| Autor |
Zpráva |
bppo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:10
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
To je těžko říci. Ta % se u některých činností mění třeba 30% chlapů vypije 70% alkoholu atd. Je toho celá knížka. Mám to přečtené jen zběžně, některým věcem ani nerozumím,ale ty poměry třeba u alkoholu vychází ze statistik. Ale asi jako všechno se to musí brát s nádhledem a né tomu věřit jako bibli. A nebo jako RD.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:11
- Nahlásit
Eldoguero
Je třeba najít líheň, vynorovat to a klidně i zcela nehumánně zlikvidovat
nemethova5
aale tak znas to jo,takze az budu potrebovat chlapa,tak napisu inzos,ze potrebuju odháčkovat!!!!!to je jinak jiny vyraz pro sex!!!
kejtlin
ja taky ne maximalne znam hackovani
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:13
- Nahlásit
Maky a Trix
sova letí zpět.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:13
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Třeba jí něčím obdařil, jako poznáním myslím
bppo
Tak ty průraznější si nějakého odloví a jsou tam kde chtěly být. A dost často od něj dostanou i hotové psa na mistrák a udělají si jméno. A tam se zase dá najít jiný vhodný partner. Nejsou tam takové všechny,ale je jich tam dost.
¨Víc než by si člověk myslel, to co se občas děje po večerech na výběrácích a mistrácích je kolikrát fakt sodoma gomora
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:14
- Nahlásit
nemethova5
a ona to je normos dupacka!
tak to taky neznám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:16
- Nahlásit
kejtlin
nemethova5
ze jo,takze az budu potrebovat chlapa,tak napisu inzos,ze potrebuju odháčkovat!!!!!to je jinak jiny vyraz pro sex!!!
tak ten výraz neznám....
Znám i horší, vic impertinentní výrazy
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:17 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Eldoguero
jezisi jeste ze nemam tak vysoke cile tky znam jednoho co umi psa vycvicit na mistrak atd vlastne dva jejeje abych si dala pozor kurna
a ej fakt ze mira rikal neni tezke si udelat psa na mistrak a dostat se tam zeptam se jak to myslel
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:17
- Nahlásit
Eldoguero
Znám i horší, vic impertinentní výrazy
pani, vy ste ympertinentní ani to nemusíte řikat ty výrazy!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:18
- Nahlásit
bppo
nj ne všude je úroveň výcviku vynikající-aspoň v jedněch jistých očích. Sem málem spadla pod stůl.......
|
bppo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:19
- Nahlásit
Eldoguero
Tak,tak. co si urveš, to máš. Holky, mějte se tu pěkně. Pokud budu jenom trochu moci, rádi se na vás s Honzou přijedeme v srpnu nějaký den podívat do Mlékojed. Zuzana
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:20
- Nahlásit
ketty
Eldoguero
Lucie Kratochvílovájj,jsem se divala na krimi zpravy na guru jaaaru,taky jsem dodnes ten vyraz neznala,tak az s vama bude chtit chlap hackovat,tak ne aby jste si pripravilivlnu a hacek,jo???to by jste pak nebyli IN!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:21
- Nahlásit
je fakt, že i "tady" je spousta bývalých "fanynek" a že si na to asi každý/á musí přijít sám-sama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:21
- Nahlásit
Eldoguero
Víc než by si člověk myslel, to co se občas děje po večerech na výběrácích a mistrácích je kolikrát fakt sodoma gomora
to mě hodně překvapuje, ale já su na tohle megablbá, ouplně nejvíc megablbá, jak můžu bejt. A projevila sem to už dávno, když mi jeden šéf tiskárny mezi řádkama nabízel prachy za výhradní jejich dodavatelství, jezdil pro mě stříbrnym džípem a já to nepochopila, páč sem vůbec nevěděla, že se něco takovýho dělá, já blbka tahala ty nejlepší ceny pro firmu, neměla sem z toho ani ká, kolegyně šikovná si z toho postavila domek. A já to bohužel nepochopila. Stejně tak sem myslela, že v pejskařině je všechno fajné, že štěnce dělají jen milovníci plemene, že papírák je fakt ferari mezi škodofkama, jakékoli podvody by mě tam ani ve snu nenapadly. Škoda, když už vim, jak se to má dělat, už bych postelovýma konkurzama asi neprošla. A řekni mi eldorádo - viděla si někdy služebního pudla?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:22
- Nahlásit
nemethova5
:?D ahaaa ok bewru to vpotaz
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:24
- Nahlásit
radkah
je spousta bývalých "fanynek"
právě nevím, jestli vyloženě fanynek, spíš normálních lidí, co mají rozum a zavčasu zdrhli a ne jenom holki
|
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:26
- Nahlásit
ketty
a rval na me a bylo
Škoda, že ses nerozplakala a nevystřihla historku o chmurném osudu paní Desenské, mohla bejt sranda
Eldoguero
Třeba jí něčím obdařil, jako poznáním myslím
Mě právě fascinovalo, jaká byla taková vystajlovaná o opečovávaná barbína . Asi jí místo Kena uchvátil zálezák...
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Gerdano to gerdicko neni vse zlate co se trpyti,taky jsem mela takove idealy,ale bohuzel hoooodne rychle jsem procitla a spadly mi klapky z oci co se tyce pejsanu!nastesti jsem uz z toho rychle vylecena,ze mezi pejskari jsou totalni kur.y co pro svoji slavu ti vbodnou nuz do zad.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
zdarec blpky odháčkované aji neodháčkované!
pro potěchu oka vám sem dám kvízovou fotku - hádejte, co je to za plemeno
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
radkah
je fakt, že i "tady" je spousta bývalých "fanynek"
Ano, já to jsem taky. A můžu doteď říct, že v začátcích se psem mi opravdu pomohl. Neumím se na tu dobu podívat objektivně, jen subjektivně, takže můžu říct, že se ke mě choval vždy slušně, k mýmu psu taky, ukázal mi se psem, co jsem ptořebovala vidět, moje čuba ho měla ráda, já tam ráda s kámošema jezdila na kafe, i něco popracovat sem jezdila, z té doby jsem měla pocit, že o ty psy fakt jde a projekt ovčáry se mi opravdu líbil.
|
radkah
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
...ale nějaký čas ho obdivovaly....no tyhle ho nějaký čas budou obdivovat taky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:27
- Nahlásit
Bayshajeee to jsou ti pracovni trialy????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:28 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
nemethova5
jj krasavice, že? plnokrevníci mezi labradory
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:28
- Nahlásit
Gerda
no je to přirozený....pak si člověk dá dohromady dvě a dvě....ale nedivím se, že může být pro nějaké lidi velmi impozantní...osobně si myslím, že i pro mě by nepostrádal určité kouzlo...a není to ostuda, akorát mám pocit, že si na to jeho nynější "fanynky" musí přijít sami
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:29 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
tak teď sem teprve dokoukla všechny inkriminovaný fotky i video. Já sem totální lajka, pokud de vo čokle tak vim prd s bramborama (tj. jsem potenciální zájemce o učení Údsekty), ale když vidim čim se sám (nebo jeho věrní) prezentuje, tak o to míň chápu, jak ho může obdivovat takovejch lidí. Copak to doprdele neviděj?????? A ať se nigdo nevohání nezkušeností, když to vidim já, že je to zvíře totálně v prdeli, vystresovaný až na půdu, koří se každýmu čoklovi v dohledu (a to je jich tam asi 80), a On svatý se tímhle prezentuje.... - jediný co si z toho přece musim odnést je to že je to ***** a čim dál od něj bude jakýkoliv zvíře, tim líp pro něj. Dřív jsem se snažila mít na něj jinej názor, nevidět to tak černobíle, měla jsem za to že může lidem něco nabídnout, něco je (coby úplný začátečníky) naučit. Ale todle - kdy sám sebe prezentuje vyděšenym tvorem???? A těm 80-ti lidem to připadá v pořádku??
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:31
- Nahlásit
jste normální vy jelyta? kdo to má číst? sdílím s Radkouh její skvělý den, aby nemusela použít eter na sebe.pracovní trialy jsou moc hezké. Neobdivuju nikoho,jediná věc, kterou jsem z modré dílny přejala je bránění psa proti všem za všech okolností. zbytek dělám podle sebe a lezu tam jen když se někdy moc nudím, což už se mi nestalo pěkně dlouho a asi ani nestane.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:31
- Nahlásit
bonc
evidentně to minimálně některým připadá OK, když ještě to video a fotky hrdě prezentují na netu - nechápu...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:32
- Nahlásit
a rval na me a bylo
Škoda, že ses nerozplakala a nevystřihla historku o chmurném osudu paní Desenské, mohla bejt sranda
voeeeeeeeeee vidiiis me nenapadlo sme mohla kurna neco trhnout z pribehu urco a byt popularni
Baysha
jo to sou ty tvoji neee retrivri ci co to je ty uz sou tvoji??
Gerda
no nekdy hodne v zacatku to fajn bylo a naka ta rada se taky hodila ale pozdeji ...ovsem co se mich psu tyce nemel ho rad ani jeden z tech dvou cubis co sem mela ketty z vychovneho hlediska privrel tlapy do vrat naschval a to dvakrat byli ji 3mesice ....zabyla bych ho v tu chvili ketty ztoho ma trauma dodnes jak stoji u dveri ..no a lara ta ho nemusela a semtam si z nej della prdel kdyz mohla kdyz ji zrovna chtel hodit na zada za naky nesmysl ......
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:32
- Nahlásit
bonc
A těm 80-ti lidem to připadá v pořádku??no přijde, on to vysvětlí po svém a dokud ti lidé nebudou pokládat otázky a dovzdělávat se jinde...bude jim to připadat naprosto normální.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:33
- Nahlásit
Bayshano jo moc krasni,ale u nas tohle jsem jeste teda nevidela!
Gerdatak to s nim v realu jeste slo,ale nak na zpychnul chlapecek a chova se jak hovado,ted spise psum pomaha do hrobu,no.si myslim,ze s tvym problemem by ti poradil kazdy prumerny vycvikar na cvicaku.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:34
- Nahlásit
makrel
děkuju ti, už sem chtěla jít pro vatičku....můj právní zástupce doktor gonzo mi psal, že bych to neměla podceňovat...to já rozhodně nehodlám, ale na mejdan to nevezu
|