Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6507 . 6508 . 6509 . 6510 . 6511 . 6512 . 6513 . 6514 . 6515 . 6516 . 6517 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:58
- Nahlásit

teťkonc volali páni servisáci, že krabička měla eště vadnej termostat - si chladil jak se mu zachtělo a úpa sral na to že motor řve vodu!! vodu!!!. By mě zajímalo, kolik může mít taková maličká krabička částí - jako kolik jich eště budu muset vyměnit než bude milej pan Benátčan spokojenej že je jako novej

doufam, že všici co maj trapně jenom papíráky si vychovaně vypůjčej f outulku pesa, nechaj se hesky poskákat a okousat a žumpa dorazí ve velmi velkém počtu, ať má význam těch stoštyricet kyláků jezdit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:00
- Nahlásit

Žumpinkiiiii, zde jedna velmi užitečná adresa krs pravopis:

http://prirucka.ujc.cas.cz/

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:03
- Nahlásit

Gerda

pani ta adresa nefungá, sem tam pro začátek napsala "kynekologycký" a úpa se to zavařilo

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:06
- Nahlásit

Baysha
kynekologycký
s měkkym

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:08
- Nahlásit

Gerda
to sme si přeci uš ujasnili, né? vymenovaná slova sou: kynekologycký, mítynk, nepyšte a jelyta

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:11
- Nahlásit

Baysha
Tak je tedy bohužel příručka špatná...asi nějaká rozbitá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:16
- Nahlásit

Gerda
No tak sorry. Jsem to zkusila, no. Myslela jsem, že nebude takovej problém to ušít třeba z ručníku místo šusťáku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:23
- Nahlásit

Já snad půjdu zatopit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:27
- Nahlásit

Vlčáčková
No to je další věc, která je jenom JENOM, ber to tak, že už takhle máme krom čtyřech barevností rozdělený ještě vychytávky, každej chce něco jinýho, někdo nechce vůbec nic, takže ot švadla bude kompletovat barevně, vychtávkově, každýmu na míru podle jeho rozměrů, bude mít technickej střih udělanej pro tuhej technickej materiál, pak tam najednou bude mít ještě tkaninu na jinou vestu, která ale v tom střihu zas bude vypadat jinak, protože matroš už tak tuhej nebude, takže se to bude všude zapošívat, popárávat...Je s tim takovýho sraní, že už bychom se do toho fakt potom cenově nemuseli vejít. A já hlídám hlavně cenu, abyste se pak neposrali, až vám řkenu, že sme přetáhli o čtyři stovky, ale že neva, že te´d má každej to, co přesně chtěl. Musim to trošku držet zkrátka, i když takhle to vypadá, když megeruju, ale to mi neva, Lejendička bude mít v létě plážový šatičky. Nechci a nemůžu do toho nikoho nutit, neboť to má být pořád jenom prdel, i když za tentokráte už velký prachy. Tož tak v méně variantách můžeme seknout méně chyb. Masakr začne, až ke každé barevnosti a skupině přijdou rozměry a požadavky konkrétního člověka. To, co teď ještě uděláme, bude sehnání vzorku jiné barvy namísto zelené, po odsouhasení se švadlou, že sme furt ještě v ceně.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:39
- Nahlásit

Gerda
Žumpinkiiiii, zde jedna velmi užitečná adresa krs pravopis:

byjem o mříš ducha lvi a my jí rozbyjem!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:40
- Nahlásit

se dobrovolně hlásim za vodiče
sem tam sem vystavovala, tak i klidně malou čupku zvládnu

bože du nakupovat, doma zas došlo jídlo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:43
- Nahlásit

uš sem doma nigdo tam nebyl. Zlomený to není, dali mi na to nějakou mast a v pátek na kontrolu, pan doktor nale říkal, že mi v pátek dají asi sádru, že je to hodně zhmožděný

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:44
- Nahlásit

tagže vona de na voperu co trvá 4 hodiny a bude tam viset cedule jak kráva vlak končí ve stanici Kobylisy???
ty woe asi tě brzo zaim páč sem si málem cvrkla do trikotu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:44
- Nahlásit

kejtlin Cos dělala?

