<< 1 ... 6498 . 6499 . 6500 . 6501 . 6502 . 6503 . 6504 . 6505 . 6506 . 6507 . 6508 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání