| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:43
- Nahlásit
Biluška
no i to je mozneee.......
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:43
- Nahlásit
Biluška
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:43 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eldoguero
Mě třeba fascinuje, jak lidi furt brečí, že nemaj prachy, ale na fríčko přijet, ruuudovi peníze na účet poslat můžou, na to ty prachy maj kdyby radši za ušetřený peníz koupili něco vlastním čoklům udělaj líp, ale to by si ruuuda nemoh koupit novej klobouk, do kterýho by se mu vybíraly další peníze...
Když si vzpomenu na svý začátky s Hipíkem, kterej byl první pes v dospělým věku, kterýho jsem sama vychovávala od štěněte (hyperaktivního deprivanta)... Jak jsem scháněla informace a získala jich hromadu protichůdnejch. Některý věci jsem dobře odhadla citem, některý jsem zvorala... Vůbec jsem si nebyla jistá sama sebou a tím, že to zvládnu. Lovila jsem si lidi v parku, u kterých se mi líbil vztah s jejich psy a loudila na nich rady...
Chápu, že zodpovědní a slušní začátečníci, kteří touží po harmonickém vztahu se psem mu sednou na lep. Navíc ta jeho sebestylizace do romantického hrdiny a osamělého střelce má asi taky úspěchy.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:44 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Tak už sem zase v práci Masaryčka nepremává porucha bezpečnostního zařízení
edit: zabezpečovacího
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:44
- Nahlásit
Eldoguero
takhle jsem to myslela.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:46
- Nahlásit
laguna
naivně si myslí že pomáhaj psům a místo toho sponzorujou RD
Hele a myslíš, že ani tohle jim nedochází, asi ne, asi fakt věřej tomu, že ruuuda žije ze vzduchu a tachyjonů a že všechno dělá kvůli psům a úplně nezištně a hlavně neziskově
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:47
- Nahlásit
ajunka - zdravím náhodnou kolemjdoucí
Jooo Akkon, to je to líný čévéčko co se na něj musí arogantně, dyš se blbě koukne při vylejzání z kotce
|
bppo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:48
- Nahlásit
Já myslám, že na lidi platí Silvova metoda 20/80. 20% lidí mu dělá 80% zisku. 80% lidí jsou ovce, naprosto ovlivnitelné, 10% jsou ti, kteří prohlédnou a 10% je těch normálních. Občas někdo změní skupinu a emigruje. Většinou z normálních do ovcí,protože nemají sílu na boj s větrnými mlýny a nebo jim začne být všechno jedno. A jemu dělá 80% reklamy jeho klaka. Myslím, že je natolik protřelý, že to má všechno podchycené jako dary, příjem nemá žádný a pokud mu něco někdo pošle na účet, tak ten má na někoho jiného. A někdo XY s ním nemá co dělat a ty lidi mu např.jako splácí dluhy. Já jsem se dívala na to jeho CD a je až s podivem, co všechno si nechají lidi namluvit. Předají svého psa někomu, kdo s ním cuká a vůbec s ním manipuluje. Z pohledu zvířete mě můj vůdce smečky vyčlenil ze smečky a co já teď s ním. Tak budu dělat podřízeného a uvidím. Chce přežít. Pes nepozná, že RD je alfa samec. Jenom je škoda, že to nepoznají ani lidi. kde je poptávka tam je nabídka.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:48
- Nahlásit
Když si vzpomenu na svý začátky s Hipíkem, kterej byl první pes v dospělým věku, kterýho jsem sama vychovávala od štěněte (hyperaktivního deprivanta)... Jak jsem scháněla informace a získávala jich hromadu prostichůdnejch. Některý věci jsem dobře odhadla citem, některý jsem zvorala... Vůbec jsem si nebyla jistá sama sebou a tím, že to zvládnu. Lovila jsem si lidi v parku, u kterých se mi líbil vztah s jejich psy a loudila na nich rady...
Chápu, že zodpovědní a slušní začátečníci, kteří touží po harmonickém vztahu se psem mu sednou na lep. Navíc ta sebestylizace jako romantického hrdiny má asi taky úspěchy.
Tak v zásadě bych tohle i chápala, ale rozumnýmu člověku musí bejt po určitý době jasný, že tady něco nehraje. Ti, kterým to dojde zřejmě odejdou, ti ostatní se vzdají svých hmotných statků pro Ó velikého ruuuudu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:52
- Nahlásit
bppo
zajímalo by mě kolik procent je v žumpě
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Časem jim to většinou dojde. Má stálou základnu fanynek(těm to hned tak nedojde) a zbytek se obměňuje.
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
bppo
Na cd jsem se se sebezapřením podívala taky a počítám, že z toho budu mít trauma ještě pár let, stejně jako z jeho knih
On bohužel předpokládá, že lidi jsou banda nemyslících degenů, kteří, když se jim řekne, že řetízek je blbě nasazenej, když...
proto používejte kožený, ale už se jim nevysvětlí, že řetízek je správně nasazený když... Naneštěstí to z těch lidí nikdo neřeší a ani je nenapadne se ho na to zeptat. A to je pochopitelně to nejmíň zásadní na celém jeho velkodíle
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:55
- Nahlásit
Eldoguero
že řetízek je správně nasazený když...
Tak to máš teda pravdu, tohle upa totiž vypustil naprosto ve všem...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:56
- Nahlásit
laguna
a zbytek se obměňuje.
To je to, co mě na tom fascinuje. Že se pořád nacházejí nové a nové pakovikuně. Člověk by řekl, že jejich zásoba na území naší a slovenské republiky není neomezená. Ale evidentně je . Se asi někde líhnou, nebo co
|
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:58 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eldoguero
Tak v zásadě bych tohle i chápala, ale rozumnýmu člověku musí bejt po určitý době jasný, že tady něco nehraje.
No, taky jich spousta odešlo...
ti ostatní se vzdají svých hmotných statků pro Ó velikého ruuuudu
Zrovna nedávno jsem potkala vysokou blond krasavici se psem, která měla divnej třpyt v očích a asi 15 minutovej oslavnej monolog na téma "Ó velkýýý" , neměla jsem na to nervy a nutně jsem se musela vydat na opačnou stranu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 17:59
- Nahlásit
Biluška
Se asi někde líhnou, nebo co
já myslim, že to musí jednou ale skončit, že prostě lidi prozřou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:00
- Nahlásit
cus decka!!!!!
co tu resite sektu gru ruuuuudu,pac jedna sekta byla v tv,a tam byl zase guru jaaaaara,ktery nromos šoustal s zenskyma a rikal tomu ze je ocistuje!!!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:01
- Nahlásit
laguna
máš sovu, prosím.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:02
- Nahlásit
nemethova5
a v seriálu přátele byl guru saš ten byl taky hustej
|
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:03 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Biluška
Člověk by řekl, že jejich zásoba na území naší a slovenské republiky není neomezená
Zapomínáš na dorost a mrkni na ty fotky, dost z těch lidí je tam hodně mladejch.
Navíc pro spoustu lidí je to ten chlap "co byl v televizi" a co měl rozhovor v Blesku (nebo kde všude). Tak to přece musí bejt autorita a hlavně ta celebrita, nééé?
|
bppo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:03
- Nahlásit
Eldoguero
Otázka je, kolik lidí se tam vrací znovu a znovu. Těch asi tolik nebude. Na tom jeho CD byly mezi radami 2 super věci. Na začátku zákaz kopírování bla bla pod pokutou a pak informace, že je už konec CD. Sama si uvědomuji, že jsem někomu slepě důvěřovala, protože jsem měla pocit, že umí a že se od něj mohu naučit a pak jsem byla šíleně zklamaná a někdy jsem to i obrečela. Ale jak člověk stárne a se i učí, tak umí tyto lidi rozšifrovat. Taky se podívejte na věkový průměr. A určitě je pravda to o ženských, že jich je většina. Ale to se podívejte, že je už dnes skoru všude. Podívejte jenom na cvičáky. Jenom ve vrcholové pejskařině je víc chlapů. A je to jednoduché proč. Chlapi si mohou vzájemně dát kousat, ženský podle nich neumí pořádně našlapat stopy a tím, že mají větší sílu tak si mohou vzájemně pomáhat. Tak ty průraznější si nějakého odloví a jsou tam kde chtěly být. A dost často od něj dostanou i hotové psa na mistrák a udělají si jméno. A tam se zase dá najít jiný vhodný partner. Nejsou tam takové všechny,ale je jich tam dost. Příjmení je jako ochranná známka a záruka jakosti.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
co tu resite sektu gru ruuuuudu,pac jedna sekta byla v tv,a tam byl zase guru jaaaaara,ktery nromos šoustal s zenskyma a rikal tomu ze je ocistuje!!!!!
jj toho si pamatuju ten byl dobrej a nejhorší bylo, že ty ženský mu věřili.....
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
ahoooooooooooooooooooooooooj
kejtlin
kezby jo a kezby brzy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovákoukam ze to je samej guru znalej veci,coz???tak guru sasu neznam a diky bohu ani poznat nechci!
Hipík a Tonička a Rozinkano jo nezapomenutelnej rudinek IN!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:06
- Nahlásit
kettynazdaaaaaaaar!kde jsi se courala?
kejtlinze jo,takze az budu potrebovat chlapa,tak napisu inzos,ze potrebuju odháčkovat!!!!!to je jinak jiny vyraz pro sex!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:07
- Nahlásit
Biluška
To je to, co mě na tom fascinuje. Že se pořád nacházejí nové a nové pakovikuně. Člověk by řekl, že jejich zásoba na území naší a slovenské republiky není neomezená. Ale evidentně je . Se asi někde líhnou, nebo co
Je třeba najít líheň, vynorovat to a klidně i zcela nehumánně zlikvidovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:07
- Nahlásit
nemethova5
ze jo,takze az budu potrebovat chlapa,tak napisu inzos,ze potrebuju odháčkovat!!!!!to je jinak jiny vyraz pro sex!!!
tak ten výraz neznám....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:09
- Nahlásit
Navíc pro spoustu lidí je to ten chlap "co byl v televizi" a co měl rozhovor v Blesku (nebo kde všude). Tak to přece musí bejt autorita, nééé?
ja taky ale bouzel na vetsine snim eee byla doba kdy mi lidi zacli rikat a rikali panid desenska to sem kvetla vzdycky mazeec a nak nechapali ze jako snim ja niic ......a jednou tam po nem vylitl clap co chodil na rady se psem jak se to ke me uuda chovaaa div mu nedal pres huubu v domeni ze sem udova zena no uda jen zakunkal ze ja ne jeho a on stejne jecel dal co si to teda vubec dovoluje kdyz ani zena nejsem jeho to byla prca misto aby zas dal pojeb ruuda dostl on ja tam totiz kmitala atd jak obvyykle uz nevim co sme opomela neopomela a uuda neco namitnul a rval na me a bylo
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
a v seriálu přátele byl guru saš ten byl taky hustej
ano, ano, též se mi moc líbil
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kejtlinne???jsi se mela divat na primu n krimi zpravy,guru jara tomu specialne rikal ze je odháčkovává!!!a ona to je normos dupacka!
|