Gerda No jo, porát.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:48
- Nahlásit

kejtlin
no ty vade, to sis vyrobila bezvadňáckou věc...a máš to jen mazat? Žádný zavázání nebo něco? Rengen ti dělali teda?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:49
- Nahlásit

Vlčáčková
Cos dělala?
šla králíkům pro seno na půdu a rupla šprycle u žebříku, já to nečekala nechytla jsem se rukama, druhá hnáta mi sklouzla po tý pod tím a padla jsem na palec na beton-vpodstatě jsem si ho podvrtla celou mojí váhou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:51 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

kejtlin
Aha. Vyvraždi králíky, potvory, když za to můžou .
A opatři nový žebřík. Hliníkový.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:51
- Nahlásit

Gerda
rentgen dělali, mám tam obvaz aby tam držela ta mast a na noc si mám brát něco proti bolesti, stahovat to nemám, jen mít nahoře a ledovat ale jak říkal, vidí to v pátek na sádru což je na hovno naprosto, se mi fakt nechtělo do hokny ale takhle jsem si to nepřectavovala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 15:58
- Nahlásit

Vlčáčková
králíci za to nemůžou za to může starej žebřík

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 16:14
- Nahlásit

kejtlin
na to ledování sem i moc hezky dělalo s ručníkem, suchym, kterej sem si dala do mrazáku, už pěkně přeloženej, a pak sem si tu hnátu obmotala zamrzlym ručníkem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 16:21
- Nahlásit

Gerda
mám medvídky, až namrznou přivážu něčím na hnát, musej prostudit ten obvas

Pavliii
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 16:33
- Nahlásit

Čus,
Gerda, kratochvílka
ženy, já bych taky případně měla zájem o jinou barvu - červenou nebo mojí mylákovanou oranžovou)), žlutou už jednu mam, takže tu ne, ale samo jen kdyby to nebyl problém a nechci s tim nějak prudit a komplikovat. jinak bych chtěla zařadit skupiny černá + zelená + šedý flís

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 17:02
- Nahlásit

Pavliii
já bych taky případně měla zájem o jinou barvu - červenou nebo mojí mylákovanou oranžovou
musíte se domluvit s bajšou a kratochvílkou na další barvě a já se musim domluvit se švadlinou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 17:19
- Nahlásit

kejtlin
pro vašeho muše, spívněte mu to:

http://www.youtube.com/watch?v=_R4P86jYt-k&feature =related

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 17:20
- Nahlásit

jako kdyby byla takhle oranžová:

tak bych o ní možná taky pouvažovala, páč by to asi bylo moc hezký k malinám

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 17:21
- Nahlásit

A zde jedna píseň pluje na blů:

http://www.youtube.com/watch?v=WUGbuMiI85A&feature =related

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 17:21
- Nahlásit

a tuhle si asik objednám, sice nebé žumpozní, ale jen na vycházky, ale ženy, jukněte na tu cenu
URL

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 17:23
- Nahlásit

Gerda
pro vašeho muše, spívněte mu to:

takovej trest si nezaslouží, aby mě slyšel spívat, zní to fakt děsně.
on je stejně na punkovou muziku...

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 17:24
- Nahlásit

Crysa
ta cena je suprácká, bez debat. Jinak je to flís, šusťák takovejhle přesně odstín nemůže trefit, takovouhle oranžovou vám nezaručim, notabene teď se tam objevily barvy náhradní tři - žlutá, červená, voranž. Asi se na vás vyprdnu úplně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 17:26
- Nahlásit

Crysa
cena je monumentální paní

<< 1 ... 6507 . 6508 . 6509 . 6510 . 6511 . 6512 . 6513 . 6514 . 6515 . 6516 . 6517 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání