| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:55
- Nahlásit
Crysa
autysty se nehoupou. Dělají rytmícké pohyby rukama a hlavou. Nejčastěji rukama tak jako třepou....asi jako gdyž čék předvádí fógla. Musíme si na té lavičce dát rozestupy, abysme se neumlátily
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:56
- Nahlásit
Crysa
sednem si na hranu lavičky a budem sebou rytmicky houpat zpřédudozádu s rukama v klíně a tupym pohledem
tak to nemusim ani trénovat a vítěství je moje )))))
Gerda
Kejtlinin muš je dobře vybaven a umí se složenkama
zajímavá kombinace )))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Máňa má 49 cm v kohoutku??? Sem myslela, že tak 35, víc ne
Dyď Beník je větší než Máňa a má 45 cm
dyť sem jí kdysi měřila, právě kvůli tomu, že sme chtěli dělat agi a já nechtěla do vysoký kategorie, tak sem řekla, že máňa je menčí...tehdá se mi zdálo, že má 49..podle měřidla...změřim znova.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:57
- Nahlásit
Biluška
Ahaa, sem si ho asi spletla s Texíkem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:58
- Nahlásit
Biluška
Nejčastěji rukama tak jako třepou....asi jako gdyž čék předvádí fógla. Musíme si na té lavičce dát rozestupy, abysme se neumlátily
anebo můžem udělat teda závody f plavání...gdo bude nejrychlejší,je nejvíc autysta.-))))) logický celkem..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:59
- Nahlásit
Gerda
Si rači změřim Beňoucha, ale že by vyrost, to se mi nezdá )))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:01
- Nahlásit
Biluška
Nejčastěji rukama tak jako třepou....asi jako gdyž čék předvádí fógla. Musíme si na té lavičce dát rozestupy, abysme se neumlátily
to je snat zas jiná ouchylka, né?
Rejnmen byl autista a jako vůůůbec tam nikde nelítal a nikoho křídlama neplácal
Gerda
bacha, esi se ti taky Máryje nesrazila jako se srážej na vejšku starý babičky!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:01
- Nahlásit
bude kategorie i pro duševně chorý psy? Nebo je mam přihlásit rovnou do hendykepovanejch?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:02
- Nahlásit
Crysa
zas ale počítal sirky..to já nemůžu ,počty mě nebavěj a na sirky bysem neviděla..
hele a co dybyse majitelé nevořechů třá domluvili s nějakým outulkem a předvedli vořechy jejich ,vlastních nemaje?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:03
- Nahlásit
Gerda
Děkuju paní za vycuc. Takže kejtlin je na tom uplne nejlíp. Tak to budete vystavovat celá zumpa jestli Biluska a Kejtlin dovezou svou smečku. A co ti chudáci co mají psy s PP?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Texík je Armánkův syn. To už je foksterijér jenom napůl
Crysa
to je snat zas jiná ouchylka, né?
Ne, to je typický příznak
měl jiný příznaky, no . To řikám furt, že to má děsně široký spektrum příznaků. Díky tomu se tam vejdem fšichni
davidkova renata
anebo můžem udělat teda závody f plavání..
Budou f srpnu. Se fsadím, že pražský póvl zase nevleze do vody .D
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:05
- Nahlásit
Atusch
A co ti chudáci co mají psy s PP?
Si pučí moje a Kejtlininy
davidkova renata
hele a co dybyse majitelé nevořechů třá domluvili s nějakým outulkem a předvedli vořechy jejich ,vlastních nemaje?
Si pučí moje a Kejtlininy Gdo dokáže moje vořechy navíc umístit dostane ode mě prémiji (lízátko , gdo umístí dva bude mít nárok aj na tatranku )
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:06
- Nahlásit
davidkova renata
není problém, loni zrovna ze Zájmovýho chovu Hněvice hledali mocně vodiče, držiče či polovodiče a dopravce na místo a z5. Oni tam byli jakože umísťovací ale i klasika vystavovali.
Mám je na FB mezi těma vybranejma.
Jinak je možný si k tomu vzít i psa vlastního, páč jsou tam i odkládačky pro ty, co nemaj umisťovaní v autech.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:08
- Nahlásit
bonc
bude kategorie i pro duševně chorý psy
Tak v té bych se taky chytla.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:11
- Nahlásit
pawLINka, bonc
bude kategorie i pro duševně chorý psy
Tak v té bych se taky chytla.
třá když budete mít papír že nemaj vobyčejný diagnozy jako vohraný "zbytky zraku" ale třá jen "zbytky mozku", tak snat je do hendikepů pustí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:12
- Nahlásit
davidkova renata
To mi přijde ale moc hezkej nápad, mohli bychom tam vzít nějaký hnusný vořechy z outulku - Atuš uš je jeden bezprizornej polovodič a ty seš taky polovodič.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:13
- Nahlásit
Gerda
dnes umřu od smíchu
No já asi ne, já umřu jinak Jak jdu dneska do toho Národního na tu operu, tak jsem teprvá dnes zjistila, že to trvá 4 hodiny, je to nastudovaný ve francouštině a budou k tomu běžet český a anglický titulky. Asi už nebudu slepě souhlasit s tou kamarádkou, co kupuje lístky do dívadla. Dnes budu nesjpíš ráda, když vydržím do první přestáfky.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:13
- Nahlásit
holky, ja jsem se ted normalne rozbrecela...
mela jsem hodne blbou noc, nemohla usnout, hnusnej mistral, premysleni o vselijakych problemech, co se tu nahromadily....
ted jsem se dostala ke kompu a vy ste zase od vcera vecera napsaly deset stranek, ja to ani nejsem schopna docist, protoze je tu spousta opravdu urgentnich veci, co musim resit a furt ode me nekdo neco potrebuje.
V mejlu jsem nic nenasla o bundach nebo vestach nebo co to vmastne je, ale videla jsem dnesni update a jsem z toho uplne zmatena, to me vlastne rozbrecelo, protoze to vubec nechapu.
Teda zatim, asi az se trochu vzpamatuju z cestovani a dzetleku,
tak to snad vstrebam, ale proste momentalne nejsem schopna vubec zadnyho zarazeni do tech vasich skupin
Jedina vec, co me napadla je, ze nesnasim sustaky a uz vubec ne fliiisy, ale jinej material asi nedelate, ze ne? V nejhorsim ji proste budu mit negde povesenou, aspon zustane jako nova.
Gdy to musite vedet? Chapu, ze jsem asi jedinej zdrzujici element, moc se omlouvam.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:14
- Nahlásit
Crysa
ze Zájmovýho chovu Hněvice
dyš tam já nehodlám podržet vůbec nic..
psa vlastního vzít musim kam bysem ho dala? počítám,že bych jí tam taky mohla umístit při troše štěstíčka
Biluška
Se fsadím, že pražský póvl zase nevleze do vody .D
si piš a uš můžeš šetřit bo budu chtít vrátit startovný!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:15
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
Jo taky se mi to moooc líbí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:15
- Nahlásit
leyenda
momentalne nejsem schopna vubec zadnyho zarazeni do tech vasich skupin
hele f klidu,máme f poctatě jen skupinu obcesivní autysta,tam se zařadíš úpa snadno a rychle ))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:16
- Nahlásit
Crysa
a musim mít papír na to že si čokl myslí že je jojo? Nestačí to předvíst? jako můžu se veta zeptat esli mi to dá písemně...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:16
- Nahlásit
Biluška
Budou f srpnu. Se fsadím, že pražský póvl zase nevleze do vody .D
jedině když bude několik startů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:17
- Nahlásit
leyenda
Ježíšííí! Nebul. Problémy jsou a budou, mistrál taky, s tím nic nenaděláš. Když to budeš vidět černě, bude se Ti to hůř řešit.
Jak ses měla v buši nebo kdes to byla?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:18
- Nahlásit
lidi asi jsem si zlomila ten kloub pod palcem u nohy-ten druhej, lezla jsem na půdu pro seno, rupla šprušle a já spadla přímo na ten palec na beton, z bolesti jsem se poblila a natejká to dost rychle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:18
- Nahlásit
bonc
a musim mít papír na to že si čokl myslí že je jojo? Nestačí to předvíst? jako můžu se veta zeptat esli mi to dá písemně...
V případě bígla stačí přivést psa, fšichni víme, že bígl mozek nemá, tudíž papír je netřeba
leyenda
Pani nebrečte, v těch vestách uš se dávno vůbec nigdo nevyzná . Kašlete na jejich zeleno-šedé skupiny a přidejte se ke mě a Makrel, my budem mít červeno-růžové s kosočtvercem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:20
- Nahlásit
kejtlin
Si ten prst přilep náplastí k vedlejšímu prstu a di na chýru. Tam ti ho teda taky přilepí, páč tím se to ofiko fiksuje, ale udělají to odbornějc
Alexa
jedině když bude několik startů
Klidně, ale jenom pro dyzgryminované
davidkova renata
a uš můžeš šetřit bo budu chtít vrátit startovný!!!
Je mi to úplně jasný a dost mě překvapuje, že k tomu nechceš aj úroky
A nepyšte, du pytlačit dokud nesněží
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:21
- Nahlásit
leyenda
jééé neplač a už vůbec né kvůli vestám, jestli nemáš ráda šusťák ani flís tak vestu mít nemusíš, to není povinný. Problémy řeš hezky v klidu a postupně, dokud nejde o život, znáš to .....
kejtlin
taky sis ho mohla vykloubit, nicméně by sis ho měla narovnat, ledovat a stáhnout k druhýmu prstu, stejně by s tím doktoři nic jinýho nedělali, nebo můžeš zajet k doktorovi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:22
- Nahlásit
leyenda
Jedina vec, co me napadla je, ze nesnasim sustaky a uz vubec ne fliiisy, ale jinej material asi nedelate, ze ne?
Pani, to neva, vyprdněte se na to, počkejte si na léto na plážový šatičky. A vůbec si s tim nelámejte hlavu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 14:22
- Nahlásit
Biluška
Alexa
celý to zmodralo
jdu volt šéfovi, že na noční nedorazím a jedu na chíru
|