Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6507 . 6508 . 6509 . 6510 . 6511 . 6512 . 6513 . 6514 . 6515 . 6516 . 6517 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:25
- Nahlásit

kejtlin
šmarjá ty pako bláznivý, vážně by sis s tim měla zajet k doktoru, kor když to otejká a bliješ bolestí. Možná proti tomu otoku pomáhá to pořádně stáhnout. Nateče to pak trochu míň, třeba se i vejdeš do boty. Máš muše u sebe, aby tě odvezl?

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:26 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

davidkova renata
dyš tam já nehodlám podržet vůbec nic..
na jednu stranu chápu..

fšem dobrovolnej držičům, vodičům a polovodičům:
tak jezděj ještě Ústecký, tak zkusit nakontaktovat třeba je, ale loni přijeli tuším z části vlakem, že měli počty psů úměrně k lidem, by se tam vůbec dopravili.
Ale když zbubnujete jakejkoliv jinej útulek, tak útulkáči to maj se slevou a můžete si vyhlídnout nějakej konkrétní útulek kterýmu pomůžete a bude to jen na vaší volbě komu pomůžete.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:26
- Nahlásit

kejtlin
celý to zmodralo
taxe logni na blůčko,to je tam výhoda)))

tož asi leduj a stahuj zatim..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:27
- Nahlásit

Gerda
muše nemam a botu už neobuju, navíc abych to stáhla děsně to bolí, pojedu v pantoflích

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:27
- Nahlásit

leyenda
paní klííííd, dyk vo nic nejde, westovat se beztak bude eště jak dlouho a to ostatní je nepoctatný

Biluška
bígl mozek nemá,
to sou ty vesničani bez rozhledu co nigdá neviděli vopravdu duševně nemocnou bytost co??!! šecko házej do jednoho pytle a přitom Bonice vůbec neni blbá, vona je jenom nemocná!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:28
- Nahlásit

Vlčáčková
Jak ses měla v buši nebo kdes to byla?
Stridave, nekdy dobre, nekdy spatne. Ale to nemelo nic spolecnyho s mistem jako takovym, ale s celkovou situaci, byl to hroznej chaos, presuny decek, no, ani nemluvit...
Když to budeš vidět černě, bude se Ti to hůř řešit.
jj, ja se dam do kupy, jsem myslim jen strasne unavena
Biluškapřidejte se ke mě a Makrel, my budem mít červeno-růžové s kosočtvercem
jako vopravdu?

vyhazujou me vod kompu, prijdu vecer

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:28
- Nahlásit

Crysa
A mámě něco po cestě? Jinak mě se líbilo v Kralupech, takoví milí lidi to byli a hezky tam měli uklizeno a ostaráno o čokly, že bychom mohli nabrat čokly z Kralup, Bajko by to tam s nima vyřídila a my si pro ně zajeli. Jen nevim, jeslti je to při cestě, nebo totál mimo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:29
- Nahlásit

Crysa
konkrétně lobuju za Kralupy,je to slušnej outulek a asi i při cestě ne? páč to je taky důležitý aby to nebylo přes půl republiky,nevim co eště slušnýho je pobléž,páč nějaká Rity a Šíblový a spol. nehodlám podporovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:30
- Nahlásit

leyenda
Hlavně si odpočiň.

kejtlin
Jako to budeš řídit sama do nemocnice? Se zboříš v první křižovatce. Neni nikde nikdo, kdo by tě odvezl? Nějakej soused? Kdyby ti dali sádru, stejnak bys nemohla jet sama domki.

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:30
- Nahlásit

Gerda
A mámě něco po cestě? Jinak mě se líbilo v Kralupech, takoví milí lidi to byli a hezky tam měli uklizeno a ostaráno o čokly, že bychom mohli nabrat čokly z Kralup, Bajko by to tam s nima vyřídila a my si pro ně zajeli. Jen nevim, jeslti je to při cestě, nebo totál mimo.

to máte po cestě, sice trošku se zajížďou, ale majičkou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:31
- Nahlásit

Gerda
Kdyby ti dali sádru, stejnak bys nemohla jet sama domki.

pani se sádrou jsem řídila 6 týdnů, musim to dát sama bidu vše ovládat jednou nohou

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:32
- Nahlásit

kejtlin
pani vy ste ze školy kamikaze, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:33
- Nahlásit

leyenda
jako vopravdu?
ne, jenom vyrtuálně, abysme dráždily ty ostatní co se furt nemohly rozhodnout, essi černou,nebo šedou, nebo jinou trapně fádní barvu

A uš fakt du pytlačit, nebo tam zase zatmím kvůli vám

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:33
- Nahlásit

Crysa
to máte po cestě, sice trošku se zajížďou, ale majičkou.
Paráda, nabrali bychom teda Kralupáčky, hlavně teda nějaký malý, aby nás nemohli pokousat, páč já se psů děsně bojim.

kejtlin
pani se sádrou jsem řídila 6 týdnů, musim to dát sama bidu vše ovládat jednou nohou
no já ti nevim, aby pro tebe pak nejela sanitka na kompletní sádraci...fakt žádnej soused nemůže?

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:34
- Nahlásit

Crysa
No sice do Kralup se dá jet tak aby to bylo po cestě, ale krásně po cestě jsou i utulky Praha, Mělník, Štětí ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:34
- Nahlásit

leyenda
Jdi se vychrupnout!!! A vestičku si objednej v jiným materiálu a je to.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:35
- Nahlásit

Gerda
no já ti nevim, aby pro tebe pak nejela sanitka na kompletní sádraci...fakt žádnej soused nemůže?

ale prd, moment radek zkusim zavolat oba sousedi jsou pryč

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:36
- Nahlásit

Baico
4 hodiny, je to nastudovaný ve francouštině a budou k tomu běžet český a anglický titulky
že se k tomu vracim...jako jako běžet titulky na opeře???????????? to tam jako budou bjehat frajeři s transparentama s překladem????..se nalítaj teda..
Gerda
hlavně teda nějaký malý, aby nás nemohli pokousat, páč já se psů děsně bojim.
já chci bvelký páč se psů samosebou nebojim)))
hele až budou vot krysy propozice,brnknu dežaví at to domluví s monikou..aby jako vůbe c chtěli,že jo...

du ven nepyšte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:37
- Nahlásit

Atusch
po cestě je jich hodně, Štětí maj spádový útulek tady nahoře u Litoměřic, jinak pak ty Hněvice, kerý Davítkojc moc nemusí.
Dál po cestě či trošku cestou Neratovice, Mělník, Praha, Kralupy a určo ještě nějaký.
Bude to čistě na vás koho vyhecujete a komu pomůžete. Jen přihlášky jsou sice se slevou, ale stejně se platí.. :/ ale zas jim přivezete v cenách hodně, už jen vstupní taškou (cenou obsahu) by se měly vrátit náklady na přihlášku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:38
- Nahlásit

nikdo to nebere tak jedu

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:39
- Nahlásit

a já jdu konečně taky ven!!! tady dám F5 a vyskočí 50 novejch příspěfkůch to se nedá vodejít..

davidkova renata
to tam jako budou bjehat frajeři s transparentama s překladem????..se nalítaj teda..
taky mě to napadlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:42
- Nahlásit

Vlčáčková
A vestičku si objednej v jiným materiálu a je to.
tak na to zapomeň Až ty vesty cenama pokrejou v nákladech švadly práci aspoň úplně celou, pak si vymejšlet můžem. Neni to konfekce, je to ruční práce na míru. Nemůže mít každej něco jinýho, když na to máme i s materiálem 800-850 Kč a ona nám ty návrhy ještě vymejšlí.

davidkova renata
jako jako běžet titulky na opeře????????????
ne, nad podiem je panel, na něm běžej titulky, jako v metru, když ti to píše, že vlak končí ve stanici Kobylisy.

až budou vot krysy propozice,brnknu dežaví at to domluví s monikou..aby jako vůbe c chtěli,že jo...
ok. Ale když pojede velkej, nevejde se do auta Nanda a Maryje, a eště nás kousne! Tak vemem dva malý. Můžeš si vybrat kousavýho, abys nebyla škodná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:44
- Nahlásit

Crysa
tady dám F5 a vyskočí 50 novejch příspěfkůch to se nedá vodejít..
ti řikám,zbaf se čoklů páč jinak to nestihneš..já uš ani nevenčim..neni gdy..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:47
- Nahlásit

Gerda
že vlak končí ve stanici Kobylisy.
tagže vona de na voperu co trvá 4 hodiny a bude tam viset cedule jak kráva vlak končí ve stanici Kobylisy??? twe nevim,no ..možná bych šla rači do kyna..
Ale když pojede velkej, nevejde se do auta Nanda a Maryje, a eště nás kousne! Tak vemem dva malý. Můžeš si vybrat kousavýho, abys nebyla škodná
hele třá voni taky budou mít nějakou dopravu,to se musí domluvit a čokly může svážet crysička asi před milionem stran si stěžovala,že furt jezdí sama a má auto jak kráva a nikdo jí nefotí

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:50
- Nahlásit

davidkova renata
vopera je fajn, vůbec ty titulky číst nemusíš, je to hezký i jen poslouchat. A dyš je všechny poveze Crysa tak fajné, to je velmi heské od ní, je to hodná dífčina.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:51
- Nahlásit

Gerda
vůbec ty titulky číst nemusíš
osobně vůbec na voperu nemusim chodit,mi rosčiluje ten spjef tam.. a dyš tomu navíc eště nebudu rozumět tak to na to seru úpa navíc f kobylisích ani nikoho neznám,tak co tam budu jezdit

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:52
- Nahlásit

davidkova renata
tagže vona de na voperu co trvá 4 hodiny a bude tam viset cedule jak kráva vlak končí ve stanici Kobylisy???
No tak dík, teď se budu chcecht celou dobu a znevážím Narodní divadlo

Crysa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
čokly může svážet crysička asi před milionem stran si stěžovala,že furt jezdí sama a má auto jak kráva
auto půjčím zdatnému řidiči, ale psy asi nestihnu navážet a odvážet, páč budu někde zapykaná fkantýně nebo co na mě letos vymyslej. Jsem z týmu "tudlepodrž-tamtodones", ale člensky vázaná k pomoci v vorganyzaci, abyste to tam měli všici pěkný a byli spokojený a zas přijeli

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
osobně vůbec na voperu nemusim chodit,mi rosčiluje ten spjef tam..
v tom přípdě si třá jen můžeš koupit program a číst si ho cestou z Kobylis, dyš tam vlastně pojedeš úplně zbytečně...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 14:55
- Nahlásit

Gerda
v tom přípdě si třá jen můžeš koupit program a číst si ho cestou z Kobylis, dyš tam vlastně pojedeš úplně zbytečně...
ti řikám,že na celou voperu házim bobek!
Crysa
budu někde zapykaná fkantýně
klíčová pozyce!! .-))))
hele to se dořeší aš se bé mluvit s monikou nebo s někým z nějakýho jinýho případnýho outulku

<< 1 ... 6507 . 6508 . 6509 . 6510 . 6511 . 6512 . 6513 . 6514 . 6515 . 6516 . 6517 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání