Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6507 . 6508 . 6509 . 6510 . 6511 . 6512 . 6513 . 6514 . 6515 . 6516 . 6517 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:51
- Nahlásit

Vlčáčková
ustájim malopsa na nějakou dobu
Právě,že hmyzopsa si odvez to jediné mě mrzí.kejtlin
bydlíš s dědou
Na dědu mám vopatrovnictví je sním docela prdél vobčas má88l a do domova nechce taky proč,jako v podstatě dybych byla ůpa švorc tak furt má11tis důchod a já mám vopatrovnictfí4tis v poslení robotě sem měla6800kč a vyžili sme králofsky a eště sme živili nyvíc muže vlastně.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Chacha. Mě už to trvá 8 le
mě dva a něco

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:52
- Nahlásit

Gerda
spokojenost a žádný trápení s jelimanem pošahanym
Děkuji mocinky pěkně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:53
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak já mám hodně kamarádů, ale nějak se mi změnila povaha nebo co, z extroverta na nevím co. Nejradši si sama hniju doma a pokud mám čas, tak se věnuju psům a svým koníčkům. Nevím, kterej by se mnou vydržel a popravdě nemám jedinou chuť někomu vařit, po někom uklízet a hlavně se zase dohadovat. Chci mít klid.
eh..máš tachyjon že mi čteš myšlenky???? dybych nebyla zaslíbená bonc,tak bysme mohly žít spolu neb názorová shoda jest udivující)))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:54
- Nahlásit

ALEKSÓÓÓÓ
kde jsi???

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:55
- Nahlásit

Chci mít klid.
Taky du do tohoto kroužku,nemohla bych mět místo tachyjoonů skleněnou slzičku z našeho lustru?Vypadá pžřevelice podobně

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:55
- Nahlásit

davidkova renata
hele, jsem na tom podpobně, až na to hnití.hnít mě nebaví.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:56
- Nahlásit

danajasa
a nemužeš mu hmyzopsa sebrat? je to hrozná starost takovej pes přece a něco stojí očkování, veterinář a tak by to měl vědět tohle všechno....... navíc potřebuje venčit, tj dřívější odchod z hospody.....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:02
- Nahlásit

Gerda

Ty jo, bysem strašně chtěla tu sluníčkovou žlutou, mě neva, že by to třá bylo draší na jednu vestu A s tou tmavě modrou by byly heský, budu je nosit obje najednou

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:03
- Nahlásit

kejtlin
Pani hmyzopes než k nám došel nikdy na veterině nebyl tj pár let. Muším běžet děda si vobědnal koupání a pečovatelský servis musíme u toho bejt dvě páč jinak ho nedostanem do vany a pedikůra je f ceně pani má spejšl nádobíčko to tu máme takej servis komfortní.Za 70kč mám dycky ůpa novýho dědu

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:04
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ale teď zas přijde Bajša a bude si vynucovat červenou. Domluvte se spolu na té žluté či obě na červené.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:07
- Nahlásit

Gerda

Dyš tu žlutou nikdo chtít nebude

Baysha

Ahooooj, nechceš žlutou vestičku??? Co? )))))
Můžeš si vybrat barvu flísu ))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:10
- Nahlásit

davidkova renata
Bonc? Myslela jsem, že můj sok je Psíček, když jste tu spolu tak vrkali!

danajasa
hmyzopsa si odvez
Aha. Takže pozdě. Třeba by se dalo ještě něco podniknout.

makrel
mě dva a něco
Hm. Máš co dohánět!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:15
- Nahlásit

danajasa
Nejhorší je,že mi už včíl všecí nutí náký další "rušivé elementy do života"Vysokoškolák-ten bude asi těško štípat dříví,no a ráčkující zedník to bude taky asi výhra jo a eště jeden hystorický ovšem podměrečný rytíř(jako160cm ale má zbroj páč ve volnu mečuje)to sou vyhlídky to do důchodu nestihnu
Napíšu to slušně pani - vykašlete se na ňáký náhrady, dokud nebudete sama 100% rozhodnutá, že jste ochotná to znovu zkusit.
Bych vraždila, kdyby mi někdo nutil nějaké chlapy, o to víc bych na nich hledala chyby a 100% bych si nevybrala žádného, i kdyby měl vobě ruce pozlacený, na kontě milijóny, nebyl škrt, měl IQ a vystupování na úrovni a ještě k tomu byl vobdařenej jak ten Kejtlininej

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:15
- Nahlásit

danajasa
a nemužeš mu hmyzopsa sebrat?
Celou dobu se jí to snažím takhně naznačit, pak už i na plnou hubu ... a nic! Bych třeba vypomohla.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:19
- Nahlásit

Gerdička, Lucka Kratochvílka
Holký, přehodnotila jsem to a prsím o přesunutí do barevné skupiny - černo - zeleno - šedé, ju? Děkují.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:20
- Nahlásit

Eldoguero
ještě k tomu byl vobdařenej jak ten Kejtlininej
pani a m uj muš nejenže je obdařen jak je tak jsem noně zjistila, že umí vyplňovat i formuláře a složenky a umí internet bankovnictví a je ochoten mi to vysvětlit, což je ofšem dost potíž páč sem kretén

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:21
- Nahlásit

Eldoguero
na kontě milijóny
zvašte todle eště!!! pamatujte třá na Lukrécyji Bordžyji..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:23
- Nahlásit

Nechcete někdo žluto černou vestu? )))))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:26
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Žlutou ne-e, ale chtěla bych červenou, kdybych už jednu neměla.

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:27
- Nahlásit

kejtlin
že umí vyplňovat i formuláře a složenky a umí internet bankovnictví
já už jsem z minulejch vztahů tak paranoidní, že už bych měla stíhu, že mě chce účet vybrat a zmizet

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:31
- Nahlásit

kejtlin
pani a m uj muš nejenže je obdařen jak je tak jsem noně zjistila, že umí vyplňovat i formuláře a složenky a umí internet bankovnictví a je ochoten mi to vysvětlit, což je ofšem dost potíž páč sem kretén
tý vole, pani tak tohle vám závidím, páč můj muš splňuje jen ty první dvě věci, ale není ochoten mi to vysvětlovat
po pravdě se mu nedivím, ale nahlas to neříkám
davidkova renata
na kontě milijóny
zvašte todle eště!!! pamatujte třá na Lukrécyji Bordžyji..

Jako, kdyby měl přiměřenej věk (nad 85 let) a byl impotentní, tak bych do toho šla

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:33
- Nahlásit

Crysa
já už jsem z minulejch vztahů tak paranoidní, že už bych měla stíhu, že mě chce účet vybrat a zmizet
jé pani, tohle se stalo kamarádce, chudákovi, pak se jí ten idiot vrátil a chtěl zpět, ona naštěstí je normální, tak ho poslala do patřičných míst a na něj právníka, se dohadujou ještě teď, ale většinu peněz už má zpátky
Já mám výhodu, na účtě sem furt na nule, event. v mínusu, tak jsem v klidu

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:38
- Nahlásit

Teď tu vyplňuju přihlášky na výstavy, aby čupka dovyběhala toho veterána a na něco veledůželitýho jsem si fspomněla!!

POSLEDNÍ SOBOTA F KVĚTNU!! PIŠTĚ SI!!! POSLEDNÍ SOBOTA F KVĚTNU!!! - JEDE SE NA VOŘÍŠKIÁDU A VÝSTAVU PSŮ BEZ PP!!!!!
Je to ve Štětí, na mém domofském cvičáku, rodinná atmosféra, tuny dárečků, první dárková taška (vč. obsahu) hned u presentace!! ceny bohaté a pokud by se vám nelíbily, je možno je charitativně předat útulkům, které tam jezdí na umisťovací výstavu a z5 vezou ceny pro svoje psy i co ji kdo charitativně přenechá. A přijely nám po oba přechozí ročníky aj z Ostravy!!! a Frydkumysku!!! jak moc se jim první ročník líbil. Takže tak.

Konec hlášení.
Eště: Kdo nemá vořecha nebo bouďáka, neprodleně zajistí alespoň jeho zápůjčku!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:42 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Crysa

paní, neznáš mě, nikdo komu je život milý by si to nedovolil
edit: a jsem na tom jak eldorádo takže...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:43
- Nahlásit

Crysa
jako klidně pojedu, ale nikomu, upozorňuju nikomu svoje ceny nepřenechám jsou tam nějaký kategorie? Ve kterých máme šanci vyhrát? Třeba nejzhnusenější pohled při poslušnosti? Nejnadrženější pes? Nebo nepomalejší přivolání?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:45
- Nahlásit

Crysa
štětáci byli v létě u nás na LVT na cvičáku, moj fajn lidi a moc fajní fíci

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:48
- Nahlásit

Gerda
já si prosím přesunout do skupiny zeleno-černo-šedej flíííz
dik moc, co dělate v sobotu? zajistila sem si volno!!! na tuty nikam nejedu,
(hlavně né z mámou, páč mi furt tahá na běškování a já mám zasejc natažený nohy)

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:48
- Nahlásit

pawLINka
černo - zeleno - šedé
přehozeno

Crysa
Tak to by Mařka mohla jet

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 12:49
- Nahlásit

Jimmi
co dělate v sobotu? zajistila sem si volno!!!
Jedeme do prokopáku, nejdřív a Atuš na vycházku a pak na bránění, pokud bude. Jedeme ale od Atuš, protože u ní ráno děláme nechty....

Jsi přehozena.

<< 1 ... 6507 . 6508 . 6509 . 6510 . 6511 . 6512 . 6513 . 6514 . 6515 . 6516 . 6517 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání