| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:16
- Nahlásit
kejtlin
Kristova noho a daň z toho, že máme to privilegium platit daně se neplatí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:18
- Nahlásit
danajasa
twe Ty mi dáváš tak ten kretén vypitej si píše s nějakou babou po netu uš dlouho a tys ho nevyrazila???? Bych s ním vyrazila nejen zavřený dveře-doslova, ale asi by to odneslo i pár jeho zubů-doslova, protože kreténa z Tebe nikdo dělat nebude pani - pamatuj si to!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:19
- Nahlásit
Eldoguero
Nejhorší je,že mi už včíl všecí nutí náký další "rušivé elementy do života"Vysokoškolák-ten bude asi těško štípat dříví,no a ráčkující zedník to bude taky asi výhra jo a eště jeden hystorický ovšem podměrečný rytíř(jako160cm ale má zbroj páč ve volnu mečuje)to sou vyhlídky to do důchodu nestihnu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:22
- Nahlásit
danajasa
Hele, buď svině. Řekni mu o psa, že to vyměníš za mlčení před bývalou manželkou o tom, že Ti jejich děti házel na krk, zatímco sám seděl v hospodě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:22
- Nahlásit
danajasa
nenech se do ničeho n utit, já byla taky 2 roky sama až jsem se ze zvědavosti šla do seznamky a ještě když jsem si psala se současným mušem jsem si nebyla jistá, jestli vůbec chci nějakej vstach, takže až se rozhodneš sama, tak se rozhodneš sama, třeba to b ude za tejden nebo i za rok, záleží jen na Tobě.
Jo a vysokoškolák dokonce dvojitej i štípal dříví-z vlastní zkušenosti
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:25
- Nahlásit
kejtlin
třeba to b ude za tejden nebo i za rok
Chacha. Mě už to trvá 8 let a ještě jsem se pro soužití s chlapem nerozhodla.
A jak to tak vypadá, tak se ani v průběhu dalších 40 let nerozhodnu.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:28
- Nahlásit
Vlčáčková
zatímco sám seděl v hospodě.
Ta dosti chlastá té je to buřt byla ráda,že se jich zbavila,proště holt udělám tlustou čáru a dem dál.kejtlin
vysokoškolák dokonce dvojitej i štípal dříví
Tak to časem voskouším včíl si budu užívat veget a narkozu a asi ortézu a iné vymoženosti
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Chacha. Mě už to trvá 8 let a ještě jsem se pro soužití s chlapem nerozhodla.
já taky byla rozhodnutá zůstat sama a kdybych byla ještě rok sama tak by tomu i zůstalo a jsem ráda, že jsem se rozhodla do vztahu jít i když na začátku jsem si nebyla jistá jestli to je dobrej nápad, ne kvůli muši, ale kvůli mě samé
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Tohle je v dovolený se psem, Penzion Na celnici: http://www.outdoor-vydra.cz/cenik
Nezdá se vám to drahý?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:30
- Nahlásit
danajasa
Tak to časem voskouším včíl si budu užívat veget a narkozu a asi ortézu a iné vymoženosti
Ty jdeš na operaci?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:32
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ta zelená je hnusná, no, přece nebudu mít dvje modrý!
Pani, mám ještě jednu variantu. Když dojedete na Vinohrada, půjdem spolu do látkového obchodu a vyberete si jinou barvu. už bych tam nerada cpala varianty další, se zelenou zas tak veliký potíže jinak nejsou, ale pokud si vyberete jinou barvu, třá se k vám další lidijové připojej -
- DĚCKA, KDO MÁ SE ZELENOU TAKOVEJ PROBLÉM, ŽE VYLOŽENĚ CHCE NAJÍT JINOU BARVU?
Je to důležitej dotaz, ať můžem překopat skupiny.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:33
- Nahlásit
kejtlin
operaci
Eném meniskus a eném kus.Hele je to hajzl už z toho titulu,že ví že tam du dyby byl aspon trochu mín sobec tak by řek jo vodstěhuju se až se vrátíš je mu to buřt.Dyt na moje narozky byl v hospodě a já sem pron musela jet ani mi nepopřál naopak celá žumpa mi gratulírovala což me fakticky dojmulo aj simbolockou slzu sem zamáčla
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:34
- Nahlásit
danajasa
Naštěstí jsem při rozvodu nemusela psiska řešit. Ale kdybych musela, tak by mi je nechal, i kdyby hodně moc nechtěl. No, klika byla, že pro jeho milenku to byly "hnusný, špinavý zvířata" apod. a navíc on nebyl zvyklý se o cokoliv starat, takže psi byla zbytečná starost navíc (stejně jako děti). Prča byla, že mu ta milenka nevydržela a navíc ta hnusná zvířata ho po pár měsících sama vyfuckova z bytu. Jsem se tedy divila té změně - myslím u psů - páč jinak jsou to andílci a s každým, i cizím, se chtějí móóóc kamarádit.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:37
- Nahlásit
Gerda
Jako já se určo podřídim i tý zelený, tak strašně mi zase nevadí Ráda bych se dostavila na Vinohrada, ale nemám kdy, leda o víkendu, jestli maj otevříno, ale to nevím jak ty..
