| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:34
- Nahlásit
ketty
ty uz sou tvoji??
jasně, oba
jako lákají mě moc, ale vzhledem k tomu, jaké "pokroky" dělám s výchovou Bajši, to vidím s dalším psem tak za šest let nejdřív dneska sem ju zas jak trotl naháněla po sídlišti, přivolání nula, hroznou prču ze mě měla
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
pani, vy ste ympertinentní ani to nemusíte řikat ty výrazy!
Já impertinentní se podívejte na Kejtlin ¨
Sem málem spadla pod stůl.......
do ví jak to myslela
Jo a ještě mě napadlo, jak by se asi tvářil muš,kdybych mu večer řekla, že potřebuju odháčkovat asi to zkusím a zejtra poreferuju
Gerda
pani musím vám říct, že služebního pudla jsem viděla, páč ho měl jeden celník, tuším, že na drogy, byl to pudl střední černý, ale už je v důchodu, poslední rok co sloužil vyhrál ale přebory co se dělaj (no, spíš dělali) u nás v Heřmanicích a okolí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:35 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Baysha
evidentně to minimálně některým připadá OK, když ještě to video a fotky hrdě prezentují na netu - nechápu...
NO právě! to je to co na tom absolutně nechápu - bejt jeho zaslepená fanynka tak si asi řeknu něco v tom smyslu - todle bylo divný, ale asi to dostatečně nechápu, vysvětlení sem (po otázce) nedostala... no radši budu dělat že nic než měnit víru. Ale ještě se tim chlubit??
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:35
- Nahlásit
bonc
jojo asi tak tay nechapu ze se nikdo enozval atd neb to uz hranici s tyranim divokeho zvirete a jak tu enkdo psal o nakou tu starnku vzad ..bud se vlk tak nak s civilizaci smiri snasi ji a nebo vubec a nemel by s enutit atd neb....pro vlka to neni prirozene......
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:36
- Nahlásit
nemethova5
ale u nas tohle jsem jeste teda nevidela!
nojo, u nás se bohužel vyskytuje převážně tohle, na flexině kolem baráku a dom
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:37 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Baysha
jeje no toto to mi meli lepsi venceni cihej neska ani s liskou nebyl problem
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/hafi_na_pooli_ vychazka_liska_lita/
ale tak treba to pujde a budou ja ti to preeju smecka je fajn
Baysha
jezisi kryste co to je proc ho trapej to envi ze prekrmovani psa je tyrani a je to trestne v nasi zemi sem chytra sem studovala novelu zakona na ochranu zvirat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:37
- Nahlásit
Baysha
a nejlépe ještě se vrhat na všechny psy co jdou kolem
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:39 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
radkah
dokud ti lidé nebudou pokládat otázky a dovzdělávat se jinde...bude jim to připadat naprosto normální.
já ti nevim, ale i bez toho... svůj ideál bych viděla v člověku, kterej má se zvířetem přesně takovej vztah, jakej bych s nim chtěla mít já. Nevěřim, že je tam jedinej člověk, kterej by chtěl aby se takhle choval jeho pes. Na to nemusí vědět vůbec nic, ani že má pes 4 nohy, aby viděli že tohle je špatně!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:39
- Nahlásit
ketty
už sem koukala, krásné fotky nj, když mám ranní, tak už se odpoledne za světla nikam nedostanu těším se na delší dny...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:40
- Nahlásit
[b]Hipík a Tonička a Rozinka[/b]
Mě právě fascinovalo, jaká byla taková vystajlovaná o opečovávaná barbína . Asi jí místo Kena uchvátil zálezák...
některý baby na tenhle houmles styl letí, mám takovej pocit, že se to i nějak jmenuje, ale nevím jak, páč ohledně stylů a podobných věcí nejsem vůbec in
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:40
- Nahlásit
Baysha
makrel
no ale je fakt tendle jim zas neutece a urco posloucha neb se hned unavi takze....jeje ale chudak srdce atd v lete ....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:41
- Nahlásit
radkah
spíš si myslím, že stačí člověku zachovat kus vlastního rozumu a důstojnosti, aby si udržel odstup.
ketty
jenže právě s mařenou nikdy nic takovýho nedělal, jednou mu šla po tý malině, co je teď u vlka, měl ji krátce, obě háraly, malina si chtěla hrát, mařena se do ní za to chtěla pustit, jen jí chytil, řekl, že to dělat nebude, mařena přestala a celý to skončilo. A já viděla, že můj pes žádnej neovladatelnej zabiják neni. Že jí to stačí jen důrazně říct. Vždycky jí pohladil, když k němu přišla, nikdy jí nic špatnýho neudělal. A ona si k němu fakt pro to pohlazení chodila.
Eldoguero
pani musím vám říct, že služebního pudla jsem viděla, páč ho měl jeden celník, tuším, že na drogy, byl to pudl střední černý
děkuji Před golyji se mi vloudil černej královák ))) Atusch mi řiká, že rusáci sou taky hodný, skoro všichni jako její Atík, ale tomu nemohu věřit ))) Rusáka bych podělala, myslim, že pudl je dobrej.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:41
- Nahlásit
bonc
hele on to podává tak, že jako ví, že vlk má problém s lidma, psama, ježděním autem... a právě proto prej toho musí mít hodně a často, aby si jako zvyk či co... a voni mu todlencto baštěj
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:42
- Nahlásit
ketty
ať vlk nebo pes nebo jakýkoliv jiný zvíře - jde mi o to že musej vidět že todle neni dobře, ale zavřou oči, uši a nechaj si do mozku nalejt že to je proto a proto a proto
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
Baysha
diky no neska se mi jako povedli ani to nejni moc mazane pokud teda nejsou v dali bylo to jako super ..joj delsi dny bych tky brala ......
Eldoguero
chii co se clovek nedovi
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Bayshafuj co to je za vepradora??tak tohle ne,toho nam chodi po orlove takovych fujtajblu spousta na flexine obejit blok a psi nagresivni nevychovani,neznam ani jednoho vepradora u nas co by byl normalni,jako povazuju za normalni,ze se pejsek nerve na kazdem kroku.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:44
- Nahlásit
bonc
joj presne dle vyrazu a gest atd o kterych uda tay rad mluvi a vysvetluje teckovani a dalsi veci ....tak myslim na kazdem zvireti v pohledu ¨na usich atd je poznat jak se citi a tady je to ne bijici ale rvouci do ociiiiii ....taky nechapu no bouzel....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:44
- Nahlásit
Baysha
dneska sem ju zas jak trotl naháněla po sídlišti, přivolání nula, hroznou prču ze mě měla
Dej jí na tu šňůru a nepouštěj ji na volno. Nenech ji nesplnit přivolání.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:45
- Nahlásit
nemethova5
halt módní plemeno, no to máš to samý jak jorkšíři navíc prej u labradora je ta výhoda, že se vůbec nemusí cvičit - sem slyšela... no a metoda zatloustnutí funguje spolehlivě
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
- Nahlásit
radkah
a není to ostuda, akorát mám pocit, že si na to jeho nynější "fanynky" musí přijít sami
Taky myslím, a jakákoli snaha přivézt je ke kritickému myšlení by je jen utvrdila v tom, že musí svého guru bránit.
Gerda
Chápu to, zažila jsem to jako hodně mladá a v úplně jiné situaci, ale bylo to v něčem podobný. Měla jsem za krkem estébáky a mluvila jsem o tom s matkou. Ta úplně pochopila proč se chovám jak se chovám a rozhodně mi to neměla za zlé, ale vytkla mi, že jsem ve společnosti, kde se vyskytuje i člověk, kterého ona znala za mlada jako svazáckýho sekyrníka, kterej měl svůj soukromej lágr...
Omlouvala jsem ho a snažila se přesvědčit matku i sebe, že "prozřel"... H*vno... Ale musela jsem si na to přijít sama.
bonc
Ale todle - kdy sám sebe prezentuje vyděšenym tvorem???? A těm 80-ti lidem to připadá v pořádku??
Asi jim to nějak vysvětlí a je pro ně autoritou...
|
radkah
Člen |
- Nahlásit
bonc
...já mám taky jiné představy a tohle by se mi nelíbilo vůbec, ale věřím tomu, že to spoustu lidí nenapadne-že tam není všechno v pořádku nebo jim to "vysvětlí"....já jsem diskutér, proto mě nikdy nenapadlo k panu Desenskému jet, protože je jasné, že bychom se nestali nejlepšími přáteli...ale v dnešní době je těžké orientovat se mezi "převychovateli"...je jich na můj vkus dost....a já bych osobně nenechala se svým psem smýkat a... . Znám jednu slečnu s dogákem, ta ho -po profesionální poradě-pokládá "co krok" a je to celkem k hovnu....dokonce si dogák sám lehá, když ví že něco přesral...ale musím říct, že ten člověk prostě nepostrádá určitou přitažlivost a pro určité lidi se může stát autoritou...než procitnou
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:46
- Nahlásit
Baysha
bych se asi ptala sama sebe proč si musí vlk zvykat na auta, město, lidi... a se psama je to úplně jiná kapitola, proč by si měl vlk zvykat na svýho přirozenýho nepřítele?? když k tomu očividně nemá blízko. Pokud bych měla svý zvíře vystavit takovýhlemu obrovkýmu stresu, tak se nejdřív 100x zeptat sama sebe jestli to opravdu tak nutně a bezpodmínečně potřebujeme ke společnýmu životu - sem si teda myslela, že tak uvažuje každej kdo má to svý mimi rád
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:47
- Nahlásit
Gerda
já vim, no taky sem si nadávala, že su dementní pako, pustit ju navolno... sme zase na začátku o víkendu cvičák a musíme na tom zamakat - nejhorší je, že ta čůza dycky třeba tři dvouhodinové procházky poslouchá jak hodinky, já se nechám ukolíbat a pak to takhle dopadá
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:47
- Nahlásit
a dokonce si myslím, že dokáže některým lidem-psům pomoci....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:49
- Nahlásit
Gerda
jojo noo on nekdy se umel chovat slusne atd a hezky hlavne drive pak ........ kdyby se k holkam choval jinak taky by dosli ...lara zas takovej zabija nebyla a byla poslusnejsi enkdy nez jakokoliv smecka s kterou sme sli nebylo nutne ji hazet na zada atd za kazdou cenu a furt
a vim nekteri psi ho meli radi to joo a nevim jak si vybira to jakse ke psu bude chovat ale asi dle toho jak mu sedne nesedne nevim..tak ej to jedno nak bylo a bouzel se zmenilo.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:51
- Nahlásit
Baysha
a budeš to mít i krs to žraní, nos už s sebou tu munici, ať jí můžeš hned sestřelit.
radkah
a dokonce si myslím, že dokáže některým lidem-psům pomoci....
jo, souhlasím. Ale asi myslím spíš, že větu bych stavěla v minulém čase.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:54 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
sem po ní hodila vodítko a pak balónek, trefila sem ju fest do boku, muselo ju to bolet, ale ani to nezabralo - až pak najednou sama nějak naznala, že to přehnala, a s podřízeným pohledem šla sama do baráku...
dneska to nebylo stran žraní, prostě chtěla lítat...
já vím, dělám to všecko úplně blbě, ale mi to dojde dycky až zpětně
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:55
- Nahlásit
radkah
já už jsem to tady psala dřív (nojo, Udánek je neverending story ) - že určitej jeho přínos pro pejskaře-začátečníky určitě byl, když jeho knížka, cd nebo něco jinýho pomůže rodině se vzteklym kokrem pochopit, že když mu furt polezou do zadku tak to nebude lepší. A spousta dalších věcí na týhle úrovni. Ale neměl se poštět do osobní převýchovy "problémovejch" psů, měl zůstat u teoretickejch rad - jeho přínos byl v tom, že díky medializaci se to snad dostalo i k uším, který ty rady až tak nehledaj atd. Ale to co se z něj stalo dneska, jak vystupuje a jak se prezentuje, na tom prostě nevidim nic dobrýho
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:56
- Nahlásit
musim padat, tak zas zítra v hokně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 18:56
- Nahlásit
Bayshahele nehazej si popel na hlavu,chybama se clovek uci,hele a ty si myslis,ze ja upa umela vse,kdyz jsem zacinala s vycvikem,ani nahodou,tak jsem toho hodne zmrvila na mem prvnim psovy.
|