Všichni krom mě mají jenom jednu vestu, takže když se jim nelíbí zelená, tak si vlezou do modrý, pře ta je mocinky pěkná!!! takže se opravdu podřídim a nebudu dělat dusno, no ale zkoušim to, no
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:37
- Nahlásit
Gerda
Doufám, že jsem s náčelníkem stále ve skupině modročerné s vnitřkem šedým nebo černým.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:38
- Nahlásit
danajasa
Pani, není nutno zachovávati sobě muše těchto kvalit. Můžete mít milence, hlavně když budou bohatý, budou štědrý a eště vám s něčim pomůžou. Můžete jich mít klidně ji víc, ideálně 5 - budou to pan Pondělíček, pan Outerek, pan Střeďák, pan Čtvrtek (ten vám bude řikat pohátky), pan Páteček (budete jeho Robinsonkou). A víkend si vodfrknete, uklidíte kvartýr po těch mejdanech, vzbudíte psy a pudete se projít. Večer pak můžete sedět v heřmánku, abyste zmírnila bolestivost sedacích partií.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:38
- Nahlásit
danajasa
prosím tě, vůbec se kvůli němu netrap, je to hovado největší, co sem eště neviděla ale za čásek si najdeš jinýho lepčího!!! horší už to bejt nemůže s prominutím...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
můžu ti ještě udělat ústupek a vzít ti červenou sytou, v množství pro jednu osobu, jo?
Vlčáčková
Doufám, že jsem s náčelníkem stále ve skupině modročerné s vnitřkem šedým nebo černým.
s šedým, sem tě dala k náčelníkovi. ALe náčelník řeší, jestli nepude do zelený, ale asi ne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:40
- Nahlásit
danajasa
hele to je zrd všech zmrdů zmrdanec!!!!!
kdybys nebydlela tak daleko tak bych Ti klidně vypomohla, ale tys až z Brna a hmyzopsa bych mu sebrala vůbec bych se s nim nebavila
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
zdar fšici!
Gerda
zdar pani, modrá je mocinky pjekná, prosila bych přesunout do modro-černo-šedo skupiny, já i muš, děkuji
a eště mám jednu prosbu s dotazem - bude Korinka v pátek v práci? pokud ano, mohla bych si u vás max na hodinu odložit Bajšu? děkuji velice moc
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
já taky byla rozhodnutá zůstat sama
Tak já mám hodně kamarádů, ale nějak se mi změnila povaha nebo co, z extroverta na nevím co. Nejradši si sama hniju doma a pokud mám čas, tak se věnuju psům a svým koníčkům. Nevím, kterej by se mnou vydržel a popravdě nemám jedinou chuť někomu vařit, po někom uklízet a hlavně se zase dohadovat. Chci mít klid.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:42
- Nahlásit
Gerda
VŮBEC NECHCI ZADKOKAPSU
Prosím vůbec nechci zadkokapsu. dík.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
Gerda
řeklo se červená??? jaká, gde??? tu chcu, velmi mnohem více než modrou!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
ŽUMPO
až se dokopu do banky a požádám o zřízení internet bankingu tak prej mi muš vysvětlí jak na to-je to dobrý a trpělivý muš i přes mé varování, že jsem totální idiot co se těchto věcí týče, řekl, že to zvládně myslím, že to pro něj bude velmi zábavné
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:44
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
horší už to bejt nemůže
No taky mám ten pocit tak hlavně že mi neruplo v hlavě a třá bych ted mohla sedět na zápraží v osmém měsíci to by byl teprvá průer.kejtlin
Jako dyž tu eště nebyl tak sme to z dědou zvládali v poho,takže se vrátíme do staré pohodičky,dyž bude nejhůř tak se plácnem přes kapcu a budem topit eletricky to nás nezrujnuje ta těch pár dní.Dyž budem bohatí přece
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:45 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Gerda
Heleď, ono v Brně není ani jednoduché najít stálého milence. Protože každej tvrdí, že nechce vážný vztah, ale pokud to tak bereš, že ano, tak jsi hned podezřelá. Oni si totiž představují ten nezávazný vztah tak, že si budou dělat, co chtějí, ale Ty jim budeš posluhovat. A když to bereš stylem - každý za své peníze a za svou práci, tak čučí jak vejr z dubu a moc se jim to nelíbí.
danajasa
Bydlím u Brna. Chceš nějak pomoct? Případně ustájit malopsa na nějakou dobu???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:46
- Nahlásit
danajasa
jo ty bydlíš s dědou, tak to jo, já myslela že sama.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:47
- Nahlásit
Gerda
Aaaaa za takový ústupek bych ti byla neskonale vděčná a ještě vdečnější, kdyby byl ve formě barvičky žluté v jakémkoliv odstínu Kdyby žlutá nebyla, beru červenou! Střich stejný jako u tmavě modré bude, u modré se říkalo, že by jí na vestičce mohlo být více, mě by to vyhovovalo i u té žluté (červené) kdyby byla jako cyrgus )))
Na Vinohrada se v tejdnu nedostanu i kdybych se chtěla rozkrájet, Aneta je doma, pře venku by mi umrzla... a potřebuju se dostat domki v rozumné době, aby se mohla vyprázdnit, doma to neudělá i kdyby měla snad prasknout
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:49
- Nahlásit
Baysha
přesunuti jste, Korinka bude, přijďte si odložit.
Lola1
Prosím vůbec nechci zadkokapsu
zaznamenáno - barevně ste v pořádku zařazená?
Baysha
řeklo se červená??? jaká, gde??? tu chcu, velmi mnohem více než modrou!
neřeklo, jen se to zmínilo. Nerada bych dělala miliardu variant, než to se švadlou proberu. Kdo bude chtít novou barvu, přijede na Vinohrada a půjde si ji vybrat sám.
danajasa
takže se vrátíme do staré pohodičky
moc ti to přeju, ať máš pohodu, klid, radost, spokojenost a žádný trápení s jelimanem pošahanym.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 11:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Domluvte se s bajšou na jiné barevnosti, ujednoťte se, pak můžem zajít do krámu hledat žlutou či červenou. Žlutou i červenou tam maj, jsou obě stejně intenzivní jako ta zelená. Žlutá je sluníčková a červená je jako tři ferari přes sebe.
|